-
Εγώ άλλαξα πριν ένα μήνα περίπου σε αντιπροσωπεία στη Θηβών στον Πειραιά σε s-cross diesel σετ ιμάντα και αντλία νερού και εξωτερικό ιμάντα τελική τιμή με εργασία και ΦΠΑ 480. Μακράν η καλύτερη τιμή που βρήκα. Γενικά εξαιρετική αντιμετώπιση από τους ανθρώπους και μηχανικοί με γνώσεις. Το αμάξι πάει εκεί 3 χρόνια για σέρβις και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τις τιμές και από τους ανθρώπους.
-
@japanese1 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Διαβάζω και στο φόρουμ του βιτάρα πως μερικοί αλλάζουν τον ιμάντα χρονισμού ( στα diesels) και ΔΕΝ αλλάζουν την αντλία νερού επειδή, δήθεν,έχει ακόμα ψωμί!.
Προσωπική εμπειρία άλλαξα δεύτερη φορά ιμάντα στις 105,000 και η αντλία νερού είχε κάποια "κενά" στην κίνησή της, οπότε η αλλαγή της κρίθηκε επιβεβλημένη.
Πάντα πάντα με αλλαγή ιμάντα χρονισμού αλλάζουμε και την αντλία νερού.Μην κάνετε γυφτιές για 50-60 ευρώ.
Το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει το παραπάνω αληθές γεγονός.
Δε θεωρείται σε όλα τα αυτοκίνητα αναλώσιμο η αντλία νερού ώστε να αλλάζει με τον ιμάντα, τουλάχιστον στο 7άρι fiesta που είχα.
-
gebolati στον Κριτσίκη πρέπει να πήγες λογικά, ακούγονται καλά λόγια και πιο προσιτές τιμές
-
@tesa54 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
gebolati στον Κριτσίκη πρέπει να πήγες λογικά, ακούγονται καλά λόγια και πιο προσιτές τιμές
Ναι για τον Κριτσικη μιλάω. Εγω έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και το συνιστώ ανεπιφύλακτα και για την δουλειά τους και για την συμπεριφορά τους.
-
@gebolati said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@tesa54 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ναι για τον Κριτσικη μιλάω. Εγω έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και το συνιστώ ανεπιφύλακτα και για την δουλειά τους και για την συμπεριφορά τους.
Είναι εξουσιοδοτημένος;
-
Ναι είναι εξουσιοδοτημενο συνεργείο και μάλιστα κάθετη μονάδα αφού έχει και πωλήσεις και ανταλλακτικά
-
@gebolati said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ναι είναι εξουσιοδοτημενο συνεργείο και μάλιστα κάθετη μονάδα αφού έχει και πωλήσεις και ανταλλακτικά
Σε ευχαριστώ. Θα ρωτήσω για το 2ο σέρβις τον Ιούνιο...
-
Φϊλε Mastora78, το συνεργείο που πηγαίνω για αλλαγή ιμάντα βρίσκεται Θεσσαλονίκη και ειδικεύεται σε Alfa Romeo. Αν θέλεις να σου πω ποιος είναι, μέσω π.μ ευχαρίστως.
Πιστεύω θα είσαι ΟΚ αν βρεις οποιοδήποτε συνεργείο FIAT/Alfa Romeo να κάνεις τη δουλειά σου μιας και το diesel μοτέρ είναι το ίδιο(σχεδόν).Και ένα βιντεάκι για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται τα παπούδια σαν και μένα:
https://www.youtube.com/watch?v=QvF2HjZtIxQ
Honda Accord του 1980 με αυτόματο κλείδωμα καιhttps://www.youtube.com/watch?v=R2KrUBvP9o0
VW passat 1985.Αυτοκίνητα που τα πήγαινες κυρία επειδή είχες φτύσει αίμα να τα αγοράσεις (όχι με δόσεις ούτε leasing και αηδίες) και η ποιότητα του εσωτερικού ήταν από άλλον πλανήτη.
Α ρε εποχές....
-
Πω πω πως είναι έτσι το πασσατ; Το καημένο
-
@japanese1 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Φϊλε Mastora78, το συνεργείο που πηγαίνω για αλλαγή ιμάντα βρίσκεται Θεσσαλονίκη και ειδικεύεται σε Alfa Romeo. Αν θέλεις να σου πω ποιος είναι, μέσω π.μ ευχαρίστως.
Πιστεύω θα είσαι ΟΚ αν βρεις οποιοδήποτε συνεργείο FIAT/Alfa Romeo να κάνεις τη δουλειά σου μιας και το diesel μοτέρ είναι το ίδιο(σχεδόν).Ευχαριστώ φίλε μου.. είμαι Αττική. Θα κάνω ακριβώς αυτό που πρότεινες, έτσι το είχα στο μυαλό μου. Να σαι καλά!
-
Μετά το Vitara, κόπηκε και από τις τρέχουσες παραδόσεις Scross το blind sport monitor/rear traffic alert.
Εκτπώσεις. -
@antonakis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Μετά το Vitara, κόπηκε και από τις τρέχουσες παραδόσεις Scross το blind sport monitor/rear traffic alert.
Εκτπώσεις.πολυ κακως φυσικα
αν δεν κανω λαθος πλεον ολοι καπως ετσι φερνουν αυτοκινητα, σε ολους κατι λειπει με πρωταθλητη νομιζω τη φορντ?
κακο φεγγαρι για αγορα ροδας -
Πλέον αγοράζεις μόνο αμάξι στο λανσάρισμα. Μετά περικοπές...
