-
@stefan147 said in TESLA FORUM:
Με μία μέση ας πουμε 15kwh/100 και 60 λεπτά την κιλοβατώρα, είναι 1800€ ρεύμα. Καθόλου άσχημα.
Οταν παρελαβα μας εδιναν "150χλμ supercharging δωρεαν", το οποιο απο το ιστορικο φορτισεων μου ειδα οτι αντιστοιχουσε σε 30kwh. Επομενως, τοτε, ειχαν υπολογισει 20kwh/100km που ειναι απολυτα ρεαλιστικο νουμερο για Υ. Δεν ξερω αν ειχαν υπολογισει διαφορετικο (μικροτερο) νουμερο για 3αρια.
-
Άρα ισχύει μόνο για τα ετοιμοπαράδοτα γιατί δε γίνεται αλλιώς να προλάβεις και παραγγελία και παράδοση στις επόμενες 20 μέρες. Κρίμα. Και δεν έχει και καθόλου επισκεψιμότητα το ΨΨ ρε γμτ.
Εχει πολλά ετοιμοπαράδοτα πάντως, εαν κάτι σου κάνει. Για εμένα έχει κόκκινο με λευκό εσωτερικό - λεφτά δεν έχει...χαχα!
Το KK, ελέω 2λιτρου και τιμή κοντά στο καινούργιο, δεν θα έχει μεγάλη απήχηση δυστυχώς.
Και ο φίλος μου που πουλάει το Κασκάι, 1 μήνα τώρα μόνο 1 τηλέφωνο. Βέβαια ξέρω και περιτπώσει μεταχειρισμένων που έφυγαν τσακ μπαμ.
-
Ναι κάπου είδους παραδοχή θα χουν κάνει. Έχει λογική. Απλά το 20.000χλμ είναι μαρκετινίστικα πιο εύηχο και γι' αυτό το χρησιμοποιούν αντί να πουν "πάρτε 500kwh" ξέρω γω.
-
20kw ανά 100κλμ είναι το βλέπω και εγώ στις χρεώσεις.
Το ερώτημα είναι ποτέ λήγουν τα 20,000κλμ ίσως να λήγουν στον χρόνο.
-
@netgeo said in TESLA FORUM:
Δεν μιλάει για λήξη, μόνο για το ότι δεν μεταβιβάζονται.
-
20kw ανά 100κλμ είναι το βλέπω και εγώ στις χρεώσεις.
πολυ σωστο. Νομιζω οτι καποιες δωρεan kwh που ειχαν παρει απο referals, εληγαν σε ενα χρονο. Επομενως αξιζει διερευνηση αυτο για οποιον ενδιαφερεται πραγματικα.
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Δεν μιλάει για λήξη, μόνο για το ότι δεν μεταβιβάζονται.
Ναι θέλει διευκρίνηση, έχω 5,000 κλμ και λήγουν σε 6 μήνες.
-
Αχαχαχα.....και πάνω που άναψε η συζήτηση, μου ήρθε αυτό το email:
Τελικά δεν ξέρω τι ισχύει....!
-
Άρα ισχύει μόνο για τα ετοιμοπαράδοτα γιατί δε γίνεται αλλιώς να προλάβεις και παραγγελία και παράδοση στις επόμενες 20 μέρες. Κρίμα. Και δεν έχει και καθόλου επισκεψιμότητα το ΨΨ ρε γμτ.
Εχει πολλά ετοιμοπαράδοτα πάντως, εαν κάτι σου κάνει. Για εμένα έχει κόκκινο με λευκό εσωτερικό - λεφτά δεν έχει...χαχα!
Το KK, ελέω 2λιτρου και τιμή κοντά στο καινούργιο, δεν θα έχει μεγάλη απήχηση δυστυχώς.
Και ο φίλος μου που πουλάει το Κασκάι, 1 μήνα τώρα μόνο 1 τηλέφωνο. Βέβαια ξέρω και περιτπώσει μεταχειρισμένων που έφυγαν τσακ μπαμ.
Κατ΄ αρχάς να πω ότι οκ το έχουμε εμπεδώσει ότι στερείσαι χρημάτων για αγορά στην παρούσα φάση. Το επαναλαμβάνεις κάθε δεύτερο ποστ. Εντελώς φιλικά αυτό!
Κατά δεύτερον δεν είναι και τόοοοσο πολλά τα ετοιμοπαράδοτα. Πχ εντελώς βασικό LR (λευκό έξω, μαύρο μέσα με 18αρες) δεν έχει. Θα χει σε κάνα 2μηνο και επειδή μεσολαβεί Αύγουστος, πες Σεπτέμβρη παράδοση. Το λευκό μέσα απορρίπτεται τελικά. Είναι πολύ περίεργο αυτό το vegan "δέρμα" σαν υλικό και σε λευκό είναι κραυγαλέα φθηνιάρικο. Σε μαύρο το κρύβει αυτό αρκετά.
Αν το πάω 35Κ το ΨΨ σαφώς και θα χτυπήσει περισσότερο το τηλ αλλά δεν καίγομαι και τόσο. Σ΄αυτά τα λεφτά θα χω μπει μέσα κάνα 7-8Κ σε 1.5 χρόνο και παράλληλα θα πρέπει να βάλω απ' την τσέπη μου άλλα 3-4Κ για το Τέσλα. Οπότε δεν είναι και τόσο καλό ντιλ όσο και να χαρίζει ο Έλονας.
-
Λογικά η ανάκληση του mail έγινε γιατί το έστειλαν με φανερά όλα τα mails. Ποιο είναι το δικό σου από τα 482;
-
@supergeorge said in TESLA FORUM:
Λογικά η ανάκληση του mail έγινε γιατί το έστειλαν με φανερά όλα τα mails. Ποιο είναι το δικό σου από τα 482;
Τζιμανια τα παιδιά εκεί
-
Αυτή τη στιγμή ΤΕΣΛΑ είναι μόνο το M3P, όλα τα άλλα είναι οδοντόπαστες !
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Εγώ βολεύομαι εύκολα. Πιάσε μου μια Kolynos (Model 3 SR).
-
@harisma23 said in TESLA FORUM:
Εγώ βολεύομαι εύκολα. Πιάσε μου μια Kolynos (Model 3 SR).
Το ένα πιο value for money από το άλλο.
-
Γούστα ειναι αυτά, εγώ π.χ. το Performance δεν θα το κοίταζα ποτέ, δεν έχει νόημα για εμένα. Και πιο διασκεδαστικό μου φάνηκε το SR.
-
στο βρεγμενο εχουν πλεονεκτημα τα 4κινητα. αλλα η λογικη ειναι το φθηνοτερο..
-
Γούστα ειναι αυτά, εγώ π.χ. το Performance δεν θα το κοίταζα ποτέ, δεν έχει νόημα για εμένα. Και πιο διασκεδαστικό μου φάνηκε το SR.
Πιο διασκεδαστικό από το LR μπορεί, από το P με την ενεργή ανάρτηση και την παραμετροποίηση της μετάδοσης χλωμό
-
Πιο διασκεδαστικό από το LR μπορεί, από το P με την ενεργή ανάρτηση και την παραμετροποίηση της μετάδοσης χλωμό
Προφανώς....εξάλλου δεν έχω οδηγήσει το περφορμανς (θα το διαβάζετε εδώ πρώτοι!).
-
-
@criuser said in TESLA FORUM:
Λάσπη των ανταγωνιστών, που δεν μπορούν να φτιάξουν ένα αμάξι της προκοπής. Γνωστή τακτική....
TESLA FORUM