-
@zaxosm said in Nissan Juke 2019:
Παιδια χαιρετω! Τωρα με τις σχετικες μειωσεις στο juke ζαχαρωνω το hybrid e-power το οποιο βγαινει περι τα 28000 και δεν του λειπει τιποτα σχεδον εξοπλιστικα. Θα ηθελα να μπω στο κοσμο των υβριδικων και αυτοματων…..
Τωρα εχω ενα t cross του ´22 το οποιο σκέφτομαι να το αντικαταστησω.
Το εχω δει στην εκθεση και μου κανει το κλικ, αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν εχει την ευρχωρια του t cross αλλα πλεον αλλαξαν οι προτεραιοτητες και δε με απασχολει!
Τι λετε, αξιζει σε αυτη τη τιμη;
Το juke είναι full hybrid,αλλά όχι με το σύστημα e-power,όπως QQ και X-trail.
-
Παιδια χαιρετω! Τωρα με τις σχετικες μειωσεις στο juke ζαχαρωνω το hybrid e-power το οποιο βγαινει περι τα 28000 και δεν του λειπει τιποτα σχεδον εξοπλιστικα. Θα ηθελα να μπω στο κοσμο των υβριδικων και αυτοματων…..
Τωρα εχω ενα t cross του ´22 το οποιο σκέφτομαι να το αντικαταστησω.
Το εχω δει στην εκθεση και μου κανει το κλικ, αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν εχει την ευρχωρια του t cross αλλα πλεον αλλαξαν οι προτεραιοτητες και δε με απασχολει!
Τι λετε, αξιζει σε αυτη τη τιμη;
Πήγαμε και το είδαμε προχθές επειδή ψάχνεται η αδερφή της γυναίκας μου. (όπως αναφέρθηκε και πάνω δεν έχει σχέση με το e power) .Μας φάνηκε πολύ ποιοτικό αλλά είχε πολύ κόσμο στην έκθεση και δεν μπόρεσε να κάνει test drive το υβριδικό και έτσι έκανε το αυτόματο. Η έκπτωση αφορά στο ότι σε κανά 2μηνο έρχεται το facelift με τις κυριότερες αλλαγές να βρίσκονται στο infotainment, που μεταξύ μας χρειάζεται.
Βέβαια αν οι τιμές πάνε εκεί που ήταν χωρίς την έκπτωση δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς...Οπότε το ζυγίσεις και αυτό...
Πάντως το juke γενικότερα επειδή πολλές φορές λόγω εργασίας βρίσκομαι λιμάνι, έρχονται συνεχώς "καραβιές". Στις τιμές που βρίσκεται τώρα, πουλάει αρκετά.
Επίσης επειδή την ενδιαφέρει και το t cross, γιατί σκέφτεσαι να το δώσεις? Δεν είσαι ευχαριστημένος...? -
Είναι μια χαρά εναλλακτική. Αυτή είναι η γνώμη μου: https://cartalk.gr/nissan-juke-1-6-hybrid-145ps-a-t/
-
Και τα 28 θεωρούνται καλή τιμή για juke?
Βέβαια, άλλοι τα δίνουν για Γιαρις κρος... -
@piliourits said in Nissan Juke 2019:
Και τα 28 θεωρούνται καλή τιμή για juke?
Βέβαια, άλλοι τα δίνουν για Γιαρις κρος...Εδώ έχει φτάσει 33Κ το Puma..
To Juke πάντως πολύ όμορφο και νεανικό, ειδικά σε ορισμένους χρωματισμούς.
-
Νομίζω για υβριδικό είναι καλή τιμή,απλά να ξέρεις οτι σε κατανάλωση δεν έχει τεράστια διαφορά απο το απλό.
Υπολόγίσε ~ 1-1,5 λίτρο κάτω.Δεν ξέρω εαν αξίζει η διαφορά στην τιμή.
-
Το ειχα σε τεστ ντραιβ σε μια προσπαθεια να πισω τη γατα να το παρει
Απογοητευτικο σε καθε περιπτωση.
Αν ειχε 15κ θα συχωρουσες το χαλι, στα 32.5 οχι
Βέβαια ειναι καλυτερο απο γιαρικρος αλλα αυτο δεν λεει και τιποτε, και ενα βανετ 1.5 του 1987 ειναι -
@gatoz said in Nissan Juke 2019:
Βέβαια ειναι καλυτερο απο γιαρικρος αλλα αυτο δεν λεει και τιποτε, και ενα βανετ 1.5 του 1987 ειναιΤι το έκανε τόσο χάλια?
-
@gtsartsal said in Nissan Juke 2019:
@gatoz said in Nissan Juke 2019:
Βέβαια ειναι καλυτερο απο γιαρικρος αλλα αυτο δεν λεει και τιποτε, και ενα βανετ 1.5 του 1987 ειναιΤι το έκανε τόσο χάλια?
Εχει μια αλμεριλα παπουδιλα και ραθυμη μοτερομεταδοση και ξενερωτη αισθηση και σου βγαζει μια μυρωδια κορεγκα για μασελες οπως στα καπη
-
Πολύ ωραίο review @dimsabas και κατατοπιστικό!
Ακόμα προσπαθώ να προγραμματίσω το τεστ ντραιβ για να βγάλω κι εγώ ένα συμπέρασμα.
Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ το T-cross είναι καταπληκτικό all in one αυτοκίνητο. Η ευρυχωρία του και η πρακτικότητα δεν παίζονται. Απλά στην περίπτωσή μου αλλάξαν οι προτεραιότητες, οπότε δε με απσχολούν οι χώροι, χρειάζομαι το αυτόματο και την αμιγώς ηλεκτρική κίνηση μέσα στη πόλη, θα ήθελα κάι πιο σπορτίφ και τέλος επειδή έχω φτάσει στα 36000 χλμ με το T-cross, έχει αρχίσει να με χαλάει η τρικίλυνδρη φύση του στο άκουσμά της......
Πάντα μου άρεσε βέβαια το juke αλλά ήταν και πανάκριβο πριν 1,5 χρόνο που τα κοίταγα.
Τώρα για το infotainment που αναφέρθηκε δε με πολυ απασχολεί, μιας και μόνιμα δουλεύω το apple car play αν και με χαλάει που δεν έχει ασύρματο αλλά πιστεύω ζω και χωρίς αυτό. Δεν έχω παρατηρήσει να λείπει κάτι σημαντικό εξοπλιστικά, άλλωστε εχω τη βασική έδοση του T-cross οπότε δεν έχω και ψηλά στανταρντ.
Και επειδή δε θέλω να ξεφύγω από τα 4,2μετρα μήκους δε βρίσκω και κάτι άλλο σαν εναλλακτική σε αυτά που ζητάω.
-
-
@panormus772 said in Nissan Juke 2019:
Juke full hybrid facelift:
Bubble bee
Το 1.6 full hybrid της Renault χρησιμοποιεί;
-
@vdx said in Nissan Juke 2019:
@panormus772 said in Nissan Juke 2019:
Juke full hybrid facelift:
Bubble bee
Το 1.6 full hybrid της Renault χρησιμοποιεί;
Ναι το ίδιο με το Arkana
-
Πολύ ωραίο review @dimsabas και κατατοπιστικό!
Ακόμα προσπαθώ να προγραμματίσω το τεστ ντραιβ για να βγάλω κι εγώ ένα συμπέρασμα.
Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ το T-cross είναι καταπληκτικό all in one αυτοκίνητο. Η ευρυχωρία του και η πρακτικότητα δεν παίζονται. Απλά στην περίπτωσή μου αλλάξαν οι προτεραιότητες, οπότε δε με απσχολούν οι χώροι, χρειάζομαι το αυτόματο και την αμιγώς ηλεκτρική κίνηση μέσα στη πόλη, θα ήθελα κάι πιο σπορτίφ και τέλος επειδή έχω φτάσει στα 36000 χλμ με το T-cross, έχει αρχίσει να με χαλάει η τρικίλυνδρη φύση του στο άκουσμά της......
Πάντα μου άρεσε βέβαια το juke αλλά ήταν και πανάκριβο πριν 1,5 χρόνο που τα κοίταγα.
Τώρα για το infotainment που αναφέρθηκε δε με πολυ απασχολεί, μιας και μόνιμα δουλεύω το apple car play αν και με χαλάει που δεν έχει ασύρματο αλλά πιστεύω ζω και χωρίς αυτό. Δεν έχω παρατηρήσει να λείπει κάτι σημαντικό εξοπλιστικά, άλλωστε εχω τη βασική έδοση του T-cross οπότε δεν έχω και ψηλά στανταρντ.
Και επειδή δε θέλω να ξεφύγω από τα 4,2μετρα μήκους δε βρίσκω και κάτι άλλο σαν εναλλακτική σε αυτά που ζητάω.
Τελικά το έκανα το βήμα! Juke 1.6 Hybrid N-connecta Υβρίδιο. Το είχα παραγγείλει αλλά είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου δεύτερες σκέψεις, κυρίως λόγω τιμής. Ωστόσο λόγω της ανανέωσης πέτυχα μια αξιοσέβαστη έκπτωση και κάμφθηκαν όλες οι δεύτερες σκέψεις.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Το αυτόματο κιβώτιο είναι εκπληκτικό, όπως και τα τιμόνι, ανάρτηση, καθίσματα. Αποπνέει μια macho αίσθηση στον δρόμο και είναι και αρκετά γρήγορο. Κατανάλωση έχω κάνει και 1.8/100 έχω κάνει και 7/100 δεν έχω βγάλει ασφαλές συμπέρασμα. Δεν έχει τους χώρους του T-cross αλλά δεν είναι το ζητούμενο.
Περισσότερα εν καιρό!
-
Ωραίος...
Καλοτάξιδο!
Χρώμα?
-
Μπλε Μεταλικό!
-
Καλοτάξιδο να είναι!
-
Καλοτάξιδο...ωραία επιλογή να το χαρείς με υγεία!!!
-
Καλοτάξιδο, να το χαρείς με Υγεία εύχομαι!!
ΥΓ: Το χρώμα φανταστικό, εύγε για την επιλογή.
-
Σας ευχαριστώ πολύ! Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα προσπαθήσω να γράψω κάποια περισσότερα πράγματα για το αυτοκίνητο, καθώς έκανα και ένα με΄γαλο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη οπότε ήδη γράφω 1400χλμ.
Nissan Juke 2019