-
-
Είναι πολλά τα ηλεκτρονικά συστήματα πια. Τα είχα συζητήσει στην αντιπροσωπεία, όταν πήρα το αυτοκίνητο και δεν το πίστευα τι έχουν φτιάξει. To καλό με το T-Roc είναι ότι έχει τη βάση για όλα και ότι θες το βάζεις εξτρά.
Μπορείς να βάλεις extra το travel assist, που μαζί με το acc και το active lane assist που έχει ήδη το αυτοκίνητο, φτιάχνεις πραγματικό αυτόματο πιλότο. Πάει μόνο του το αυτοκίνητο στην Εθνική και στρίβει και το τιμόνι, εφόσον μπορεί να αναγνωρίσει λωρίδες.
Μπορείς να βάλεις extra navigation και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και να ρυθμίζει μόνο του την ταχύτητα να μην περνάει τα επιτρεπόμενα όρια.
Αν έχεις dsg, αγοράζεις extra το stop & go, που μαζί με το acc είναι αυτόματος πιλότος για την πόλη.
Λεφτά να έχεις να χαλάς και όρεξη να δοκιμάζεις συστήματα και στα παίρνουν τα φράγκα οι Γερμανοί χωρίς να καταλάβεις τι έγινε, χα,χα,χα.
Όλα αυτά σε κάποια χρόνια θα είναι standard σε όλα τα αυτοκίνητα. Οι άνθρωποι θα παίρνουν δίπλωμα οδήγησης με εκπαίδευση στο χειρισμό των συστημάτων, όχι στο ίδιο το αυτοκίνητο.
Θα γίνουν κοσμογονικές αλλαγές στην αυτοκίνηση. Δεν είναι μόνο τα ηλεκτρικά, είναι και όλοι αυτοί οι αυτοματισμοί αυτόνομης οδήγησης που έχουν βγάλει.Το σύστημα τύπου Acc για την πόλη, νομίζω traffic jam assist το λέει η vag, αξίζει άραγε για κίνηση σημειωτόν σε πολύ κινηση; Δηλαδή, λειτουργεί καλά σαν να είναι αυτόματος πιλότος ή πρέπει να παρεμβαίνει για ‘όλο και κάτι’ ο οδηγός;
-
@dimitrioskosmas said in VW T-Roc:
Είναι πολλά τα ηλεκτρονικά συστήματα πια. Τα είχα συζητήσει στην αντιπροσωπεία, όταν πήρα το αυτοκίνητο και δεν το πίστευα τι έχουν φτιάξει. To καλό με το T-Roc είναι ότι έχει τη βάση για όλα και ότι θες το βάζεις εξτρά.
Μπορείς να βάλεις extra το travel assist, που μαζί με το acc και το active lane assist που έχει ήδη το αυτοκίνητο, φτιάχνεις πραγματικό αυτόματο πιλότο. Πάει μόνο του το αυτοκίνητο στην Εθνική και στρίβει και το τιμόνι, εφόσον μπορεί να αναγνωρίσει λωρίδες.
Μπορείς να βάλεις extra navigation και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και να ρυθμίζει μόνο του την ταχύτητα να μην περνάει τα επιτρεπόμενα όρια.
Αν έχεις dsg, αγοράζεις extra το stop & go, που μαζί με το acc είναι αυτόματος πιλότος για την πόλη.
Λεφτά να έχεις να χαλάς και όρεξη να δοκιμάζεις συστήματα και στα παίρνουν τα φράγκα οι Γερμανοί χωρίς να καταλάβεις τι έγινε, χα,χα,χα.
Όλα αυτά σε κάποια χρόνια θα είναι standard σε όλα τα αυτοκίνητα. Οι άνθρωποι θα παίρνουν δίπλωμα οδήγησης με εκπαίδευση στο χειρισμό των συστημάτων, όχι στο ίδιο το αυτοκίνητο.
Θα γίνουν κοσμογονικές αλλαγές στην αυτοκίνηση. Δεν είναι μόνο τα ηλεκτρικά, είναι και όλοι αυτοί οι αυτοματισμοί αυτόνομης οδήγησης που έχουν βγάλει.με το συμπάθιο, αυτοκίνητο ήθελες να αγοράσεις ή taxi με οδηγό?
Καλό
Είναι ωραία εμπειρία να ζήσεις για κάποιο χρονικό διάστημα όλες αυτές τις νέες τεχνολογίες σε πραγματικές συνθήκες, όχι μια απλή δοκιμή. Αυτές είναι οι καινούργιες εξελίξεις στην αυτοκίνηση, μαζί με τα ηλεκτρικά.
