-
@spi_duster said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Εχω μια τάση να συσχετιζω τα πραγματα μεταξυ τους. Πχ με αυτες τις τιμες στα καυσιμα προβλεπω να τσιμπησουν τιμες και τα μεταχειρισμενα ηλεκτρικα

Εγώ προβλέπω να κάνεις στάση για να φορτίσεις το Cupra

-
@spi_duster said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Με αυτες τις τιμες στο ντιζελ, το προβλημα στις επομενες μερες για τον πολυ κοσμο δε θα ειναι που θα πάει αλλά τι θα φάει. Ολη η αγροτικη παραγωγη θα φτασει σε ασυληπτα επιπεδα κοστους . Αυτο θα μετακυληθει σε τροφιμα, φαρμακά και λοιπά βασικά αγαθά. Θα κλαψουνε μανοϋλες. Τετοια άρθρα ειναι εντελως άτοπα καθως ουτε για ψυχαγωγία δεν προσφέρονται.
Τα αγροτικά προϊόντα πιο πολύ θα επηρεαστούν από την άνοδο στα λιπάσματα, παρά από το πετρέλαιο.
-
Εχεις απόλυτο δικιο!
-
@dg79 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Με αυτες τις τιμες στο ντιζελ, το προβλημα στις επομενες μερες για τον πολυ κοσμο δε θα ειναι που θα πάει αλλά τι θα φάει. Ολη η αγροτικη παραγωγη θα φτασει σε ασυληπτα επιπεδα κοστους . Αυτο θα μετακυληθει σε τροφιμα, φαρμακά και λοιπά βασικά αγαθά. Θα κλαψουνε μανοϋλες. Τετοια άρθρα ειναι εντελως άτοπα καθως ουτε για ψυχαγωγία δεν προσφέρονται.
Τα αγροτικά προϊόντα πιο πολύ θα επηρεαστούν από την άνοδο στα λιπάσματα, παρά από το πετρέλαιο.
Έλα ντε. Σε λίγο θα παίρνουμε δάνειο για να φάμε. Το αυτοκίνητο.....
Θα κάνουμε το καπό του τραπέζι για να τρώμε.....ελιές και αν βρούμε ψωμί. -
@babisstinson said in [Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά](/
Το κορόλα που κοιτάς έχει 122 άλογα, όχι 140, δηλαδή παρόμοια. Επίσης, επειδή έχει ροπή το LPG, είναι μια χαρά. Εκτός αν θέλεις αρκετές επιδόσεις, που δεν νομίζω ότι είναι το ζητούμενο. Ο κουμπάρος πάντως που έχει το Duster με τον LPG και τα 100 άλογα είναι ικανοποιημένος, και έχει 3 παιδιά και πράγματα όταν ταξιδεύει. Θεωρώ με τα 120 άλογα θα είσαι ικανοποιημένος. Κάντο βέβαια και ένα test drive, αν σου αρέσει κιόλας γιατί όχι; Προσωπικά θα προτιμούσα καινούριο αυτοκίνητο από μεταχειρισμένο.
Βασικα κατι τετοια κοιτουσα,δεν ξερω αν ειναι βεβαια ελληνικης αντιπροσωπειας,εκθεσιακα η εισαγωγης,το 5ετιας το ειπα ετσι ενδεικτικα,οχι δεν αξιζει να πεσεις για μικρη χρηματικη διαφορα στον παλαιοτερο 122αρη.
Προφανως αν ειναι να δωσεις 24-25+,με μια υπερβαση μπορω σαφως να κοιταξω για καινουριο υβριδικο,αλλα εκει παιζει ρολο οτι για να ανεβεις εξοπλιστικα αγγιζεις 30+ χιλιαρικια,διολου μικρο ποσο.Οταν βλεπω οτι τα yaris,ακομα και τα προηγουμενης γενιας υβριδικα εχουν αγγιξει το 15χιλιαριο για την πλακα τους...
Το εργοστασιακο LPG ειναι μια επιλογη,υστερουν σε επιδοσεις,οχι οτι ειμαι καποιος που πηγαινω ταπιδι,αλλα βρε αδερφε θελω μια αξιοπρεπη ροπη,να μην σκεφτομαι οτι θα σερνεται το αμαξι οταν χρειαστει να προσπερασω η θα το εχω φορτωμενο με πραγματα.Επισης το κλασσικο θεμα,με την ελλειψη επιλογων πρατηριων.Δεν με πειθει το LPG γενικα,δεν θα ηταν στις προτεραιοτητες μου.
-
@sarantism said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@dg79 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Έλα ντε. Σε λίγο θα παίρνουμε δάνειο για να φάμε. Το αυτοκίνητο.....
