-
@monman2 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ναι αλλα να ξέρεις ο δολοφόνος σκότωσε στα αλήθεια εναν αθώο άνθρωπο
https://nypost.com/2024/07/19/us-news/firefighter-killed-at-trump-rally-shooting-corey-comperatores-american-flag-draped-casket-arrives-at-funeral-home/Δεν ενοχλεί αυτό τους αριστερούληδες και τους δημοκρατικούς του πρωκτού...
Αφού η δική τους βία είναι καλή...
Βέβαια εκτός από φασιστοκομμούνες και βίαιοι είναι και ηλίθιοι.
Αφ΄ ενός περίμεναν να παραιτηθεί ο μπάρμπα Τζο, αλλά δεν το βλέπω τελικά, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν βλέπω ποιός νέος πολιτικός του δημοκρατικού, λέμε τώρα, κόμματος θα ήθελε να μπεί σε μία χαμένη μάχη υποθηκεύοντας το πολιτικό του μέλλον.
Θα μπορούσαν βέβαια να βάλουν κάποιον άλλο, μεγάλης ηλικίας που δεν θα είχε προοπτικές για το 2028.
Οσο για την Καμάλα, δεν νομίζω ότι την έχει ακούσει κανείς 4 χρόνια τώρα για να τραβήξει κάποιους αναποφάσιστους.
-
Και στις εκθέσεις για τον θάνατο του Κένεντυ, υπήρχαν τρελά φίδια.
Το πρώτο πόρισμα ήθελε να πείσει, πως η σφαίρα άλλαξε πορεία στον αέρα. -
-
-
-
Μια χαρά ξηγηθηκαν στους Χουτι οι ισραηλιτες. Θέλω να δω με πόση ζεση θα στειλουν πάλι ντροουν στο Ισραήλ. Όταν μάλιστα θα ξέρουν πως λίγες ώρες μετά ένα λιμάνι, μια βάση ή κάποιο κέντρο τους , θα γίνει οικόπεδο...
-
Τους έτρωγε καιρό ο πισινός…έκαναν το λάθος οι καμηλιέρηδες να προκαλέσουν θάνατο και έλαβαν την απάντηση που θα έδινε κάθε σοβαρό κράτος.
-
-
Είναι προφανές ότι από την στιγμή που η σφαίρα δεν πέτυχε τον δρόμο της, το βαθύ κράτος απέσυρε την μαριονέτα, ελπίζοντας στο αδύνατο.
Η σε κάποια άλλη σφαίρα.
Εννοείται ότι η μαριονέτα πρέπει να παραιτηθεί από απόψε και από ποτους, γιατί ο λόγος που παραιτείται από υποψήφιος, ισχύει και για την τωρινή του θέση.
Ετσι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον βαθύ πάγκο που λένε τα φασιστοκάναλα ότι έχουν οι λέμε τώρα δημοκρατικοί...
Εννοείται ότι το ψάξιμο για τον φονιά έχει σταματήσει, γιατί πρέπει να ξεχαστεί το θέμα.
-
Πολύ έξυπνο να μπει μπροστά η Καμάλα. Μια μιγάς γυναίκα. Οι Τραμπικοί με το γνωστό ούγκα μπούγκα ήθος τους θα ξεσαλώσουν και θα θυμήσουν σε όλους το πραγματικό τους προσωπάκι που ως τωρα κρύβεται πίσω απ τις μαλακίες που κάνει η άλλη πλευρά.
Ωστόσο να θυμήσω εδώ σε όσους έχουν διαλέξει πλευρές ωσάν να ψηφίζουμε εμείς ότι οι ΗΠΑ μια χαρά πάνε τόσα χρονια με έναν προεδρο που δεν ξέρει τι μέρα είναι. Μ' άλλα λόγια ποιός θα κάθεται στο οβαλ γραφείο δεν παίζει και πολύ ρόλο και το ξέρει πολύ καλά και αυτός/ή.
Προσωπικά οι ακροδεξιοί χάνουν στο τεστ προσωπικότητας που έχω ορίσει για τον εαυτό μου αλλά το προβλημα είναι οτι και άλλοι υπερανω υποψιας αρχιζουν και χανουν σ αυτο. Το τεστ είναι απλό: ας πουμε οτι ο Χ εχει τη δυναμη να σε λυωσει με ελάχιστες παρενέργειες γι αυτον και βρισκεσαι στην δυσαρεστη θεση να έχεις διαμετρικα αντιθετη αποψη απ τον Χ. Θα επιζήσεις;
-
Για κάποιους από εμάς ο κίνδυνος έναρξης του τρίτου παγκόσμιου πολέμου που προωθούν οι ηλίθιοι εκεί πέρα θεωρώντας ότι κάπως θα την γλυτώσουν αυτοί είναι ο σημαντικότερος λόγος της επανεκλογής του Ν.Τ.
