-
-
@dettol said in TESLA FORUM:
δεν το ηξερα οτι εξαιρουνται και απο το τεκμηριο αγορας.
Από τα πρώτα (και πιο σημαντικά) κίνητρα ήταν αυτό....νομιμοποίηση μαύρου χρήματος με τις ευλογίες του κράτους. Από τους πιο εύκολους τρόπους ξεπλύματος!
-
Μια ερώτηση έκανα και βγήκε λαβράκι
-
Το χουμε ξαναπεί το θέμα του τεκμηρίου.
Εδώ πάντως απάντησαν οι τοπικοί γραμματείς και Φαρισαίοι, ότι εφαρμόζεται τεκμήριο αγοράς. -
Μπερδεμένα τα λες , τι εννοείς ;
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
Μπερδεμένα τα λες , τι εννοείς ;
Ότι στην τοπική εφορία μας είπαν πως υπάρχει τεκμήριο αγοράς και θα κάνουμε ανάλωση κεφαλαίου για το πόθεν έσχες, δεν υπολογίζεται μόνο ως τεκμήριο διαβίωσης.
-
παει καποιος αγοραζει ενα αμαξι με 20Κ και εχει ποθεν εσχες και παει ο αλλος δινει 70Κ και δεν τον ρωτανε που τα βρηκε; Καλη φαση.
-
Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος, υπάρχει το πόθεν έσχες (τεκμήριο αγοράς) και για τα ηλεκτρικά.
-
Ότι αναφορά βρήκα και εγώ σε ηλεκτρικά και απαλλαγη από τεκμήρια αφορά το τεκμήριο συντήρησης. Το απόκτησης πρέπει να ισχύει κανονικά.
-
Ακόμα ένα ερώτημα, έστω ότι αγοράζουμε με το balloon χρηματοδοτικό πρόγραμμα, μπαίνουμε κατευθείαν στην λίστα για την επιδότηση ή πρέπει πρώτα να εξοφληθεί το σύνολο της δανειοδότησης;
-
@ataim said in TESLA FORUM:
Ακόμα ένα ερώτημα, έστω ότι αγοράζουμε με το balloon χρηματοδοτικό πρόγραμμα, μπαίνουμε κατευθείαν στην λίστα για την επιδότηση ή πρέπει πρώτα να εξοφληθεί το σύνολο της δανειοδότησης;
Τουλάχιστον για το ΚΗ2 κατέθετες αίτηση χωρίς να έχεις εξοφλήσει το αυτοκίνητο. Δεν θα ήταν λογικό οτιδήποτε άλλο και δεν υπάρχει περίπτωση στο ΚΗ3 να αλλάξει αυτό.
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Ότι αναφορά βρήκα και εγώ σε ηλεκτρικά και απαλλαγη από τεκμήρια αφορά το τεκμήριο συντήρησης. Το απόκτησης πρέπει να ισχύει κανονικά.
Ο νόμος 4172 που αφορά την φορολογία εισοδήματος το λέει ξεκάθαρα στο άρθρο 33 , η παρ.θ αφορά τα ηλεκτρικά οχήματα
Με τις διατάξεις του άρθρου 33 προσδιορίζονται οι περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν εφαρμόζονται η ετήσια αντικειμενική δαπάνη και η δαπάνη απόκτησης περιουσιακών στοιχείων.
Το taxheaven έχει πάντα την πιο πρόσφατη κωδικοποίηση των νόμων.
https://www.taxheaven.gr/law/4172/2013 -
Επιπλέον κίνητρο για αγορά Τέσλα: Δωρεάν 20.000χλμ φόρτισης σε Superchargers!!!
Εντάξει, τι να λέμε τώρα - τινάζει την μπάνκα στον αέρα. Εεε ρε γαμώτο να μην έχω τα χρήματα διαθέσιμα. Μιλάμε δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία σήμερα στην αγορά! Με τα χλμ που κάνω ετησίως, σημαίνει ότι για τα επόμενα 3 χρόνια θα μετακινούμαι ΔΩΡΕΑΝ.
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Εντάξει, τι να λέμε τώρα - τινάζει την μπάνκα στον αέρα. Εεε ρε γαμώτο να μην έχω τα χρήματα διαθέσιμα. Μιλάμε δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία σήμερα στην αγορά! Με τα χλμ που κάνω ετησίως, σημαίνει ότι για τα επόμενα 3 χρόνια θα μετακινούμαι ΔΩΡΕΑΝ.
Ούτε εγώ έχω λεφτά αλλά κλείνω ένα τώρα με balloon, το πρώτο έτος το καλύπτει η επιδότηση, μετά βλέπουμε .....
-
@ataim said in TESLA FORUM:
Ούτε εγώ έχω λεφτά αλλά κλείνω ένα τώρα με balloon, το πρώτο έτος το καλύπτει η επιδότηση, μετά βλέπουμε .....
καλοταξιδο!
-
Link? Είναι με χρονικό όριο ή μέχρι όποτε τα φτάσεις? Επίσης πως θα τα υπολογίζει? Γιατί δεν το κάνανε με kwh άραγε?
Με μία μέση ας πουμε 15kwh/100 και 60 λεπτά την κιλοβατώρα, είναι 1800€ ρεύμα. Καθόλου άσχημα.
-
@stefan147 said in TESLA FORUM:
Link? Είναι με χρονικό όριο ή μέχρι όποτε τα φτάσεις? Επίσης πως θα τα υπολογίζει? Γιατί δεν το κάνανε με kwh άραγε?
Δεν έχω Link, εμαιλ μου έστειλαν. Το κείμενο λέει:
Αγαπητέ πελάτη,
Λάβετε σήμερα ως ένδειξη ευχαριστίας 20.000 χλμ δωρεάν Supercharging*, με πρόσβαση σε πάνω από 14.000 Supercharger σε όλη την Ευρώπη με κάθε νέα παραγγελία και παράδοση νέου οχήματος εώς και 30/6/24. Βρείτε μας στην έκθεση μας για τα Inventory Days, εώς και 25/6/24 και συναντήστε από κοντά τα ετοιμοπαράδοτα οχήματα μας ενώ παράλληλα επωφεληθείτε από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3».
Ισχύει για προσαρμοσμένες παραγγελίες και προδιαμορφωμένα οχήματα, με παράδοση έως και 30 Ιουνίου 2024. Εάν η παράδοση δεν ολοκληρωθεί έως τότε, η Tesla διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία. Έαν ο χρόνος παράδοσης μετατεθεί με υπαιτιότητα της Tesla, μπορεί ακόμη να δικαιούστε το όφελος, παραλαμβάνοντας την πρώτη διαθέσιμη ημέρα. Η προσφορά μπορεί να συνδυαστεί με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα για το αντίστοιχο μοντέλο και διαμόρφωση ορατά στην ιστοσελίδα μας. Οι προσφορές δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο άτομο ή όχημα. Οι πιστώσεις Supercharging χάνουν την ισχύ τους στην περίπτωση που αλλάξει η κυριότητα του όχηματός σας. Η προσφορά έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τα πιστοποιημένα και μη μεταχειρισμένα οχήματα εξαιρούνται από αυτήν την προσφορά.
-
Άρα ισχύει μόνο για τα ετοιμοπαράδοτα γιατί δε γίνεται αλλιώς να προλάβεις και παραγγελία και παράδοση στις επόμενες 20 μέρες. Κρίμα. Και δεν έχει και καθόλου επισκεψιμότητα το ΨΨ ρε γμτ.
-
Δίλιτρο είναι το ΨΨ ;
-
Γιαπ.
TESLA FORUM