-
να μην ειχε τετοιο χρεπι
δεν ειναι μονο θεμα μαρκας αλλα και ειναιηταν πρωτης γενιας που σημαινει 10+ετων
και δεν γερναει οπως μια μερσεντα
τα παντα διαλυμενα και ετρεμε σαν τζισιμπι σκαπτικο
και το μισθωμα κανονικοαδικο για τον αλλο που εχει οχημα πενα και πληρωμενο
και απο οσο γνωριζω, πλεον το ταξι εχει ζουμακι, δεν ειναι οπως στην κριση που δεν εβγαινες
-
Ρε γάτε το πρώτης γενιάς είνα!
οκ, είναι προβληματικό σε τριγμούς και ποιότητα κατασκευής με τη έννοια ότι ήταν πάνω στην πλατφόρμα B0. Δηλαδή "βαθμολογία μηδέν" Το ολοκαίνουργιο που θα έρθει πατάει σε άλλη πλατφόρμα. Απλά καμία σχέση μεταξύ του πρώτου και του νέου.
Όσο σχέση έχει το δικό σου gv με το vitara του νήματος. -
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Ρε γάτε το πρώτης γενιάς είνα!
οκ, είναι προβληματικό σε τριγμούς και ποιότητα κατασκευής με τη έννοια ότι ήταν πάνω στην πλατφόρμα B0. Δηλαδή "βαθμολογία μηδέν" Το ολοκαίνουργιο που θα έρθει πατάει σε άλλη πλατφόρμα. Απλά καμία σχέση μεταξύ του πρώτου και του νέου.
Όσο σχέση έχει το δικό σου gv με το vitara του νήματος.ασε ρε γυρε, ειναι σαν ατλας αστικο, άντε να το κανουν σαν ικαρους
αμαξι δεν θα γινει ποτε, βγαζει μια μιζερια δευτερας πρωι με κινηση και βροχη -
Δεν είναι έτσι ρε συ.... Το πρώτο είναι αυτοκινήτο του 90. Απλά το πουλούσαν το 2000 κατι
Δες το sandero. Οκ έχει ψευτοπορτα χωρίς τον βαθύ ήχο αλλά είναι πολύ αναβαθμισμένο. Καλύτερο μέσα από το swift και σε αίσθηση πιο αυτοκίνητο. Σε βάθος χρόνου δεν ξέρωοως θα γεράσει. Αλλά έχουν κάνει βήματα μπροστά
-
@dimitrioskosmas said in Suzuki Vitara 2015:
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
Είπε αυτός που δεν έχει vitara αλλά 3008
ναι αλλα
- δεν ειναι κοτσος
- εχει και βιταρα
- εχει και γκραντ βιταρα
και δεν μπαινει παντου να γραψει μια μαλακια
.... αν και σημερα τιμωρηθηκα
μπηκα σε ταξι ντουστερ να ερθω απο ρεμουνδο γραφειο
πως δεν εκανα εμετο στα πρωτα μετρα, στο φαναρι της δημοκρατιας με τον δρομο που ερχεται απο γεροβουνο, τον σταματησα, του τα εχωσα και κατεβηκα
εριξα και νεγκατιβ στο φρι απ να μην ξαναστειλουν τετοιο χρεπι - ειναι απαισια η αισθηση να εισαι μεσα σε τετοιο περιβαλλον, μυριζει μουχλα, δεν εχει χερουλια καν να κλεισεις την πορτα, τα καθισματα ειναι σαν χεστρες και η γενικοτερη αισθηση φερνει κατι απο μαντρι...ολα εγιναν ακριβως ετσι, μα ακριβως χωρις υπερβολες και μυθοπλασια, εχω και τον αριθμο του ταριφοχρεπου (ταα-41xx και τα 2 τελευταια ειναι απο εκεινα που εχει μπολικα το κινητο μου)
μου δωσανε 10 ευρω (2x5) κουπονια και συμφωνησαν να μην ξανασυμβειΤον γ.....δες τον ταρίφα,τι φταίει ο άνθρωπος;
Ετσι κάνουν οι αριστεροί όταν θυμώνουν με κάτι που τους χαλάει το στύλ.
Να είχε τουλάχιστον λάντα ο ταξιτζής
Εκτός αν το έκανε για να εκδικηθεί για τον Τσαουσέσκου...
-
Το νταστερ είναι εξαιρετικό αμάξι για πολλούς λόγους. Όσοι έχουμε ξέρουμε και γελάμε με την παρωδία.
