-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
@tkin73 said in TESLA FORUM:
Εγώ από την αρχή έγραψα κάτι συγκεκριμένο που ο καθένας το πήρε και το τεντωσε όπως του γουστάρει! Ούτε για ηληθιους κατόχους και έξυπνους αυτούς που δεν αγοράζουν...
Είπα ότι βλέπεις ένα σούπερ καρ σε εμφάνιση και κυρίως σε επιδόσεις που μπορεί κάποιος να το αποκτήσει χωρίς να χρειάζεται να δώσει λεφτά όσο ένα σπίτι και δεν μπορείς να το απολαύσεις όπως του αρμόζει γιατί πάντα μα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις το θέμα της αυτονομίας...Έτσι όπως το γραφεις τώρα έχεις κάποια βάση.
Ένα τέτοιο αμάξι με αυτονομίες/τροπο ανεφοδιασμού σαν τα θερμικα θα ήταν απλά τοπ.
Κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις…
Εξαρτάται ποσο και σε ποια σημεία μπορείς να συμβιβαστείς.Έτσι το έγραφα από την αρχή...
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Εγώ από την αρχή έγραψα κάτι συγκεκριμένο που ο καθένας το πήρε και το τεντωσε όπως του γουστάρει! Ούτε για ηληθιους κατόχους και έξυπνους αυτούς που δεν αγοράζουν...
Είπα ότι βλέπεις ένα σούπερ καρ σε εμφάνιση και κυρίως σε επιδόσεις που μπορεί κάποιος να το αποκτήσει χωρίς να χρειάζεται να δώσει λεφτά όσο ένα σπίτι και δεν μπορείς να το απολαύσεις όπως του αρμόζει γιατί πάντα μα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις το θέμα της αυτονομίας...Ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς να το απολαύσεις όσο του αρμόζει ;
Ο Μπαμπης ο σουγιάς ;
Ο πεταλούδας ο Κώστας ;
Δεν θυμάμαι κάτοχο να κάνει παράπονα για την αυτονομία κάτω απο πίεση. Τώρα τι έχεις εσυ στο πίσω ή στο μπροστά -δεν κρίνω- μέρος του μυαλού σου λιγη επαφή έχει με την πραγματικότητα.Πωπω φίλε μεγάλο πρόβλημα βλέπω, αν έχεις τόσα νεύρα στο πληκτρολόγιο φαντάζομαι τι γίνεται από κοντά... τσάμπα πάνε οι δημόσιες αναθέσεις...
Ποιος δημόσιες αναθέσεις βρε ματάκια μου, πάλι χαζομάρες γράφεις ;
Το καταλαβαίνω ότι υπάρχουν και στερημένοι οι οποίοι βλέπουν 450 άλογα και έχουν στο μυαλό τους ότι οι οδηγοί τους παίζουν ολημερίς στο Miami vice, αλλά κάπου πρέπει να ξεχωρίσετε την πραγματικότητα με το Μάτριξ, δεν νομίζεις ; -
Είπα ότι βλέπεις ένα σούπερ καρ σε εμφάνιση και κυρίως σε επιδόσεις που μπορεί κάποιος να το αποκτήσει χωρίς να χρειάζεται να δώσει λεφτά όσο ένα σπίτι και δεν μπορείς να το απολαύσεις όπως του αρμόζει γιατί πάντα μα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις το θέμα της αυτονομίας...Ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς να το απολαύσεις όσο του αρμόζει ;
Ο Μπαμπης ο σουγιάς ;
Ο πεταλούδας ο Κώστας ;
Δεν θυμάμαι κάτοχο να κάνει παράπονα για την αυτονομία κάτω απο πίεση. Τώρα τι έχεις εσυ στο πίσω ή στο μπροστά -δεν κρίνω- μέρος του μυαλού σου λιγη επαφή έχει με την πραγματικότητα.Πωπω φίλε μεγάλο πρόβλημα βλέπω, αν έχεις τόσα νεύρα στο πληκτρολόγιο φαντάζομαι τι γίνεται από κοντά... τσάμπα πάνε οι δημόσιες αναθέσεις...
