-
@piliourits said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι ότι δεν έχουν επιστροφή και δεν είναι εύκολο ένα δεκάχρονο, να πάρει τέτοιες αποφάσεις ζωής.
Εδώ υποτίθεται δεν είναι άξιο να ψηφίζει τους ηλίθιους που κατεβαίνουν στην πολιτική, αλλά μπορεί να αποφασίσει να αλλάξει φύλο, χωρίς να έχει την δυνατότητα επιστροφής.
Οπως και να το κάνουμε είναι ένα σοβαρό θέμα.
Τώρα αν σου έχουν στραβώσει τα πράγματα και σε έχει πιάσει ο εγωισμός αφού δεν έχεις τίποτα να χάσεις μπορείς και να το παίζεις υπεράνω.
Γενικά καλό είναι να αποφεύγονται οι γενικεύσεις σε τόσο σοβαρά θέματα.
Ρε παιδιά, να μιλήσουμε απλά και λαϊκά;
Άμα ο/η/το άλλος δεν τον νιώθει τον ανδρισμό και τον χαλάει, γιατί να μην κάνει όπως του αρέσει;
Δηλαδή υπήρξε έστω μια φορά στην ιστορία κάποιος κουνηστος έφηβος που μεγάλωσε και του έφυγαν οι αμφιβολίες και το μετανοιωσε και έγινε άντρας βαρβάτος και πολλά βαρύς;Κι έπειτα, εχετε δει τις γυναίκες που παντρεύτηκε και ζευγαρωσε ο Ίλον, τι συμπλέγματα γινόταν, τι τα αυτιά τους κόβαν, τι προσθετικες και πλαστικές έχει κάνει ο ίδιος ο πικραμένος πατέρας που τώρα κλαίει;
τίποτα δεν ήταν "φυσιολογικό" σε αυτή την υποτιθέμενη "οικογένεια" που δεν λειτούργησε ποτέ ως μια κλασική οικογένεια, απλά κάποιοι βιολογικοί γονείς τεκνοποιησαν και συζουσαν μερικώς. Τα παιδιά των ανθρώπων, όπως όλα τα θηλαστικά, μεγαλώνουν μιμούμενα τους ενήλικες του περιβάλλοντος τους.
Αυτές οι συμπεριφορές και λαηφστάηλ των ενηλίκων, παρήγαγε αυτό το αποτέλεσμα, απλά, λιτά, δωρικά.
Όποιος γονιός έχει παιδί με κάποια ιδιαιτεροτητα, αν το αγαπάει απλά το αποδέχεται και προσπαθεί να του κάνει τη ζωή του ως ενήλικα καλύτερη κι ευκολότερη.
Για το ότι αυτό το παιδί του Ιλον δεν θέλει να έχει καμιά σχέση με τον βιολογικό του πατέρα και αποποιηθηκε νομικές σχέσεις και όνομα, δεν φταίνε ούτε οι γιατροί, ούτε η αλλαγή φύλλου, ούτε η γουοκ ατζέντα, ούτε οι Ντεμοκρατς, ούτε οι αναδρομοι πλανήτες. Μόνο οι γονείς.https://nypost.com/2022/07/14/elon-musks-dad-76-confirms-secret-child-with-stepdaughter/
Κατά τ αλλα ο Μασκ την είδε κυρ Παντελής που χει παρκαρισμένη την Κορόλα να 'ουμε και δεν σηκώνει πουστριλίκια.
Αλλά ως βαθιά συμπλεγματικό και σουπερ ναρκισιστικό/τοξικό άτομο φυσικά και φταίνε οοοολοι οι άλλοι (στην προκειμένη η woke κουλτούρα) εκτός απ τον ίδιο που ο γιός του δεν θέλει να τον ξέρει (και σε δευτερη φαση που εγινε κορη).
Και κάτι άλλο με τον μαλ και τα fanboys του. Την Τεσλα δεν την ίδρυσε αυτός. Την καπέλωσε αυτός όταν κατάλαβε το μαρκετιστικο ατού της και εδιωξε τους βασικούς ιδρυτες. Γενικά ο τύπος είναι κινούμενος καρκίνος.
-
Άντε για την οικονομία της συζήτησης να δεχτούμε οτι ο Ιλον ήταν ενας απών πατέρας που απορροφημένος απο τις επιχειρήσεις του δεν πρόσεξε και ο γιός έγινε κόρη .