Τα 3 στα 5 αστέρια τα παίρνει κάθε γενιά του γιατί δεν ακολουθεί κατά πόδας τους νεωτερισμούς σε συγκεκριμένα θέματα ηλεκτρονικής υποβοήθησης κυρίως.
Τα σκληρά πλαστικά κυριαρχούν μα ένας λόγος παραπάνω που δε σκορπάνε. Στα υπόλοιπα είναι απλά αναφοράς. Δεν έχει πχ αυτόματο φρενάρισμα ή ACC ή το σούπερ μίντια μα ποιος νοιάζεται. Στα άλλα δύο που οδηγώ έχω απενεργοποιήσει την διόρθωση πορείας, start stop, αυτόματο φρενάρισμα ενώ οι διακόπτες CC δε χρησιμοποιούνται ποτέ. Στο νταστερ δε τα έχω. Ε και?
Τεσπά η ζωή η ίδια έχει να δείξει πόσο πολύ χρήσιμο ήταν και είναι το νταστερ για ανθρώπους που αδιαφορούν για την έλλειψη υπενθύμισης στάσης για κατούρημα. Το νταστερ πλέον είναι παντού γύρω μας και ειδικά στα μέρη που οι άνθρωποι ασχολούνται κατά κύριο μέρος με επαγγέλματα κοντά στην φύση. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που προτιμούν ένα ισουζου d max ή ένα navara η ένα χαϊλουξ από ένα Ρέιντζερς διπλοκαμπινο με μισή καρότσα.
Πάντως στην πόλη το βιτ όντως είναι πολύ καλύτερο του ντουστ. Να τα λέμε κι αυτά. -
@georouv said in Suzuki Vitara 2015:
Σε τι τιμές λέτε να βγεί το dacia duster eco g 100 άλογα LPG/βενζίνη στην ελλάδα? Στο γαλλικό site της dacia to έχει 19.700 2 χιλιάδες πιο ακριβό από το προηγούμενο.Στην Ελλάδα να το περιμένουμε το καλοκαίρι γύρω στα 21-22 χιλιάδες το συγκεκριμμένο στην πιο απλή έκδοση εξοπλισμού essential? Υπάρχει περίπτωση λέτε να βγάλουν μονο το full hybrid το ηλεκτρικό μόνο στην Ελλάδα, με τα 140 άλογα και να μην βγάλουν κάν το lpg τουλάχιστον για κάποιο καιρό?Γιατί στο ελληνικό site της dacia διαφημίζουν μόνο την full hybrid ηλεκτρική έκδοση.
δεν μας ενδιαφερει,
ειναι για οποιον πιαστει κοτσος και παρει ντατσια
πηγαινε στο νημα των φουκαραδων και ρωταχαχαχα το έψαχνα τωρα το βρηκα το νήμα τους θα ρωτήσω
-
Άσε και κάτι για πουρμπουάρ.... Πρέπει να πληρώσουν τους ψυχολόγους
-
@spi_duster said in Suzuki Vitara 2015:
Το νταστερ είναι εξαιρετικό αμάξι για πολλούς λόγους. Όσοι έχουμε ξέρουμε και γελάμε με την παρωδία.
Τα 3 στα 5 αστέρια τα παίρνει κάθε γενιά του γιατί δεν ακολουθεί κατά πόδας τους νεωτερισμούς σε συγκεκριμένα θέματα ηλεκτρονικής υποβοήθησης κυρίως.
Τα σκληρά πλαστικά κυριαρχούν μα ένας λόγος παραπάνω που δε σκορπάνε. Στα υπόλοιπα είναι απλά αναφοράς. Δεν έχει πχ αυτόματο φρενάρισμα ή ACC ή το σούπερ μίντια μα ποιος νοιάζεται. Στα άλλα δύο που οδηγώ έχω απενεργοποιήσει την διόρθωση πορείας, start stop, αυτόματο φρενάρισμα ενώ οι διακόπτες CC δε χρησιμοποιούνται ποτέ. Στο νταστερ δε τα έχω. Ε και?
Τεσπά η ζωή η ίδια έχει να δείξει πόσο πολύ χρήσιμο ήταν και είναι το νταστερ για ανθρώπους που αδιαφορούν για την έλλειψη υπενθύμισης στάσης για κατούρημα. Το νταστερ πλέον είναι παντού γύρω μας και ειδικά στα μέρη που οι άνθρωποι ασχολούνται κατά κύριο μέρος με επαγγέλματα κοντά στην φύση. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που προτιμούν ένα ισουζου d max ή ένα navara η ένα χαϊλουξ από ένα Ρέιντζερς διπλοκαμπινο με μισή καρότσα.
