-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Μάλλον η dacia θα το προσφέρει στις ίδιες και φθηνότερες τιμές.
μακάρι
-
@fanis75 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@cirus said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
αλλες εταιρείες που έχουν full hybrid υπάρχουν αλλά καμία σε τοσο καλή υλοποίηση όπως της toyota και της honda
Μπορεί και να έχουν, πχ της Ρενώ φαίνεται αρκετά αξιοπρεπής....αλλά όταν κοστίζει €8-10.000 πάνω από το αντίστοιχο Τογιότα με μισές εγγυήσεις, τι να συζητάμε?? Όταν έψαχνα είδα και το Clio, το οποίο είναι μια κατηγορία κάτω από την Κορόλλα και κόστιζε €5.000 παραπάνω με ίδιο εξοπλισμό.
ναι φανη δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες. Και της Honda σουπερ και δοκιμασμένο είναι αλλά ποσο έχουν τα Honda. αλλές τιμές. μη ανταγωνιστικά
-
Το jogger full hybrid λένε ξεκινά από τα 23.000 ευρώ. Άρα, στο streetway sandero να μην είναι στα 19.000-20.000;
Θα έχει το σύστημα με το κιβώτιο που αλλάζει κανονικά χωρίς την προσομοίωση του cvt
-
@dublin said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Τα έχουμε πει και διαβάσει σχεδόν σε όλα τα reviews, έχω copy-pastαρει ένα σωρό, σε ποιότητα κύλισης είναι κάτω από σχεδόν όλα τα Ευρωπαϊκά.
Τα τεστς που ψάχνεις και βάζεις αφορούν τις αγορές τις Ασίας και την Αυστραλία που δέχεται τα ιαπωνικά μοντέλα, που κατασκευάζονται με άλλα πρότυπα.
Ιδιαίτερα στο cross yarisεχεις κολλήσει με ένα αυστραλέζικο τεστ και το αναπαράγεις συνεχώς. Τα ευρωπαϊκο είναι τελείως διαφορετικο από τα αυστραλέζικο, και σε σχεδιαστικές λεπτομέρειες και σε ποιότητα κύλισης.
Το ch r κενταει, η κορολλα είναι άκρως ανταγωνιστική και κορυφαία και πλέον η corolla cross γράφεται πως είναι εξαιρετική
Τα ευρωπαϊκά toyota έχουν ίδια και καλύτερα db από τον ανταγωνισμό και ίδια ποιότητα κύλισης.
Αντίστοιχα τα psa που λατρεύεις σε άλλες χώρες έχουν υποδεέστερες εκδόσεις από τα ευρωπαϊκά, ποτέ όμως δεν μας βάζεις δοκιμές από τις χώρες εκείνες. Το μάρκετινγκ βλέπεις.
Υ.γ. Χριστέ μου, κόλλησα και εγώ τογιοτιτιδα.
-
Τα φουλ υβριδικά η τουότα τα έβαλε στην αγορά 23 χρόνια πριν, και τώρα κόβει μονέδα. Έχει ήδη βάλει και το υδρογόνο. ΆΝ 'σηκωθεί το υδρογόνο κάποτε, γιατί μέχρι τώρα έχει τον ασήκωτο, μαντέψτε τι θα γίνει.
Χάουέβερ, κάθε εποχή έχει τα σουξέ της. Θυμόσαστε στα έιτις στο γιούροπ που ήταν νο1 η αμερικάνικη Φορντ και νο2 η ...φίατ; Γιατί εγώ το θυμάμαι καλά. Την πσα να κολυμπάει στα χρέη; τώρα είναι πρώτη μούρη στο καβούρι. Τους Εγγλέζοι να είναι βαριά άρρωστοι και να τους εξαγοράζουν Ιάπωνες και γερμανοί; τώρα (τους) κλείσανε. Τη χόντα να μπαίνει μεγαλομέτοχος σε ευρωπαϊκό μαγαζί και να ανοίγει και δικά της εργοστάσια στην εε; τώρα κάνει ντέρμπι κορυφής με την άλφα Ποιός θα πουλήσει τα λιγότερα. Κοκ. -
Προς επίρρωσιν των ανωτέρω. Η ευρώπη μπορεί να είναι το ιστορικό λίκνο της αυτοκίνησης και έδρα των ιστορικότερων και μεγαλύτερων κατασκευαστών, αλλά η φάση τώρα είναι η κάτωθι:η Ευρωπαϊκή αγορά είναι η τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο, και σε λίγα χρόνια θα πάει στην 4η θέση. Τα υβριδικά, τα ηλεκτρικά και τα υδρογόνο δεν είναι το κτήμα της. Ο ανταγωνισμός πλέον είναι παγκοσμιοποιημένος σε πρωτόγνωρο βαθμό. Προβλέπονται ανακατατάξεις άρδην.