Μήπως οι νεώτεροι να δείτε πόσο κοντά φτάσαμε σε αυτό το σημείο το 1963 όταν οι ηλίθιοι ήταν στο άλλο στρατόπεδο ;
Μήπως να θυμηθούμε από τι ξεκίνησε ο Α ΠΠ ;
-
Μιας και Ευρώπη και Αμερική, και γενικά η Δύση, έχει δει φοβερή προκοπή και ευαισθησία από γυναίκες (όπως τις παρακάτω, δειγματοληπτικά) ας βάλουμε και άλλη μια στο κεφάλι μας, απλά λόγω εμμονών με την ποσόστωση.
-
Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το φύλο. Αυτοί οι άνθρωποι -αρσενικοί, θηλυκοί ή ότι άλλο- ζούνε σε άλλο κόσμο από εμάς. Τουλάχιστο προσωπικά δεν νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω πώς βλέπουν τον κόσμο και κομπάρσους σαν εμάς.
Τώρα για τον ΓΠΠ κλπ είναι ίσως το μόνο θετικό της προηγούμενης προεδρίας Τραμπ - όντως δεν ξεκίνησε 3 νέους πολέμους στην καθισιά του και δεν υποδαύλισε 5 παλιούς. Παραλίγο βέβαια να ξεκινήσει έναν εμφύλιο αλλά αυτό δεν μας πολυαφορά τους έξω από ΗΠΑ ή ίσως και να μας αφορά όντας η τελευταια τρυπα της φλογερας σταθερα προσδεμενοι στις ΗΠΑ/δυση. Δεν ξερω.
Το ελεφαντακι στο δωμάτιο είναι ότι ως γκρουπ η Δύση ... δύει και αυτο δεν φαίνεται να μπορεί να το αναστρεψει κανείς τους. Επίσης ξαναλέω ότι δεν πιστευω ότι αυτοί παιρνουν όντως τις αποφάσεις. Οπότε αν η απόφαση είναι ΓΠΠ τότε με Τραμπ ή χωρίς θα τον φαμε.
-
Στο πνεύμα της αναταραχής ανησυχίας και αγωνίας συμπληρώνω με τις πληροφορίες ενός insider.
Το 2020 η δημοκρατική ελίτ (πολιτικοί στρατιωτικοί δημόσιοι λειτουργοί υπάλληλοι υπαλληλίσκοι κλπ διαπλεκόμενοι ) έτρεξαν σε εξομοίωση το κοινωνικό αποτέλεσμα διάφορων σεναρίων για τις εκλογές .
Νίκη με μικρή διαφορά του Μπάιντεν , ισοπαλία και νίκη του Τραμπ με μικρή ή μεγάλη διαφορά = εμφύλιος
Νίκη με μεγάλη διαφορά του Μπάιντεν ησυχία τάξη ασφάλεια
-
@monman2 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Στο πνεύμα της αναταραχής ανησυχίας και αγωνίας συμπληρώνω με τις πληροφορίες ενός insider.
Το 2020 η δημοκρατική ελιτ (πολιτικοί στρατιωτικοί δημόσιοι λειτουργοί υπάλληλοι και υπαλληλίσκοι κλπ διαπλεκόμενοι ) έτρεξαν σε εξομοίωση το κοινωνικό αποτέλεσμα διάφορων σεναρίων για τις εκλογές .
Νίκη με μικρή διαφορά του Μπάιντεν , ισοπαλία και νίκη του Τραμπ με μικρή ή μεγάλη διαφορά = εμφύλιος
Νίκη με μεγάλη διαφορά του Μπάιντεν ησυχία τάξη ασφάλεια
Δεν το ξέρω αυτό αλλά είμαι περίεργος. Μπορούν να προσομοιώσουν κατι τέτοιο; Πώς; Θέλω να πώ πώς είναι κανείς αρκετά σιγουρος ότι το αποτέλεσμα της προσομοίωσης δεν ειναι μπουρδες;
-
Αυτά είδε ο Πούτιν και είπε δεν κάνω μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση για να χαλάσω το αφήγημα... πολύ ειρήνη ευημερία εκει στις ΗΠΑ ...
