-
Τι λειτουργικό έχει;
Αν οι διαφημίσεις δεν είναι στον Web Browser, τότε έχει εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο κάποιο λογισμικό/πρόγραμμα ή κάποιο service λογισμικού και σου πετάει διαφημιστικά.
Οπότε καταρχήν αναζητάς αυτό το λογισμικό για απεγκατάσταση.
Μόλις με έπιασε κατάθλιψη .
Είναι προφανές ότι δεν κατάλαβa τί εννοείς λογισμικό, τι εννοείς web browser. Δεν κατάλαβα γμτ μου.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όλες οι διαφημίσεις γράφουν στο κάτω μέρος google chrome.
-
-
-
Αυτό κανονικά έπρεπε να ηταν το #27
-
To γράφω κι εδώ γιατί ψιλοχάθηκε πριν...μπας και κατεβάσει κανείς καμιά καλή ιδέα!
Θα την κάνω κι εδώ την ερώτηση γιατί μου έχουν σπάσει τα νέυρα!
Έχω ένα laptop (win 7) και θέλω να φτιάξω δίκτυο με το desktop μου (win XP). Και τα δύο συνδέονται ασύρματα στο ίδιο router. Έχω ακολουθήσει κάποια tutorials που βρήκα και 'βλέπω' κανονικά τον ένα υπολογιστή στον άλλο. ΌΜΩΣ...
-
στο desktop 'βλέπω' τα κοινόχρηστα αρχεία του laptop αλλά δεν με αφήνει να τα ανοίξω όλα, ενώ σε όλα τα αρχεία υπάρχουν οι ίδιες ρυθμίσεις
-
στο laptop ενώ 'βλέπω' το desktop, δεν με αφήνει να κάνω καν browse στα κοινόχρηστα αρχεία
Καμιά ιδέα? Υπάρχει περίπτωση απλά να φταίει η διαφορά Windows 7 με Windows XP?
-
-
Ίσως να παίζει ασυμβατότητα των παραθύρων. Θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις το team viewer
http://www.teamviewer.com/en/index.aspx
Είναι πανεύκολο και θα κάνεις τη δουλειά σου χωρίς πολλά πολλά. Είναι μπακαλική βέβαια αλλά αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα και δεν δουλεύουν είναι μια κάποια λύσις.
-
Τhanks! Αυτό είναι μόνο remote desktop απ' ότι κατάλαβα ε? Δεν μπορείς να κάνεις μεταφορά αρχείων κτλ?
-
Στέφανε όπως τα περιγράφεις είναι καθαρά θέμα permissions. Θα πρέπει να τσεκάρεις και τα Sharing και τα Security αντίστοιχα να δεις τι εμποδίζει. Βάλτα Everyone και Guest σε Read only βέβαια. Καλύτερα να μη προσπαθείς με τους default κοινόχρηστους φακέλους των windows, κάνε μόνος σου share αυτούς που θες
Προφέσσορα το teamviewer παραείναι μπακάλικη λύση
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τhanks! Αυτό είναι μόνο remote desktop απ' ότι κατάλαβα ε? Δεν μπορείς να κάνεις μεταφορά αρχείων κτλ?μπορείς, αλλά δε ξέρω πώς συμπεριφέρεται σε LAN
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τhanks! Αυτό είναι μόνο remote desktop απ' ότι κατάλαβα ε? Δεν μπορείς να κάνεις μεταφορά αρχείων κτλ?Παίζει κανονικά και η μεταφορά.
*File transfer
TeamViewer comes with integrated file transfer that allows you to copy files and folders to and from a remote partner - which also works behind firewalls*
...
Προφέσσορα το teamviewer παραείναι μπακάλικη λύση
Έχεις δίκιο. Αλλα για συνεργασία διαφορετικών εκδόσεων windows έχω σπαταλήσει πολύ φαιά ουσία παλιότερα και το αποφεύγω όσο γίνεται.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Στέφανε όπως τα περιγράφεις είναι καθαρά θέμα permissions. Θα πρέπει να τσεκάρεις και τα Sharing και τα Security αντίστοιχα να δεις τι εμποδίζει. Βάλτα Everyone και Guest σε Read only βέβαια. Καλύτερα να μη προσπαθείς με τους default κοινόχρηστους φακέλους των windows, κάνε μόνος σου share αυτούς που θεςΠροφέσσορα το teamviewer παραείναι μπακάλικη λύση
Μόνος μου έχω διαλέξει τους φακέλους που θέλω να είναι shared. Δεν με ενδιαφέρουν τα default. Βασικά θέλω μόνο σειρές και ταινίες να τραβάω από το laptop στο desktop χωρίς να χρειάζομαι τον εξωτερικό ή flashaki. Τα permissions των Win7 δεν μπορώ να τα αλλάξω. Δεν ξέρω γιατί. Επίσης δεν εξηγείται γιατί από το laptop δεν έχω καθόλου πρόσβαση στο desktop ενώ το 'βλέπω' κανονικά στο δίκτυό μου.
Μου φαίνεται ευκαιρία να ανανεώσω λίγο το desktop και να του βάλω Win7 που σε 2 λεπτά έχεις φτιάξει μια Οικιακή Ομάδα και τελειώνει το παραμύθι...
edit:
δοκιμάζω τώρα το teamviewer αλλά απ' ότι φαίνεται δεν μου κάνει. Η μεταφορά αρχείων είναι πολύ αργή και γίνεται και μπέρδεμα με τις διαφορετικές αναλύσεις των 2 οθονών. Δεν το γλιτώνω το format...
-
Μπορεί να λέω μια τεράστια μπούρδα, αλλά επειδή είχα ανάλογο πρόβλημα, είχα αλλάξει την ονομασία των default δικτύων σε HOME ή κάτι τέτοιο (ίδια δηλαδή ονομασία) και άρχισαν μετά να τα λένε τα δύο pc.
-
Κι εγώ το χω κάνει αυτό. Καμία πρόοδος. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι παίζει ασυμβατότητα των Windows...
-
Όχι, δεν τίθεται θέμα ασυμβατότητας, απλά δεν είναι τόσο απλό όσο αν είχες δύο μηχανήματα με την ίδια έκδοση των Windows.
Για αρχή δοκίμασε αυτό:
- Στο Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης των Win7, βρες τις επιλογές κοινής χρήσης για προχωρημένους και απενεργοποιήσε την επιλογή 'κοινή χρήση με προστασία κωδικού πρόσβασης'. Επίσης βεβαιώσου ότι είναι ενεργοποιημένες οι επιλογές 'εντοπισμός δικτύου' και 'κοινή χρήση αρχείων και εκτυπωτών'.
- Για κάποιο περίεργο λόγο, τα Win7 όπως και τα Vista είναι λίγο δύσκολα αν θες να μοιράσεις το root folder ενός δίσκου. Οπότε φρόντισε αυτά που θες να μοιράσεις να είναι σε συγκεκριμένους υποφακέλους και όχι, π.χ., χύμα στον C.
- Δεξί κλικ στο φάκελο που θες να μοιράσεις (ή επιλογή του και μετά κλικ στο κουμπί 'κοινή χρήση' στη μπάρα κάτω από τη γραμμή διεύθυνσης).---->κοινή χρήση--->specific people (το γράφω έτσι καθώς έχω αγγλικά Win7 και δεν είμαι σίγουρος πώς το αποδίδει η Microsoft στα ελληνικά)...και εκεί κάνεις προσθήκη 'everyone' (όλοι;), με read/write permissions (άδεια ανάγνωσης/εγγραφής).
- Δοκίμασε να δεις τι έκανες...θα πρέπει πια να βλέπεις τον καινούριο κοινόχρηστο φάκελο από τον υπολογιστή με τα XP.
Εγώ έτσι κάνω δουλειά με δύο υπολογιστές με XP/7....λογικά θα πιάσει. Καλή τύχη!
-
Υποτίθεται ότι το app του facebook για iPad είναι πλέον διαθέσιμο, αλλά ακόμα δεν υπάρχει στο iTunes Store.
Εκτός και αν το Gizmodo γράφει χαζομάρες. Δεν θα είναι η πρώτη φορά.
-
Νομίζω είσαι λίγο
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Όχι, δεν τίθεται θέμα ασυμβατότητας, απλά δεν είναι τόσο απλό όσο αν είχες δύο μηχανήματα με την ίδια έκδοση των Windows.Για αρχή δοκίμασε αυτό:
- Στο Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης των Win7, βρες τις επιλογές κοινής χρήσης για προχωρημένους και απενεργοποιήσε την επιλογή 'κοινή χρήση με προστασία κωδικού πρόσβασης'. Επίσης βεβαιώσου ότι είναι ενεργοποιημένες οι επιλογές 'εντοπισμός δικτύου' και 'κοινή χρήση αρχείων και εκτυπωτών'.
- Για κάποιο περίεργο λόγο, τα Win7 όπως και τα Vista είναι λίγο δύσκολα αν θες να μοιράσεις το root folder ενός δίσκου. Οπότε φρόντισε αυτά που θες να μοιράσεις να είναι σε συγκεκριμένους υποφακέλους και όχι, π.χ., χύμα στον C.
- Δεξί κλικ στο φάκελο που θες να μοιράσεις (ή επιλογή του και μετά κλικ στο κουμπί 'κοινή χρήση' στη μπάρα κάτω από τη γραμμή διεύθυνσης).---->κοινή χρήση--->specific people (το γράφω έτσι καθώς έχω αγγλικά Win7 και δεν είμαι σίγουρος πώς το αποδίδει η Microsoft στα ελληνικά)...και εκεί κάνεις προσθήκη 'everyone' (όλοι;), με read/write permissions (άδεια ανάγνωσης/εγγραφής).
- Δοκίμασε να δεις τι έκανες...θα πρέπει πια να βλέπεις τον καινούριο κοινόχρηστο φάκελο από τον υπολογιστή με τα XP.
Εγώ έτσι κάνω δουλειά με δύο υπολογιστές με XP/7....λογικά θα πιάσει. Καλή τύχη!
Ακριβώς όπως τα λες τα έχω κάνει. Ο desktop με τα ΧΡ βλέπει κανονικά τους κοινόχρηστους φακέλους από το laptop αλλά δεν τους ανοίγει. Επίσης έχω απενεργοποιήσει το user/password γιατί μου έδινε δυνατότητα να διαλέξω μόνο password και δεν έλεγε τίποτα για username και δεν ξέρω ποιο μπορεί να έχουν ως default τα windows.
Thanks anyway!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Νομίζω είσαι λίγοΓιατί; Δεν είναι αυτό το νήμα για Gadgets και ηλεκτρονικά;
-
Υπάρχει θέμα για τα Mac αγαπητέ Kαι ειδικά οταν μιλάμε για το app store δεν νομίζω πως ενδιαφέρει τους μη χρήστες ή τους μη μελλοντικούς αγοραστές iPad
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Νομίζω είσαι λίγο
Γιατί; Δεν είναι αυτό το νήμα για Gadgets και ηλεκτρονικά;
Το viewtopic.php?f=13&t=43655 δεν σου κανει;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]