-
Ο lap έχει δίκιο για τη διαφορά στην ποιότητα στα γιαπωνέζικα. Κύπρο είναι τυχεροί γιατί τα αμάξια είναι δεξιοτιμονα, οπότε παίρνουν μπόλικα μεταχειρισμένα από Ιαπωνία. Έχω μπει σε τετοιο yaris όταν είχα πάει Κύπρο.
-
@driver-m said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Σε ποιο αυτοκινητο της toyota αναφερεσαι ακριβως?
Οδικη συμπεριφορα δε νομιζω σαν μεσο ορο να εχει καλυτερη σε σχεση με αλλες σοβαρες ιαπωνικες (ιδιως mazda και honda) ή αντιστοιχες ευρωπαικες (ford, peugeot, renault,seat κλπ) και τα σερβις της ειναι ακριβοτερα σε σχεση με τις περισσοτερες απ'αυτες, οπως και η γενικη ποιοτητα κι αισθηση που αποπνεουν ειναι χαμηλοτερη. Ακομα και σε ανεση κατωτερη ειναι του ανταγωνισμου. Το chr πχ παιζει να εχει απ'τις πιο στριμωγμενες πισω θεσεις που εχω δει σε αυτοκινητο της κατηγοριας.
Τωρα για υβριδικους κινητηρες δεν το εχω ψαξει και τοσο για το τι προσφερει επακριβως η καθε εταιρεια και.σε τι χρηματα οποτε εκει ισως και να ειναι ανωτερη του ανταγωνισμου, δεν γνωριζω. Αλλα στα υπολοιπα και ιδιως σε ο,τι εχει να κανει με οδικη συμπεριφορα κι αισθηση αλλα και ποιοτητα κι εσωτερικο σιγουρα δεν ειναι στις κορυφαιες εταιρειες.Αναφέρομαι σε όλα τα Τογιότα που βασίζονται στη νέα πλατφόρμα TNGA. Εαν οδηγήσεις θα καταλάβεις. Έχουν εξαιρετική άνεση (σε αυτό αναφέρομαι όχι σε χώρους όταν λέω άνεση) και ποιότητα λειτουργίας ανάρτησης και πολύ καλή οδική συμπεριφορά, στο Τοπ 3 της κατηγορίας τους. Αυτό σε συνδυασμό με την 30-50% μικρότερη κατανάλωση και την χαμηλότερη τιμή αγοράς απαντάει πολλές απορίες σου.
Και όχι - δυστυχώς - δεν υπάρχει ανταγωνισμός στα υβρδικά, εκτός από την Χόντα με τιμές σοτν Θεό.
Τι κινητηρα ομως εχει το yaris σου κι εχει τοσο μεγαλη διαφορα με το 208? Σ'αυτο (208) δεν βγαινει καποιος αντιστοιχης καταναλωσης κινητηρας? Επισης 1000αρια τουρμπακια σαν το i20 γυρω στο 5,5 καινε μεσα στην πολη χωρις καν να'ναι υβριδικα και δε νομιζω οτι υστερουν σε κατι απ'το yaris και μαλλον ειναι και οικονομικοτερα και σε αγορα και σε συντηρηση. Υπαρχουν αρκετες επιλογες θεωρω, γι'αυτο καινδεν καταλαβαινω τον χαμο που γινεται με τα toyota στην Ελλαδα.
Ξεκινάς σε λάθος βάση για αυτό δεν καταλαβαινες τον χαμό. Αρχικά όχι το 208 δεν βγαίνει με αντίστοιχο μοτέρ. ή θα πληρώσεις 3-4.000 επιπλέον για 100 άλογα ή εαν πας στα 130 θα πληρώσεις 6-7.000 επιπλέον. Σε κάθε περίπτωση το 8αρι μέσα στην πόλη το έχεις στο νερό, το 5.5 δεν το βλέπεις ποτέ!