και να είναι οι προβλέψεις επιτυχημένες αρχικά μετα ενας απρόβλεπτος παράγοντας και αλλάζουν όλα!
-
Δεν μας αφήνει να δούμε το βίντεο.
Πάντως φίλοι ρεμπουμπλικανοί, διαφόρων επιστημονικών επαγγελμάτων, είναι σχεδόν σίγουροι, ότι οι επιστολικές ήταν του ιδίου αποστολέα...
Σήμερα είχε το κάπιταλ ένα άρθρο του μπλούμπεργκ.
Κάποτε λέγαμε για τον αυριανισμό.
Ε λοιπόν σε σχέση με όλα αυτά τα φασίζοντα μμε που προμοτάρουν τους δημοκρατικούς, η αυριανή θα έπαιρνε βραβείο αντικειμενικότητας.
Ακόμα και ο Τάκης πιο αντικειμενικός θα ήταν από αυτούς τους λεχρίτες.
-
@williamg said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το φύλο. Αυτοί οι άνθρωποι -αρσενικοί, θηλυκοί ή ότι άλλο- ζούνε σε άλλο κόσμο από εμάς.
Σώπααα!!
Μου κάνεις την χάρη, να το πεις και στους υπέρμαχους της ποσόστωσης;
Ευχαριστώ. -
-
Επειδή έχουν αρχίσει τα παπαγαλάκια να λένε διάφορα περί Τράμπ και Τουρκίας, να θυμίσω το παρακάτω :
Επί Τραμπ λοιπόν αποβλήθηκε η Τουρκία από τα F - 35.
Επί Μπάιντεν πήρε την αναβάθμιση των F - 16 και επί Μπάιντεν
θα ξαναέπαιρνε τα 35 αν καταργούσε τους 400 και 300.Αυτά τα γράφω για τους χρήσιμους ηλίθιους που πιστεύουν ότι οι μεγάλοι μας αγαπάνε και όχι ότι ενεργούν στυγνά βάσει των στενών τους συμφερόντων.
Για αυτούς που πληρώνονται να γράφουν τέτοιες βλακείες περί αγάπης, προφανώς είναι απλά χρήσιμοι στους ξένους και στους ντόπιους εντολοδόχους, αλλά όχι ηλίθιοι αφού τα παίρνουν, οπότε δεν έχει νόημα να αναφερθείς σε αυτούς.
Φέτος που κλείνουν 50 χρόνια από το 1974, δεν τόλμησαν να ανοίξουν οι πολιτικοί τον φάκελλο των ευθυνών των δικών μας Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων, ούτε να συζητήσουν για τα 60 χρόνια από το σχέδιο Ατσεσον.
Γιατί προφανώς δεν θέλουν να θίξουν πρόσωπα και πράγματα.
Θα μου πεις εδώ δεν έχουμε κάνει ανάλυση για το 1914 - 1922, που πέρασαν τα 100 χρόνια και δεν ζει κανείς πια πρωταγωνιστής ή μη.
Αλλά και πως να μιλήσουν για το Κυπριακό, όταν συνεχίζεται η αποφυγή ευθυνών των Ελληνοκυπρίων, που απλά σπρώχνουν παρακάτω το τενεκεδάκι, μέχρι να αρχίσει η αναγνώριση από κάποια ισλαμικά κράτη της τδβκ.
Τουλάχιστον ας έμπαινε σε συζήτηση στην δική μας πλευρά και η λογική των δύο κρατών και τι ανταλλάγματα θα ζητάγαμε σε μία τέτοια περίπτωση.
Ενδεικτικά, Αμμόχωστο, νεκρή ζώνη, την μία από τις 2 βάσεις των Αγγλων με την άλλη να πάει στην Καρπασία που υπάρχουν εγκλωβισμένοι Ελληνοκύπριοι, οι οποίοι να περάσουν σε βρεττανικό έδαφος και ίσως και κάποια άλλα θέματα.
Εννοείται ότι θα πρέπει η τδβκ να ανήκει στην ΕΕ, αλλά και η δική μας πλευρά, θα μπορούσε να πάρει τα Μιραζ 2000 που θέλουμε να πουλήσουμε.
Ιδέες ρίχνουμε γιατί πρέπει να προβλέπουμε.
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]