-
@red_monster said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
@dettol said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
@wantone said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω δηλ που θα χρησιμοποιησεις ενα κινητο περα απο whatsapp, viber, insta, τραπεζικα καμμια φωτογραφια/βιντεο. μονη δυσκολια στο μηλοφωνο που βλεπω ειναι οτι δεν ειναι τοσο προφανη πως θα αντιγραψεις τα φωτο βιντεο ωστε να δημιουργησεις χωρο αν δεν εχεις μαθε το iPhone/Macbook combination. Δηλ δεν εχει προφανη folders.
οτι ειπε ο γατος και να προσθεσω και χρηση ως γραμματεα. Βαζω συνεχως υπενθυμισεις και calendar events. Ειτε στο κινητο ειτε στο ρολοι. Ξερω οτι υπαρχουν αλλοι που χρησιμοποιουν τους voice assistants και για συνταξη κειμενων (παλι σαν γραμματεα δηλαδη). Να μην μιλησω για χρηση ως κλειδιου, ρυθμιση εξυπνων συσκευων (θερμοστατες, πριζες, πλυντηρια, ac, θερμοσιφωνας οτι μπορει να φανταστει κανεις). Τελος, κατι φοβερα σημαντικο, ΠΛΗΡΩΜΕΣ! οχι μονο λογαριασμων, οπου χρησιμοποιεις το ebanking, αλλα πληρωμες για αγορα αγαθων μεσω google/apple pay.
Γενικα, χωρις το κινητο μου νιωθω χαμενος...
Μια χαρα ειναι το μηλοφωνο για αυτα.
οποιοδηποτε ποιοτικο τηλεφωνο (android ή Ios) ειναι καλο για αυτα. Τα λειτουργικα συστηματα δεν εχουν μεγαλες διαφορες πλεον μεταξυ τους. Πανε οι εποχες που γινοταν οι μεγαλοι τσακωμοι. Τα flagship ανδροιδ ειναι αρκετα ακριβα και δεν απεχουν απο τα iphone σε τιμη, επομενως θεμα καθαρα προσωπικης προτιμησης ειναι πλεον, οπως και αξεσουαρ που αρεσουν. πχ λογω apple watch και λειτουργιας airplay δεν σκεφτομαι να αφησω το ios.
Αλλος μπορει να γουσταρει κατι πολυ απο το ανδροιδ@dettol said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω δηλ που θα χρησιμοποιησεις ενα κινητο περα απο whatsapp, viber, insta, τραπεζικα καμμια φωτογραφια/βιντεο. μονη δυσκολια στο μηλοφωνο που βλεπω ειναι οτι δεν ειναι τοσο προφανη πως θα αντιγραψεις τα φωτο βιντεο ωστε να δημιουργησεις χωρο αν δεν εχεις μαθε το iPhone/Macbook combination. Δηλ δεν εχει προφανη folders.
οτι ειπε ο γατος και να προσθεσω και χρηση ως γραμματεα. Βαζω συνεχως υπενθυμισεις και calendar events. Ειτε στο κινητο ειτε στο ρολοι. Ξερω οτι υπαρχουν αλλοι που χρησιμοποιουν τους voice assistants και για συνταξη κειμενων (παλι σαν γραμματεα δηλαδη). Να μην μιλησω για χρηση ως κλειδιου, ρυθμιση εξυπνων συσκευων (θερμοστατες, πριζες, πλυντηρια, ac, θερμοσιφωνας οτι μπορει να φανταστει κανεις). Τελος, κατι φοβερα σημαντικο, ΠΛΗΡΩΜΕΣ! οχι μονο λογαριασμων, οπου χρησιμοποιεις το ebanking, αλλα πληρωμες για αγορα αγαθων μεσω google/apple pay.
Γενικα, χωρις το κινητο μου νιωθω χαμενος...
Μια χαρα ειναι το μηλοφωνο για αυτα.