Επίσης, εαν οδηγήσεις το i20 και το Yaris, θα καταλάβεις πόσο καλύτερη ανάρτηση έχει ο Ιάπωνας, τόσε σε ποιότητα κύλισης όσο και σε οδική συμπεριφορά. Υστερεί όμως σε χώρους.
Oποτε καταληγουμε οτι η toyota υπερτερει στα φτηνα υβριδικα λογω τιμης κτησης και κοστους χρησης.
Να συμφωνησω αν υποθεσουμε οτι οι τιμες που παραθετεις ειναι σωστες που δεν εχω κανενα λογο να το αμφισβητησω.Σε yaris δεν εχω μπει, εχω μπει ομως επανειλημμενα σε chr. Περα απ'τη φουρουριστικη του εμφανιση εξωτερικα το εσωτερικο του δε θυμιζει σε τιποτα αυτoκινητο 25-30.000 ευρω και οι χωροι του ιδιως πισω ειναι αστειοι. Ουτε καμια ποιοτητα κυλισης ανωτερη απο αλλα suv που εχω μπει αισθανθηκα.
Επισης, αντε να δεχτω οτι για ενα αμαξι πολης η οικονομια ειναι το πιο βασικο. Σε αμαξια ομως που κανουν και ταξιδια οπως πχ το chr καποιος μπορει να προτιμαει πιο δυνατους κινητηρες κι εκει το 1800αρι chr δεν αρκει. Πας στο διλιτρο που ομως και ακριβοτερο ειναι αρκετα κι εκτακτη εισφορα πληρωνει κλπ.Εν κατακλειδι θεωρω οτι σε πτωχευμενες χωρες σαν τη δικη μας που ο περισσοτερος κοσμος αγοραζει πλεον καινουριο αυτοκινητο μονο και μονο για να κανει εξοικονομηση καυσιμου χωρις να ενδιαφερεται ιδιαιτερα για τους υπολοιπους τομεις καταληγει στην toyota μιας και προσφερει σε ορισμενους κινητηρες της πολυ χαμηλες καταναλωσεις κι εχει και τη φημη της αξιοπιστιας που στους ψιλοασχετους με την αυτοκινηση παιζει τεραστιο ρολο (γι'αυτο και βλεπεις να δινουν ενα καρο λεφτα παραπανω για 15ετιας yaris που ηταν ρημαδια σε σχεση με τον πολυ πιο σοβαρο και φτηνοτερο πλεον ανταγωνισμο) μιας και πολλες ακομα εταιρειες ειναι εξισου αξιοπιστες απλα δεν εχουν το ονομα.
Σε χωρες παλι με ανωτερο βιοτικο επιπεδο απο εμας που εχουν την ανεση να αγοραζουν αυτοκινητα με βαση περισοστερο τα θελω τους κι οχι τοσο το κοστος χρησης η toyota βρισκεται σε πιο πισω θεσεις οπως βρισκοταν κι εδω παλαιοτερα. -
Σε χωρες παλι με ανωτερο βιοτικο επιπεδο απο εμας που εχουν την ανεση να αγοραζουν αυτοκινητα με βαση περισοστερο τα θελω τους κι οχι τοσο το κοστος χρησης η toyota βρισκεται σε πιο πισω θεσεις οπως βρισκοταν κι εδω παλαιοτερα.
Δεν θα το έλεγα....πάντού είναι στην 1η 3αδα και όπου έχουν φράγκα παίρνουν Lexus.
Όσο για την ποιότητα κύλισης, τι να σου πω...σε όσα έχω οδηγήσει μονίμως η νέα πλατφόρμα της Τογιότα ειναι στην κορυφή. Όπως είπα το CC ήταν πολύ πιο άνετο και με καλύτερη ανάρτηση π.χ. από το Volvo XC40. Το Yaris καλύτερο ακόμα και από τα Γαλλικά. Η Κορόλα μου καλύτερη από σχεδόν όλα τα HB που δοκίμασα (Golf & Focus μόνο ηταν μισό κλικ καλύτερα, το 308 χειρότερο π.χ.)
-
Ουτε καμια ποιοτητα κυλισης ανωτερη απο αλλα suv που εχω μπει αισθανθηκα.
Με ποια τι συγκρίνεις;
-
https://www.gocar.gr/news/feed/41175,Oikogeneiako_plug_in_326_ippoi.html
Τι να μας πει η ΤΟΥΟΤΑ.
