-
@wantone said in TESLA FORUM:
Στο φορουμ γραφονται πολλα οτι ναναι οπως αυτο που εγραψε ο Μονμαν για την Αμερικη (προφανως δεν εχει σχεση με την ζωη εκει).
Όταν κτύπησε τον θείο με τον αυτοκίνητο της μια μαστουρωμένη μαύρη οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να πάρουν τα κλειδιά απο το αυτοκίνητο της θείας και μετα την πήγαν με το περιπολικό στο νοσοκομείο να δει τον άντρα της που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, την γλύτωσε τελικά , Νεα Υόρκη στα χρόνια του Μέγα Ρήγκαν του κομμουνιστο- καταστροφέα .
Τώρα μπορεί οι Δημοκρατικοί να τα εχουν κόψει αυτά δεν ξέρω δεν μας ξανάτυχε κάτι τέτοιο στο σόι ...
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
Στο φορουμ γραφονται πολλα οτι ναναι οπως αυτο που εγραψε ο Μονμαν για την Αμερικη (προφανως δεν εχει σχεση με την ζωη εκει).
Όταν κτύπησε τον θείο με τον αυτοκίνητο της μια μαστουρωμένη μαύρη οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να πάρουν τα κλειδιά απο το αυτοκίνητο της θείας και μετα την πήγαν με το περιπολικό στο νοσοκομείο να δει τον άντρα της που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, την γλύτωσε τελικά , Νεα Υόρκη στα χρόνια του Μέγα Ρήγκαν του κομμουνιστο- καταστροφέα .
Τώρα μπορεί οι Δημοκρατικοί να τα εχουν κόψει αυτά δεν ξέρω δεν μας ξανάτυχε κάτι τέτοιο στο σόι ...
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
@ektoras said in TESLA FORUM:
Αν έχεις τόσα άγχη θα σου πρότεινα και εσένα να δεις ενα ειδικο, δεν είναι φυσιολογικό !
Το σκύλο που τον έχεις, σε διαμέρισμα ; Δεν το λυπάσαι το ζωντανό κλεισμένο σε 4 τοίχους με 3 κατουρήματα την ημέρα ;
Ή δεν ξέρεις να διαβάζεις, οπότε χρειάζεσαι να ξεκινήσεις από το δημοτικό, ή δεν βλέπεις τι διαβάζεις οπότε σου χρειάζεται οφθαλμίατρος.
Η άμεση αντίδραση σε απαντήσεις και η υπομονή στην φόρτιση, είναι σύμπτωμα διπολικής διαταραχής, ψάξε το.
Τώρα σου φαίνεται παραλογο που σε κράζω που έχεις ένα ζωντανό κλεισμένο σε ένα μπετονενιο κλουβί όλη μέρα και η μόνη του χαρά είναι ένα 10’ κατούρημα 2-3 φορές την ημέρα.
Και το τραβολογάς παίζοντας του «αφεντικο» !
Ξέρεις αυτό ποσό στρεσαρεται ;
Χεστηκες βέβαια, είναι προφανές !"Δείχνεις" στοργικός και φιλόζωος, δυστυχώς για σένα, οι σκύλοι μου περνάνε καλύτερα από σένα στο περιβάλλον που ζούνε.
Είναι στην φύση, έχουν ατελείωτο χώρο στην περιφραγμένη περιοχή που ζούμε, για τρέξιμο, παιχνίδι και συναναστροφή με άλλα όντα, δίποδα και τετράποδα, συν του ότι απολαμβάνουν, όπως και εμείς, ένα ήρεμο, καθαρό και ήσυχο περιβάλλον, σε σχέση με την "τρέλα" της πόλης.
Αυτή η ηρεμία σου λείπει, για να χαλαρώσεις, καθώς και ο καθαρός αέρας, που βοηθάει στην καλύτερη οξυγόνωση του εγκεφάλου (και φυσικά στην λειτουργία του).
-
Άρα η αναφορά σου ήταν μια άσχετη σαχλά με σκοπό, να το παίξεις α μαλε;, στο φόρουμ της τεσλα. Ευτυχώς που έχεις και το σκύλο να λες και το παίζεις σε κάποιον αφεντικό !
Έκανες το σόου σου, πάμε παρακάτω ! -
Παρατήρησα ότι στο κάθισμα του συνοδηγού δεν έχει οσφυϊκή ρύθμιση, ισχύει αυτό και για τα προγενέστερα ή μόνο στο νέο έκανε την τσιπια ;
Ας επανέλθουμε
-
Άρα η αναφορά σου ήταν μια άσχετη σαχλά με σκοπό, να το παίξεις α μαλε;, στο φόρουμ της τεσλα. Ευτυχώς που έχεις και το σκύλο να λες και το παίζεις σε κάποιον αφεντικό !