οποιοδηποτε ποιοτικο τηλεφωνο (android ή Ios) ειναι καλο για αυτα. Τα λειτουργικα συστηματα δεν εχουν μεγαλες διαφορες πλεον μεταξυ τους. Πανε οι εποχες που γινοταν οι μεγαλοι τσακωμοι. Τα flagship ανδροιδ ειναι αρκετα ακριβα και δεν απεχουν απο τα iphone σε τιμη, επομενως θεμα καθαρα προσωπικης προτιμησης ειναι πλεον, οπως και αξεσουαρ που αρεσουν. πχ λογω apple watch και λειτουργιας airplay δεν σκεφτομαι να αφησω το ios.
Αλλος μπορει να γουσταρει κατι πολυ απο το ανδροιδΚαλό το ιφονι, καλό και το ρολόι για ηχητικές σημειώσεις, πληρωμές (χρεωστική και εντενρεντ), απομακρυσμένη ενεργοποίηση κάμερας κινητού και φυσικά άσκηση αλλά σαν τα ερ πόντς προ 2 δεν έχει. Απο τότε που πήρα την πρώτη γενιά εχβ πάθει εθισμό με την ηρεμία που σου προσφέρουν όταν τα φορας 🥰
οντως ειναι πολυ καλα! αλλα επειδη δεν εχω δοκιμασει αλλα ακουστικα με active noise cancellation και σε αυτην την κατηγορια τιμης, δεν ηθελα να τα εκθειασω. Τα προηγουμενα μου ακουστικα απο τα προ 2 κοστιζαν το 1/3 των χρηματων, οποτε καθε συγκριση θα ηταν αδικη.
Ειχα ομως στο παρελθον αλλα 2 android ρολογια και πραγματικα το apple watch ειναι η μερα με τη νυχτα. Σκεψου μαλιστα οτι εχω το SE1 που ειναι το φτηνοτερο μοντελο.
-
@red_monster said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
@gatoz said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
π.χ. σημειωσεις - χρονοπρογραμματισμο - υπολογισμους - development - remote access - remote support
λαπτοπ για τετοιες δουλειες. σιγα μην τρεξω project management στις μικρες οθονες κινητων.
αρα εχεις χρονο να κουβαλας πανω σου ενα γομαρι οπου και να πας?
Για ρωτά τον αφενός που πάει και το κουβαλάει και αφετέρου τι πρότζεκτ τρεχει
τι σημασια εχει;
-
εγω παντως εδοκιμασα 2 γενιες σαμσουνκ παντς προ κατι αλλα εχω μικρα αυτια. ευτυχως μονο αυτια.
πηρα κατι τζιμπιελ με 150 και μαμανε. ενα εξαμηνο τωρα.
και επειδης εγω συνδεση με την κοινωνια θελω, το αμπιεντ ειναι που μενδιαφερει και οχι το κανσελινγκ, αμα με μυρισει η αλλη και πει σε θελω, να ακουσω ρε παιδι μου.
τα άι τετοια που τα εχει ο πιτσιρικας μου τα ψιλοβριζει για τη μπαταρια τους.
ρολογακι, ειπαμε λαικο το γατι, δεν αντεχω να φορτιζω καθε 3 και λιγο
οποτε ολες οι μαρκες φυγανε εκτος και επηρα ενα τζιτιαρ τεσσερο που κραταει 2 βδομαδαι και παλι εχει και λιγο ακομη. και δεν εχει κατι που δεν κανει. -
Τα airpods ήταν μονοπώλιο πριν 3 χρόνια, πλέον υπάρχουν καλύτερα και φθηνότερα
-
εγω παντως εδοκιμασα 2 γενιες σαμσουνκ παντς προ κατι αλλα εχω μικρα αυτια. ευτυχως μονο αυτια.
πηρα κατι τζιμπιελ με 150 και μαμανε. ενα εξαμηνο τωρα.
και επειδης εγω συνδεση με την κοινωνια θελω, το αμπιεντ ειναι που μενδιαφερει και οχι το κανσελινγκ, αμα με μυρισει η αλλη και πει σε θελω, να ακουσω ρε παιδι μου.