Να τον γιουχάρουμε κιόλας ...Αλλα αν καταλάβατε άλλοι πήραν την απόφαση ουτε ο ενδιαφερόμενος (επαναλαμβάνω ανήλικος) ουτε ο πατέρας αλλα οι κοινωνικές υπηρεσίες εκτίμησαν και αποφάσισαν οτι θα δώσουμε σε εναν έφηβο αναστολείς αντρικών ορμονών- στην ουσία μιλάμε για χημικό ευνουχισμό- και το "πούλησαν" στον Μασκ ως λύση για την κατάθλιψη και τις δήθεν τάσεις αυτοκτονίας του παιδιού του.
Με λίγα λόγια ευτυχώς που δεν υπήρχαν αυτά τα διαολοπράγματα την εποχή μου γιατί άνετα με είχαν διαγνώσει και εμένα με τάσεις "αυτοκτονίας" αφού στα 12 κατέβαινα την κατηφόρα της Αργυρούπολης με το ποδήλατο με 80 χλμ την ώρα και στα 15 την ανέβαινα σούζα με δίχρονο yamaha ! όρε φίλε δεν είχα γίνει πατέρας ποτέ!
-
Ότι έχουνε χάσει λίγο την μπαλα μ αυτα τα πράματα στην Αμερική το πιστευω και εγω. Αλλα τί συγκεκριμμένα παιχτηκε με τον γιο/κορη και μυαλο του ναϊλον δεν ξερω. Αλλα εντάξει ο τύπος μέσα στα άλλα έχει και θεματαρα με την προσοχή. Πιστευω το χειροτερο που μπορει να του συμβει είναι να μην ασχοληθει καποιος μαζι του για μια βδομαδα. Θα ανοιξει το πρωτο τεσλα που θα βρει και θα παει ν γραπωσει τους πολους της μπαταριας.
-
Εντάξει, νομίζω το καταλάβατε πόσο άτοπο είναι άνθρωποι που ζουν τελείως αντισυμβατικα, αμφι-παρτουζο-ναρκω-ζευγαρώνοντας μέχρι του σημείου να αποκτάνε παιδιά (προερχόμενοι κι οι ίδιοι από τέτοιες "οικογένειες"), μεταλλάσσοντας εντελώς την εμφάνιση και περσονα τους μέσω εγχειρήσεων, υπερκθέτοντας τα ανήλικα τους σε διεθνείς συναντήσεις business & politics, που έχουν ζήσει και δρασει σαν σύγχρονοι Νέρωνες, να τους φταίει το κίνημα ισότητας των ομοφυλόφιλων κλπ.
Όσο άτοπο είναι, οι συντηρητικοί Έλληνες του "Άννα να ένα μήλο" (χωρίς δασείες και περισπωμένες) να θαυμάζουν πουτ@νιάρηδες σκονορουφήχτρες σαν τον Μασκ και τον Τραμπ, ως ...οικογενειαρχες!
-
Έλα τώρα 5 παιδιά και 10 εγγόνια ... ΗΡΩΑΣ !
γιατί βλέπω είναι όλα μαζί αγαπημένα και δεν κυκλοφόρησε κάτι ξέρω εγω να είναι στα μαχαίρια και τα δικαστήρια .
https://abcnews.go.com/GMA/Family/donald-trump-kids-grandchildren/story?id=112162844
Ο παραπάνω δεν πρόκειται να κάνει πόλεμο ΠΟΤΕ!
εχει παιδιά και εγγόνια...Να φοβάστε κατι τύπους με γάτες και σκύλους χωρίς παιδιά που την πέφτουν στις ανηψιές
https://en.wikipedia.org/wiki/Hitler_family -
Ναι τα βράδια παίρνει τα παιδιά και τα εγγόνια στα γόνατα του και τους λέει ιστορίες από παρτουζες με πληρωμένες πουτ@νες και πως σκονίζεται ο κουραμπιες, κρύος ή ζεστός και μετά καληνυχτίζονται όλοι σαν το μικρό σπίτι στο λιβάδι, ε, στη Λιβύη εννοούσα.
-
@monman2 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
γιατί βλέπω είναι όλα μαζί αγαπημένα και δεν κυκλοφόρησε κάτι ξέρω εγω να είναι στα μαχαίρια και τα δικαστήρια .
https://abcnews.go.com/GMA/Family/donald-trump-kids-grandchildren/story?id=112162844
εχει παιδιά και εγγόνια...Να φοβάστε κατι τύπους με γάτες και σκύλους χωρίς παιδιά που την πέφτουν στις ανηψιές
https://en.wikipedia.org/wiki/Hitler_familyκαλα εσυ ακομα νομιζεις οτι ο εκαστοτε προεδρος αποφασιζει αν θα γινει πολεμος η οχι? ή οτι ο Μητσοτακης κυβερνα την Ελλαδα?