Έκανες το σόου σου, πάμε παρακάτω !Εγώ παίζω με τον σκύλο μου, εσύ παίζεις με αυτό που φαντάζομαι;
-
Πάμε παρακάτω
-
Πάμε παρακάτω
-
Αυτό το highland πρέπει να είναι το πιο καλά μονωμένο αυτοκίνητο που έχω μπει , πήγαμε στο πεδίο βολής σήμερα και νόμιζα ότι είχε αναβληθεί ο αγώνας... μέχρι που άνοιξα την πόρτα...
-
Αυτό το highland πρέπει να είναι το πιο καλά μονωμένο αυτοκίνητο που έχω μπει , πήγαμε στο πεδίο βολής σήμερα και νόμιζα ότι είχε αναβληθεί ο αγώνας... μέχρι που άνοιξα την πόρτα...
Πολύ σωστά. Μου έκανε εντύπωση που το Performance έφερνε λίγο περισσότερο θόρυβο κύλισης στην καμπίνα σε σχέση με το απλό Highland. Μέχρι που άνοιξα το παράθυρο ένα βραδάκι (καλοκαιράκι γαρ) και δεν άντεχα το βουητό των σπορτίβικων ελαστικών. Ήθελα τη βραδινή δροσούλα αλλά ήταν πολύ έντονο, έκλεισα πάλι τα τζάμια.
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Πολύ σωστά. Μου έκανε εντύπωση που το Performance έφερνε λίγο περισσότερο θόρυβο κύλισης στην καμπίνα σε σχέση με το απλό Highland. Μέχρι που άνοιξα το παράθυρο ένα βραδάκι (καλοκαιράκι γαρ) και δεν άντεχα το βουητό των σπορτίβικων ελαστικών. Ήθελα τη βραδινή δροσούλα αλλά ήταν πολύ έντονο, έκλεισα πάλι τα τζάμια.
Ευκαιρίας δοθείσης να πούμε ότι τα πρώτης τοποθέτησης μισελεν είναι φοβερα αθόρυβα, με ευαίσθητα μάγουλα και μέτρια συμπεριφορά σε βρεγμένο, στο δε πισωκίνητο θέλουν με την πρώτη ευκαιρία αλλαγή
-
@ektoras said in TESLA FORUM:
Έκανες το σόου σου, πάμε παρακάτω !Εγώ παίζω με τον σκύλο μου, εσύ παίζεις με αυτό που φαντάζομαι;
-
@realzeus 40 χιλιάρικα είναι πολλα, εκτός αν τους είπες ότι θες να είσαι απόλυτα αυτόνομος οπότε σου έβαλαν 25-30 kWh μπαταρία. 16 πάνελ έχω εγώ
-
Σε χαμηλες ταχύτητες απομονώνεσαι αλλά σε ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο περνάει πολύς ήχος κύλισης που ελλειψει άλλων θορύβων/ηχων από κινητήρα/κιβωτιο ενοχλεί.
Άλλο (προς το χειρότερο) αμάξι.
Τελικά είναι ένα αμάξι πόλης μεν αλλά αμερικανικής ….. -
Σε ταχύτητες αυτοκινητοδρόμου δεν είναι αναλογικά το ίδιο αθόρυβο όσο είναι με χαμηλές ταχύτητες αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχει την καλύτερη ηχομόνωση μέχρι αυτοκίνητα πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ.
Δεν χρειάζεται να πούμε ότι δεν έχει καθόλου αεροδυναμικους θορύβους.
Τώρα τα περί ΙΧ πόλης τα αφήνω ασχολίαστα, ας μας πει ο γκρινιάρης κάτοχος (που θαα γκρίνιαζε για τα παντα) ποσά χιλιόμετρα έχει κανει σε εθνική οδό και το ξανασυζητάμε
-
Κυκλοφορεί ένα βίντεο από model 3 που λαμπαδιασε σήμερα σε φορτιστή Σκλαβενίτη.
https://rpn.gr/agia-paraskeyi-pire-fotia-ilektriko-aytokinito-tin-ora/
-
@antonakis said in TESLA FORUM:
Άστο δραμα…. Αρπάζουν και φωτιά τα άτιμα… ο Θεός να βάλει το χέρι του …… τροφη για ποστς για πολλους μηνες στα γνωστά sites … θα ξεσαλωσουν πάλι
-
Με διακοπή δεν δουλεύουν ούτε οι ηλεκτροκίνητες αντλίες καθετού impeller των πρατηρίων.
