Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    G
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 1
    • Posts 49
    • Best 9
    • Groups 0

georouv

@georouv

9
    Profile views
    49
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

georouv Unfollow Follow

Best posts made by georouv

• RE: ΑΓΟΡΑ SUV

@a-d-p said in ΑΓΟΡΑ SUV:

Με αυτά τα δεδομένα εγώ θα διάλεγα Vitara
      1ο επειδή είναι καινούργιο και
      2ο λόγω κινητήρα.

Προσωπικά βρίσκω λίγα τα 100 άλογα για το βάρος των υπολοίπων. Είχα για μια βδομάδα το 2008 με τον 1.2 100hp και ήταν ανεπαρκής.

Αν μπορούσες να δώσεις και τα επιπλέον 2400€ για την έκδοση GL+ θα ήταν ολοκληρωμένη πρόταση.

Επίσης για C3 και duster, έχει ήδη παρουσιαστεί η επόμενη γενιά, οπότε έχουν ένα επιπλέον αρνητικό.

Το Mokka είναι το πιο φρέσκο και όμορφο εξωτερικό και εσωτερικά, αλλά με μικρούς χώρους.

Το Vitara είναι το δεύτερο ομορφότερο, αλλά και αυτό δεν έχει χώρους και ήδη βρίσκεται πολλά χρόνια στην αγορά, οπότε αναμένεται αντικαταστάτης.

Ευχαριστώ πολύ, και εγώ έχω κολήσει με το mokka, λόγω οτι έχω πάθει πλακα με το εσωτερικό το design μπροστα της κονσολας ,έφαγα γερο σκάλωμα επειδη ειμαι περιεργος σε αυτα και προσπαθω να ξεκολλησω ,με το στυλ ανθρακώνυμα με το σχημα το φουτουριστικο και ολο το στυλ μεσα μεχρι τις ποτηροθηκες κτλ, και εξωτερικα παρα πολυ μου αρεσει που μου μοιαζει λιγο σαν muscle car με τα φωτα, ειναι πανεμορφο, αλλα είμουν μεταξυ duster kai vitara λογω οτι το χρειαζομαι το αμαξι και σαν ψιλοεργαλειο,μου φαινεται και απο το design με παραπεμπει σε πολης το mokka και μονο και μονο απο το design. Συγνωμμη ξεχασα να πω οτι το duster ειναι και lpg.Μπορει να έχει θεμα οτι θα χαλασει ο κινητηρας βενζινης λογω αυτου ή θα εχει προβλημα και ο κινητηρας lpg ? Και για το vitara φοβαμαι επειδη η μπαταρια που ειναι του υβριδικου αν χαλασει μου ειπαν οτι παει 700 ευρω.Να πω οτι το vitara παει περιπου 23 ,το duster και το citroen 22, και το mokka 20 , το mokka εχει ελαχιστα χλμ δηλαδη 6 χιλιαδες.To vitara ειναι με τον GL PLUS έκδοση έκανα λάθος δεν είναι η βασική έκδοση.Ευχαριστω πολυ και παλι.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      G
      georouv

@antonakis said in ΑΓΟΡΑ SUV:

Το Vitara στη βασική του έκδοση χάνει το βαθμό του πλεονέκτημα (με λένε τετρακίνηση). Αλλά έχει πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα που δεν έχουν τα άλλα.

Το aircross στην πλούσια του, λογικά έχει και grip control.

Η επιλογή είναι προσωπική, εγώ δεν θα έδινα τόσα λεφτά για μεταχειρισμένο, εκτός αν γνώριζα τον εταιρικό χρήστη.

Ευχαριστώ ,και γω επειδη είχα μεταχειρισμένο και έβγαλε απειρα προβληματα, σκεφτομαι να παρω επιτελους ενα καινουριο ουτε καν να εχει ελαχιστα χιλιομετρα.

G
      georouv

@fanis75 said in ΑΓΟΡΑ SUV:

ΠΡΟΦΑΝΩΣ Βιτάρα, δεν υπάρχει ούτε σύγκριση ούτε συζήτηση!

