-
Λογικά σαν λειτουργία δεν θα έχεις πρόβλημα.
Θέμα μπορεί να προκύψει αν είναι να βεβαιωθεί παράβαση π.χ. σε εταιρικό ή ΙΧ αμάξι ή αν είναι σε ειδικές καταστάσεις π.χ. όπως με τον περσινό χιονιά και αποκλεισμό των αυτοκινήτων στην Αττική οδό πως θα διεκδικήσεις τυχόν αποζημίωση αν βασιστούν στον αρ.πινακίδας που πέρασε από τα διόδια κι είναι σε αμάξι που δεν είναι πλέον στο όνομά σου; -
@panormus772 said in Pass για διόδια Αθήνα-Θεσσαλονίκη:
Λογικά σαν λειτουργία δεν θα έχεις πρόβλημα.
Θέμα μπορεί να προκύψει αν είναι να βεβαιωθεί παράβαση π.χ. σε εταιρικό ή ΙΧ αμάξι ή αν είναι σε ειδικές καταστάσεις π.χ. όπως με τον περσινό χιονιά και αποκλεισμό των αυτοκινήτων στην Αττική οδό πως θα διεκδικήσεις τυχόν αποζημίωση αν βασιστούν στον αρ.πινακίδας που πέρασε από τα διόδια κι είναι σε αμάξι που δεν είναι πλέον στο όνομά σου;Σε γνωστό σε αττική οδο, κολλάει ο μπροστα με Χ τον είχε πλησιάσει αρκετα και ανοιγει απο το δικο του η μπαρα και περναει και ο μπροστα και αυτός.
Καποιους μηνες μετα κλήση σπίτι οτι περασε χωρις να πληρωσει και φωτο πινακίδας (παντα βγαζει τον 2ο γιατι θεωρεί ότι κόλλησε πισω για να περασει τζαπα..
Πηρε βεβαιωση απο αττική οδο ότι το e-pass του συγκεκριμένου οχήματος χρεώθηκε τη συγκεκριμένη χρονικη στιγμη και του εσβησαν το πρόστιμο.
-
@cirus said in Pass για διόδια Αθήνα-Θεσσαλονίκη:
Πάντως είναι πολύ εύκολη η αλλαγή την κάνεις από την εφαρμογή στο Σμαρτ Φον , έτσι την έκανα και εγώ από την πινακίδα του iQ σε αυτήν του YC.
-
@monman2 said in Pass για διόδια Αθήνα-Θεσσαλονίκη:
Πάντως είναι πολύ εύκολη η αλλαγή την κάνεις από την εφαρμογή στο Σμαρτ Φον , έτσι την έκανα και εγώ από την πινακίδα του iQ σε αυτήν του YC.
Σε ποιο σημείο της εφαρμογής; Μιλάμε για το app της Αττικής Οδού;
Εν τω μεταξύ το site τους μέσω Mac δεν είναι accessible 1 χρόνο τώρα, μετά από κάποιο update που έκαναν. Τους το έχω πει 5-6 φορές, δεν θα το φτιάξουν ποτέ. Cross Browser testing ποτέ.
https://cs.attiki-odos.gr/Login -
Στης αττικής οδού που έχω δεν γίνεται αυτό
-
Στης αττικής οδού που έχω δεν γίνεται αυτό
Εγώ έχω το eway του αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.
-
εχω ακομη το e-pass με το νουμερο απο ενα σιβικ που ειχα το 2008...
και ναι, κανω και καταχρηση -
Κι εγώ το βγάζω από το ένα αμάξι και το βάζω στο άλλο όποτε χρειαστεί.
-
Αν είσαι κοντά Μαρούσι, πήγαινε 5 λεπτά στο κτεο στο δαχτυλίδι και στα αλλάζουν όλα.
Το μόνο σημείο που δεν θέλει να πληρώσεις και να μπεις αττικη οδο για εξυπηρέτηση
-
Ένα update λόγω της επικείμενης αύξησης των διο
δίων
-
Παλιά εθνική ε? πόση ώρα βγαίνει?