Πάντως στην πόλη το βιτ όντως είναι πολύ καλύτερο του ντουστ. Να τα λέμε κι αυτά.εχεις κλαψει τα λεφτα σου πολλες φορες ε?
προσπαθεις να δικαιολογηθεις? -
Για τι πράγμα να δικαιολογηθω? Για αυτό που κατά τα λεγόμενά σου σκορπάει μα το έχω ακόμη λειτουργικά άψογο απέναντι σε κάποιο που υποστηρίζεις πως είναι ασπαστο μα από το οποίο φροντισες να απαλλαγείς πριν από χρόνια?
Έχετε μαλώσει με την αλήθεια μερικοί. Αφού δε συμφωνεί μαζί σας. -
Λεγε οτιναναι
Αυτο που ξερω ειναι πως μολις μπορεσες το εριξες στα αστερια και τις προπελλες να ξεπλυνεις τη ντροπη και τη λερα -
Δεν είναι έτσι ρε συ.... Το πρώτο είναι αυτοκινήτο του 90. Απλά το πουλούσαν το 2000 κατι
Δες το sandero. Οκ έχει ψευτοπορτα χωρίς τον βαθύ ήχο αλλά είναι πολύ αναβαθμισμένο. Καλύτερο μέσα από το swift και σε αίσθηση πιο αυτοκίνητο. Σε βάθος χρόνου δεν ξέρωοως θα γεράσει. Αλλά έχουν κάνει βήματα μπροστά
Duster του 11, 74% προστασία επιβατών. Duster του 17 71%.
Που ξέρεις, στην 8η γενιά μπορεί και να πάρει 4ο αστέρι. Ιδανικό αμάξι για τον οικογενειάρχη, έχει "χώρους", "γωνίες" και "κοντή πρώτη" αλλά πλαίσιο τσίχλας. Τεσπα, καλύτερα στο αντίστοιχο νήμα αυτά και όχι εδώ. -
Αν δείτε τι μαλακίες έχει κάνει η subaru στο νέο υβριδικό crosstrek και συνειδητοποιήσετε ότι για κάποιον που ενδιαφέρεται για τσάρκες στας εξοχάς τα νταστερ και βιταρα παραμένουν, ακόμα και τόσα χρόνια μετά από την κυκλοφορία του βασικού μοντέλου, οι μόνες διαθέσιμες επιλογές σε καινούργια αμάξια (κάπως) χωμάτινου προσανατολισμού που μπορεί να αποκτήσει κανείς χωρίς να πουλήσει το ένα του νεφρό, θα δείτε το πράγμα αλλιώς πάντως πιστεύω.
-
Τα έχουμε χιλιοπεί. To duster όσο ήταν φθηνό ήταν μια χαρά. Μπορούσε να προσφέρει χώρους, σουβοαίσθηση και ένα πολύ καλό diesel μοτέρ (μη σου πω και 4κίνηση) σε πολύ χαμηλό κόστος. οκ δεν ήταν σούπερ από ασφάλεια και μπλιμπλίκια, αλλά οκ.
Τώρα στα λεφτά που έφτασε νομίζω ότι θα κοπεί το hype και πέσει πολύ η εταιρεία. Για μένα κακώς ακολούθησαν αυτή την πορεία, καθώς δεν έλειπε άλλος ένας κατασκευαστής. -
@spi_duster said in Suzuki Vitara 2015:
σε κάποιο που υποστηρίζεις πως είναι ασπαστο μα από το οποίο φροντισες να απαλλαγείς πριν από χρόνια?
Και όχι μόνο να απαλλαγεί (όπως όπως, το έδωσε να μην το βλέπει), αλλά δεν το ξαναπήρε ποτέ, ούτε να το βλέπει δεν θέλει!! Αλλα είναι τόσο καλό....για τους άλλους όμως....χαχαχα!! Σαν το κομμουνισμό, καλός για τους άλλους, για αυτούς που τον εφαρμόζουν φροντίζουν να ζουν δεξιά!