Δεν καίει τίποτα και δεν ξεπερνά τα 50 χιλιάρικα... -
Και στην Ιαπωνία η τουότα έχει διαχρονικά πάνω από 50% της αγοράς. Τι μας λέει αυτό για την ελληνική αγορά, ότι εδώ έχει μείνει πολύ πίσω;
-
This post is deleted! -
@lap said in [Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs
Το 1,5 όμως είναι αποκάλυψη ως vfm. Με 16500 ευρώ παίρνεις καλή έκδοση
17.200€ πλεον
-
@driver-m said in [Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs
Σε χωρες παλι με ανωτερο βιοτικο επιπεδο απο εμας που εχουν την ανεση να αγοραζουν αυτοκινητα με βαση περισοστερο τα θελω τους κι οχι τοσο το κοστος χρησης η toyota βρισκεται σε πιο πισω θεσεις οπως βρισκοταν κι εδω παλαιοτερα.
Χωρις να το ψαξω, εχω την αισθηση οτι στην Ελλαδα ειναι 1η σε πωλησεις (εστω 2η καποιες χρονιες) τα τελευταια 30 χρονια .
-
@criuser said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Τι πούλαγε ?
Γιάρις και ώρις σε πωλητές και σχολές οδηγών.
Και τώρα που λέμε ότι πουλάει, στην 10άδα του Σεπτεμβρίου, είναι 6 Στελλάντις, το Κλιό, το Πούμα, το Βιτάρα και το Γιάρις...
https://www.newsauto.gr/news/afto-ine-to-top-10-ton-best-sellers-montelon-tou-septemvriou/
Και δεν έχουν αυτοκίνητα να δώσουν.
Την είχε ξανανεβάσει και κάποιος άλλος την είδηση και είχα εκπλαγεί με τις πωλήσεις του 3008 αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τις αναλογίες leasing / λιανικών.
Τώρα φαίνεται πως έγινε κάποιο edit στο άρθρο και είναι πιο ξεκάθαρο.Άρα η σειρά στις λιανικές είναι:
- Suzuki Vitara
2.Yaris
3.Yaris cross
4.Huyndai i30
5.Vw Troc
Πολύ λογική κατάταξη με βάση τις τιμές/εξοπλισμό των παραπάνω μοντέλων αυτή την στιγμή και μπράβο στους Έλληνες καταναλωτές!
Τα Stellantis 85% είναι με leasing και έτσι εξηγείται το πως τόσο παράλογα ακριβά αυτοκίνητα να κάνουν τέτοιες πωλήσεις.
Έχουν δώσει το βάρος στις συνεργασίες με leasing εταιρείες με outsourcing ας το πούμε για συντομία , με στόχο ξεκούραστες και εύκολες πωλήσεις σε σχέση με τη βάσανο των λιανικών πωλήσεων ειδικά αυτή την περίοδο.
Εξ ού και οι παράλογες τιμές λιανικής , για να αποθαρύννουν πελάτες λογω μειωμένης διαθεσιμότητας.Τα περισσότερα supermini και SUV τα σπρώχνουν υποχρεωτικά σε εταιρείες οι leasing πάροχοι που έχουν χρόνια εμπειρίας και συνεργασίας με αυτές και τα υπόλοιπα , κάτι 3008 και 2008 των 100 αλόγων και 40.000€ σε επαγγελματίες που καίνε μαύρο χρήμα και θέλουν να διατηρήσουν και χαμηλό προφίλ μην αρχίσουν τις ζηλοφθονίες οι πελάτες τους.
Fast Forward στρατηγική VAG οι στελλαντέοι. Λογικά την ίδια στρατηγική ακολουθούν και Ευρωπαικά
Θα φάνε καλά.
Τα ξέρει καλά αυτά τα κόλπα το Group και τους περιμένει στη γωνία.