ΥΓ: 130 άλογα έχει το C3, οχι 115, δεν υπάρχει με 115.

110 συγνώμη χαχα αυτο με το 110 μετα το ειδα σε άλλη απάντηση και το διορθωσα 😂

G
      georouv

@lap said in ΑΓΟΡΑ SUV:

Να ξέρει ο νηματοθετης. Ότι ακόμα και αν χαλάσει η μπαταρία σε ένα mild hybrid μπορεί να βρει μεταχειρισμένη από Ιαπωνία συνήθως από τρακαρισμένα με 100-200 ευρώ + μεταφορικά.

Εγώ για την μικρότερη του 12v mhev έχω βρει με 50 ευρώ + μεταφορικά και λίγα χιλιάδες χιλιόμετρα χρήσης.

Και όταν λεμε μπαταρία εννοούμε όλο το πακέτο μαζί με την ηλεκτρονική μονάδα αυτής.

Ευχαριστώ πολύ!

G
      georouv

@lap said in ΑΓΟΡΑ SUV:

Δεν έχει άλλες.

Suzuki είπαμε....
      Τέλος.

Χαχαχα ναι οντως

G
      georouv

Αυτό που είπε πάντως ένας χρήστης ότι το vitara έχει βγαλμένο από το χρονοντούλαπο της ιστορίας εσωτερικό σε σχέση με τα άλλα έχει κάπως ξεπερασμένο εσωτερικό γιατί δεν είχα δώσει βάση αλλά ιαπωνικό είναι και πρώτη επιλογή από τους πάντες και μηχανικούς γνωστούς και φαν της αυτοκίνησης εδώ και όμορφο εξωτερικό κατάλληλο και όχημα κατάλληλο για off road περισσότερο από τα υπόλοιπα θα δω και honda mitsubishi.

G
      georouv
    • RE: Suzuki Vitara 2015

@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:

@georouv said in Suzuki Vitara 2015:

Σε τι τιμές λέτε να βγεί το dacia duster eco g 100 άλογα LPG/βενζίνη στην ελλάδα? Στο γαλλικό site της dacia to έχει 19.700 2 χιλιάδες πιο ακριβό από το προηγούμενο.Στην Ελλάδα να το περιμένουμε το καλοκαίρι γύρω στα 21-22 χιλιάδες το συγκεκριμμένο στην πιο απλή έκδοση εξοπλισμού essential? Υπάρχει περίπτωση λέτε να βγάλουν μονο το full hybrid το ηλεκτρικό μόνο στην Ελλάδα, με τα 140 άλογα και να μην βγάλουν κάν το lpg τουλάχιστον για κάποιο καιρό?Γιατί στο ελληνικό site της dacia διαφημίζουν μόνο την full hybrid ηλεκτρική έκδοση.

δεν μας ενδιαφερει,
      ειναι για οποιον πιαστει κοτσος και παρει ντατσια
      πηγαινε στο νημα των φουκαραδων και ρωτα

χαχαχα το έψαχνα τωρα το βρηκα το νήμα τους θα ρωτήσω 😆 😆

G
      georouv
    • RE: Dacia Duster

@lap said in Dacia Duster:

Ίσως να ρωτούσες σε αυτό το νήμα.

https://forum.4troxoi.gr/topic/87179/node-87179/4568

🤠 🤠 🤠 🤗 🤗 😆 😆 😂 😂

G
      georouv

Εμένα μου λένε οτι θα είναι τουλάχιστον 2000 euro στην ελλάδα ολες οι εκδόσεις του Lpg απο τους αντιστοιχους του προηγουμενου αυτου που πουλιεται τωρα, εγώ δεν το πιστεύω , απλα εχουν παθει κοκομπλοκο που δεν μπορουν να πουλησουν τα τελευταια κομματια. Και αρχες μαρτιου μου ελεγαν οτι δεν ξερουμε ποτε θα εχουμε τιμες και θα εχουμε αυγουστο σεπτεμβριο και αν ,και τωρα λενε περιμενουμε τιμες κατα τον Ιουνιο.Αρχιζουν και επανερχονταισ την πραγματικοτητα , ας ριξουν τις τιμες στην απερχομενη γενια.