τα άι τετοια που τα εχει ο πιτσιρικας μου τα ψιλοβριζει για τη μπαταρια τους.
ρολογακι, ειπαμε λαικο το γατι, δεν αντεχω να φορτιζω καθε 3 και λιγο
οποτε ολες οι μαρκες φυγανε εκτος και επηρα ενα τζιτιαρ τεσσερο που κραταει 2 βδομαδαι και παλι εχει και λιγο ακομη. και δεν εχει κατι που δεν κανει.πηγα να πω οτι το gtr δεν υποστηριζει ανεπαφες πληρωμες, αλλα βλεπω τελικα οτι το zepp pay υποστηριζει πληρωμες μεσω curve. Δεν ειναι ιδανικο, ειχα κανει λογαριασμο στην curve και εγω πριν ερθει επισημα το google pay στην ελλαδα (ειχα android τοτε), αλλα τουλαχιστον γινεται.
Βρε γατε, εδω φορτιζω καθε 250 χιλιομετρα, λες να κωλωσω στην φορτιση του ρολογιου καθε βραδυ; -
Κάποια Xiaomi υποστηρίζουν ελληνικές κάρτες MasterCard
-
Κάτι λεει για το επόμενο βήμα στην AI.
Το βίντεο για άλλον λόγο το ποστάρω...
Ε @gatoz;;;; Καλο! Πολύ καλο!
-
-
@lap said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Κάτι λεει για το επόμενο βήμα στην AI.
Το βίντεο για άλλον λόγο το ποστάρω...
Ε @gatoz;;;; Καλο! Πολύ καλο!
απο τοτε που γιομισε ο τοπος με μικροτσουτσουνους αναιμικους σχιστοματηδες επιστημονες και λοατκι τραγουδονια ουδετερα μεινανε τετοιες θεες αχάιδευτες
-
Κλασικός γάτος
-
Σιγα την γκομεναρα, απλα συμπαθητικη ειναι
-
-
Μα τα δάχτυλα της δείχνουν το μέγεθος του μικροτσούτσουνου που την ενόχλησε...
-
-
Τι υστερικό μαλακίδιο είναι τούτο ;/
-
Ψάχνω μια οικονομική οθόνη για δουλειά γραφείου (24-27") ips με hdmi.
Σε οικονομικά μοντέλα πάντα, οι 27" έχουν FHD ανάλυση, θα στραβωθώ λέτε;
Καμιά πρόταση; -
Πως γίνεται σε αυτήν την βλακεία που λέγεται apple να σταματήσει να αλλάζει η φωτεινότητα της οθόνης μόνη της;;;;
Είμαι σε εξωτερικό χώρο και δεν βλέπω τίποτα.. κωλομηχανημα
-
Αφού τα έσκασες στην Apple απλά για να κάνεις φιγούρα στους φίλους και γνωστούς, τι σε νοιάζει η φωτεινότητα;
-
Για μηχάνημα το πήρα, όχι σε κινητό.
Ανεβοκατεβαίνει η φωτεινότητα μόνη της .Νιώθω σαν τον Βέγγο στο πολυτεχνίτης. Να σαν να χαράζει.... μπα μαύρο σκοτάδι πάλι.
-
@lap said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Για μηχάνημα το πήρα, όχι σε κινητό.
Ανεβοκατεβαίνει η φωτεινότητα μόνη της .Νιώθω σαν τον Βέγγο στο πολυτεχνίτης. Να σαν να χαράζει.... μπα μαύρο σκοτάδι πάλι.
Αν είναι όπως στο ipad γιατί δεν έχω iphone
Σήρε απο πάνω προς τα κάτω να εμφανιστεί το μενου , εκεί που έχει την μπάρα της φωτεινότητας κράτα το πατημένο , θα ανοίξουν 3 επιλογές απο κάτω , τέρμα δεξιά γράφει true tone , απενεργοιποιησέ το .
Μάλλον αυτό θα σου κάνει την δουλειά
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]