-
Έγινε το ετήσιο σέρβις του ντίζελ αμαξιού με το συγκλονιστικό κόστος των 150 ευρώ με δικά μου φουλ συνθετικά λάδια μοτουλ, και φίλτρα, εννοείται μπήκε στον διαγνωστικό το αμάξι για έλεγχο χωρίς κάποιο θέμα. Καμιά δυσάρεστη έκπληξη κανένα έξτρα κόστος για πολλοστή χρονιά από το 2014...
-
@tkin73 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Έγινε το ετήσιο σέρβις του ντίζελ αμαξιού με το συγκλονιστικό κόστος των 150 ευρώ με δικά μου φουλ συνθετικά λάδια μοτουλ, και φίλτρα, εννοείται μπήκε στον διαγνωστικό το αμάξι για έλεγχο χωρίς κάποιο θέμα. Καμιά δυσάρεστη έκπληξη κανένα έξτρα κόστος για πολλοστή χρονιά από το 2014...
Να τα βλέπεις εσύ που ψάχνεσαι 2 χρόνια με το αυτοκίνητο... στα λέω και στο ξαναλέω... από 2030 και μετά, και βλέπουμε...
-
@piliourits said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Να τα βλέπεις εσύ που ψάχνεσαι 2 χρόνια με το αυτοκίνητο... στα λέω και στο ξαναλέω... από 2030 και μετά, και βλέπουμε...
Πιο πολύ το γράφω για αυτούς που λένε ότι τα ντίζελ έχουν διπλάσιο κόστος σέρβις από τα βενζίνης γιατί είναι ντίζελ αφού... φυσικά πάντα με απόδειξη και σε αδειοδοτημένο νόμιμο συνεργείο.
-
Ποιο πολύ το γράφω για αυτούς που λένε ότι τα ντίζελ έχουν διπλάσιο κόστος σέρβις από τα βενζίνης γιατί είναι ντίζελ αφού... φυσικά πάντα με απόδειξη και σε αδειοδοτημένο νόμιμο συνεργείο.
Και εγώ μόνος μου με ποιοτικά υλικά υλικά έκανα ετήσιο μεγάλο σέρβις σε Fiat Grande Punto multijet με 70 ευρώ...σιγά το κόστος, απλά έχουμε συνηθίσει να μας τον πιάνουν...και να το απολαμβάνουμε, ειδικά στη χώρα μας και στην κατάσταση που ζούμε....
-
@georgekn said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ποιο πολύ το γράφω για αυτούς που λένε ότι τα ντίζελ έχουν διπλάσιο κόστος σέρβις από τα βενζίνης γιατί είναι ντίζελ αφού... φυσικά πάντα με απόδειξη και σε αδειοδοτημένο νόμιμο συνεργείο.
Και εγώ μόνος μου με ποιοτικά υλικά υλικά έκανα ετήσιο μεγάλο σέρβις σε Fiat Grande Punto multijet με 70 ευρώ...σιγά το κόστος, απλά έχουμε συνηθίσει να μας τον πιάνουν...και να το απολαμβάνουμε, ειδικά στη χώρα μας και στην κατάσταση που ζούμε....
Και καλά έκανες αφού δεν είσαι σε εγγύηση. Όταν έχεις εγγύηση πρέπει να πας και να στον πιάνουν.
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@georgekn said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Και καλά έκανες αφού δεν είσαι σε εγγύηση. Όταν έχεις εγγύηση πρέπει να πας και να στον πιάνουν.
Ναι αυτό κάνω τώρα μετά από πολλά χρόνια...και το απολαμβάνω!!!
-
Τελικά δεν είναι όλων οι εμπειρίες ίδιες.
Προφανώς και δεν είναι όλοι οι μη εξουσιοδοτημένοι ίδιοι.
Το sunny, που πουλήθηκε το ΄97, πήγαινε πάντα στο Θεοχαράκη μέχρι που κάποιος μάστοράς του "ετοίμαζε" συνεργείο κάπου στη γειτονιά στο Περιστέρι και φρόντισε να ενημερώσει.
Πήγα στο επόμενο τακτικό service (τότε ήταν και συχνά). Μου πήρε τα ίδια με την αντιπροσωπεία, απλά χωρίς απόδειξη...
Αποφάσισα να μην ξανα...παραστρατήσω...
Η μοίρα έφερε να με τρακάρει στο Ηράκλειο ένας τύπος ασφαλισμένος στην "Αγροτική". Είχα το starlet που πουλήθηκε το 2001. Πάω στην επίσημη Toyota, μου δίνουν οι άνθρωποι μια πλήρη έκθεση με το τι χρειάζεται να αλλάξω και σοβαρή προσφορά επισήμως για το κόστος. Ελα όμως που ο εκτιμητής της αγροτικής ήταν μέχρι τα μπούνια στη διαφθορά και το είπε ρητά: αν πας στη Toyota θα σου κόψουμε (δεν θυμάμαι πόσα) ποσοστά. Και λοιπόν τι κάνω; Πήγαινε φέρε προσφορά από κάποιο απ'αυτά... και θα τα πάρεις μέχρι κεραίας. Πράγματι τα πληρώθηκα όλα και γρήγορα, αλλά η προσφορά που πήρα ήταν άσχετη! "Φίλε, από αυτά που λέει η αντιπροσωπία, ούτε τα μισά δεν θέλουν άλλαγμα! Αυτοί θέλουν μόνο να σε γδάρουν"
Στην πραγματικότητα τελικά, αλλάχθηκε ότι είπε η αντιπροσωπία με ελαφρώς μεγαλύτερο κόστος!
Γιατί να πάω ξανά γυρεύοντας;
SUZUKI SX4 SCROSS