-
Σοβαρά τώρα ρε Κώστα; Που υπάρχει περισσότερο έγκλημα; Στις καουμπόικες ΗΠΑ, ή στην Ευρώπη; Βλέπεις να αποδίδει το σύστημά τους; Ευτυχώς εμείς εδώ δεν έχουμε σερίφηδες του κώλου και για αυτό είμαστε πολύ πιο πολιτισμένοι!!! Εσύ δεν βλέπω να καταλαβαίνεις την μεγάλη εικόνα και την έννοια του νομικού πολιτισμού...
-
Εγώ έβαλα το βίντεο για να δείτε το manipulation που γίνεται στην κοινή γνώμη και εσύ μας λες για αστυνομική βία, πόσο πιο λιανά να το κάνω?
-
Εσύ δηλαδή το τελευταίο δευτερόλεπτο του βίντεο το θεωρείς προβλεπόμενη συμπεριφορά; Κλωτσιά στο κεφάλι σε πεσμένο στο δάπεδο ύποπτο; Αυτήν την έκπαιδευση λάβαμε στις Ε.Δ.;
-
Είναι κάποιοι που θέλουν να την απολαμβάνουν τη δουλειά τους.
Αν δεν κλωτσήσεις ένα κεφάλι πεσμένο στο πάτωμα, πότε θα το κλωτσήσεις, όταν στέκεται σχεδόν 2 μέτρα πάνω απ τη γη, πρέπει να σαι ο Βαν Νταμ!
Η δουλειά των αστυνομικών είναι να παίρνουν εκδίκηση, να δικάζουν και τιμωρουν τους ενόχους σε πραγματικό χρόνο επί τόπου, αλλιώς τι τους έχουμε και τους πληρώνουμε τους αστυνομικούς;
(Εννοείται όχι εφοπλιστές-καναλάρχες, γιατί οι ψηφιακοί χάρτες δεν έχουν πινέζες στις γωνίες, εκτείνονται επ άπειρον). -
Αυτή είναι η δουλειά των φανερών ή των μυστικών αστυνομικών, να ξέρουμε τι σας έχουν πει εκεί στην γραμμή....
Επειδή είχαν εμπειρία μεγάλη και από τις δύο κατηγορίες αστυνομικών.
Και τους φανερούς και τους μυστικούς...
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Αυτή είναι η δουλειά των φανερών ή των μυστικών αστυνομικών, να ξέρουμε τι σας έχουν πει εκεί στην γραμμή....
Επειδή είχαν εμπειρία μεγάλη και από τις δύο κατηγορίες αστυνομικών.
Και τους φανερούς και τους μυστικούς...
Ποίοι είστε σεις που βάζετε ρουφιάνους για να ξέρετε εσείς; εντάξει, ξέρουμε ποιοι.
-
Άσχετο, αλλά εγώ είμαι υπέρ της κουλτούρας των ισλαμιστών μεταναστών, που στις χώρες τους, σκοτώνουν τους gay και τις μοιχαλίδες, και θέλω να εφαρμοστεί και εδώ.
Πιστεύω ο Μητσοτάκης θα προλάβει να ψηφίσει σχετικό νομοσχέδιο, με τη βοήθεια του σύριζα.
Τι, διαφωνείτε;
Είμαι σίγουρος, όχι. -
@bassstarlet said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Άσχετο, αλλά εγώ είμαι υπέρ της κουλτούρας των ισλαμιστών μεταναστών, που στις χώρες τους, σκοτώνουν τους gay και τις μοιχαλίδες, και θέλω να εφαρμοστεί και εδώ.
Πιστεύω ο Μητσοτάκης θα προλάβει να ψηφίσει σχετικό νομοσχέδιο, με τη βοήθεια του σύριζα.