Ποιος δημόσιες αναθέσεις βρε ματάκια μου, πάλι χαζομάρες γράφεις ;
Το καταλαβαίνω ότι υπάρχουν και στερημένοι οι οποίοι βλέπουν 450 άλογα και έχουν στο μυαλό τους ότι οι οδηγοί τους παίζουν ολημερίς στο Miami vice, αλλά κάπου πρέπει να ξεχωρίσετε την πραγματικότητα με το Μάτριξ, δεν νομίζεις ;Αχού το μωρέ! Σε πιάσανε οι αστικές ευγενιες;
Ελευθέρωσε το ζώο που κρύβεις μέσα σου... -
Εδώ και λίγους μήνες, στην πόλη οδηγώ αποκλειστικά με chill mode. Πολύ πιο ξεκούραστο έτσι. Ούτε αυτονομία έχω λοιπόν, ούτε επιδόσεις super car
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Εδώ και λίγους μήνες, στην πόλη οδηγώ αποκλειστικά με chill mode. Πολύ πιο ξεκούραστο έτσι. Ούτε αυτονομία έχω λοιπόν, ούτε επιδόσεις super car
Αυτό απαιτεί autopilot hardware σωστά ;
-
το μπερδευεις με κατι αλλο. Το chill mode μειωνει την αποκριση στο γκαζι. Δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα ωστα να καταλαβω αν κοβει την ιπποδυναμη ή αν απλα για να εχεις το ιδιο αποτελεσμα πρεπει να βυθισεις το πενταλ πιο βαθεια.
-
το μπερδευεις με κατι αλλο. Το chill mode μειωνει την αποκριση στο γκαζι. Δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα ωστα να καταλαβω αν κοβει την ιπποδυναμη ή αν απλα για να εχεις το ιδιο αποτελεσμα πρεπει να βυθισεις το πενταλ πιο βαθεια.
Κόβει την ιπποδύναμη τουλάχιστον στο perfomance και βάση των χρόνων που μέτρησε ο παρακάτω , λογικά πατούσε τέρμα "γκάζι"
0-60 μίλια
2,9 -3,02 στο insane
3,69 standard
7,65 chill -
@monman2 said in TESLA FORUM:
Κόβει την ιπποδύναμη τουλάχιστον στο perfomance και βάση των χρόνων που μέτρησε ο παρακάτω , λογικά πατούσε τέρμα "γκάζι"
0-60 μίλια
2,9 -3,02 στο insane
3,69 standard
7,65 chillναι, λογικο. Τα sexy εχουν "kickdown" ωστε να βγεις απο chill και να πας στο normal αν πατησεις βαθια το γκαζι. Δεν το εχω δοκιμασει αλλα ειναι ενδιαφερουσα ιδεα. Ετσι και αλλιως το chill ειναι περα για περα αρκετο για κινηση εντος πολης. Οταν βγαινω εκτος το απενεργοποιω με ενα πατημα κουμπιου (sexy knob ftw).
-
Απλά απορώ πως πολλοί αγνοούν ή επιλέγουν να αγνοούν το ποιόν ενός τόσο προβεβλημενου ανθρώπου!
Εδώ αγνοούμε ή μας ειναι αδιάφορο το ποιόν όλων αυτών που ψηφίζουμε και μας κυβερνάνε που ειναι τρις-χειρότεροι από τον Έλονα. Ο Έλονας μας πείραξε που στο κάτω κάτω, προίόντα της εταιρία που διοικεί συζητάμε/αγοράζουμε, δεν τον βάλαμε δερβένεγα στο κεφάλι μας!
Καλά άμα είναι να βάλω στην σουκο της ταβέρνας το αμάξι και να το αφήσω 2 μέρες να φορτίζει εντάξει...
Δεν συζητάμε τώρα να κάνεις τον γύρο πχ της Εύβοιας! Αυτό είναι απαγορευμένη δραστηριότητα...Θα το βάλεις όσο τρώς και θα σου φτάσει για να πας στο ξενοδοχείο/σπίτι σου. Βενζίνη που θα βάλεις?
Και όμως τον έχουν κάνει μια χαρά, χωρίς πρόβλημα, ρώτα τους!
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Μια χαρά ειναι οι χώροι στο μόντελ 3, μην τρελαθούμε! Πολύ καλύτεροι από οποιοδήποτε C Hatch.