Δεν αξίζει όμως να δώσεις τόσα λεφτά, τα περισσότερα απ' αυτά τα γκατζετάκια είναι αχρείαστα στην καθημερινότητα.Θερμικά μοτέρ και αυτόματα κιβώτια κλπ πάνω-κάτω ότι ήταν να βγει βγήκε. Άντε να κάνουν τίποτα νέες ρυθμίσεις για τους ρύπους λόγω euro-7 και τέρμα. Τελείωσε το έργο, ότι ήταν να δούμε το είδαμε.
-
Θα γίνουν κοσμογονικές αλλαγές στην αυτοκίνηση. Δεν είναι μόνο τα ηλεκτρικά, είναι και όλοι αυτοί οι αυτοματισμοί αυτόνομης οδήγησης που έχουν βγάλει.Το σύστημα τύπου Acc για την πόλη, νομίζω traffic jam assist το λέει η vag, αξίζει άραγε για κίνηση σημειωτόν σε πολύ κινηση; Δηλαδή, λειτουργεί καλά σαν να είναι αυτόματος πιλότος ή πρέπει να παρεμβαίνει για ‘όλο και κάτι’ ο οδηγός;
Έχει κάνει σχετικά πρόσφατα ένας συμφορουμίτης μ' ένα T-cross μια περιγραφή από χρήση του στην πόλη, αλλά δε θυμάμαι σε ποιό νήμα.
Για τη Γερμανία ή την Ελβετία που οδηγούν σα στρατιωτάκια ο ένας πίσω απ' τον άλλο με 30Km/h μέσα στην πόλη φαντάζομαι καλά θα είναι.
Για τις συνθήκες της Ελλάδας που η οδήγηση στην πόλη είναι εμπόλεμη ζώνη. Πετάγονται τα μηχανάκια και οι πεζοί από παντού, σταματάνε ξαφνικά οι ταρίφες, όλο αποφεύγεις διπλοπαρκαρισμένα κλπ δεν θα το ρίσκαρα
-
-
αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και να ρυθμίζει μόνο του την ταχύτητα να μην περνάει τα επιτρεπόμενα όρια.
Τα έχουμε αυτά η τογιοταίοι από την βασική έκδοση!
Και δεν εχουμε τα πιο χρησιμα!
Και σιγα μην βαλω acc μεσα στην πολη.. εδω δεν βαζω στον ανοιχτο δρομο! -
Το αυτόματο παρκάρισμα το είχε η a class του 2007, τεχνολογία 20ετιας που απαιτουσε χώρο, δεν μπορουσε να πραγματοποιησει παρκάρισμα αθηναϊκού τύπου στο εκατοστό, οπότε ήταν άχρηστο κάποτε. Εάν το έχουν βελτιώσει μπορεί να λειτουργεί καλυτερα
-
Να μην έχει τα βασικά συστήματα που κάνουν εύκολη την οδηγική ζωή στην πόλη
Μιλάς για το αυτόματο κιβώτιο;
Το δικό σου είχε έξτρα εξοπλισμό και χειροκίνητο κιβώτιο.
Μόνο την κάμερα έβαλα έξτρα και κάτι ψιλούρες, οσφυική στήριξη κλπ. Όλα τα υπόλοιπα τα έχει στάνταρντ το T-Roc από τη βασική έκδοση. Και ότι άλλο σύστημα θες, μπαίνει σαν εξτρά με λογική επιβάρυνση.
Το αυτόματο κιβώτιο είναι άλλη ιστορία. Στα λεφτά του δικού μου, μπορούσε κάποιος να πάρει το T-Cross ή το Taigo με dsg. Είναι θέμα επιλογής του καθενός.Καμερα εχουν σχεδον όλα που ερχονται Ελλαδα. Εξτρα μεν με 240 ευρώ αλλά το έχουν όλα εξτρα.
Οσφυική εχει το style.. life πήρες;
Το κακό και με τη vw είναι οτι για να προσθέσεις κατι πρέπει να βαλεις ξεχωριστή παραγγελία με χρονο αναμονής 6 μηνες περίπου και ανοιχτή τιμή!
Πρακτικά σε ωθούν στα ετοιμα πακέτα τους που είναι ήδη εδω ή ειναι στην παραγωγή και ερχονται.
Στη styke που θέλω να βάλω καποια καλουδια μονο καμερα εχει στα "έτοιμα" ...