Θα κάνουμε το καπό του τραπέζι για να τρώμε.....ελιές και αν βρούμε ψωμί.ελιές μόνο αν είσαι από τη Καλαμάτα
-
@ken11 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@babisstinson said in [Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά](/
Το κορόλα που κοιτάς έχει 122 άλογα, όχι 140, δηλαδή παρόμοια. Επίσης, επειδή έχει ροπή το LPG, είναι μια χαρά. Εκτός αν θέλεις αρκετές επιδόσεις, που δεν νομίζω ότι είναι το ζητούμενο. Ο κουμπάρος πάντως που έχει το Duster με τον LPG και τα 100 άλογα είναι ικανοποιημένος, και έχει 3 παιδιά και πράγματα όταν ταξιδεύει. Θεωρώ με τα 120 άλογα θα είσαι ικανοποιημένος. Κάντο βέβαια και ένα test drive, αν σου αρέσει κιόλας γιατί όχι; Προσωπικά θα προτιμούσα καινούριο αυτοκίνητο από μεταχειρισμένο.
Βασικα κατι τετοια κοιτουσα,δεν ξερω αν ειναι βεβαια ελληνικης αντιπροσωπειας,εκθεσιακα η εισαγωγης,το 5ετιας το ειπα ετσι ενδεικτικα,οχι δεν αξιζει να πεσεις για μικρη χρηματικη διαφορα στον παλαιοτερο 122αρη.
Προφανως αν ειναι να δωσεις 24-25+,με μια υπερβαση μπορω σαφως να κοιταξω για καινουριο υβριδικο,αλλα εκει παιζει ρολο οτι για να ανεβεις εξοπλιστικα αγγιζεις 30+ χιλιαρικια,διολου μικρο ποσο.Οταν βλεπω οτι τα yaris,ακομα και τα προηγουμενης γενιας υβριδικα εχουν αγγιξει το 15χιλιαριο για την πλακα τους...
Το εργοστασιακο LPG ειναι μια επιλογη,υστερουν σε επιδοσεις,οχι οτι ειμαι καποιος που πηγαινω ταπιδι,αλλα βρε αδερφε θελω μια αξιοπρεπη ροπη,να μην σκεφτομαι οτι θα σερνεται το αμαξι οταν χρειαστει να προσπερασω η θα το εχω φορτωμενο με πραγματα.Επισης το κλασσικο θεμα,με την ελλειψη επιλογων πρατηριων.Δεν με πειθει το LPG γενικα,δεν θα ηταν στις προτεραιοτητες μου.
Ε κοιτάς 1-2 χρονών αυτοκίνητα εντάξει. Καινούριο πόσο έχει το αντίστοιχο; Ακριβώς όμως η ίδια έκδοση. +5-6Κ? Για τόσο ελαφρά μεταχειρισμένο αν έχει διαφορά που αξίζει οκ.
-
Αυτά ναι , δεν ήξερα ότι με τόσο λίγα χιλιόμετρα έχουν τόσο καλές τιμές για Toyota.
Το Corolla είναι πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο οδηγικά και σε ποιότητα κύλισης και τα 140 αλογάκια του είναι και αρκετά για αξιοπρεπείς επιδόσεις.
Νομιζα πως κάτω από 27-28 δεν βρίσκεις νέο Corolla με τόσο λίγα χιλιόμετρα.
Όλα τα BSUV και τα supermini είναι μπακαντελες μπροστά του.
Αν δεν είσαι στο 90% των αγοραστών που θέλουν αψηλό είναι η τέλεια επιλογή,
Αξιοπιστία, τεράστια εγγύηση, αυτόματο, και αποδεδειγμένα οικονομική κατανάλωση με κερασάκι στην τούρτα υπέροχο σύστημα διεύθυνσης και σχεδόν γαλλική γεωμετρία αναρτήσεων αλλά με ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω. -
Το κορόλα που κοιτάς έχει 122 άλογα, όχι 140, δηλαδή παρόμοια. Επίσης, επειδή έχει ροπή το LPG, είναι μια
Γιατί όχι LPG;, λογικά σε ταξίδι είναι καλύτερα απο τα υβριδικά βενζίνης λόγω μειωμένου συνολικού βάρους. Θα πρέπει να βλέπεις την ροπή σε συνδυασμό με το βάρος. Επίσης είναι μάλλον απλούστερες κατασκευές με λιγότερα πράγματα να χαλάσουν. Πρατήρια έχει πολλά , επίσης το LPG συνεχίζει σε αντίθεση με το CNG που πλέον δεν υπάρχει τίποτα σε καινούργιο
-
Τα εργοστασιακά lpg θέλουν και αυτά αλλαγή δεξαμενής στην 10ετια;Αν ναι πόσο άραγε να χρεώνουν οι αντιπροσωπείες; Γιατί αν δεν έχεις εναλλακτική να το κάνεις έξω θα σου πάρουν το σκαλπ...
-
@nascar1 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Τα εργοστασιακά lpg θέλουν και αυτά αλλαγή δεξαμενής στην 10ετια;Αν ναι πόσο άραγε να χρεώνουν οι αντιπροσωπείες; Γιατί αν δεν έχεις εναλλακτική να το κάνεις έξω θα σου πάρουν το σκαλπ...
Κανονικα οπως ολα, παντα υπαρχει το αφτερ.
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά