-
Η διαδικασία "κολλήματος" είναι η ίδια;
-
@bill_hsd said in TESLA FORUM:
@ntinaras said in TESLA FORUM:
@bill_hsd said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
Για αυτους τους λογους επικρατησαν τα suv, για αυτους τους λογους επικρατησαν τα υβριδικα, για αυτους τους λογους επικρατουν τα αυτοματα, για αυτους τους λογους επικρατει η τογιοτα (αγοραζεις και εχεις το κεφαλι σου ησυχο).
Δεν είναι πάντως εύκολο αυτό που κατάφερε η Toyota.
Εκλαΐκευσε την εξαιρετικά περίπλοκη υβριδική τεχνολογία (πιο περίπλοκη από τα EVs), διατηρώντας ταυτοχρονα την πρακτικότητα και αξιοπιστία της ως μάρκα.Τα μηχανικα ειναι οντως αξιοπιστα, αλλα η υπολοιπη "περιμετρικη" ποιοτητα εχει φαει κατρακυλα εδω και κοντα 10 χρονια.
Ως πρώην κάτοχος "premium" αυτοκινήτων και χομπίστας-DIYer, που έχω λύσει κατά καιρούς και καποια ταμπλώ για διαφορα retrofits, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Τα πλαστικά και λοιπά περιφερειακά των Ευρωπαίων, ακομα κι αν ως καινούρια δίνουν την αισθηση καλύτερης "απτής" ποιοτητας (παρότι κι εκεί εχουν αισθητή βελτίωση τα Toyota), τελικά "γερνάνε" πολύ πιο γρήγορα από τα Toyota.
Τις προάλλες μπήκα σε leasing A-Class 3ετίας συγγενούς μου και, πέραν του έτριζε ολόκληρο, ειχαν αρχίσει να σπάνε και κάποιοι διακόπτες.
Σε Toyota δεν πρόκειται να δεις τέτοια φαινόμενα, όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Σίγουρα παίζει ρόλο και η χρήση και εν γένει περιποίηση από τον ιδιοκτήτη ή απλό κάτοχό του καθε αυτοκινήτου.A class και gla έχουν -αναλογικά- τραγική ποιότητα απο day zero
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Οδήγησε το highland και μετά θα ψαχνεσαι να κανεις παραγγελία!
Οι παραδοσιακοί κατασκευαστες μας κοροιδευουν!
Αν μπορεις να αντέξεις τα ντεσου της ηλεκτροκίνησης τότε δεν εχεις αλλη επιλογή!Αυτό ακριβώς. Από τότε που το οδήγησα, κάθε μα κάθε βράδυ το βλέπω στον ύπνο μου.
Προτιμώ να κρατήσω το αυτοκίνητο που έχω μια ζωή, παρά να το δώσω για κάτι άλλο πέραν από αυτό το Tesla. -
ΚΑΙ πότε άραγε θα έρθει το NEW model Y ???
-
@gio21 said in TESLA FORUM:
ΚΑΙ πότε άραγε θα έρθει το NEW model Y ???
Καλοκαίρι του 25 θα δούμε τα πρώτα.
-
Πως απαντάτε με τόση σιγουριά για κάτι που δεν έχει ακόμα ξεκαθαρισθεί ?
-
Μέτοχοι παντού.
-
Έχουν πει για Q1-Q2 2025
-
@ataim said in TESLA FORUM:
Έχουν πει για Q1-Q2 2025
Δεν έχουν πει τίποτα επίσημο, όλα είναι φημες και κουτσομπολιά
-
@ataim said in TESLA FORUM:
Έχουν πει για Q1-Q2 2025
Το μοναδικο επισημο που εχει ειπωθει ειναι οδηγια της εταιρειας προς τους πωλητες τους, να ξεκαθαριζουν προς τους υποψηφιους αγοραστες οτι "δεν θα ερθει στην βορειο αμερικη νεο Υ μεσα στο 2024".
ΤΙΠΟΤΑ αλλο επισημο δεν υπαρχει. Ακομα και οι σπεκουλες ειναι τελειως αβασιμες.
Αν παμε βασει του highland, πρωτα θα το δουμε στην κινα και μετα απο 4-6 μηνες θα ερθουν τα πρωτα ελλαδα. Το highland, αν θυμαμαι καλα, το ειδαμε στην κινα τελος καλοκαιριου 2023 και οι πρωτοι ελληνες παρελαβαν τελος-τελος του ετους και αρχες του επομενου. -
-
Το τελω, το τελω πολυυυυυυ
-
Στα 120 χλμ/ωρα σε ελληνική άσφαλτο και με 18 άρες ζαντες γράφει 64db.
Για να καταλάβετε αυτό το νούμερο είναι εφάμιλλο με αυτό των Bentley και Rolls Royce.
Με 290 αλογα, φουλ έξοπλσιμο, εξαιρετική αίσθηση οδήγησης, εξαιρετική ανάρτηση και 43Κ€
Είναι ανέκδοτο !
-
5,08 τα 0-100 σε βρεγμένη άσφαλτο ... το πιο αδύναμο TESLA !!!
-
Αυτό με τα φλας τι φάση;
Μέχρι να το συνηθίσεις, θα τρως μούτζες στο δρόμο. -
@katafractos17 said in TESLA FORUM:
Αυτό με τα φλας τι φάση;
Μέχρι να το συνηθίσεις, θα τρως μούτζες στο δρόμο.Σε roundabouts εχεις κυρίως θεμα!
-
λενε οτι το τιμονι κοβει αρκετα και με μιση περιστροφη καλυπτεις τις περισσοτερες στροφες, αλλα και παλι σε πλατειες, οπως ειπε και ο iceman, υπαρχει θεμα.
-
Είδα να Υ σήμερα σε ανθρακί χρώμα σε ένα ασημί ανθρακί, πρώτη φορά το είδα. Πρέπει να είναι εξαιρετικά σπάνια επιλογή κατόχων!
-
Με το κόκκινο και το ασημί να κοστίζουν +2600€, ναι είναι περιορισμένη επιλογή.
-
@limited_one said in TESLA FORUM:
Είδα να Υ σήμερα σε ανθρακί χρώμα σε ένα ασημί ανθρακί, πρώτη φορά το είδα. Πρέπει να είναι εξαιρετικά σπάνια επιλογή κατόχων!
το quicksilver που μαλλον αυτο ειδες,ειναι οντως πανεμορφο χρωμα. Αυτο (οπως και το Midnight cherry), αν θυμαμαι καλα, προσφερονται μονο απο το giga factory του βερολινου. Για μεγαλο διαστημα, δεν ερχοταν στην ελλαδα, διοτι ολα τα Υ που ερχοταν εδω ηταν απο σανγκαι. Οταν παρηγγειλε φιλος αρχες του 2023, υπηρχε ως επιλογη (τοτε μαλιστα κοστιζε 3100), οταν παρηγγειλα εγω (καλοκαιρι 23) δεν υπηρχε.
Εννοειται οτι δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω 2.500 για χρωμα Ποτε δεν εχω δωσει χρηματα για χρωμα και δεν θα ξεκινουσα τωρα
TESLA FORUM