-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2016:
@dublin said in [Toyota C-HR
Εκπτώσεις στα παλιά για να ξεφορτωθούν στοκ..
Πολύ ενδιαφέρον θα έχει αυτό.. τελικά η Corolla όντως 28500 αρχική τιμή; Το C-HR μάλλον θα ξεκινάει από 3 μπροστά; Ενδιαφέρον θα έχει αυτό..
Ποιο στοκ?
Σωστός!! Για μία στιγμή νόμισα ότι ζούμε στο 2018!
-
Εδώ έχω πια απορία που θα κάτσει το CHR το νέο τιμολογιακά.
Νομίζω ότι το Corolla Cross θα ήταν ανάμεσα στο CHR και το RAV.
Αλλά με την Corolla (ΗΒ) στην τιμή που έφτασε, δεν ξέρω που θα παίξει στις τιμές το νέο CHR (με το παλιό λόγω "παλιάς" γενιάς υβριδικού δεν θα ασχολιόμουν, εκτός αν κάτσει καμιά καλή έκπτωση που χλωμότατο) -
@antonakis said in Toyota C-HR 2016:
Αλλά με την Corolla (ΗΒ) στην τιμή που έφτασε, δεν ξέρω που θα παίξει στις τιμές το νέο CHR (με το παλιό λόγω "παλιάς" γενιάς υβριδικού δεν θα ασχολιόμουν, εκτός αν κάτσει καμιά καλή έκπτωση που χλωμότατο)Βεβαια ερχεται σουπερ φορτωμενο πλεον εξοπλιστικά!
-
Αλλά με την Corolla (ΗΒ) στην τιμή που έφτασε, δεν ξέρω που θα παίξει στις τιμές το νέο CHR (με το παλιό λόγω "παλιάς" γενιάς υβριδικού δεν θα ασχολιόμουν, εκτός αν κάτσει καμιά καλή έκπτωση που χλωμότατο)To καινούργιο C-HR απο την παρουσίαση του prologue φαίνεται οτι θα είναι ακόμα πιο extreme σχεδιαστικά , εμπνευσμένο απο τον σφυροκέφαλο καρχαρία , με πιο τονισμένο το Coupe
Ωραίο μου αρέσει άξιος αντικαταστάτης του sciroco και δεν θα γίνει σούπα γιατί δεν βγαίνει 1400 και θα κάνει 35Κ€ +
Οι πίσω πόρτες (αν υπάρχουν διακοσμητικές θα είναι) εχουν μια μύτη που για να το πω ευγενικά τις κάνουν ιδανικές για να αποκεφαλίζεις ζόμπι με την όπισθεν , ακριβώς όπως η παλιά DS4 -
@monman2 said in Toyota C-HR 2016:
Αλλά με την Corolla (ΗΒ) στην τιμή που έφτασε, δεν ξέρω που θα παίξει στις τιμές το νέο CHR (με το παλιό λόγω "παλιάς" γενιάς υβριδικού δεν θα ασχολιόμουν, εκτός αν κάτσει καμιά καλή έκπτωση που χλωμότατο)To καινούργιο C-HR απο την παρουσίαση του prologue φαίνεται οτι θα είναι ακόμα πιο extreme σχεδιαστικά , εμπνευσμένο απο τον σφυροκέφαλο καρχαρία , με πιο τονισμένο το Coupe
Ωραίο μου αρέσει άξιος αντικαταστάτης του sciroco και δεν θα γίνει σούπα γιατί δεν βγαίνει 1400 και θα κάνει 35Κ€ +
Οι πίσω πόρτες (αν υπάρχουν διακοσμητικές θα είναι) εχουν μια μύτη που για να το πω ευγενικά τις κάνουν ιδανικές για να αποκεφαλίζεις ζόμπι με την όπισθεν , ακριβώς όπως η παλιά DS4Τώρα με το The Last of Us και 3 spin off του Walking Dead, αυτό μπορεί να είναι πολύ σημαντικό feature!
Τώρα έχουν τα Cross, δεν χρειάζεται να κρατάνε τα προσχήματα με πρακτικότητα και αηδιες. Είπαμε, το πιο ενδιαφέρον (mainstream) Toyota ήθελαν να φτιάξουν, όχι το πρακτικότερα, και πέτυχαν κατά την άποψή μου..
-
Καλά , αν το βγάλουν τόσο προχωρημένο σχεδιαστικά , κοντά σε αυτό το prologue, σίγουρα τιμολογιακα θα είναι πάνω από το CC.
Σε επίπεδο Χ2 και 4008 δηλαδή.
Τα οποία όμως θα μοιάζουν παππουδιέρες δίπλα του. -
Η παπουδιλα απο το ονομα τουοτα δε φευγει ευκολα. Βεβαια το chr ποτε δεν ηταν παπουδιστικο και παραμενει σχεδιο αναφορας για το ποσο ομορφο μπορει να γινει ενα αυτοκινητο αν στη διαδρομη σχεδιαστηριο παραγωγη δε παρεμβει καποιος γαλονας αποθηκαριος. Οτι γινεται δηλαδη στην περιπτωση του γιαρις κρος
-
@spi_duster said in Toyota C-HR 2016:
Η παπουδιλα απο το ονομα τουοτα δε φευγει ευκολα. Βεβαια το chr ποτε δεν ηταν παπουδιστικο και παραμενει σχεδιο αναφορας για το ποσο ομορφο μπορει να γινει ενα αυτοκινητο αν στη διαδρομη σχεδιαστηριο παραγωγη δε παρεμβει καποιος γαλονας αποθηκαριος. Οτι γινεται δηλαδη στην περιπτωση του γιαρις κρος
Σπύρο καλη και η σχεδίαση αλλά στο chr «γαμηθηκε» η πρακτικότητα.
Πήγα ξανά σήμερα να το δω γιατί το πακέτο C-lub είναι πληρέστατο και σε λογική τιμή ακόμα για τα δεδομένα της εποχής και είχα μπει σε σκέψεις αλλαγής παραγγελίας.
Απέξω ωραίο, τούμπανο, μπροστά χλιδα, άνεση. Ότι καλύτερο ποιοτικα μετα το ραβ έχει αυτή τη στιγμή η Τογιότα στη γκάμα της.
Και μετα πας κάθεσαι πίσω και λες πυροβολήστε με.
Αδιανόητο μπουντρούμι.
Αδιανοητο. Αισθάνεσαι παγιδευμένος.
Κρίμα κρίμα γιατί είναι τέλειο πακέτο. -
@iceman7 said in Toyota C-HR 2016:
Αδιανόητο μπουντρούμι.
Αδιανοητο. Αισθάνεσαι παγιδευμένος.Διαφωνώ, μια χαρά ειναι πισω. Αλλα στο κατω κάτω τι σε νοιάζει, σκοπεύεις να έχεις σωφέρ; Μπροστά δεν θα κάθεσαι;;;
-
Πόσες φορές θα το πούμε το C στο C-HR σημαίνει coupe και είναι απο τα πιο άνετα coupe .
-
@monman2 said in Toyota C-HR 2016:
Πόσες φορές θα το πούμε το C στο C-HR σημαίνει coupe και είναι απο τα πιο άνετα coupe .
Δεν είπα ότι δεν ειναι άνετο. Είπα ότι από πίσω βλέπει από χαραμάδα. Είναι τόσο άκομψο το κόψιμο που πραγματικά σε ψυχοπλακώνει. Τα παιδιά θα έμπαιναν πίσω να έχουν λίγο φως.
Το είχα ξαναδεί σοβαρά το chr αλλά τότε το έκοψα γιατί έβλεπα ότι δεν είχα έλεγχο του αμαξιού. Τώρα με τους αισθητήρες μπρος - πίσω νομίζω ότι αυτό θα παλεύεται.
Επίσης όπως και να το κανεις σβέλτο δεν είναι όπως οι νεωτερες γενιές υβριδικών.
Παραμένει όμως ότι πιο ποιοτικό στη γκάμα της Τογιότα.
Στην τελική για καθημερινό αμάξι πόλης ψωνίζω.
Θέλω να έχουν αέρα τα παιδιά.
Αν είχε κάποιο έστω και mild κινητήρα το tcross θα το είχαμε παραγγείλει ήδη. -
@fanis75 said in Toyota C-HR 2016:
Αδιανόητο μπουντρούμι.
Αδιανοητο. Αισθάνεσαι παγιδευμένος.Διαφωνώ, μια χαρά ειναι πισω. Αλλα στο κατω κάτω τι σε νοιάζει, σκοπεύεις να έχεις σωφέρ; Μπροστά δεν θα κάθεσαι;;;
Τα εξηγώ παρακάτω. Σε καθημερινό αμάξι τα παιδιά είναι συχνα πίσω. Όταν εγώ αισθάνομαι αποπνικτικα ελλειψει παραθύρου πίσω, δεν θα καταδικάσω τα παιδιά μου.
Αμαξάρα το chr και πλέον στα τελειώματα τούμπανο σε εξοπλισμό, αρκεί να μπορείς να κανεις αυτή την παραχώρηση.
Εγώ το δοκίμασα πάλι σήμερα και δεν ….. -
Εγώ όταν ήμουν μικρός μου άρεσε το πίσω μέρος να είναι σαν φωλιτσα. Διότι θυμάμαι καθόμασταν οκλαδόν στο κάθισμα και βάζαμε μαξιλάρια στις γωνιές και κοιμόμασταν στα ταξίδια ή παίζαμε επιτραπέζια. Αυτό που μας ζαλιζε σε αυτά τα ατελείωτα ταξίδια ήταν όταν έπεφτε ο ήλιος πάνω μας από τα παράθυρα πίσω.
