Εγώ άλλαξα πριν ένα μήνα περίπου σε αντιπροσωπεία στη Θηβών στον Πειραιά σε s-cross diesel σετ ιμάντα και αντλία νερού και εξωτερικό ιμάντα τελική τιμή με εργασία και ΦΠΑ 480. Μακράν η καλύτερη τιμή που βρήκα. Γενικά εξαιρετική αντιμετώπιση από τους ανθρώπους και μηχανικοί με γνώσεις. Το αμάξι πάει εκεί 3 χρόνια για σέρβις και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τις τιμές και από τους ανθρώπους.
Best posts made by gebolati
-
RE: SUZUKI SX4 SCROSS
-
@tesa54 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
gebolati στον Κριτσίκη πρέπει να πήγες λογικά, ακούγονται καλά λόγια και πιο προσιτές τιμές
Ναι για τον Κριτσικη μιλάω. Εγω έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και το συνιστώ ανεπιφύλακτα και για την δουλειά τους και για την συμπεριφορά τους.
Latest posts made by gebolati
-
Οι σωστές πιέσεις για τα ελαστικα αναγράφονται στο πλαίσιο όταν ανοίγεις την πόρτα του οδηγού σε ένα ταμπελακι. Δεν τις θυμάμαι ακριβώς αλλά σίγουρα είναι πάνω από 30 που έβαλες, γύρω στο 35 νομίζω, οπότε δοκίμασε να βάλεις γύρω στο 35 πίεση με το αυτοκίνητο αναμμένο και δες αν θα σβήσει η ένδειξη. Ίσως χρειαστεί να κάνεις μερικά χιλιόμετρα πριν σβήσει πάντως.
-
Ναι είναι εξουσιοδοτημενο συνεργείο και μάλιστα κάθετη μονάδα αφού έχει και πωλήσεις και ανταλλακτικά
-
@tesa54 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
gebolati στον Κριτσίκη πρέπει να πήγες λογικά, ακούγονται καλά λόγια και πιο προσιτές τιμές
Ναι για τον Κριτσικη μιλάω. Εγω έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και το συνιστώ ανεπιφύλακτα και για την δουλειά τους και για την συμπεριφορά τους.
-
Εγώ άλλαξα πριν ένα μήνα περίπου σε αντιπροσωπεία στη Θηβών στον Πειραιά σε s-cross diesel σετ ιμάντα και αντλία νερού και εξωτερικό ιμάντα τελική τιμή με εργασία και ΦΠΑ 480. Μακράν η καλύτερη τιμή που βρήκα. Γενικά εξαιρετική αντιμετώπιση από τους ανθρώπους και μηχανικοί με γνώσεις. Το αμάξι πάει εκεί 3 χρόνια για σέρβις και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τις τιμές και από τους ανθρώπους.
-
Η προσφορά που μου έδωσαν είναι για πλήρες σετ ιμάντα με ρουλεμάν τεντοτηρες αντλία νερού και παραφλου
-
Εγώ σε ερώτηση που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα σε εξουσιοδοτημενο συνεργείο στην περιοχή του Πειραιά μου είπαν για κόστος γύρω στα 450 ευρώ με γνήσια ανταλλακτικά και εργασία. Βέβαια η τιμή αυτή είναι έως τέλος του χρόνου και περιλαμβάνει έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά από καμπάνια της suzuki που τρέχει αυτή την περίοδο.
-
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή έφτασε η ώρα μετά από 50000 χλμ και σχεδόν 6 χρόνια να αλλάξω τα μαμά ελαστικά continental διαστάσεων 205 50 17 και σκέφτομαι να πάω σε 215 55 17 που φοράει και το f/l για λόγους άνεσης αλλά και να κερδίσω λίγο ύψος, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καμία περίπτωση να αντιμετωπίσω πρόβλημα με τους αισθητήρες πίεσης ελαστικών.
-
Ναι για τον ιμάντα του δυναμό εννοώ ότι αλλαχτηκε στο service. Σε γενικές γραμμές είναι όπως τα περιγράφεις απλά είναι δύσκολο να βρεις καλούς μάστορες για diesel, πάντως ψάχνομαι κι εγώ στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά αλλά ακόμα τίποτα. Αν βρεις κάτι ενημέρωσε μας
-
Καλοτάξιδο φίλε smartmak. Έχω το ίδιο αλλά σε δικινητο μοντέλο του 15 με 45000 χλμ. Αν μιλάς για την αντιπροσωπεία στη Θηβών στο Πειραιά (δεν αναφέρω επωνυμία γιατί δεν ξέρω αν πρέπει) εκεί έκανα το προηγούμενο service μου με αλλαγή λάδια φίλτρα λαδιού και καμπίνας και εξωτερικό ιμάντα σύνολο με εργασία 140 ευρώ. Από τιμές για αντιπροσωπεία είναι καλές αλλά μην περιμένεις πολλά από θέμα γνώσεων τουλάχιστον στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Γενικά πάντως είναι τίμιο συνεργείο και νομίζω χρεώνει λιγότερο σε εργασία σε σχέση με άλλες αντιπροσωπείες. Να πω την αλήθεια μου τώρα που έληξε η εγγύηση δεν ξέρω αν θα το ξαναπροτιμησω παρά μόνο για το service με την αλλαγή του ιμάντα εκκεντροφορου.
-
Έχει κάποιος άποψη για τα goodyear eagle f1 asymmetric 3 η' 5?