-
μιζερια δευτερας πρωι με κινηση και βροχη
ασχετο, αλλα αυτό είναι γαμάτος στίχος και πρέπει να μπει σε τραγούδι χτες
-
@fiverg said in Suzuki Vitara 2015:
Duster του 11, 74% προστασία επιβατών. Duster του 17 71%.
Που ξέρεις, στην 8η γενιά μπορεί και να πάρει 4ο αστέρι. Ιδανικό αμάξι για τον οικογενειάρχη, έχει "χώρους", "γωνίες" και "κοντή πρώτη" αλλά πλαίσιο τσίχλας. Τεσπα, καλύτερα στο αντίστοιχο νήμα αυτά και όχι εδώ.Τα πρότυπα αξιολόγησης του 11 είναι λιγότερο αυστηρά από αυτά του 17 . Δηλαδή αυτό του 17 θα έπαιρνε αε πουμε 85-90% με τα πρότυπα του 2011!
Περα απο αυτό και τα δυο πατάνε στην ίδια πλατφόρμα αυτήν του Renault Clio του 92 με αναβάθμισεις!
Το νέο που έρχεται πατάει στην πλατφόρμα του σημερινού cliο, δηλαδή σε αυτήν του σημερινού capture! Και τα σημερινά πρότυπα ασφαλείας είναι πολύ πιο αυστηρά από αυτά του 17
Δηλαδή δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα duster περα σπο τα μηχανικά σύνολα!
-
@argyn said in Suzuki Vitara 2015:
Αν δείτε τι μαλακίες έχει κάνει η subaru στο νέο υβριδικό crosstrek και συνειδητοποιήσετε ότι για κάποιον που ενδιαφέρεται για τσάρκες στας εξοχάς τα νταστερ και βιταρα παραμένουν, ακόμα και τόσα χρόνια μετά από την κυκλοφορία του βασικού μοντέλου, οι μόνες διαθέσιμες επιλογές σε καινούργια αμάξια (κάπως) χωμάτινου προσανατολισμού που μπορεί να αποκτήσει κανείς χωρίς να πουλήσει το ένα του νεφρό, θα δείτε το πράγμα αλλιώς πάντως πιστεύω.
Γιαυτό ο πατέρας μου κρατάει το φορεστερ του 2008
Έχει αρχίσει η φυσιολογική φθορά, αλλά πάει παντού με την συμμετρική τετρακίνηση,εκει που αλλα σταματάνε αυτο προχωράει.
Βάζεις την αργή και την 1η και ειναι σαν να βγάζει δαγκάνες και πάει αργά σαν τον κάβουρα.
Μακάρι να το πρόσεχε, το λυπάμαι πάω και τρίβω τις κοτσιλιες με ζεστό νερό... και τα ακουω κιόλας...
Γενικά τα καινούργια subaru, δεν έχουν την ίδια αξιοπιστία με τα προηγούμενα, έχω ακούσει κάποιους κατόχους με μοντέλα από το 17 και μετά ,ότι ραγιζουν στροφαλοφοροι άξονες και βαράνε η μηχανές πετρελαίου... Όλο και πιο αναλώσιμα πάνε να τα κάνουμε οι κερατάδες.... -
@petrosv30 said in Suzuki Vitara 2015:
έχω ακούσει κάποιους κατόχους με μοντέλα από το 17 και μετά ,ότι ραγιζουν στροφαλοφοροι άξονες και βαράνε η μηχανές πετρελαίου... Όλο και πιο αναλώσιμα πάνε να τα κάνουμε οι κερατάδες....
Tα ντήζελ της Σουμπαρού έχουν σοβαρό πρόβλημα, το ξέρω από άνθρωπο που ειναι σε συνεργείο σουμπαρού. Μακριά από τα ντήζελ τους, άκρως προβληματικά μοτέρ.
-
@fanis75 said in Suzuki Vitara 2015:
@petrosv30 said in Suzuki Vitara 2015:
έχω ακούσει κάποιους κατόχους με μοντέλα από το 17 και μετά ,ότι ραγιζουν στροφαλοφοροι άξονες και βαράνε η μηχανές πετρελαίου... Όλο και πιο αναλώσιμα πάνε να τα κάνουμε οι κερατάδες....
Tα ντήζελ της Σουμπαρού έχουν σοβαρό πρόβλημα, το ξέρω από άνθρωπο που ειναι σε συνεργείο σουμπαρού. Μακριά από τα ντήζελ τους, άκρως προβληματικά μοτέρ.
δεν εχουν αργα τα ντηζελ φορεστερ
Suzuki Vitara 2015