-
Αυτό μάλλον δεν έχει αντλία θερμότητας, λογικά παραεισαγωγη και με atom επεξεργαστή.
Fail -
-
Η βλακεία των ανθρώπων και ο κομπλεξισμός έναντι του Μασκ (που εκδηλώνεται ώς μίσος), έχουν φτάσει στα άκρα. Βλαμμένοι άνθρωποι!
-
Οπως διαβάσαμε τα στοιχεία είναι λίγο παλιότερα, οπότε είναι προφανές ότι η διαρροή προέρχεται από το βαθύ κράτος της προηγούμενης διοίκησης.
Η νέα διοίκηση ενεργοποίησε τον νόμο και σε συνδυασμό με τις φωτό που είδαμε πριν λίγες μέρες από τις κάμερες των Τέσλα, 5 χρονάκια διακοπές στις φυλακές θα συμμορφώσουν όλα αυτά τα κολλημένα ατομάκια...
-
@criuser said in TESLA FORUM:
Οπως διαβάσαμε τα στοιχεία είναι λίγο παλιότερα, οπότε είναι προφανές ότι η διαρροή προέρχεται από το βαθύ κράτος της προηγούμενης διοίκησης.
Η νέα διοίκηση ενεργοποίησε τον νόμο και σε συνδυασμό με τις φωτό που είδαμε πριν λίγες μέρες από τις κάμερες των Τέσλα, 5 χρονάκια διακοπές στις φυλακές θα συμμορφώσουν όλα αυτά τα κολλημένα ατομάκια...
Ιδια περιπτωση με συριζα , εχουν την επαναστατικη κυβερνηση αλλα οχι το κρατος .
Τα προβληματα των επαναστατων οπουδηποτε στον κοσμο .
Οποτε φτιαχνουν το δικο τους κρατος .
Τους φουκαραδες τους μουργολυκους .
Ειμαι τυχερος που οι τσεοι στην γαλλια δεν ειναι φασιστες να μου καψει κανα σιτροεν η 17 νοεμβρη . -
Παραλαμβάνει σήμερα ο αδελφός μου το Model3 και το απόγευμα το διώχνει για Ρόδο. Αύριο θα έχω την χαρά να το οδηγήσω!
-
@limited_one said in TESLA FORUM:
Παραλαμβάνει σήμερα ο αδελφός μου το Model3 και το απόγευμα το διώχνει για Ρόδο. Αύριο θα έχω την χαρά να το οδηγήσω!
Με το καλό η παραλαβή ! Καλοτάξιδο !
-
@limited_one said in TESLA FORUM:
Με το καλό Μιχάλη....αναμένουμε εντυπώσεις!!
ΥΓ: Την καλύτερη επιλογή έκανε ο αδερφός σου, τα είχαμε πει και από κοντά.
-
@otso said in TESLA FORUM:
@criuser said in TESLA FORUM:
Ιδια περιπτωση με συριζα , εχουν την επαναστατικη κυβερνηση αλλα οχι το κρατος .
Τα προβληματα των επαναστατων οπουδηποτε στον κοσμο .
Οποτε φτιαχνουν το δικο τους κρατος .
Τους φουκαραδες τους μουργολυκους .
Ειμαι τυχερος που οι τσεοι στην γαλλια δεν ειναι φασιστες να μου καψει κανα σιτροεν η 17 νοεμβρη .Είναι φτηνό αμάξι.
Η 17ν έκανε δουλειές σε ακριβά πράγματα, για να πληρώνεται και σωστά...
Ασε που τώρα το πασοκ δεν χρειάζεται στρατιωτικό τμήμα...
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Monman, πώς και δεν έχεις κάνει ακόμα κίνηση;
Τι να το κάνω ; Όποτε χρειαστώ κάτι
παίρνω το καινούργιο, όπως τις προάλλες που το χρειάστηκα για την βάπτιση της εγγονής
Παππού τι έκανες στον αντιναζιστικό αγώνα ;
Σε πήγα στην βάπτιση σου με tesla κοριτσαρα μου! -
-
Χαχαχαχα, είσαι πρώτος. Παλιά λέγαμε για τη σούπερ γιαγιά, τώρα έχουμε τον σούπερ παππού.
Καλά, στο δίνει τόσο πολύ; Όταν και όποτε και για όσο θες; Αυτοί είναι φίλοι!Ποιο Tesla είναι το καλύτερο; Του φίλου σου!
-
Έλα η πρώτη μόντα! Τα είχε παραγγείλει ο προηγούμενος και μου τα έδωσε.
-
Έλα η πρώτη μόντα! Τα είχε παραγγείλει ο προηγούμενος και μου τα έδωσε. !
ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα σε μαυρο/σκουρο ασημι (δεν μπορω να καταλαβω ακριβως) ετσι; Επομενως εξακολουθεις να εχεις το αεροδυναμικο πλεονεκτημα.
-
Όλα για τη μούρη. Ε, ταιριάζει πολύ καλύτερα στο γκρι αμάξωμα.
-
Όλα για τη μούρη. Ε, ταιριάζει πολύ καλύτερα στο γκρι αμάξωμα.
ταιριαζει σαφεστατα καλυτερα απο τις stock
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
Monman, πώς και δεν έχεις κάνει ακόμα κίνηση;
Τι να το κάνω ; Όποτε χρειαστώ κάτι
παίρνω το καινούργιο, όπως τις προάλλες που το χρειάστηκα για την βάπτιση της εγγονής
Παππού τι έκανες στον αντιναζιστικό αγώνα ;
Σε πήγα στην βάπτιση σου με tesla κοριτσαρα μου!Ίνγκριντ την είπατε ή Μάρλεν;
Να σας ζήσει!(Στο τσακ το γλίτωσα το μπαν, τελευταία στιγμή)
-
@limited_one επειδή είχε ρίξει λάσπη τις προηγούμενες μέρες, σε τι κατάσταση το παρέλαβε ο αδελφός σου ; Είναι και μαύρο και θα θέλει κάποια φροντίδα. Θα του κάνετε κάποια κεραμική ή PPF.
Εγω ακόμα βλέπω σημεία στα εξωτερικά πλαστικά που είναι καφέ από το χώμα που εχε φάει μέχρι να παραλάβω. Εχω δοκιμάσει με πινελακι στο πλύσιμο αλλά έχει εισχώρησει βαθιά και με εκνευρίζει. -
@iceman7 said in TESLA FORUM:
@limited_one επειδή είχε ρίξει λάσπη τις προηγούμενες μέρες, σε τι κατάσταση το παρέλαβε ο αδελφός σου ; Είναι και μαύρο και θα θέλει κάποια φροντίδα. Θα τους κάνετε κάποια κεραμική ή PPF.
Εγω ακόμα βλέπω σημεία στα εξωτερικά πλαστικά που είναι καφέ από το χώμα που εχε φάει μέχρι να παραλάβω. Εχω δοκιμάσει με πινελακι στο πλύσιμο αλλά έχει εισχώρησει χοντρά και με εκνευρίζει.Δεν μου είπε κάτι όταν τον παρέλαβα στο αεροδρόμιο, αύριο που θα πάμε λιμάνι θα το δω και θα σου πω!
Κεραμική θα του περάσω εγώ. Δεν πήρα τιμή για ppf γιατί ξέρω ότι θα είναι περίπου 4κ -
@dimsabas δεν είναι υπερβολικοί στην Ελλάδα οι λασπωτήρες?
TESLA FORUM