Δηλαδή τα μικρά παράθυρα δεν είναι κάτι το κακο για τα παιδιά
-
@lap said in Toyota C-HR 2016:
Εγώ όταν ήμουν μικρός μου άρεσε το πίσω μέρος να είναι σαν φωλιτσα. Διότι θυμάμαι καθόμασταν οκλαδόν στο κάθισμα και βάζαμε μαξιλάρια στις γωνιές και κοιμόμασταν στα ταξίδια ή παίζαμε επιτραπέζια. Αυτό που μας ζαλιζε σε αυτά τα ατελείωτα ταξίδια ήταν όταν έπεφτε ο ήλιος πάνω μας από τα παράθυρα πίσω.
Δηλαδή τα μικρά παράθυρα δεν είναι κάτι το κακο για τα παιδιά
Έχεις παιδιά λαπ ;
Έχεις κάτσει στο chr πίσω ;
-
Γιατί έχει και πισω; Μια μαύρη τρύπα είναι...
-
Έχω κάτσει για λίγο στην έκθεση. Δεν μου έκανε τέτοια αρνητική εντύπωση να πω την αλήθεια
-
Μια χαρά είναι οι χώροι του C-HR και στο εσωτερικό και στο πορτ-παγκάζ. Μία τετραμελής οικογένεια βολεύεται άνετα, ενώ οι λογικές εξωτερικές διαστάσεις το καθιστούν ιδανικό και για καθημερινή αστική χρήση.
Τα μικρά πίσω παράθυρα δημιουργούν μοναδική αίσθηση cocconing, που αρέσει στα μικρά παιδιά.
Επίσης, μια χαρά σβέλτο είναι. Τα 1800cc σε συνδυασμό με τον πάντοτε παρόντα ηλεκτροκινητήρα, δημιουργούν ένα ορεξάτο σύνολο, είτε στην πόλη, είτε σε ταξιδι.
Μιλάω εκ πείρας...
Όσοι το σκέφτεστε για C-HR, μην το καθυστερείτε, καθώς παραμενει σύγχρονο, ποιοτικό και με πολύ καλό VFM. Ίσως το νέο C-HR που θα έρθει μετά από κανένα χρόνο τουλάχιστον, να μη βγαίνει 1.8... -
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2016:
Μια χαρά είναι οι χώροι του C-HR και στο εσωτερικό και στο πορτ-παγκάζ. Μία τετραμελής οικογένεια βολεύεται άνετα, ενώ οι λογικές εξωτερικές διαστάσεις το καθιστούν ιδανικό και για καθημερινή αστική χρήση.
Τα μικρά πίσω παράθυρα δημιουργούν μοναδική αίσθηση cocconing, που αρέσει στα μικρά παιδιά.
Επίσης, μια χαρά σβέλτο είναι. Τα 1800cc σε συνδυασμό με τον πάντοτε παρόντα ηλεκτροκινητήρα, δημιουργούν ένα ορεξάτο σύνολο, είτε στην πόλη, είτε σε ταξιδι.
Μιλάω εκ πείρας...
Όσοι το σκέφτεστε για C-HR, μην το καθυστερείτε, καθώς παραμενει σύγχρονο, ποιοτικό και με πολύ καλό VFM. Ίσως το νέο C-HR που θα έρθει μετά από κανένα χρόνο τουλάχιστον, να μη βγαίνει 1.8...Στα πόσο μικρά; Μπορεις να δωσεις ηλικίες;
-
Βασικά τα πιτσιρίκια συνήθως γουστάρουν να βλέπουν έξω.
Αν δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με αυτό, τότε είναι οκ. -
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2016:
Μιλάω εκ πείρας...
Όσοι το σκέφτεστε για C-HR, μην το καθυστερείτε, καθώς παραμενει σύγχρονο, ποιοτικό και με πολύ καλό VFM. Ίσως το νέο C-HR που θα έρθει μετά από κανένα χρόνο τουλάχιστον, να μη βγαίνει 1.8...Στα πόσο μικρά; Μπορεις να δωσεις ηλικίες;
Απο 8 χρόνων μπαίνουν οι δικοί μου πίσω, έχω αλλάξει 3 C-HR μέσα σε 3 χρόνια και πλέον φτάσαμε στα 11. Ποτέ δεν μου διαμαρτυρήθηκαν, είτε σε μικρή διαδρομή, είτε σε ταξίδι ότι έχουν θέμα.
Εάν τα παιδιά είναι μικρότερα, με το παιδικό καθισματάκι ή ενα booster κάθονται αρκετά ψηλότερα από τη βάση του πίσω καθίσματος και βλέπουν μια χαρά εξω.
Toyota C-HR 2016