-
@monman2 said in TESLA FORUM:
Μερικές ακόμη παρατηρήσεις απο το πρόσφατο δρομολόγιο.
Στην επιστροφή κάθισα πίσω δεξιά , ο μπροστά 1,80.
Άφθονος χώρος για τα γόνατα αλλα δεν μπορείς να βάλεις τα πόδια κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού ... και ναι το σήκωσα αλλα πάλι δεν μπορείς !Κάποια στιγμή γύρισε ο ήλιος και πέρασε κάτω απο το φιμέ του πίσω κομματιού της ηλιοροφής , τότε ενοχλούσε , αλήθεια τα σκιάδια κατεβαίνουν χαμηλά στο πίσω παρμπρίζ;
ΥΓ το ντουλαπάκι δουλεύει
Το πίσω σκιάδιο (το σετ αποτελείται από δύο τεμάχια) φτάνει μέχρι πίσω-χαμηλα γεγονός που μειώνει την ήδη μειωμένη ορατότητα.
Αν σηκώσεις το μπροστά κάθισμα μπαίνουν από κάτω τα πόδια, καμία σχέση βέβαια με την άνεση που προσφέρει το Υ -
Tesla Finally Releases Actually Smart Summon, Dumb Summon Is Still a Thing
Τι άλλο θα μας βρει με τους αμερικανικούς κουβάδες βρε παίδες !
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Tesla Finally Releases Actually Smart Summon, Dumb Summon Is Still a Thing
Τι άλλο θα μας βρει με τους αμερικανικούς κουβάδες βρε παίδες !
Κάτσε να εμφανιστεί και Ευρώπη.
Και τώρα ρωτάω, θα τον σκότωνε να δώσει το dumb summon σε όλους μας, ακόμα και αν δεν έχουμε πληρώσει το FSD; -
Το summon είναι η καλύτερη διαφήμιση, έπρεπε να είναι σε όλα στάνταρντ.
-
Λάπηηηηη, έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να διαλέξω. Μου δίνουν το νέο 3 Performance, αλλά εγώ θέλω το Plaid
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Λάπηηηηη, έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να διαλέξω. Μου δίνουν το νέο 3 Performance, αλλά εγώ θέλω το Plaid!
To KOKKINO....προφανώς!
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Λάπηηηηη, έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να διαλέξω. Μου δίνουν το νέο 3 Performance, αλλά εγώ θέλω το Plaid!
To KOKKINO....προφανώς!
Ουφ, πάλι καλά, πήρα το σωστό.
ΥΓ. Το μεγάλο είναι τελείως διαφορετικό κτήνος. Σε δική του κλάση.
-
@ataim said in TESLA FORUM:
Αυτοματο παρκαρισμα ειναι στανταρ σε πολλά οχηματα πια!
Summon θα ήταν ψαρωτικό.
Αλλά από τη μερα που η Τεσλα εκοψε τους κανονικους αισθητήρες στα αμαξια της και το γυρισε στο αποκλειστικά camera based tesla Vision δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι αυτά θα δουλευουν σωστα!
Σε ανοιχτο φωτεινό χωρο μαλλον θα παίζουν (αν δεν τυφλωνονται οι καμερες από εντονο φως) αλλα σε μερη με μειωμένο φως, γαμησε τα ... το parking assistant υπολειτουργεί συνεχως ... -
Λάπηηηηη, έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να διαλέξω. Μου δίνουν το νέο 3 Performance, αλλά εγώ θέλω το Plaid
ΜΟΝΟ ΠΛΕΙΝΤ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
ΜΟΝΟ ΠΛΕΙΝΤ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !
Ακόμα και να είχα τα λεφτά δεν θα έπαιρνα plaid είναι διαφθορέας των κέντρων ντομπαμίνης στον εγκέφαλο ...
μετα τί ;Χαγιαμπούσα τούρμπο;
Αυτά είναι τα "βαριά" ... μακρυά !
-
Πω ρε μητσο. Τι να πω ρε φίλε, κουραγιο.....
Τόσο δυνατό είναι το plaid;;;; Εδώ δεν έχω μπει ούτε στο performance .....
-
Καλησπέρα σας και πάλι,
ήρθε εκείνη η αποφράδα ημέρα που έγδαρα στο Μ3 Highland μία ζάντα μου στο στεφάνι. Γνωρίζετε πού μπορώ να το φτιάξω αυτό και πόσο περίπου είναι το κόστος;
Ευχαριστώ.
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Summon θα ήταν ψαρωτικό.