Τι, διαφωνείτε;
Είμαι σίγουρος, όχι.Και γιατί να μην πας να αράξεις εκεί που δεν χρειάζεται νομοσχέδιο να τα βρεις έτοιμα; Πεμπτη κλείνεις εισιτήρια, Παρασκευή θα φτάσεις να βολευτείς στο δωμάτιο, την επόμενη θα πετάς πέτρες σε μοιχαλίδες, να γουστάρεις!
-
@realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Σοβαρά τώρα ρε Κώστα; Που υπάρχει περισσότερο έγκλημα; Στις καουμπόικες ΗΠΑ, ή στην Ευρώπη; Βλέπεις να αποδίδει το σύστημά τους; Ευτυχώς εμείς εδώ δεν έχουμε σερίφηδες του κώλου και για αυτό είμαστε πολύ πιο πολιτισμένοι!!! Εσύ δεν βλέπω να καταλαβαίνεις την μεγάλη εικόνα και την έννοια του νομικού πολιτισμού...
Κάποτε είχα δεί έναν αστυνομικό στην τηλεόραση που έλεγε ότι η αστυνομία είναι σαν ομπρέλα και το έγκλημα σαν βροχή. Το έλεγε -ειπε- για να δωσει την εικονα ότι μέχρι ένα σημείο και μονο αποτρεπτικα μπορείς να λύσεις το προβλημα της εγκληματικοτητας με την αστυνομια.
Η ρίζα ειναι στις ανισοτητες/ανεργια/κλπ κοινωνικες και οικονομικες αιτιες. Πολλές έρευνες πχ αποδεικνυουν οτι η ανεργια εκτοξευει τις πιθανοτητες εγκληματικης πραξης (https://phys.org/news/2022-09-link-unemployment-crime.html). Αυτο για μενα εξηγει πολυ καλα τα τρελλα που βλεπουμε στην κατεξοχη χωρα ανισοτητων τις ΗΠΑ. Η αστυνομια βαραει στο ψαχνο αλλα η εγκληματικοτητα δεν πεφτει. Δεν ξερω και αν σε ενα βαθμο αυτο κανει και τους κακοποιους πιο επικινδυνους αφου ξερουν οτι δεν υπαρχουν κανονες και ειναι σε καθε αντιπαραθεση "ο θανατος σου η ζωή μου".
Απ την αλλη εγω τουλαχιστο δε θα μπορουσα να κανω αυτη την δουλεια (αστυνομος). Νομιζω θα πεθαινα απ το στρες την τριτη μερα. Θελει πολυ γερα νευρα και κουλ για να την κανεις και να εισαι και σωστος με τους κανονες εμπλοκης κλπ. Ισως οταν βγει ο ρομποκαπ να ειναι αλανθαστος αλλα τοτε ξεχναμε και τα "ρε συ ετρεχα γιατι εκλαιγε ο μπεμπης κ επρεπε να προλαβω φαρμακειο ανοιχτο".
-
Δεν προλαβα να αποσώσω την εκθεσούλα λυκείου για μετριο βαθμο για τον δικαιωματισμο (μα γιατί 14 κυρ καθηγητά αφού τα χώρισα και έπιασα ακραίο κέντρο οπως πρεπει).
Και ήρθαν τα νεα για τον ντοκτορ χου.
https://www.in.gr/2024/07/29/stories/nkouti-gkatoua-o-erik-apo-gkliterato-sex-education-einai-o-neos-doctor/Προτεινω τον ντοκτορ χου να μετονομαστει σε ντοκτορ που.