G
      georouv

Latest posts made by georouv

• RE: Dacia Duster 3rd gen (2024)

Γνωρίζει κανείς έχει πάει ,ξέρει αν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα, ή χρόνοι για παράδοση παραγγελιών? Επίσης ξέρει κανείς από πρώτο χέρι οικονομία καυσίμου σε σχέση με την προηγούμενη γενιά στην έκδοση υγραερίου? Άλλες εντυπώσεις γενικά από κάτοχο ή που έχει ψάξει?

G
      georouv
    • RE: Dacia Duster 3rd gen (2024)

Τι γίνεται παίδες , πότε θα έρθει το νέο duster ελλάδα?

G
      georouv

Έχουν βγει τιμές στην Ελλάδα για το νέο dacia duster?

G
      georouv

@vdx said in Dacia Duster:

Όλα τα μοντέλα της Dacia με μειωμένες τιμές έως €4.850
      Δηλαδή πόσο πάει ένα dacia duster στην πιο απλή έκδοση με υγραέριο με την έκπτωση ?

G
      georouv

Εμένα μου λένε οτι θα είναι τουλάχιστον 2000 euro στην ελλάδα ολες οι εκδόσεις του Lpg απο τους αντιστοιχους του προηγουμενου αυτου που πουλιεται τωρα, εγώ δεν το πιστεύω , απλα εχουν παθει κοκομπλοκο που δεν μπορουν να πουλησουν τα τελευταια κομματια. Και αρχες μαρτιου μου ελεγαν οτι δεν ξερουμε ποτε θα εχουμε τιμες και θα εχουμε αυγουστο σεπτεμβριο και αν ,και τωρα λενε περιμενουμε τιμες κατα τον Ιουνιο.Αρχιζουν και επανερχονταισ την πραγματικοτητα , ας ριξουν τις τιμες στην απερχομενη γενια.

G
      georouv

@lap said in Dacia Duster:

Ίσως να ρωτούσες σε αυτό το νήμα.

https://forum.4troxoi.gr/topic/87179/node-87179/4568

🤠 🤠 🤠 🤗 🤗 😆 😆 😂 😂

G
      georouv

Σε τι τιμές λέτε να βγεί το dacia duster eco g 100 άλογα LPG/βενζίνη στην ελλάδα? Στο γαλλικό site της dacia to έχει 19.700 2 χιλιάδες πιο ακριβό από το προηγούμενο.Στην Ελλάδα να το περιμένουμε το καλοκαίρι γύρω στα 21-22 χιλιάδες το συγκεκριμμένο στην πιο απλή έκδοση εξοπλισμού essential? Υπάρχει περίπτωση λέτε να βγάλουν μονο το full hybrid το ηλεκτρικό μόνο στην Ελλάδα, με τα 140 άλογα και να μην βγάλουν κάν το lpg τουλάχιστον για κάποιο καιρό?Γιατί στο ελληνικό site της dacia διαφημίζουν μόνο την full hybrid ηλεκτρική έκδοση.

G
      georouv

@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:

@georouv said in Suzuki Vitara 2015:

δεν μας ενδιαφερει,
      ειναι για οποιον πιαστει κοτσος και παρει ντατσια
      πηγαινε στο νημα των φουκαραδων και ρωτα

χαχαχα το έψαχνα τωρα το βρηκα το νήμα τους θα ρωτήσω 😆 😆

G
      georouv

G
      georouv

Πωπω Αντώνη ακούς είμαι επαρχία αυτές τις μέρες και με το αμάξι που είμαι φορτωμένο κάνω ακροβατικά να μην βρει από κάτω έχει κάτι λακούβες κάτι χαντάκια στον χωματόδρομο σαν να χούνε πέσει οβίδες δεν παλεύεται ναι άντε να βγει το νέο duster,έχει και κλαριά τα χουν αφήσει όλα μου χει βγει η Παναγία μην γρατζουνιστει

G
      georouv
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