-
@dimsabas said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Άκυρο λοιπόν; Κρίμα, χάσατε βόλτα με 2.1" για το 0-100. Εγώ είχα κανονίσει να σας φτιάξω αλλά δε θα το έλεγα, θα ήταν έκπληξη.
πωωωωωωωωωωω
εκεί φεύγουν σφραγίσματα από την επιταχυνση.
ευχαριστησου το εργαλείο οσο το έχεις!!!!!
-
@dimsabas said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Άκυρο λοιπόν; Κρίμα, χάσατε βόλτα με 2.1" για το 0-100. Εγώ είχα κανονίσει να σας φτιάξω αλλά δε θα το έλεγα, θα ήταν έκπληξη.
Και τι θα προλαβαίναμε να καταλάβουμε σε 2,1 δ ?
-
@criuser said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Πόσο υπερτιμημένα είναι τα γαλλόχρεπα!!
-
@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
@criuser said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Πόσο υπερτιμημένα είναι τα γαλλόχρεπα!!
Εντάξει για να λέμε την αλήθεια, μπορείς να κάνεις ένα 0-100 πριν την παραγγελία από τα παϊδακια και μέχρι να γυρίσεις πίσω θα είναι έτοιμα.
-
@swiftachy said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
@andya3 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Zusammen oder getrennt? Θα πληρώσετε μαζί ή χώρια?
Υποχρεωτική ερώτηση του σερβιτόρου στη Γερμανία, όταν κάποια παρέα ζητάει λογαριασμό. Συνήθως οι Γερμανοί πληρώνουν getrennt (χωριστά). Οπότε ο σερβιτόρος είναι υποχρεωμένος να βγάλει λογαριασμό κατ' άτομο ή κατά παρέα και να εισπράξει αναλόγως.
Απ' ότι βλέπω ο εξ-Ευρωπαισμός της χώρας προχωράει ακάθεκτος, χα,χα,χα.
Καλά να περάσετε, θα παρακολουθώ τις συναντήσεις κι αν σε κάποια μπορέσω θα έρθω με χαρά να σας γνωρίσω από κοντά.
ξέρεις που τους έχουμε χ3σμ3νους τους γερμανογυφτους?;
ποτέ δεν θα ξεχάσω σε διόδια γερμανος ψευτο-τροχοσπιτας που ειχε βουλιάξει το όχημα & είχε ζητήσει να του κάνουνε ανσαστημομέτρηση ΟΧΗΜΑΤΟΣ γιατι ήθελε να πληρώσει όσο εμείς με τα συμβατικά οχήματα (ήταν χαμηλό λέει δλδ)
1η ΦΟΡΑ σε διαδρομή είχα δει οι διοδιούχοι να έχουν βγάλει ειδικά μέτρα!!!ΠΑΠΑΡΙΕΣ για εξ' ευρωπαϊσμό από τους γερμανοβρωμιάρηδες μην ακούω καλύτερα τα χουμε δει
απλώς δυστυχώς γίναμε κι εμείς αυτά που τους κοροϊδεύαμε έτσι όπως μας έφεραν τα ευρωΠΕΗμε γερμανοαναθρεμένους μέχρι καφεδάκι καλύτερα & πολύ είναι. στο τέλος τους το κερνάς & θαυμάζουν τη ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ του Ελληνα!
κάτι τέτοια ας τα πείτε & στις ελληνίδες ραντεβού σας από μικροί που είστε μαθημένοι να κερνάτε & μετα ελάτε διδάχτε μας τροπους & σαβουαρ βιβρ κλπ
@wantone συστηματικός επαγγελματίας dinnerας δηλαδή....σωστά είπε κάποιος άλλος στο προηγούμενο του 4τροχοι κάποιον είδες & τρόμαξε το μάτι σου.....
σωστό αυτό με τις κάρτες λύνεται το θέμα...κι εγώ πληρώνω με κάρτα αναλόγως αλλά έχω και κανα ευρώ για τα παλικάρια αν το σέρβις είναι καλό κι επαρκές
Είναι τόσο άξια λύπησης αυτά που γράφεις που δεν έχουν αντέχουν κριτικής.
Που τη βρήκες την αίσθηση ανωτερότητας έναντι των Γερμανών και των λοιπών Ευρωπαίων? Που τη στηρίζεις? Τι έχει να επιδείξει ο νεο-Έλληνας? Το κιμπαριλίκι?Δε χρειάζεται ούτε κόμπλεξ ούτε αίσθημα κατωτερότητας, ούτε επαρχιώτικη νοοτροπία όπως εκφράζεται από απόψεις σαν τη δική σου. Μπορούμε να γίνουμε ίδιοι και καλύτεροι, έχουμε όλα τα προσόντα και τις δυνατότητες.
Πρέπει όμως να έχουμε μάτια, αυτιά και μυαλό ανοιχτό. Να βλέπουμε, ν' ακούμε και να μαθαίνουμε από πιο προηγμένους λαούς και κοινωνίες, που θέματα που μας απασχολούν σήμερα τα έχουν αντιμετωπίσει και λύσει πριν εκατοντάδες χρόνια.
Εννοείται πως ότι μας κάνει και μας ταιριάζει σαν νοοτροπία και τρόπο ζωής το κρατάμε. Τα άλλα τα πετάμε. Με ορθολογιστική προσέγγιση όμως. Όχι με επιχειρήματα και τρόπο σκέψης "ξέρεις ποιος εγώ κουτόφραγκε" και "όταν εσύ Γερμανέ έτρωγες βελανίδια εγώ ανέπτυσσα πολιτισμό".
-
οι συναντησεις είναι για γνωριμίες και φιλικό κλίμα, δεν έχω πάει σε καμία που να διχαζει και να μαλώνω.
Αυτα που γράφετε και είναι επιθετικά καλό είναι να τα αναθεωρήσετε, δεν είναι ωραια πραγματα αυτά.
Δεν μας νοιαζουν από που είναι τα αυτοκίνητα και ουτε από που έχει προτιμηση να αγοραζει κάποιος
εχουμε κοινο όλοι μας ότι μας αρέσουν τα αυτοκίνητα αλλιως δεν θα γραφαμε εδώ. Αυτο είναι κάτι που θα έπρεπε να μας ενωνει όχι να μας διχάζει!!! japan , euro, usa, υβριδικα, ηλεκτρικά, diesel, βενζινη δεν έχει σημασια προτίμηση. Πειραζόμαστε και τα κοροιδεύουμε αντιστοιχως σε φιλικό κλίμα και μόνο. ειδικα σε συναντήσεις που δεν είναι κάτι απρόσωπο.
Λιγο πολιτισμός στα σχόλια
-
-
-
@cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
οι συναντησεις είναι για γνωριμίες και φιλικό κλίμα, δεν έχω πάει σε καμία που να διχαζει και να μαλώνω.
Αυτα που γράφετε και είναι επιθετικά καλό είναι να τα αναθεωρήσετε, δεν είναι ωραια πραγματα αυτά.
Δεν μας νοιαζουν από που είναι τα αυτοκίνητα και ουτε από που έχει προτιμηση να αγοραζει κάποιος
εχουμε κοινο όλοι μας ότι μας αρέσουν τα αυτοκίνητα αλλιως δεν θα γραφαμε εδώ. Αυτο είναι κάτι που θα έπρεπε να μας ενωνει όχι να μας διχάζει!!! japan , euro, usa, υβριδικα, ηλεκτρικά, diesel, βενζινη δεν έχει σημασια προτίμηση. Πειραζόμαστε και τα κοροιδεύουμε αντιστοιχως σε φιλικό κλίμα και μόνο. ειδικα σε συναντήσεις που δεν είναι κάτι απρόσωπο.
οταν γινει συναντηση και σε πετυχω ομως, δεν θα κρυφτεις.... ετσι? ε? εεε?
-
@gatoz said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Μου αρέσει η σιγουριά σου ότι όταν θα τον πετύχεις, θα έχεις και το γαλλόχρεπο...
-
@gatoz said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
@cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
ποτέ δεν έχω κρυφτεί, πάντα είμαι ορατός από παντού απλά με βλέπεις από μακρια
https://www.metoffice.gov.uk/weather/learn-about/weather/types-of-weather/clouds/high-clouds/cirrus
-
Μήπως να την αναβάλλετε τη συνάντηση;
Πολλές διαμάχες βλέπω, ή κάντε την σε κανα saloon.
Προσέξτε τον πιανίστα! -
@georgemit said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Μήπως να την αναβάλλετε τη συνάντηση;
Απο ότι έχω καταλάβει, έχει αναβληθεί αφού δεν είχε συμμετοχή τελικά.
-
Επειδή πρόλαβα και το διάβασα, ένα μόνο έχω να πω. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.
Για όλα προέβλεψε ο καλός Θεούλης, ακόμα και γι' αυτούς τους ανθρώπους... -
Επειδή πρόλαβα και το διάβασα, ένα μόνο έχω να πω. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.
Για όλα προέβλεψε ο καλός Θεούλης, ακόμα και γι' αυτούς τους ανθρώπους...καλά εσένα είναι η ζωή σου αυτοκίνητα & φορουμ μόνο
τώρα το γυρίσαμε στο θρησκευτικό? μη τα εμπλέκεις
https://forum.4troxoi.gr/post/11000134686
ΚΙΜΠΑΡΗΣ έμαθες τι σημαίνει?? ή δεν στο έμαθαν στο γερμανο-σχολειο που πήγαινες;https://el.wiktionary.org/wiki/κιμπάρης
κρίμα & το επόμενο που θα πρότεινα είναι να κεράσω 5-6 καφέδες για όσους ζορίζονται αλλά μπήκαν δάκτυλοι & οι μισοί ξενέρωσαν ΟΠΩΣ κι εγώ τελικώς αφού είδα ότι δεν αξίζει εξαιτίας ορισμένων
γίνατε ΚΑΡΜΙΡΗΔΕΣ μερικοί λίγοι σαν τους γερμανούς που θαυμάζετε! πηγαίντε στη χώρα τους να μείνετε ειναι & φτηνότερα τα αυτοκίνητα τι κάθεστε εδώ λοιπόν ελευθεροι είστε δεν σας κρατάει κανείς
όλο αρχισε με τον ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ορισμένων να τον χαίρονται & που θα μας εκαναν μαθήματα τρόπων συμπεριφοράς. όποιος παει πιο πίσω το βλέπει
ΔΕΝ ασχολούμαι άλλο με καρμίρηδες σαν κι αυτούς
-
Γιατί έχω την εντύπωση ότι γράφεις με 2 ονόματα? Ακόμα και σ' αυτό το απλό έχεις χάσει τη μπάλα?
-
Υποχρεωτική ερώτηση του σερβιτόρου στη Γερμανία, όταν κάποια παρέα ζητάει λογαριασμό. Συνήθως οι Γερμανοί πληρώνουν getrennt (χωριστά). Οπότε ο σερβιτόρος είναι υποχρεωμένος να βγάλει λογαριασμό κατ' άτομο ή κατά παρέα και να εισπράξει αναλόγως.
Καλά να περάσετε, θα παρακολουθώ τις συναντήσεις κι αν σε κάποια μπορέσω θα έρθω με χαρά να σας γνωρίσω από κοντά.
έχασες τη μπαλίτσα κι άρχισες τη τρελλλίτσα γερμανοθρεμένο
Υποχρεωτική ερώτηση του σερβιτόρου στη Γερμανία...άμα φανείς ποτέ σε κερνάω εγώ και καφέ & ό,τι άλλο
για να δεις πώς το κάνουν οι ΚΙΜΠΑΡΗΔΕΣ που χλευάζεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά μόνο να κοροϊδεύετε ξέρετεκαι να χουμε καλό ερώτημα επειδή είπες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ερώτηση.....αλλιώς τι ΑΠΟΛΥΟΥΝ τον εργαζόμενο σερβιτόρο ΑΥΤΟΙ που τόσο θαυμάζεις & ΑΣΠΑΖΕΣΑΙ
ΚΙΜΠΑΡΗΣ άνοιξες το λεξικό να δεις τι σημαίνει νεοέλληνα?;
-
Υποχρεωτική ερώτηση του σερβιτόρου στη Γερμανία...άμα φανείς ποτέ σε κερνάω εγώ και καφέ & ό,τι άλλο
για να δεις πώς το κάνουν οι ΚΙΜΠΑΡΗΔΕΣ που χλευάζεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά μόνο να κοροϊδεύετε ξέρετεκαι να χουμε καλό ερώτημα επειδή είπες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ερώτηση.....αλλιώς τι ΑΠΟΛΥΟΥΝ τον εργαζόμενο σερβιτόρο ΑΥΤΟΙ που τόσο θαυμάζεις & ΑΣΠΑΖΕΣΑΙ
Γράφεις με 2 ονόματα στο forum ναι ή όχι? Και γιατί? Επίσης γιατί επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα? Έχεις πάθει κάποιου είδους κρίση?
Μήπως πρέπει ν' απευθυνθείς κάπου αλλού φίλε? Εδώ είναι forum για αυτοκίνητα, δε μπορεί να σε βοηθήσει κανείς. -
Γράφεις με 2 ονόματα στο forum ναι ή όχι? Και γιατί? Επίσης γιατί επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα? Έχεις πάθει κάποιου είδους κρίση?
Μήπως πρέπει ν' απευθυνθείς κάπου αλλού φίλε? Εδώ είναι forum για αυτοκίνητα, δε μπορεί να σε βοηθήσει κανείς.εσύ που είσαι αόρατος & του πληκτρολογίου μπορείς να γράφεις ό,τι σου κατέβει
να μην γράφεις ούτε 1 επιχείρημα
να μην απαντάς γιατί δεν στέκεις καλά
και μετα να λες αλλ' αντ' άλλωνπροφανώς σε συναντήσεις ΔΕΝ πατάς άφαντος......μην τυχόν και σου φύγει κανα ευρώ απ'τη τσέπη μίζερε
γιαυτο ξενέρωσαν οι περισσότεροι κι ακυρώθηκε με κάποιους λίγους ευτυχώς σαν εσάς!
κρίμα έχασες και το κέρασμα των ΚΙΜΠΑΡΗΔΩΝ που χλευάζεις γερμανολάτρη -
ΚΡΙΜΑ που δεν θα μπορούσαμε τελικώς να συνυπάρξουμε ΟΛΟΙ μαζι με τα καλά μας & τα κακά μας
αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ μερικοί ολίγοι μας έδειξαν ποιοι είναι προς αποφυγή!
μακριά κι αγαπημένοι.......
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