-
Υπάρχουν και μη πληρωμένες πουτανες ;
Εγώ ήξερα για την τελευταία Πόντια που δεν ήξερε ότι οι άλλες πληρώνονταν
-
Κάνω ειλικρινή προσπάθεια να σας γνωρίσω τον μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ , τον άνθρωπο Τραμπ , τον πατέρα με το απύθμενο χιούμορ, τον καλλίτερο παππού όπως είπε η μεγάλη του εγγονή.
κάντε μια προσπάθεια να τον αγαπήσετε γιατί θα είναι 4 χρόνια ξανά πρόεδρος!
Που το ξέρω ;
Μα το είπε η πιο αριστερή οργάνωση των ΗΠΑ η
BLACK LIVES MATTERη Καμάλα Χάρις είναι
επιλογή μιας δικτατορίας δισεκατομμυριούχων ολιγαρχών
που παρασύρουν το δημοκρατικό κόμμα σε αντι...δημοκρατικές μεθοδεύσεις
Υποκριτές ! Πραξικοπηματίες ! Μη θεωρείται τις ψήφους μας δεδομένες !
https://blacklivesmatter.com/black-lives-matter-statement-on-kamala-harris-securing-enough-delegates-to-become-democratic-nominee/ -
@wantone said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
https://en.wikipedia.org/wiki/Hitler_familyκαλα εσυ ακομα νομιζεις οτι ο εκαστοτε προεδρος αποφασιζει αν θα γινει πολεμος η οχι? ή οτι ο Μητσοτακης κυβερνα την Ελλαδα?
Eκ πρωτης οψεως συγκινηθηκα βλεποντας ολους αυτους τους αυτοδημιουργητους και ποσο σκληρα εχουν δουλεψει για να φτασουν εκει , μεμψιμοιρωντας τον εαυτο μου που δεν δουλεψα κι εγω τοσο σκληρα να πετυχω στην ζωη .
Μετα ξανασυγκινηθηκα (μολις που ειχα συνελθει ) αναλογιζομενος ποσες πανες εχουν αλλαξει αυτοι κι αυτες στην φωτο , και προσευχηθηκα στην σαγιοναρα του αγιου παισιου να τους εχει καλα , και να ζητησει απ τον μεγαλο να ριξει φωτια και να καψει κατι μαυρες οικογενειες που μεγαλωνουν τα παιδια τους στον δρομο και τα διδασκουν πως να γινουν εγκληματιες .
Νασαι καλα monman2 με το χιουμορ σου μου εφτιαξες την διαθεση βραδιατικα και ειχα δει καταθληπτικη ταινια . -
Κάνω ειλικρινή προσπάθεια να σας γνωρίσω τον μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ , τον άνθρωπο Τραμπ , τον πατέρα με το απύθμενο χιούμορ, τον καλλίτερο παππού όπως είπε η μεγάλη του εγγονή.
Μια χαρά ειναι ο Ντόνλαντ, ό,τι καλύτερο σε Πρόεδρο έχουν αναδείξει οι ΗΠΑ τα τελευτάια 20+ χρόνια. Μην προσπαθείς, τον συμπαθούμε ήδη...!!
-
@otso said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Eκ πρωτης οψεως συγκινηθηκα βλεποντας ολους αυτους τους αυτοδημιουργητους και ποσο σκληρα εχουν δουλεψει για να φτασουν εκει , μεμψιμοιρωντας τον εαυτο μου που δεν δουλεψα κι εγω τοσο σκληρα να πετυχω στην ζωη .
Μετα ξανασυγκινηθηκα (μολις που ειχα συνελθει ) αναλογιζομενος ποσες πανες εχουν αλλαξει αυτοι κι αυτες στην φωτο , και προσευχηθηκα στην σαγιοναρα του αγιου παισιου να τους εχει καλα , και να ζητησει απ τον μεγαλο να ριξει φωτια και να καψει κατι μαυρες οικογενειες που μεγαλωνουν τα παιδια τους στον δρομο και τα διδασκουν πως να γινουν εγκληματιες .
Νασαι καλα monman2 με το χιουμορ σου μου εφτιαξες την διαθεση βραδιατικα και ειχα δει καταθληπτικη ταινια .Δεν θα βλέπεις καταθλιπτικές ταινίες με μαύρους απο το ψευδεπίγραφο τίμιο ξύλο (Hollywood) το άντρο του αντίχριστου , εξαιρούνται οι ταινίες του Ντέζελ Ουάσιγκτον
Συστήνω δυο φορές την ημέρα Thomas Sowell
Λόγο βαριάς σοσιαλιστικής έκθεσης να τσεκάρεις και την σελίδα του black lives matter για αντιμετώπιση των παρενεργειών στέρησης .