Ενταξει το χουμε παραγαμ πια. Και τον ντοκτορ ρε γμτ;;;
ΥΓ: Και ακόμη μια σφαλιάρα της ζωής. Θυμάστε στην Βαρκελώνη που η φλογα άναψε με το βελος; Και σκεφτομουνα ποσες χιλιαδες προβες θα το χανε κανει με διαφορους ανεμους κλπ. Ναι καλα. Καλημερα χαζοβιολη
https://9gag.com/gag/aAyP950 -
Αφού πλέον έχουμε μάθει πως ο Ταγίπ, είναι κωλοτούμπας, αλλά και τακτικιστής, γιατί εξαπολύει απειλές στο Ισραήλ, που ξέρουμε πως δεν θα υλοποιήσει ποτέ(ς);
-
Τον Δρ Χου τον έβλεπε ο γιος μου. Εγώ δεν το ήξερα το σήριαλ αν και είναι παλιό, αφού μεγαλώσαμε με Σταρ Τρεκ, Χαμένοι στο Διάστημα, Time Tunnel και διάφορα τέτοια, άντε και τα πρώτα star wars.
Και εκείνου του κακοφάνηκε...
-
Τι να περιμένουμε από το λουγκρονήσι.
Α ρε Πούτιν, πέτα μερικές κεφαλές εκεί πέρα, ν'αγιάσει το χέρι σου.
Ουστ. -
Άλλη χάρη ο ορίτζιναλ ο ντόκτορ, που ήταν και πολύ άντρας, που δεν έκανε λεύκανση την οδοντοστοιχία και είχε και το πρώτο μαλλί!
-
Οι Γάλλοι ξεκινήσανε στραβά και όσο πάνε το στραβώνουν κι αλλο. Απαράδεκτοι σε όλο και περισσότερα επίπεδα. Με ξενέρωσαν τόσο που ξε-ερωτευτηκα την αλουμινένια ιππέα. Α στα διαλα.
Όσο αφορά στην τελετή έναρξης ο σχολιαστής εδώ έχει πιάσει το πνεύμα πολύ καλά νομίζω https://www.euro2day.gr/newdeal/article-blog-newdeal/2256672/olympiada-teleth-enarxhs-me-woke-atzenta-kai-pagko.html (γενικα δεν νομίζω ότι τον έχω δει ποτέ να λέει μπουρδες τον συγκεκριμμένο).
-
-
Εξαιρετική η προσέγγιση του Τζιμερου. To the point !
-
Που μας κατάντησαν οι αλήτες, να διαβάζουμε κείμενο του Τζημερου και σχεδόν να συμφωνούμε...
Μέχρι του σημείου που προδοθηκε, ότι έγραψε το κείμενο "επί τη ευκαιρία" ως το σύνηθες κυρηγμα μίσους προς τους αλλοθρησκους, για να χαϊδέψει τ αυτιά φοβικων δεξιοφρόνων μισανθρωπων, κι όχι απλά για να εκφράσει τις αισθητικές του αντιρρήσεις προς τη drag show γελοιότητα που όλοι είδαν.Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το Ολυμπιακό Πνεύμα που επικαλουμαστε οι Έλληνες (κι ο Τζημερος), το έχουν χεσμενο από δεκαετίες όλοι οι υπολοιποι πολυεθνικοι διοργανωτές σπόνσορες νεοφιλευθεροι της ακραίας εμπορευματοποίησης, όχι μόνο οι μάρκες και τα αναβολικά κλπ. αλλά και της ίδιας της Διοργάνωσης ως ευκαιρία για κονόμα (το εισιτήριο χωρίς αντίκρυσμα που γράφει μέχρι κι ο αποτυχημένος καπιταλας ο Τζημερος, που τον έχει ξεπεράσει μέχρι κι η σΛατινοπούλου).
-
Οι δεξιοί ξέρουν να κάνουν στην άκρη, όταν η Ιστορία τους ξεπερνά.
Το θέμα είναι πότε θα το καταλάβουν αυτό οι αριστεροί...
-
Αισθάνομαι συγκίνηση λες να εχω λίγο τουρκικό DNA ;
Ο Ερντογάν πάντως εχει χριστιανικό . Πολύ ή λίγο δεν ξέρω αλλα εχει οσο χρειάζεται.
https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1728959/antidrasi-erntogan-stin-anaparastasi-toy-mystikoy-deipnoy-anithikotita-enantion-ton-christianon/
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]