-
@realzeus said in Seat Leon Mk4 (2020):
Μιλάω για σοβαρούς συναγερμούς Φάνη. Κάποτε έδινε η Brain Lock 100.000.000 Δρχ αν κάποιος μπορούσε να το κλέψει σε έναν διαγωνισμό. Κανείς δεν το κατάφερε. Εγώ στο κλέβω πολύ εύκολα με την στρατιωτική λογική. Το φορτώνω σε ένα φορτηγό με κλαρκ και τέλος... Χαχα!
Την θυμάμαι την Brainlock, αλλά άλλες εποχές! Πλέον έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ όλα και αυτό που λέω είναι ότι εαν θέλουν να στο κλέψουν ο συναγερμός δεν σε σώζει. Σε σώζει από μικροκλεφτες όχι από τις οργωνωμένες σπείρες που κλέβουν αβέρτα και με παραγγελίες. Και ναι πολύ συχνά τα φορτώνουν, όπως λές!
-
Από το φόρτωμα δεν το γλιτώνει τίποτα. Αλλά να μπει μέσα και να το βάλει μπροστά δεν γίνεται.
-
Εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω σε Formentor που έχει ίδιο τιμόνι με Leon:
Θεωρείται από τις καλύτερες του είδους (σε τεστ που έκανε βρετανικό περιοδικό τους πήρε 5+ λεπτά εκεί που στα άλλα ήθελαν 30 δευτερόλεπτα) και ταιριάζει γάντι στη χωροταξία του αυτοκινήτου.
-
Υπάρχει κάποιος που περιμένει να έρθει το Leon του? Παραγγελία FR+ τον Αύγουστο του 21 με εβδομάδα παραγωγής 17/22 και βλέπουμε
-
@mike-sotiropoulos said in Seat Leon Mk4 (2020):
Υπάρχει κάποιος που περιμένει να έρθει το Leon του? Παραγγελία FR+ τον Αύγουστο του 21 με εβδομάδα παραγωγής 17/22 και βλέπουμε
Ναι, παρήγγειλα από Θεσσαλονίκη τέλη Δεκεμβρίου FR+ και εγώ.
Από πού το έμαθες; -
@polioan said in Seat Leon Mk4 (2020):
Από πού το έμαθες;Από τον πωλητή της αντιπροσωπείας. Αλλά δεν είναι σταθερή η εβδομάδα παραγωγής, αλλάζει συνεχώς.
-
Από πού το έμαθες;Από τον πωλητή της αντιπροσωπείας. Αλλά δεν είναι σταθερή η εβδομάδα παραγωγής, αλλάζει συνεχώς.
Από ποια πόλη είσαι και το παρήγγειλες? Είμαι σίγουρος για την μη σταθερή εβδομάδα παραγωγής!
-
Από ποια πόλη είσαι και το παρήγγειλες? Είμαι σίγουρος για την μη σταθερή εβδομάδα παραγωγής!
Αθήνα έγινε η παραγγελία
-
Έχω κάνει και εγώ παραγγελία FR+ DSG από Σεπτέμβριο '21 και μου λένε για 14η εβδομάδα του '22. Έχει παραγίνει το κακό με τις παραγγελίες μου φαίνεται.
-
@samysenz said in Seat Leon Mk4 (2020):
Έχω κάνει και εγώ παραγγελία FR+ DSG από Σεπτέμβριο '21 και μου λένε για 14η εβδομάδα του '22. Έχει παραγίνει το κακό με τις παραγγελίες μου φαίνεται.
Για 14η εβδομάδα σημαίνει αρχές Απριλίου, οπότε περίμενες 6 μήνες.
Σου έδωσαν αριθμό παραγωγής ή αριθμό πλαισίου?
Και πότε θα γίνει η φόρτωση? -
Δυστυχώς η όλη κατάσταση χειροτερεύει......
-
Ισχύει ακόμα και τώρα η 14η? Γιατί και εγώ είχα 14η αλλά πήγε 17η. Μακάρι να ισχύει!
-
Παιδιά δε ξέρω, πραγματικά είναι απογοητευτικά τα πράγματα.
Αρχικά για εβδομάδα παραγωγής είχα 48η του 21' μετά 5η του 22', μετά 10η του 22', τώρα 14η του 22' και δεν νομίζω να είναι και η τελική. Μιλάμε για εβδομάδα εκκίνησης παραγωγής, οπότε προσθέτεις 1-2 μήνες για την παραγωγή την μεταφορά, τα χαρτιά κτλ.
Έτσι όπως το βλέπω τυχερός είμαι αν παραλάβω μέσα στο 2022.
Σε όσους αναμένουν το αυτοκίνητό τους προτείνω υπομονή γιατί θα την χρειαστούν.Και επίσης να αναφέρω οτι οι πωλητές δεν έχουν ιδέα για το πόσο καιρό θα παραλάβεις, λόγω απρόβλεπτων καταστάσεων, αλλά μου τη δίνει να είναι απόλυτοι στα χρονικά περιθώρια.