@realzeus said in TESLA FORUM:
Δεν ξέρω τι τεχνικές γνώσεις έχει (που όντως μπορεί να είναι φοβερές), αλλά είναι αυτιστικός σε όσα λέει σε σχέση με την κοινωνία και την εργοδοσία.
Μα είναι στο φάσμα του αυτισμού, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι με τοσο υψηλό IQ. Ενα απο τα χαρακτηριστικά των ανρωπων στο φάσμα του αυτισμού είναι ότι διαπρέπουν σε κάτι επιστημονικό αλλά δεν έχουν καθόλου κοινωνικές δεξιότητες.
Μόνο αυτά έχεις ακούσει για τον μάσκ; ότι έχει ύψηλο iq? Ρατσιστής από τους λίγους ο φίλος μας, ομοφοβικος και απειρα αλλά... Αυτα φυσικά δεν σκιαζουν τα προϊόντα του και ότι καταφέρε σε λίγα χρόνια από το μηδέν να φτιαχτεί καλύτερα αμάξια από οίκους με ιστορία δεκαετιών...
Ρατσιστης και ομοφοβικος, οπως το 69% των Ελληνων.
Νταξει, ολα καλα -
@ntinaras said in TESLA FORUM:
Μια χαρά ειναι οι χώροι στο μόντελ 3, μην τρελαθούμε! Πολύ καλύτεροι από οποιοδήποτε C Hatch.
Δεν ξέρω τι τεχνικές γνώσεις έχει (που όντως μπορεί να είναι φοβερές), αλλά είναι αυτιστικός σε όσα λέει σε σχέση με την κοινωνία και την εργοδοσία.
Μα είναι στο φάσμα του αυτισμού, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι με τοσο υψηλό IQ. Ενα απο τα χαρακτηριστικά των ανρωπων στο φάσμα του αυτισμού είναι ότι διαπρέπουν σε κάτι επιστημονικό αλλά δεν έχουν καθόλου κοινωνικές δεξιότητες.
Μόνο αυτά έχεις ακούσει για τον μάσκ; ότι έχει ύψηλο iq? Ρατσιστής από τους λίγους ο φίλος μας, ομοφοβικος και απειρα αλλά... Αυτα φυσικά δεν σκιαζουν τα προϊόντα του και ότι καταφέρε σε λίγα χρόνια από το μηδέν να φτιαχτεί καλύτερα αμάξια από οίκους με ιστορία δεκαετιών...
Νταξει, ολα καλαΈχει λίγο πρόβλημα με τα... κοριτσάκια και απλά πατα το κουμπί και κάνει αγοράκια μόνο και μόνο με υψηλό iq... φταίει αυτός που έχει τον τρόπο;!
-
Νταξει, ολα καλαΈχει λίγο πρόβλημα με τα... κοριτσάκια και απλά πατα το κουμπί και κάνει αγοράκια μόνο και μόνο με υψηλό iq... φταίει αυτός που έχει τον τρόπο;!
-
Σαν τον αγνό τιμιο φασίστα δεν έχει!
-
Για μια φορά γράψε κάτι που να μην το έχεις βγάλει αυθαίρετα από την κοιλιά σου, έχεις κουράσει δεν είμαστε οι νηπιαγωγοί σου.
Το θέμα είναι τα Tesla, αν δεν έχεις να συνεισφέρει κάτι στη συζήτηση μην γράφεις για να πατάς κουμπάκια. -
Κάθε άνθρωπος βαθιά μέσα του ξέρει το σωστό και το λάθος .
Για να ζήσει όμως στην κοινωνία να προοδεύσει και να ευπορήσει πρέπει να ενεργοποιήσει εναν μηχανισμό εκλογίκευσης ώστε να μην γίνει ταλιμπάν να βάλει λίγο νερό στο κρασί του .Μάλλον στους αυτιστικούς κατηγορίας Μασκ το τμήμα του εγκεφάλου που κάνει συμβιβασμούς δεν δουλεύει ,
Γιαυτό όμως γουστάρουμε τα Tesla είναι ασυμβίβαστα με αυτά που ξέραμε
Παραγγέλνεις στο όρθιο στο σταντ στην είσοδο ενός εμπορικού κέντρου να περνάνε δίπλα σου και να σε βλέπουν όλοι ,παραλαμβάνεις ενα αυτοκίνητο σχεδόν 60 χιλιάδων στο λιοπύρι με 36 βαθμούς στο πίσω μέρος ενός βενζινάδικου αλλα δεν θα παίξει ουτε μια διαφήμιση με τις γνωστές DEI φιγούρες πχ εναν μαύρο με στρασάκια στα μάτια όπως στην διαφήμιση του CHR
ΟΤΑ /σέρβις δεν χρειάζεται/ επιδόσεις mondeo st-220 στο chill συγχωρούμε ντουλαπάκι που δεν ανοίγει ...
