-
@cirus said in TESLA FORUM:
εμενα μου αρεσει σε εμφάνιση το cybertruck.
είναι διαφορετικό
Παρενέργειες από τον ανανά είναι θα περάσει γυρνά πίσω γρήγορα!!!!
-
Είναι ωραίο. Είναι futuristic
-
@piliourits said in TESLA FORUM:
Κομπρεσες για τα μάτια...
Πως το Multipla εμφανίζεται ως κομψή δήλωση ντιζάιν, συγκρινόμενο.Καταπληκτικό
-
οφτοπικ:
Η ομορφιά.
-
Θετική ενέργεια βγάζει ενα κανάλι που παρακολουθώ τελευταία και το χαμόγελο είναι μόνιμο
Πιτσιρικάδες το εχουν αλλα μου αρέσουν γιατί δεν εχουν κανένα κόμπλεξ
Civic με μπροστινή κίνηση που γράφουν 8 στα 400 μέτρα
το F-150 του Cleetus που εχει 1000+ άλογα και οταν πατήσει κάτω πατάει τα πάντα
και TESLA, δυο plaid που εχουν πάρει τρακαρισμένα και στο ενα έβαλαν αμάξωμα απο honda odyssey και το άλλο το έκαναν kart , μοιάζει ιεροσυλία αλλα αν δείτε την σειρά ως το τέλος λες ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!Άσε που δείχνει οτι τα εξειδικευμένα για tesla συνεργεία εχουν φτάσει σε απίστευτες γνώσεις και μπορούν να κάνουν τα πάντα να δουλέψουν και να ξεκλειδώσουν τα πάντα...
Ενα βίντεο που συμπυκνώνει την ενέργεια τρέλα με πολύ δόση Plaidessey
-
Τα εξειδικευμένο συνεργεία ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Εδω, ειδικά εκτός Αθηνών, ψάχνουμε ακόμη ποιος θα μας εγκαταστήσει σωστά τη 12βολτη και αν θα ναι start/stop ή όχι, και να χει και διαγνωστικό να τη δηλώσει στον εγκέφαλο... -
-
@antonmone said in TESLA FORUM:
είναι διαφορετικό
ΓΥΡΙΣΑ πίσω χθες να κάνω γιορτές!!! -
Ένα ωραίο βίντεο που δείχνει τίς δυνατότητες, αλλά και κάποιες αδυναμίες του Model 3.
Τρία συμπεράσματα:
- Αν κερδίσεις το τζόκερ δεν το ανακοινώνεις στο FB.
- Όταν έχεις καινούργιο αυτοκίνητο δεν το δίνεις (έστω και σε οδηγό αγώνων) να στο ξεκαπνίσει.
Πρέπει να δάκρυσε ο ιδιοκτήτης. - Η οικονομία είναι τελικά ένα σχετικό μέγεθος.
-
@ektoras said in TESLA FORUM:
Ένα ωραίο βίντεο που δείχνει τίς δυνατότητες, αλλά και κάποιες αδυναμίες του Model 3.
Τρία συμπεράσματα:
- Αν κερδίσεις το τζόκερ δεν το ανακοινώνεις στο FB.
- Όταν έχεις καινούργιο αυτοκίνητο δεν το δίνεις (έστω και σε οδηγό αγώνων) να στο ξεκαπνίσει.
Πρέπει να δάκρυσε ο ιδιοκτήτης. - Η οικονομία είναι τελικά ένα σχετικό μέγεθος.
Ο μόνος μου προβληματισμός για αυτά τα βίντεο που δείχνουν το handling από ειδικούς είναι ότι δεν οδηγούν το αυτοκίνητο όπως θα το οδηγούσαν οι περισσότεροι κάτοχοι.
Εξηγώ. Ένα από τα μεγάλα ατού της οδήγησης ev και ειδικά Tesla είναι το one pedal driving. Από ότι ξέρω οσοι οδηγοί αγώνων τα οδηγούν επιθετικά, απενεργοποιούν το regen braking και φρενάρουν αποκλειστικά με τα φρένα, όπως επιτάσσει η εμπειρία τους δηλαδή. -
είναι διαφορετικό
ΓΥΡΙΣΑ πίσω χθες να κάνω γιορτές!!!Μπράβο και ένα ευχάριστο!!Καλες γιορτές τότε!!!
-
είναι διαφορετικό
ΓΥΡΙΣΑ πίσω χθες να κάνω γιορτές!!!Μου έστειλε sms ένας φίλος που βρίσκεται αυτή την στιγμή Κίνα,ότι δεν παίζει το YouTube στο καράβι .....
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Μου έστειλε sms ένας φίλος που βρίσκεται αυτή την στιγμή Κίνα,ότι δεν παίζει το YouTube στο καράβι .....
κριμα
-
Οντως σε ωραίο χρώμα το cybertruck.
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
ΥΓ τα σπάει σε αυτό το χρώμα ,ετσι θα το κάνω οταν το αγοράσω
Σκοπεύεις να μεταναστεύσεις Αμερική; Στην Ευρώπη λένε δεν μπορεί να πάρει έγκριση τύπου.
-
@realzeus said in TESLA FORUM:
ΥΓ τα σπάει σε αυτό το χρώμα ,ετσι θα το κάνω οταν το αγοράσω
Σκοπεύεις να μεταναστεύσεις Αμερική; Στην Ευρώπη λένε δεν μπορεί να πάρει έγκριση τύπου.
Πιστεύω πως όταν λυθούν τα θέματα "παιδικής" ηλικίας και στρώσει η γραμμή παραγωγής θα το φέρουν στην Ευρώπη και επίσημα .
Με μία κοντύτερη καρότσα θα έρθει στα κιλά και τις διαστάσεις ενός raptor πχ ώστε να μην χρειάζεται δίπλωμα φορτηγού , ενα μικρότερο πίσω καλούπι / giga casting και έτοιμοΜέχρι τότε η "βιομηχανία" εγκρίσεων τύπου περιξ του αντίστοιχου υπουργείου Μεταφορών στην Σόφια περιμένει τον πρώτο εκατομμυριούχου που θα πληρώσει για τις "διαδικασίες" , εχουν και μπορούν τα πάντα απο κίτρινα φλάς μεχρι "φλασάρισμα" τους εγκεφάλους για να βγάλουν χαμηλότερους ρύπους (που βέβαια δεν χρειάζονται στα EV)
-
Πιστεύω πως όταν λυθούν τα θέματα "παιδικής" ηλικίας και στρώσει η γραμμή παραγωγής θα το φέρουν στην Ευρώπη και επίσημα
Πως θα το φέρουν αν δεν περνάει την σύγκρουση με πεζό; Γιατί αυτό λένε ότι είναι το πρόβλημα. Θα πρέπει να σχεδιάσουν άλλη μούρη! Δεν γίνεται αυτό. Όπως δεν γίνεται να πάρει έγκριση, όσο και να λαδώσεις τους Βούλγαρους. Μόνο σαν επαγγελματικό, ίσως.
-
@realzeus said in TESLA FORUM:
Πιστεύω πως όταν λυθούν τα θέματα "παιδικής" ηλικίας και στρώσει η γραμμή παραγωγής θα το φέρουν στην Ευρώπη και επίσημα
Πως θα το φέρουν αν δεν περνάει την σύγκρουση με πεζό; Γιατί αυτό λένε ότι είναι το πρόβλημα. Θα πρέπει να σχεδιάσουν άλλη μούρη! Δεν γίνεται αυτό. Όπως δεν γίνεται να πάρει έγκριση, όσο και να λαδώσεις τους Βούλγαρους. Μόνο σαν επαγγελματικό, ίσως.
Ε τώρα ,πως εχουν πάρει πάρει πινακίδες (και ελληνικές) κάτι F-150 που ποτε δεν εισήχθησα επίσημα στην Ευρώπη , εχουν πολύ " φιλικές " μούρες για τους πεζούς εννοείτε επαγγελματικά ...
-
@elteo said in TESLA FORUM:
πόνος για τα μάτια μας αντικειμενικα
Πόνος για τα μάτια είναι οι δικίνητες SUVοcrossoveroειδείς συσκευές που έχου κατακλύσει το χώρο του αυτοκινήτου, με την άτσαλα ογκώδη αυγοειδή αισθητική τους, τα ψευτο-offroad διακοσμητικά πλαστικά (άσχετα αν φοράνε 45άρι προφίλ λάστιχο) και την έλλειψη επιδόσεων και ενεργητικής ασφάλειας.
-
@ferongr said in TESLA FORUM:
@elteo said in TESLA FORUM:
πόνος για τα μάτια μας αντικειμενικα
Πόνος για τα μάτια είναι οι δικίνητες SUVοcrossoveroειδείς συσκευές που έχου κατακλύσει το χώρο του αυτοκινήτου, με την άτσαλα ογκώδη αυγοειδή αισθητική τους, τα ψευτο-offroad διακοσμητικά πλαστικά (άσχετα αν φοράνε 45άρι προφίλ λάστιχο) και την έλλειψη επιδόσεων και ενεργητικής ασφάλειας.
Δεν έχω suvλακι οπότε συμφωνώ.
TESLA FORUM