Σε άλλα νέα, βρέθηκα σε μια αντιπροσωπεία σήμερα γνωστής ιαπωνικής εταιρείας και για νέα παραγγελία στο πιο διάσημο μοντέλο τους, η αναμονή είναι 1,5 χρόνος. Κατά διαόλου κοινώς
-
Φίλε Polioan, ούτε καν.
Έχω μια εβδομάδα παραγωγής που σίγουρα θα μεταφερθει για αργότερα. Άστα -
Μιλάμε για εβδομάδα εκκίνησης παραγωγής, οπότε προσθέτεις 1-2 μήνες για την παραγωγή την μεταφορά, τα χαρτιά κτλ.
Σε άλλα νέα, βρέθηκα σε μια αντιπροσωπεία σήμερα γνωστής ιαπωνικής εταιρείας και για νέα παραγγελία στο πιο διάσημο μοντέλο τους, η αναμονή είναι 1,5 χρόνος. Κατά διαόλου κοινώς
Δεν είναι 2 μήνες με τίποτα, το αυτοκίνητο παράγεται σε 1 ημέρα (κάποια λετά βασικά!) και μετά σε 2-3 εβδομάδες είναι Ελλάδα και παραλαμβάνεις.
Όσο για την Τογιότα, ναι το Yaris Cross 18 μήνες έχει αναμονή στα χαρτιά και γύρω στους 10-12 στην πράξη, αυτή την στιγμή. Δεν ξέρουμε όμως πως θα εξελιχθεί.
-
Δεν είναι 2 μήνες με τίποτα, το αυτοκίνητο παράγεται σε 1 ημέρα (κάποια λετά βασικά!) και μετά σε 2-3 εβδομάδες είναι Ελλάδα και παραλαμβάνεις.
Όσο για την Τογιότα, ναι το Yaris Cross 18 μήνες έχει αναμονή στα χαρτιά και γύρω στους 10-12 στην πράξη, αυτή την στιγμή. Δεν ξέρουμε όμως πως θα εξελιχθεί.
Ναι εντάξει, το έχεις το δίκιο σου εδώ, αλλά επέτρεψε μου να έχω μια επιφύλαξη. Οσο για την Τογιότα , μέσα έπεσες ρε μπαγάσα αν και αναφερόμουν στο yaris οχι cross, αλλά υποθέτω το ίδιο είναι
-
Φίλε Polioan, ούτε καν.
Έχω μια εβδομάδα παραγωγής που σίγουρα θα μεταφερθει για αργότερα. ΆσταΜακάρι να το πάρεις κοντά στην 14η εβδομάδα...Το δικό μου υπολογίζω καλοκαίρι! Να μην σου πω και τέλη καλοκαιριού!
-
Φίλε Polioan, ούτε καν.
Έχω μια εβδομάδα παραγωγής που σίγουρα θα μεταφερθει για αργότερα. ΆσταΜακάρι να το πάρεις κοντά στην 14η εβδομάδα...Το δικό μου υπολογίζω καλοκαίρι! Να μην σου πω και τέλη καλοκαιριού!
Μόλις μίλησα με αντιπροσωπεία, πήγε 18η εβδομάδα. Εντωμεταξύ ζαχαρώνω ένα Cupra Formentor που φτάνει σε 7 ημέρες. Δε το έχω ψάξει τι κερδίζω αλλά το σκέφτομαι
-
Φίλε Polioan, ούτε καν.
Μόλις μίλησα με αντιπροσωπεία, πήγε 18η εβδομάδα. Εντωμεταξύ ζαχαρώνω ένα Cupra Formentor που φτάνει σε 7 ημέρες. Δε το έχω ψάξει τι κερδίζω αλλά το σκέφτομαι
Εννοείς με τον ίδιο κινητήρα?
Αν ναι, κερδίζεις μόνο χώρους και λίίιιγο μεγαλύτερη κατανάλωση, αν πας στο 1.5 TSI.
Το ζαχάρωνα και εγώ από τότε που έκανα την παραγγελία και μάλιστα ήταν ετοιμοπαράδοτο στην βιτρίνα, αλλά ήταν άλλα 4500€ παραπάνω! Εκτός budget -
Που κερδίζει χώρους το Formentor σε σχέση με το Leon hatchback; Λίγα λίτρα στις αποσκευές (70 χωρίς ρεζέρβα;). Εσωτερικούς χώρους έχουν πανομοιότυπους. Σε άλλους τομείς κερδίζεις με το Formentor (ποιότητα συναρμογής, ίσως ποιότητα υλικών, setup ανάρτησης, απόσταση από το έδαφος). Αν ο στόχος πάντως είναι οι χώροι χωρίς υπέρβαση budget υπάρχει και το πολύ καλό vfm Leon ST.
Seat Leon Mk4 (2020)