-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Και το 3008 το ίδιο...
αν του φέρεσαι καλά...Θέλει και αυτό πιστολάκι; Alex mix
-
Μετά τη peugeot σειρά παίρνει η nissan.
27490 αρχική για το νέο qq
link text -
-
-
-
-
@gianniss07 said in Peugeot 3008 2016:
Μετά τη peugeot σειρά παίρνει η nissan.
27490 αρχική για το νέο qq
link textΚαι τούμπανο από εξοπλισμό!!!!
ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Active Trace Control
Active Ride Control
Αισθητήρες Φωτός
Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός
Ποτηροθήκες εμπρός -
καλημερα σας ,
ειμαι ετοιμος να φερω απο εξω ενα 3008 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11683056160144303&slink=sdlzhc
ηθελα να ρωτήσω εκτος απο τους τεχνικους ελέγχους που θα γινουν , τι αλλο πρεπει να προσεξω ?? απο κατανάλωση πως παει ? ειναι το 1,5 dieselεπισης ενω εχει τα φανάρια του gt line γιατι δεν το γράφει στο τιμόνι ??
ευχαριστώ πολυ !! -
@dpantos said in Peugeot 3008 2016:
καλημερα σας ,
ειμαι ετοιμος να φερω απο εξω ενα 3008 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11683056160144303&slink=sdlzhc
ηθελα να ρωτήσω εκτος απο τους τεχνικους ελέγχους που θα γινουν , τι αλλο πρεπει να προσεξω ?? απο κατανάλωση πως παει ? ειναι το 1,5 dieselεπισης ενω εχει τα φανάρια του gt line γιατι δεν το γράφει στο τιμόνι ??
ευχαριστώ πολυ !!Υπάρχει ένα θέμα με το δοχείο adblue με τα πετρελαιοκινητα. Με αποτέλεσμα το 1.500 ευρώ να το έχετε στο τσεπάκι σας. Εγώ θα σας πρότεινα να δείτε βενζίνη.
-
@vastil said in Peugeot 3008 2016:
καλημερα σας ,
ευχαριστώ πολυ !!Υπάρχει ένα θέμα με το δοχείο adblue με τα πετρελαιοκινητα. Με αποτέλεσμα το 1.500 ευρώ να το έχετε στο τσεπάκι σας. Εγώ θα σας πρότεινα να δείτε βενζίνη.
τι θεμα ακριβως ? γιατι στην αναζητηση που εκανα για προβληματα δεν βρηκα κατι σχετικο ..??? είστε κάτοχος ???
-
Κρυσταλλοποιειται το adblue μέσα στα σωληνάκια του δοχείου και βουλώνει.
Αρκετοί το έχουν αναφέρει σαν βλάβη στα στα 2008/3008/C3 /C3 aircross κτλ σε όσα PSA φοράνε το σύστημα.
Θα δεις αναφορές και εδώ στα θέματα αλλά και στο FB.
Πολλοί δεν το γράφουν γιατί είναι στην εγγύηση και το αλλάζουν δωρεάν αλλά δεν επισκευαζεται η βλάβη, η αστοχία υπάρχει ακόμα. -
@yem said in Peugeot 3008 2016:
Αρκετοί το έχουν αναφέρει σαν βλάβη στα στα 2008/3008/C3 /C3 aircross κτλ σε όσα PSA φοράνε το σύστημα.
Πολλοί δεν το γράφουν γιατί είναι στην εγγύηση και το αλλάζουν δωρεάν αλλά δεν επισκευαζεται η βλάβη, η αστοχία υπάρχει ακόμα.Μάλιστα
Άρα πριν την αγορά δεν υπάρχει δυνατότητα ελέγχου από ότι κατάλαβα -
@yem said in Peugeot 3008 2016:
Πολλοί δεν το γράφουν γιατί είναι στην εγγύηση και το αλλάζουν δωρεάν αλλά δεν επισκευαζεται η βλάβη, η αστοχία υπάρχει ακόμα.Μάλιστα
Άρα πριν την αγορά δεν υπάρχει δυνατότητα ελέγχου από ότι κατάλαβαΌχι, θα εμφανιστεί σε όλους κάποια στιγμή!
Θα του αλλάξουν δοχείο και θα ξαναεμφανιστεί!
Αν δεν βρουν τρόπο να μην κρυσταλλοποιειται το adblue στο ίδιο δοχείο ή αλλάξουν σχέδιο δοχείου! -
Παιζει καμια προσφορά αυτο το διάστημα σε 3008 1.2 130 χειροκινητο ή eat8;
-
Επίσης το μπροστά αριστερά διάκενο στο φανάρι μάσκα... δείχνει στραβό... οπότε με ένα καλό έλεγχο για τρακάρισμα ίσως καταλάβετε για πιο λόγο τα φανάρια δεν συμβαδίζουν με το τιμόνι-αερόσακο...ίσως και ταμπλό.
Να προσθέσω ότι οι συμπαθείς γείτονες είναι βιρτουόζοι...στο κατέβασμα χιλιομέτρων...Καλό έλεγχο λοιπόν γιατί τα χρήματα είναι αρκετά...
Αρκετά πιο safe η λύση που προτείνει ο @georgemit πιο πάνω.
-
@vastil said in Peugeot 3008 2016:
καλημερα σας ,
τι θεμα ακριβως ? γιατι στην αναζητηση που εκανα για προβληματα δεν βρηκα κατι σχετικο ..??? είστε κάτοχος ???
Δεν είμαι κάτοχος. Ήμουν παρ' ολίγον κάτοχος. Κοίταζα το 2008 το πετρέλαιο το καινούργιο το 2021 και τελικά πήγα σε vw και γερμανικό. Ακόμα μου αρέσει τρελά το 2008 αλλά με αποθάρρυνε η αστοχία με το adblue. Δοκιμάστε τα όλα και πάρτε όποιο σας αρέσει. Προσωπικά και να με πλήρωναν δεν θα πήγαινε σε πετρέλαιο.
-
Ο @criuser που ασχολειται γνωριζει για προσφορες στο 3008;
Μονο βενζινη ενδιαφέρει τον φιλο. -
Βενζίνη χειροκίνητο νομίζω 27900 έχει ετοιμοπαράδοτα προσφορά.
Για το δοχείο αντμπλού όντως υπάρχει αστοχία, αλλά για ελληνικά αυτοκίνητα, δεν σε νοιάζει για 5 χρόνια και 100000 χλμ, σε νοιάζει λίγο για τα 5-8 χρόνια και μέχρι 150000 χλμ.
-
@georgekn said in Peugeot 3008 2016:
Επίσης το μπροστά αριστερά διάκενο στο φανάρι μάσκα... δείχνει στραβό... οπότε με ένα καλό έλεγχο για τρακάρισμα ίσως καταλάβετε για πιο λόγο τα φανάρια δεν συμβαδίζουν με το τιμόνι-αερόσακο...ίσως και ταμπλό.
Να προσθέσω ότι οι συμπαθείς γείτονες είναι βιρτουόζοι...στο κατέβασμα χιλιομέτρων...Καλό έλεγχο λοιπόν γιατί τα χρήματα είναι αρκετά...
Αρκετά πιο safe η λύση που προτείνει ο @georgemit πιο πάνω.
αχαχαχαχα
ολα ετσι ειναι -
τελικα οποιο αμαξι να αποφασεις να παρεις θα σε ακολουθει και ενα προβλημα !
Peugeot 3008 2016