Κριμα και ειχα ψηθεί για διαφορα έξτρα σε καλή τιμή και με κατοχυρωμένο χρηματοδοτικό 3,9% (ενώ η τογιοτάρα σε πετάει στο retail των μεγάλων και σε γδερνουν με 10αρια.. ασε που τη λέξη balloon την εχουν ακουσει μόνο στα λουνα παρκ οι γαπωνέζοι)ΨΟΦΟ ΣΤΗ ΤΟΥΟΤΑ ειπαμε ;
-
Μόνο την κάμερα έβαλα έξτρα και κάτι ψιλούρες, οσφυική στήριξη κλπ. Όλα τα υπόλοιπα τα έχει στάνταρντ το T-Roc από τη βασική έκδοση. Και ότι άλλο σύστημα θες, μπαίνει σαν εξτρά με λογική επιβάρυνση.
Το αυτόματο κιβώτιο είναι άλλη ιστορία. Στα λεφτά του δικού μου, μπορούσε κάποιος να πάρει το T-Cross ή το Taigo με dsg. Είναι θέμα επιλογής του καθενός.Οδήγησα Τ-cross φίλου μετά που πήρα το golf και δεν με ενθουσίασε. Κοπανούσε αρκετά και δεν είχε την άνεση του golf.
Νομίζω ότι το Τ-Roc θα είναι καλύτερα στημένο. -
@limited_one said in VW T-Roc:
Το αυτόματο κιβώτιο είναι άλλη ιστορία. Στα λεφτά του δικού μου, μπορούσε κάποιος να πάρει το T-Cross ή το Taigo με dsg. Είναι θέμα επιλογής του καθενός.Οδήγησα Τ-cross φίλου μετά που πήρα το golf και δεν με ενθουσίασε. Κοπανούσε αρκετά και δεν είχε την άνεση του golf.
Νομίζω ότι το Τ-Roc θα είναι καλύτερα στημένο.Το t-ροκ ειναι μια χαρά αμαξι!
Στιβαρό, σβελτο, αθορυβο.
Εχω προβληματιστεί πολυ που δεν μπορω πρακτικα να κανω οπως θέλω την παραγγελία....
Το t-κρος ειναι πιο κατσίκι ... αλλα σε σχεση με το best seller χρεπι της τογιοτα πχ ειναι premium συγκριτικά! -
-
Το αυτόματο κιβώτιο είναι άλλη ιστορία. Στα λεφτά του δικού μου, μπορούσε κάποιος να πάρει το T-Cross ή το Taigo με dsg. Είναι θέμα επιλογής του καθενός.Καμερα εχουν σχεδον όλα που ερχονται Ελλαδα. Εξτρα μεν με 240 ευρώ αλλά το έχουν όλα εξτρα.
Οσφυική εχει το style.. life πήρες;
Το κακό και με τη vw είναι οτι για να προσθέσεις κατι πρέπει να βαλεις ξεχωριστή παραγγελία με χρονο αναμονής 6 μηνες περίπου και ανοιχτή τιμή!
Πρακτικά σε ωθούν στα ετοιμα πακέτα τους που είναι ήδη εδω ή ειναι στην παραγωγή και ερχονται.
Στη styke που θέλω να βάλω καποια καλουδια μονο καμερα εχει στα "έτοιμα" ...
Κριμα και ειχα ψηθεί για διαφορα έξτρα σε καλή τιμή και με κατοχυρωμένο χρηματοδοτικό 3,9% (ενώ η τογιοτάρα σε πετάει στο retail των μεγάλων και σε γδερνουν με 10αρια.. ασε που τη λέξη balloon την εχουν ακουσει μόνο στα λουνα παρκ οι γαπωνέζοι)ΨΟΦΟ ΣΤΗ ΤΟΥΟΤΑ ειπαμε ;
Αύξηση πήραν τον Ιούλιο. Το Γενάρη πάλι. Άρα μία αύξηση θα φάει όποιος παραγγείλει τώρα. Και παλιότερα αν έκανες παραγγελία με extra 4 μήνες ήθελε να έρθει από Γερμανία. Αν θέλουν τώρα 5-6 μήνες μια χαρά είναι.
Το life πήρα, αλλά το βρήκα ετοιμοπαράδοτο, με έξτρα κάποια πράγματα που ήθελα, την κάμερα, την οσφυική στήριξη και αναδιπλούμενο κάθισμα συονοδηγού, δεν θυμάμαι τι άλλο.
Ήταν ευκαιρία, σε μια βδομάδα θα έπαιρνε αύξηση 1.500€.Αν έκανα παραγγελία το style με dsg και άλλα έξτρα, τρέχα γύρευε, θα ερχόταν το '24, θα έτρωγε και 2 αυξήσεις, θα πλήρωνα τουλάχιστον 5k παραπάνω. Ε, δεν τα χρωστάω στη vw 5 χιλιάρικα...