Θα μπορούσες να έφτανες Κυριακή και να μην ηταν δυνατό να αγοράσεις καινούργιο σώβρακο, είναι αυτό λογική ρε σύ ;γιατι να μην ειναι δυνατον; το Η&Μ στην Ερμου ανοιχτο ειναι οπως και πολλα σουπερμαρκετ σε ολη την Αττικη.
για διακοπη ρευματος δεν εχει παρατηρησει ποσα καταστηματα εχουν γεννητριες; πιθανολογω οτι τους ερχεται φθηνοτερα σε σχεση με το ρευμα απο το δικτυο ειδικα τωρα που η ΔΕΗ αγορασε τον κωτσοβολο.
Ήμαρτον
Οι ντιζελογεννητριες είναι μόνο για ιμερτζενσι, ψυγεία, πυρασφάλεια κλπ μεγάλων εγκαταστάσεων. Έχουν μεγάλο κόστος συντήρησης, μεγαλο κόστος εγκατάσταση και τεράστιο κόστος λειτουργίας, καμία σχέση με την παροχή δικτύουΤο Γιαβα στο Ψυχικο γεννητρια εχει το ιδιο και το ψιλικατζιδικο στην γειτονια μου μενω (εδω εχω απορια και εγω για ποιον λογο). Πηγαινε στο Γιαβα (Κηφισιας και Κατεχακη) και ρωτησε τους γιατι, ενω αναφερεις τα παραπανω, εχουν γεννητρια.
Νομιζω αν καις πετρελαιο θερμανσης που δεν εχει φορους το κοστος θα ειναι μαζεμενο. Φανταζομαι κατι τετοιο θα κανουν.
Εδω αγορασαν ντηζελογεννητριες για τα ηλεκτρικα λεωφορεια αλλη αντιφαση και αυτη.
Μεχρι να θυμηθουμε οτι πολλα νησια ειχα ντηζελογεννητριες, τα πλοια εχουν κλπ.
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
@antonakis said in TESLA FORUM:
Άστο δραμα…. Αρπάζουν και φωτιά τα άτιμα… ο Θεός να βάλει το χέρι του …… τροφη για ποστς για πολλους μηνες στα γνωστά sites … θα ξεσαλωσουν πάλι
θα του πεταξαν κανενα μολοτωφ.
-
Με διακοπή δεν δουλεύουν ούτε οι ηλεκτροκίνητες αντλίες καθετού impeller των πρατηρίων.
Θα μπορούσες να έφτανες Κυριακή και να μην ηταν δυνατό να αγοράσεις καινούργιο σώβρακο, είναι αυτό λογική ρε σύ ;γιατι να μην ειναι δυνατον; το Η&Μ στην Ερμου ανοιχτο ειναι οπως και πολλα σουπερμαρκετ σε ολη την Αττικη.
για διακοπη ρευματος δεν εχει παρατηρησει ποσα καταστηματα εχουν γεννητριες; πιθανολογω οτι τους ερχεται φθηνοτερα σε σχεση με το ρευμα απο το δικτυο ειδικα τωρα που η ΔΕΗ αγορασε τον κωτσοβολο.
Ήμαρτον
Οι ντιζελογεννητριες είναι μόνο για ιμερτζενσι, ψυγεία, πυρασφάλεια κλπ μεγάλων εγκαταστάσεων. Έχουν μεγάλο κόστος συντήρησης, μεγαλο κόστος εγκατάσταση και τεράστιο κόστος λειτουργίας, καμία σχέση με την παροχή δικτύουΤο Γιαβα στο Ψυχικο γεννητρια εχει το ιδιο και το ψιλικατζιδικο στην γειτονια μου μενω (εδω εχω απορια και εγω για ποιον λογο). Πηγαινε στο Γιαβα (Κηφισιας και Κατεχακη) και ρωτησε τους γιατι, ενω αναφερεις τα παραπανω, εχουν γεννητρια.
Νομιζω αν καις πετρελαιο θερμανσης που δεν εχει φορους το κοστος θα ειναι μαζεμενο. Φανταζομαι κατι τετοιο θα κανουν.
Εδω αγορασαν ντηζελογεννητριες για τα ηλεκτρικα λεωφορεια αλλη αντιφαση και αυτη.
Μεχρι να θυμηθουμε οτι πολλα νησια ειχα ντηζελογεννητριες, τα πλοια εχουν κλπ.
τρικυμία εν κρανίω
TESLA FORUM