Αλλά από τη μερα που η Τεσλα εκοψε τους κανονικους αισθητήρες στα αμαξια της και το γυρισε στο αποκλειστικά camera based tesla Vision δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι αυτά θα δουλευουν σωστα!
Σε ανοιχτο φωτεινό χωρο μαλλον θα παίζουν (αν δεν τυφλωνονται οι καμερες από εντονο φως) αλλα σε μερη με μειωμένο φως, γαμησε τα ... το parking assistant υπολειτουργεί συνεχως ...μια χαρα παιζει, δες το βιντεο που κυκλοφορει
-
@gosta said in TESLA FORUM:
Καλησπέρα σας και πάλι,
ήρθε εκείνη η αποφράδα ημέρα που έγδαρα στο Μ3 Highland μία ζάντα μου στο στεφάνι. Γνωρίζετε πού μπορώ να το φτιάξω αυτό και πόσο περίπου είναι το κόστος;
Ευχαριστώ.
Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την fix it anyway στην αχαρνων. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια ομως (ευτυχως )
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Summon θα ήταν ψαρωτικό.
Σε ανοιχτο φωτεινό χωρο μαλλον θα παίζουν (αν δεν τυφλωνονται οι καμερες από εντονο φως) αλλα σε μερη με μειωμένο φως, γαμησε τα ... το parking assistant υπολειτουργεί συνεχως ...μια χαρα παιζει, δες το βιντεο που κυκλοφορει
Δεν αντιλέγω απλά επισημαίνω ότι το tesla vision ειναι προβληματικό σε απλά πραγματα, οπότε εχω επιφυλαξεις πως θα παίζουν τετοια πιο προχωρημενα σε πιο απαιτητικές συνθηκες
-
Summon θα ήταν ψαρωτικό.
Δεν αντιλέγω απλά επισημαίνω ότι το tesla vision ειναι προβληματικό σε απλά πραγματα, οπότε εχω επιφυλαξεις πως θα παίζουν τετοια πιο προχωρημενα σε πιο απαιτητικές συνθηκες
το summon τουλαχιστον δεν εχει να αντιμετωπισει υψηλες ταχυτητες, οπου τα περιθωρια ειναι μικροτερα.
-
Summon θα ήταν ψαρωτικό.
το summon τουλαχιστον δεν εχει να αντιμετωπισει υψηλες ταχυτητες, οπου τα περιθωρια ειναι μικροτερα.
Κοιτα οταν σε υπογειο παρκινγκ πχ (με φως) βγαινουν μηνυματα οτι το parking assist ειναι degraded και μην βασίζεστε στις ενδείξεις στην οθόνη κλπ και γενικά χωρις USS δεν εχεις καμία σοβαρή ενδειξη για αποστάσεις αλλά βασίζεσαι στο μάτι και στην πίσω καμερα (αρα η εμπειρία είναι συγκρίσιμη με ενός απλού γιαρις πχ) δεν ειμαι σιγουρος πόσο ακριβή σε μανουβρες θα είναι τετοια συστηματα!
Περιττό δε να πω οτι μου εκανε εντυπωση οτι ακομα και το ACC λειτουργεί σε τεσλα χειρότερα από ενα γιαρις πχ..
Καταρχήν το autοsteer γράφει ότι ειναι ακόμα beta και κυρίως σε αλλαγή λωρίδας το ACC απενεργοποιείται, πραγματα που το Toyota Safety Sense πχ (συγκρινω με αυτό γιατι από εδω εχω προσφατη εμπειρία) τα κανει κανονικά!
Απορώ πραγματικά πως λειτουργεί το FSD όπου διατίθεται .... -
@lap said in TESLA FORUM:
Πω ρε μητσο. Τι να πω ρε φίλε, κουραγιο.....
Τόσο δυνατό είναι το plaid;;;; Εδώ δεν έχω μπει ούτε στο performance .....
Και (πολύ) πιο γρήγορο, αλλά και πιο αμάξι. Εντάξει, κοστίζει τα διπλά χρήματα κι είναι άλλη κατηγορία. Πάντως και το P είναι εξαιρετικό. Και σκανδαλιστικά φθηνό για αυτά που προσφέρει. Όπως και το απλό Highland.
-
Βάζω κι εδώ τη δοκιμή του νέου Model 3 Performance, για να υπάρχει.
-
Tesla just made its frunk better with one simple move
*However, it is making a major improvement for easier access to the frunk, or front trunk, by adding hands-free capabilities.
It is an easily activated feature. All you have to do is stand in front of the frunk with the Phone Key unobstructed, where prompted chimes will sound.*
Θα περπατάμε τριγύρω με το κινητό και θα ανοίγουν τα πορτπαγκαζ το ένα μετά το άλλο
TESLA FORUM