-
Ψήφο Τραμπάκουλα να μας έρθει εδώ η Σάρον να...συζητάμε φιλοσοφία κάτω απ την ακρόπολη.
Μην αρχισετε τα αντρικα ούγκα μπουγκα τωρα και χαωθεί το θρεντ. (που ειναι οι γυναικες αλήθεια σ αυτό το φόρουμ ρε παιδιά;).
-
Θα έχουμε έλλειψη από αλοιφές για την κολπική ξηρότητα...
-
Έχω ακούσει ότι σε σπίτια της αστικής τάξεως, κάποιες Κυρίες το δίνουν τζάμπα για να σπάσει η ρουτίνα, όχι σαν τις λαϊκιές που τα κάνουν όλα για το χρήμα...
-
Η κόρη/γιος του Ιλον:
-
Έχω ακούσει ότι σε σπίτια της αστικής τάξεως, κάποιες Κυρίες το δίνουν τζάμπα για να σπάσει η ρουτίνα, όχι σαν τις λαϊκιές που τα κάνουν όλα για το χρήμα...
Ναι αλλά του Ντόναλντ ήταν δηλωμένη επαγγελματίας και όλη η κουβέντα έπεσε για το αν κόπηκε η απόδειξη ή όχι...
Οι Κυρίες δεν κάνουν τέτοια πράγματα...
Απλά έχουν μεγάλη καρδιά...
και χωράνε πολλούς...
όπως ίσως και κόλπο... -
Ναι αλλά του Ντόναλντ ήταν δηλωμένη επαγγελματίας και όλη η κουβέντα έπεσε για το αν κόπηκε η απόδειξη ή όχι...
Οι Κυρίες δεν κάνουν τέτοια πράγματα...
Απλά έχουν μεγάλη καρδιά...
και χωράνε πολλούς...
όπως ίσως και κόλπο... -
Εγώ το μόνο που βλέπω από την ιστορία για τον Ελον και τους απογόνους του, είναι ότι έχουμε πάλι αριστερή επίθεση στα ανθρώπινα δικαιώματα.
Γιατί ενώ σκίζεται ένα 10χρονο ή ίσως και μικρότερο να μπορεί να επιλέξει μόνο του τι φύλο θέλει να είναι, δεν βλέπουμε το ίδιο αριστερό σκίσμο, ώστε τα 10χρονα να ψηφίζουν και να έχουν δικαιώματα δικαιοπραξίας.
Γιατί αυτός ο αριστερός ρατσισμός, ένας από τους πολλούς που έχει η αριστερά ?
Δεν είναι άξια τα 10χρονα να επιλέγουν τα πάντα ?
Μέχρι και ηλικιωμένους συντρόφους θα λέγαμε αν είμαστε υπέρμαχοι της αριστερής ελευθεριότητας...
Τελικά το μόνο πρόβλημα για εκείνον τον δεξιό πρώην πολιτικό παιδεραστή, ήταν ότι ήταν σε λάθος κόμμα. Αν ήταν αριστερός, θα ήταν όλα μια χαρά και θα εμφανιζόταν ως επιλογή του νεαρού και της woke ατζέντας...
Για την μαλακία των παρισινών βλακειών, πέρα από την παρωδία του μυστικού δείπνου, σκέφτομαι τι θα γινόταν αν έκαναν παρωδίες σε άλλες θρησκείες, ενώ ήδη ξέρουμε τι έγινε με εκείνο το γαλλικό σατιρικό περιοδικό, με τον γάλλο καθηγητή και διάφορες ακόμα πράξεις ισλαμικής βίας.
Δεν ξέρω τι εξυπηρετούσε το σκηνικό αυτό ? Να υπάρξουν τίποτα περίεργοι μιμητές των ισλαμοφασιστών ?
Η είναι απλά οι χρήσιμοι ηλίθιοι των woke κοινωνιών ?
-
Ε ναι, όλη αυτή η γκλάμουρους εξτραβαγκάνζα που είδαμε (?) χτες στη Γαλλία, πηγάζει απευθείας απ το Λιμπερτέ, Εγγαλιτέ, Φρατερνιτέ και θα τη διορθώσει ο
σπονσσύζυγος της παραπάνω εικονιζόμενης κυρίας...Πολ Ποτ που τραβάει ο οργανισμός τους...
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]