Την ίδια στιγμή όμως τα πραγματικά καλά προιόντα των Ιαπώνων και Κορεατών που ευννοούνται απο την ενεργειακή κρίση τώρα γίνονται αντιληπτά απο τους Ευρωπαίους -βλέπε τα αυξημένα μερίδια αγοράς τους το 2022- οπότε έρχεται φάπα και απο εκείνη την πλευρά.Όσο κρύβονται κάτω απο τα φουστάνια του VAG που μαγειρεύει στις Βρυξέλλες το Euro 7 - ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ EURO 7 ΑΠΟ ΤΟΥΣ TOYOTAIOYΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ HONDAIΟΥΣ !!!! - και συνεδριάζουν για το τι θα κάνουν με την Fiat , AR, Jeep, ...Lancia και την ...Abarth (εκεί να δείτε μπουκιτσί που θα πέσει απο την συνεργασία με τους Ιταλάρες) θα χάνουν μερίδιο αγοράς απο Κορεάτες -Ιάπωνες , αλλά θα ετοιμάζονται για την νέα εποχή των ηλεκτρικών που μακάρι για εμάς να έρθουν οι Κινέζοι και να τους αποτελειώσουν.
Αλλά και εκεί κάτι μου λέει πως οι Vagαίοι θα βάλουν πλάτη οπότε πάλι θα κρυφτούν απο πίσω τους , θα βγάλει καμιά τσιρίδα και ο Μακρόν οπότε θα τη σώσουν την παρτίδα , θα αγοράζουμε Peugeot 408 ηλεκτρικό με 59.990 αρχική και θα χαιρόμαστε.
- Suzuki Vitara
-
Δεν θα το έλεγα....πάντού είναι στην 1η 3αδα και όπου έχουν φράγκα παίρνουν Lexus.
Όσο για την ποιότητα κύλισης, τι να σου πω...σε όσα έχω οδηγήσει μονίμως η νέα πλατφόρμα της Τογιότα ειναι στην κορυφή. Όπως είπα το CC ήταν πολύ πιο άνετο και με καλύτερη ανάρτηση π.χ. από το Volvo XC40. Το Yaris καλύτερο ακόμα και από τα Γαλλικά. Η Κορόλα μου καλύτερη από σχεδόν όλα τα HB που δοκίμασα (Golf & Focus μόνο ηταν μισό κλικ καλύτερα, το 308 χειρότερο π.χ.)
Ενταξει αλλο lexus αλλο toyota ομως. Ειναι περιπου σαν να συγκρινουμε την audi με τη skoda. Την lexus την εχω σε μεγαλη εκτιμηση γενικα και νομιζω οτι και τα δυναμικα χαρακτηριστικα της ειναι ασυγκριτα ανωτερα απ'της toyota. Και οι τιμες της βεβαια ειναι αλλου.
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Ουτε καμια ποιοτητα κυλισης ανωτερη απο αλλα suv που εχω μπει αισθανθηκα.
Με ποια τι συγκρίνεις;
Με formentor και 3008. Kαι τα 2 μου φανηκαν ανωτερα παντου, σαν συνεπιβατης παντα, απ'το chr.
-
@vagkirk said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@criuser said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Τι πούλαγε ?
Γιάρις και ώρις σε πωλητές και σχολές οδηγών.
Και τώρα που λέμε ότι πουλάει, στην 10άδα του Σεπτεμβρίου, είναι 6 Στελλάντις, το Κλιό, το Πούμα, το Βιτάρα και το Γιάρις...
https://www.newsauto.gr/news/afto-ine-to-top-10-ton-best-sellers-montelon-tou-septemvriou/
Και δεν έχουν αυτοκίνητα να δώσουν.
Την είχε ξανανεβάσει και κάποιος άλλος την είδηση και είχα εκπλαγεί με τις πωλήσεις του 3008 αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τις αναλογίες leasing / λιανικών.
Τώρα φαίνεται πως έγινε κάποιο edit στο άρθρο και είναι πιο ξεκάθαρο.Άρα η σειρά στις λιανικές είναι:
- Suzuki Vitara
2.Yaris
3.Yaris cross
4.Huyndai i30
5.Vw Troc
Πολύ λογική κατάταξη με βάση τις τιμές/εξοπλισμό των παραπάνω μοντέλων αυτή την στιγμή και μπράβο στους Έλληνες καταναλωτές!
Τα Stellantis 85% είναι με leasing και έτσι εξηγείται το πως τόσο παράλογα ακριβά αυτοκίνητα να κάνουν τέτοιες πωλήσεις.
Έχουν δώσει το βάρος στις συνεργασίες με leasing εταιρείες με outsourcing ας το πούμε για συντομία , με στόχο ξεκούραστες και εύκολες πωλήσεις σε σχέση με τη βάσανο των λιανικών πωλήσεων ειδικά αυτή την περίοδο.
Εξ ού και οι παράλογες τιμές λιανικής , για να αποθαρύννουν πελάτες λογω μειωμένης διαθεσιμότητας.Τα περισσότερα supermini και SUV τα σπρώχνουν υποχρεωτικά σε εταιρείες οι leasing πάροχοι που έχουν χρόνια εμπειρίας και συνεργασίας με αυτές και τα υπόλοιπα , κάτι 3008 και 2008 των 100 αλόγων και 40.000€ σε επαγγελματίες που καίνε μαύρο χρήμα και θέλουν να διατηρήσουν και χαμηλό προφίλ μην αρχίσουν τις ζηλοφθονίες οι πελάτες τους.
Fast Forward στρατηγική VAG οι στελλαντέοι. Λογικά την ίδια στρατηγική ακολουθούν και Ευρωπαικά
Θα φάνε καλά.
Τα ξέρει καλά αυτά τα κόλπα το Group και τους περιμένει στη γωνία.
Την ίδια στιγμή όμως τα πραγματικά καλά προιόντα των Ιαπώνων και Κορεατών που ευννοούνται απο την ενεργειακή κρίση τώρα γίνονται αντιληπτά απο τους Ευρωπαίους -βλέπε τα αυξημένα μερίδια αγοράς τους το 2022- οπότε έρχεται φάπα και απο εκείνη την πλευρά.Όσο κρύβονται κάτω απο τα φουστάνια του VAG που μαγειρεύει στις Βρυξέλλες το Euro 7 - ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ EURO 7 ΑΠΟ ΤΟΥΣ TOYOTAIOYΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ HONDAIΟΥΣ !!!! - και συνεδριάζουν για το τι θα κάνουν με την Fiat , AR, Jeep, ...Lancia και την ...Abarth (εκεί να δείτε μπουκιτσί που θα πέσει απο την συνεργασία με τους Ιταλάρες) θα χάνουν μερίδιο αγοράς απο Κορεάτες -Ιάπωνες , αλλά θα ετοιμάζονται για την νέα εποχή των ηλεκτρικών που μακάρι για εμάς να έρθουν οι Κινέζοι και να τους αποτελειώσουν.
Αλλά και εκεί κάτι μου λέει πως οι Vagαίοι θα βάλουν πλάτη οπότε πάλι θα κρυφτούν απο πίσω τους , θα βγάλει καμιά τσιρίδα και ο Μακρόν οπότε θα τη σώσουν την παρτίδα , θα αγοράζουμε Peugeot 408 ηλεκτρικό με 59.990 αρχική και θα χαιρόμαστε.
Χαχα! Άκρα υπερβολικός, αλλά βλέπω διασκεδάζεις το κοινό σου, οπότε επιτυχημένη η έμπνευση!
Δεν υπάρχει καμία εταιρεία στον κόσμο που πιέζει τον κόσμο να αγοράσει τα αυτοκίνητά της. Έστω σε αυτό το επίπεδο που είναι, είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Επίσης τα leasing ξέρετε κοστίζουν χρήματα, δεν τα χαρίζει η εκάστοτε εταιρεία, αλλά φυσικά τους βολεύει και αυτούς, αφού παίρνουν και τα μισθώματα, και μετά τα επαναπουλούν κι όλας. Win win για όλους (αλλά δεν ξέρω πόσο για τους τελικούς καταναλωτές, αυτό θέλει ψάξιμο επί προσωπικού επιπέδου).
Έτσι όπως τα έκανε η Fiat εγώ περιμένω πως και πως να δω καμία καινούργια A και L και ελπίζω το επόμενο "μεγάλο" καινούργιο σε κάνα 8αρι χρόνια που θα θεωρούμαι σχεδόν γέρος να το περάσω με καμία καινούργια Lancia, για να συνεχίσω και την οικογενειακή παράδοση.
- Suzuki Vitara
-
Αν είχες leasing ποτέ ή αποκτήσεις θα δεις ότι επιλέγεις ως leasing όσα αυτοκίνητα είτε δεν τα γουστάρεις αλλά σου κάνουν καλό μίσθωμα, είτε όσα δεν θα επενδύσεις τις οικονομίες σου λόγω αναξιοπιστίας αλλά σου αρέσουν.
Πριν λίγο καιρό που τα κοιτούσα έως και σκανδαλώδη leasing ήταν τα psa, τα seat και τα toyota. Παμφθηνα
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά