-
Lynk & Co 10 EM‑P: Το νέο AWD plug-in hybrid των 523 ίππων
https://carselectric.gr/lynk-co-10-em‑p-to-neo-awd-plug-in-hybrid-ton-523-ippon/
-
Με όφελος 7.000 ευρώ το Lynk & Co 02 – Μέχρι πότε ισχύει η προσφορά
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/me-ofelos-7-000-eyro-to-lynk-amp-co-02-mechri-pote-ischyei-i-prosfora/?_gl=11rxown0_upMQ.._gaMTIxMjQzOTE2Ny4xNzU1MTE2NDM1_ga_KLL52BLFZ7*czE3NTUxMTY0MzQkbzEkZzAkdDE3NTUxMTY0MzQkajYwJGwwJGgw
Τα 4000 είναι η έκπτωση του εισαγωγέα (lynk co 02). Τα υπόλοιπα 3000 είναι η κρατική επιδότηση κινούμαι ηλεκτρικά.
Το οδήγησα σήμερα. Έκδοση more. Πολύ καλό ηλεκτρικο. Η έκδοση more έχει on top of της core : 360 camera, ηλεκτρικά καθίσματα εμπρός, 20αρες ζάντες (vs 19 core) , 22kw (vs 11kw core) φόρτιση, δερμάτινα καθίσματα, ηχεία harman kardon, ποτηροθηκες /τεμπέλη στα πίσω καθίσματα, ατμοσφαιρικό φωτισμ
Αντλία θερμότητας .
Στα 4000 που δίνονται αυτά τα έξτρα μάλλον αξίζει τον κόπο να τα χτυπήσεις...
Καλη κύλιση, η lynk co επέλεξε να έχει μαλακές αναρτήσεις για να μεταφέρει άνεση στον οδηγό /επιβάτη, έστω και αν σε σημαντικές ανωμαλίες κάνει bumps και γενικά με το one pedal drive μπορεί να κάνει καμία περίεργη υποστροφή...
Καλός ήχος στα harman kardon, καλή ηχομόνωση, γρήγορο το λογισμικό, με μπόλικες επιλογές /ρυθμίσεις, αλλά μου φάνηκε λίγο παιδικό το ui.
Δεν κατάφερα να σύνδεσω με Android auto wireless το κινητό μου (υποστηρίζεται θεωρητικά, αλλά είδα μνήμες lynk co 01 να ξυπνούν). Γενικά ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, που στο λευκό πέρλα (άνευ χρέωσης) κάνει ωραία αντίθεση με τη μαύρη πανοραμική οροφή (σε αυτό το χρώμα θα το αγόραζα).
Με έβαλες σε σκέψεις να δώσω την 120 μου (mpack 10 μηνών bmw) για να πάω σε φουλ ηλεκτρικό. Έχω κάνει narrow down τις επιλογές μου (αν τελικά κάνω κινηση) και στο tesla model y... -
τελική τιμή όσο βγαίνει η έκδοση που αναφέρεις;
-
-
απο τα πιο ομορφα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στην κατηγορια αυτη. Ηταν τιμολογημενο λιγο λαθος, αλλα λιγο η επιδοτηση, λιγο το προωθητικο της εταιρειας, το κατεβαζει σε σωστα επιπεδα.
-
απο τα πιο ομορφα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στην κατηγορια αυτη. Ηταν τιμολογημενο λιγο λαθος, αλλα λιγο η επιδοτηση, λιγο το προωθητικο της εταιρειας, το κατεβαζει σε σωστα επιπεδα.
Ακριβό ειναι πάλι, δεν έχω τόσα!! 30.000 επρεπε να έχει η τοπο έκδοση πριν την επιδότηση. Αλλιώς γιατι να πάρω κινέζο??? παίρνω τέσλα με 1.000 παραπάνω.
-
Ακριβό ειναι πάλι, δεν έχω τόσα!! 30.000 επρεπε να έχει η τοπο έκδοση πριν την επιδότηση. Αλλιώς γιατι να πάρω κινέζο??? παίρνω τέσλα με 1.000 παραπάνω.
γιατι μπορεις να μην θες sedan και το οριο στο γκαραζ σου (ή στο μυαλο σου) να ειναι τα 4.5μ. Θα ηθελα λιγο μεγαλυτερη μπαταρια στην ακριβη εκδοση, ωστε να αξιζει περισσοτερο.
-
γιατι μπορεις να μην θες sedan και το οριο στο γκαραζ σου (ή στο μυαλο σου) να ειναι τα 4.5μ. Θα ηθελα λιγο μεγαλυτερη μπαταρια στην ακριβη εκδοση, ωστε να αξιζει περισσοτερο.
ΟΚ, αλλά σε κάθε περίπτωση τα πάντα συγκρίνονται με τον βασιλιά της κατηγορίας, οπότε το συγκεκριμένο ειναι ακριβό. Δεν μπορεί ο άσχετος κινέζος να έχει όσο το Τέσλα. Θέλει να μπει στην αγορά, οπότε πρέπει να "αγοράσει" την είσοδό του με χαμηλή τιμή. Εαν αποδειχτεί καλό, τότε ας αυξήσει την τιμη.
-
Ποιο Tesla κάνει 31 χιλιάρικα? το ζουμί ειναι βλέπω προσφορές, θεωρώ και άλλοι θα μπουν στο κόλπο.
-
Ποιο Tesla κάνει 31 χιλιάρικα? το ζουμί ειναι βλέπω προσφορές, θεωρώ και άλλοι θα μπουν στο κόλπο.
Μα δεν είχα για 31.000, αφού δεν υπάρχει και Λυνκο με 30.000 - θα έπρεπε να έχει 30Κ γράφω. Τώρα που έχει 36Κ με όλες τις επιδοτήσεις και εκπτώσεις, εεε με 1 χιλιάρικο επιπλέον παίρνεις Τέσλα, αυτό λέω.
-
-
Μα δεν είχα για 31.000, αφού δεν υπάρχει και Λυνκο με 30.000 - θα έπρεπε να έχει 30Κ γράφω. Τώρα που έχει 36Κ με όλες τις επιδοτήσεις και εκπτώσεις, εεε με 1 χιλιάρικο επιπλέον παίρνεις Τέσλα, αυτό λέω.
Ναι αλλά η κατηγορία του lynk co 02 είναι σύγκριση με το model y πάρα με το 3. Άρα συγκρίνουμε 46Κ vs 39K, παρόμοιες εξοπλιστικά εκδόσεις δηλαδή και είμαστε στα 7κ διαφορά (τα 3Κ της επιδότησης αφαιρούνται στη συνέχεια)...
Αρκούν τα 7Κ για να πας σε lynk co 02 αντί για model y? Από τη χθεσινή μου οδήγηση και στα 2 αυτοκίνητα θα έλεγα πως μάλλον ναι... -
Συμφωνώ. Αυτό συζητούσα με τον πωλητή. Θα έπρεπε η έκδοση more (+4000) να έχει και μεγαλύτερη μπαταρία
Πολύ καλό και πολύ όμορφο αυτοκίνητο... -
-
Η τιμή ήταν 50 και έπεσε στα 35 για ξεστοκάρισμα. Τίποτα το μεμπτό. Τα ελαφρώς μεταχειρισμένα στα 30 είναι και αυτά στο πλαίσιο της λογικής.
...τα οποία 30 σε 4 έτη μπορεί να σημαίνουν 12 λόγω αγνώστου μάρκας
Το θεωρώ απίθανο
Θυμάμαι όταν είχε βγει η προσφορά είχα γράψει πρώτος εδώ μέσα και μάλιστα παρακίνησα και 2 φίλους να το αγοράσουν.
Εγώ τελικά πήγα σε bmw 120 mpack. Υπέροχο αυτοκινητο, φοβερό σε όλα πλην χωρών... -
-
Η τιμή ήταν 50 και έπεσε στα 35 για ξεστοκάρισμα. Τίποτα το μεμπτό. Τα ελαφρώς μεταχειρισμένα στα 30 είναι και αυτά στο πλαίσιο της λογικής.
Τα Volvo XC40 PHEV 4ετίας είναι όλα πάνω από τα 30Κ. Θεωρείς πραγματικά πιθανό το 01 να πωλείται 12Κ στην 4ετία; 20Κ μπορεί, 12Κ με τίποτα.
-
Αν έχει 12 αυτό εγώ θα πάρω 3 αν μπορώ
-
Τα Volvo XC40 PHEV 4ετίας είναι όλα πάνω από τα 30Κ. Θεωρείς πραγματικά πιθανό το 01 να πωλείται 12Κ στην 4ετία; 20Κ μπορεί, 12Κ με τίποτα.
Η Volvo είναι μια καταξιωμένη εταιρία με τεράστια ιστορία κι πολλά δέιγματα γραφής. Η Lynk&Co είναι μια ολοκαίνουργια εταιρία άγνωστης αξιοπιστίας. Ας πουληθούν μέσω leasing κι αν συνεχίσει να υφίσταται είτε μόνο στην Ευρώπη είτε γενικά σαν εταιρία, βλέπουμε. Ως ιδιώτης, δεν θα ήθελα να είμαι beta user
-
Σιγά μην είναι καταξιωμένη η ΣΗΜΕΡΙΝΗ βόλβο.
Επειδή μεγάλωσα σε βόλβο την δεκαετία του 60 και του 70, η βόλβο μετά το 80 χρεωκόπησε. Κατέληξε στην Ολλανδική Νταφ και έβγαζε κάτι γελοία μικρομεσαία αμάξια, μετά την πήραν οι κινέζοι της Γκίλι και είναι τόσο Βόλβο, όσο Εμτζί είναι η σημερινή Εμτζί.
Lynk & Co