Αν δεν είχε γεννηθεί στην Ν.Αφρική θα έβγαινε άνετα Πρόεδρος .
-
Στην Αμερικη για δουλεια πηγε δεν ειχε σχεση παλαιοτερα. Η μητερα του ειναι Καναδεζα και ο πατερας του Νοτιο Αφρικανος. Ειχε παει στον Καναδα για σπουδες και μετα πηγε στην Αμερικη για δουλεια..
Εγω βασικα δεν ασχολουμε με τον Μασκ τι κανει στην προσωπικη του ζωη ουτε τον θεωρω διανοια. Ουτε διαβαζω τα τουιτς. Χασιμο χρονο να ασχολουμαστε με τον καθενα και να τους θεοποιουμε επηδη εφτιαξε ενα ηλεκτρικο αυτοκινητο που οντως ειναι καλο προιον αλλα εδω οι κινεζοι σε λιγο θα τον περασουν με ομαδικη δουλεια.
-
Θα γίνει και πρόεδρος εδώ έγινε ο... τσιτος...
Ως προς τα του τεσλα συμφωνώ έσπασε ταμπου στην αυτοκίνηση και έφτιαξε αμάξια τόσο καλά που οι άλλοι προσπαθούσαν δεκαετίες και βλέπουν την πλάτη του. -
Ως προς τα του τεσλα συμφωνώ έσπασε ταμπου στην αυτοκίνηση και έφτιαξε αμάξια τόσο καλά που οι άλλοι προσπαθούσαν δεκαετίες και βλέπουν την πλάτη του.Οι κινεζοι σε λιγα χρονια εφτιαξαν καλυτερα. Οι παραδοσιακοι κατασκευαστες εχουν αγκυλωσεις και δεν μπορουν να ξεφυγουν απο ενα μοντελο που δουλευει τα τελευταια 50 χρονια με επιτυχια.
-
Η Tesla είναι ψιλικατζίδικο μπροστά στην τεχνολογία που έχει αναπτύξει η spaceX. Είναι μαγικά αυτά που έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια και πάνε την ανθρωπότητα πολλές δρασκελιές μπροστά
-
@wantone said in TESLA FORUM:
Ως προς τα του τεσλα συμφωνώ έσπασε ταμπου στην αυτοκίνηση και έφτιαξε αμάξια τόσο καλά που οι άλλοι προσπαθούσαν δεκαετίες και βλέπουν την πλάτη του.Οι κινεζοι σε λιγα χρονια εφτιαξαν καλυτερα. Οι παραδοσιακοι κατασκευαστες εχουν αγκυλωσεις και δεν μπορουν να ξεφυγουν απο ενα μοντελο που δουλευει τα τελευταια 50 χρονια με επιτυχια.
Σωστά μόνο όταν δουν αποκλιμάκωση στις πωλήσεις θα θορυβηθουν.
Εννοείται και οι κινεζοι έχουν κάνει άλματα στην ποιότητα της καμπίνας αλλά μέχρι και στα οδηγικά χαρακτηριστικά, σύστημα διεύθυνσης, αναρτήσεις, φρένα.
Οι Ευρωπαίοι τους κρατούσαν εκτός αγοράς τόσα χρόνια με το τρικ των ριπων αλλά όταν είπαν να το γυρίσουν στα ηλεκτρικα εκεί μπήκαν οι Κινέζοι.
Γι αυτό τώρα διαβάζουμε ότι οι θερμικοι δεν είναι και... τόσο κακοί τελικά από τους ίδιους που πριν μια 5ετια τους έθαβαν και μιλούσαν για μονόδρομο της ηλεκτροκινησης!
Τελικά στον μονόδρομο μπήκαν πρώτοι οι κινεζοι και οι Ευρώπη τρώει σκόνη...
TESLA FORUM