Όσο για το θέμα με την Toyota. Θεωρώ δύσκολο κάποιος που του αρέσουν τα vag να πάρει Toyota και πιθανόν και το αντίθετο. Είναι μέρα με τη νύχτα τα αυτοκίνητα, το μόνο κοινό που έχουν είναι οι 4 ρόδες...
-
Νομίζω ότι το Τ-Roc θα είναι καλύτερα στημένο.Δεν έχει καμία σχέση το T-Cross με το T-Roc. Αναλογικά είναι σα να συγκρίνεις το polo με το Golf.
-
Νομίζω ότι το Τ-Roc θα είναι καλύτερα στημένο.Δεν έχει καμία σχέση το T-Cross με το T-Roc. Αναλογικά είναι σα να συγκρίνεις το polo με το Golf.
Το ανέφερα επειδή είπες πως κάποιος παίρνει T-cross η Taigo με sag στα χρήματα που κοστιζει το χειροκίνητο T-roc .
Παρεπιπτόντως ίσως το polo να είναι καλύτερα στημένο στον δρόμο σε σχέση με το T-cross.P.S. Κοίταξα πριν καμία εβδομάδα τιμές στο golf… Το life 1.0 etsi έφτασε τα 31500
-
Εχω προβληματιστεί πολυ που δεν μπορω πρακτικα να κανω οπως θέλω την παραγγελία....
Το t-κρος ειναι πιο κατσίκι ... αλλα σε σχεση με το best seller χρεπι της τογιοτα πχ ειναι premium συγκριτικά!Μήπως τα extra μπαίνουν με retrofit?
-
Εγώ έχω golf (2011) για δεύτερο κ cc για οικογενειακό, οπότε πήγα απο vag σε toyota. Το golf ακινητοποιήθηκε τη πρώτη ημέρα που το παρέλαβα λόγω αστοχίας μπεκ, έβαζε νερό από παρμπρίζ στο ύψος του καθρεφτη, κρέμασε ο ουρανός και διψούσε για λαδακια τώρα πια όχι ευτυχώς .οποτε η σύγκριση μεταξύ vag toyota είναι μόνο σε επίπεδο πλαστικων
-
Εγώ έχω golf (2011) για δεύτερο κ cc για οικογενειακό, οπότε πήγα απο vag σε toyota. Το golf ακινητοποιήθηκε τη πρώτη ημέρα που το παρέλαβα λόγω αστοχίας μπεκ, έβαζε νερό από παρμπρίζ στο ύψος του καθρεφτη, κρέμας ο ουρανός και διψούσε για λαδακια τώρα πια όχι ευτυχώς.οποτε η σύγκριση μεταξύ vag toyota είναι μόνο σε επίπεδο πλαστικων
Εσύ είσαι ένας στα εκατομύρια. Και η γνώμη σου, όσο σεβαστή και να είναι σαν προσωπική άποψη, έχει αντίστοιχη αξία.
-
P.S. Κοίταξα πριν καμία εβδομάδα τιμές στο golf… Το life 1.0 etsi έφτασε τα 31500
Έτσι απλά μπαμ και κάτω. (όλα πήγαν πάνω, απλά είδα την προσφορά που είχα δεκ.21 και γέλασα)
-
Το t-κρος ειναι πιο κατσίκι ... αλλα σε σχεση με το best seller χρεπι της τογιοτα πχ ειναι premium συγκριτικά!Μήπως τα extra μπαίνουν με retrofit?
Ηλιοροφή θέλω οπωσδήποτε στο επόμενο αμάξι και blind spot. Οποτε πάμε παραγγελία.
Αλλιως style σε κάποια χρώματα με κάμερα έξτρα ετοιμοπαράδοτα.
Αλλά θέλω το επόμενο να έχει κάποια έξτρα για πάρτη μου. -
Εγώ έχω golf (2011) για δεύτερο κ cc για οικογενειακό, οπότε πήγα απο vag σε toyota. Το golf ακινητοποιήθηκε τη πρώτη ημέρα που το παρέλαβα λόγω αστοχίας μπεκ, έβαζε νερό από παρμπρίζ στο ύψος του καθρεφτη, κρέμασε ο ουρανός και διψούσε για λαδακια τώρα πια όχι ευτυχώς .οποτε η σύγκριση μεταξύ vag toyota είναι μόνο σε επίπεδο πλαστικων
Την εποχή εκείνη οι Γερμανοί δοκίμαζαν νέα πράγματα και η Τογιότα ήταν στη 10ετια του 90.
Δυστυχώς πρέπει αρκετοί να είχατε φάει πακέτα τότε και της τα χρωστάτε της VW.
Τουλάχιστον έκτοτε οι Γερμανοί σοβαρεύτηκαν και η Τογιότα έγινε ζασταβα σε απτή ποιότητα.
VW T-Roc