Κάνεις και sighseeing. -
@antonakis said in Pass για διόδια Αθήνα-Θεσσαλονίκη:
Παλιά εθνική ε? πόση ώρα βγαίνει?
Κάνεις και sighseeing.Με λευκό Yaris cross -ΜΟΝΜΑΝ edition =>Ίδιος χρόνος οδήγησης με την Ν.Ε.Ο., έχει και στροφούλες για να μη βαριέσαι, παίρνεις και τυριά στον Δομοκό.
-
This post is deleted! -
Το κομμάτι Ελευσίνα-Θήβα το είχα κάνει με full κίνηση μια φορά που ήταν κλειστή από φωτιές η Εθνική Αφίδνες... απελπισία. Πάντως όντως ωραίος δρόμος.
Αν θες να στρίψεις βέβαια, πας από Αγιο Μερκούριο. -
Το Ελευσίνα - Θήβα σε κανονικές συνθήκες είναι καλό.
Αυτό που είναι το ανησυχητικό είναι εκεί στον Αλίαρτο, που στήνονται κάτι μπλόκα από ευπαθείς... -
Πολύ οικονομικό και συμφέρει το pass αν είσαι όλη μέρα στο τιμόνι, το φορτώνουν στα ίδια τα διόδια, δεν κόβει αποδείξεις συμφωνώ αλλά τα προτερήματα είναι σε σημαντικό βαθμό μεγαλύτερα.
-
@zithos said in Pass για διόδια Αθήνα-Θεσσαλονίκη:
Πολύ οικονομικό και συμφέρει το pass αν είσαι όλη μέρα στο τιμόνι, το φορτώνουν στα ίδια τα διόδια, δεν κόβει αποδείξεις συμφωνώ αλλά τα προτερήματα είναι σε σημαντικό βαθμό μεγαλύτερα.
εβαλα πριν 3 χρονια και πραγματικα απορω γιατι δεν εχουν ολοι. Εχει μονο πλεονεκτηματα και κανενα μειονεκτημα. Φορτιση γινεται και απο το σαιτ τους μεσω πιστωτικης/χρεωστικης καρτας. Τα χρηματα φαινονται αμεσα στον λογαριασμο του epass.
Δεν κανω καθημερινες διελευσεις, αλλα ειδικα μετα την διασυνδεση των e-passes, το θεωρω αδιανοητο να μην εχει καποιος. -
@zithos said in Pass για διόδια Αθήνα-Θεσσαλονίκη:
Αποδείξεις δεν κόβει, αλλά έχει μηνιαία ανάλυση διελεύσεων από το σάιτ τους.
-
Εγώ έχω το πάσο της Α.Ο. από τότε που το έβγαλαν, κοντά 20 χρόνια.
Είχα και της Αθηνών - Λαμίας, αλλά πλέον το έχω καταργήσει.
Προφανώς είναι μεγάλη ευκολία.
Το φορτώνεις από το τηλέφωνο, βλέπεις υπόλοιπα τα πάντα όλα.
-
Eιναι οντως μεγαλη ευκολια και γλιτωνεις πολυ χρονο με το e pass, ιδιως σε περιοδους μαζικων εξορμησεων, αρκει να εχεις και την εφαρμογη για να το φορτιζεις (και να βλεπεις και το υπολοιπο σου) αλλιως κανεις μιση δουλεια.
Aπ'την αλλη, ακομα περισσοτερα γλιτωνουν οι κρατικοδιαιτοι μεγαλεργολαβοι αρχιαπατεωνες μιας κι εχουν αφησει τα περισσοτερα διοδια με 1-2 εργαζομενους για να εξοικονομησουν (κι αλλο) χρημα με αποτελεσμα να σε αναγκαζουν να βγαλεις e pass αν δεν θες να χανεις απειρο χρονο στα διοδια.
Αυτο ειναι κατι που δεν πρεπει να παραβλεπουμε, ιδιως οταν τα αχορταγα αυτα κορακια απ'το νεο ετος θα κανουν κι αυξησεις 7-8% με τις ευλογιες φυσικα της γαλαζιας συμφορας.
Pass για διόδια Αθήνα-Θεσσαλονίκη