-
Το τι θα κάνεις δεν μπορούμε να σου το πούμε εμείς!
Είναι πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο!- πόσο καιρό το έχεις; Ψάχνεις ευκαιρία για αλλο;
- Πόσο θα βρεις την ανταλλακτική μπαταρία. Θα την βάλεις μόνος σου; θα την πάρεις από επίσημο πωλητή αυθεντικό ανταλλακτικό ή από ali ebay κλπ;
Οι παραπάνω επεσήμαναν σωστά κάποια πράγματα (εκτός την αναφορά σε μήλα).
Πήγαινε αύριο σε εναν Γερμανό να πάρεις μια προσφορά για μπαταρία με τοποθέτηση και αποφάσισε τι θα κάνεις!
Αν στην συνέχεια αποφασίσεις να πάρεις άλλο πες μας τι ακριβώς κάνεις με το κινητό σου και ποια χαρακτηριστικά - λειτουργίες ιεραρχείς πιο ψηλά! -
@lap said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Xiaomi.
Αν το ανοίξουν για αλλαγή μπαταρίας θα το κλείσουν μετά καλά;
Όχι.
Θα το αφήσουν ανοιχτό, οπότε θα πάρει υγρασία και σκόνη από αφρική, θα βραχυκυκλώσει η πλακέτα, και μετά από 450 ώρες σερφάρισμα στο φόρουμ, θα αναφλεγεί. -
@bassstarlet said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Xiaomi.
Αν το ανοίξουν για αλλαγή μπαταρίας θα το κλείσουν μετά καλά;
Όχι.
Θα το αφήσουν ανοιχτό, οπότε θα πάρει υγρασία και σκόνη από αφρική, θα βραχυκυκλώσει η πλακέτα, και μετά από 450 ώρες σερφάρισμα στο φόρουμ, θα αναφλεγεί.Είσαι λίγο κάφρος!!!
Γενικά καλά κάνεις και τον πειράζεις, αλλά ένα 'αν προσέξεις που θα το πας να στο φτιάξουν' είναι αρκετό. -
Πφφφ, πόσο βαρετή θα ήταν μια τέτοια απάντηση...
-
Πφφφ, πόσο βαρετή θα ήταν μια τέτοια απάντηση...
True!!!
-
@nickthetrib said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Το τι θα κάνεις δεν μπορούμε να σου το πούμε εμείς!
Είναι πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο!- πόσο καιρό το έχεις; Ψάχνεις ευκαιρία για αλλο;
- Πόσο θα βρεις την ανταλλακτική μπαταρία. Θα την βάλεις μόνος σου; θα την πάρεις από επίσημο πωλητή αυθεντικό ανταλλακτικό ή από ali ebay κλπ;
Οι παραπάνω επεσήμαναν σωστά κάποια πράγματα (εκτός την αναφορά σε μήλα).
Πήγαινε αύριο σε εναν Γερμανό να πάρεις μια προσφορά για μπαταρία με τοποθέτηση και αποφάσισε τι θα κάνεις!
Αν στην συνέχεια αποφασίσεις να πάρεις άλλο πες μας τι ακριβώς κάνεις με το κινητό σου και ποια χαρακτηριστικά - λειτουργίες ιεραρχείς πιο ψηλά!Και δηλαδή πόσο θα μου βγει να αλλάξω μια μπαταρία;
Σκέφτομαι το readmi note 12 plus
-
Το λιγότερο 50€.
Και το κινητό, βάζε το πάνω σε κανά πλακάκι δίπλα στην πισίνα, μην αρπάξει φωτιά μέσα στο σπίτι.. -
Το λιγότερο 50€.
Και το κινητό, βάζε το πάνω σε κανά πλακάκι δίπλα στην πισίνα, μην αρπάξει φωτιά μέσα στο σπίτι..Τα πλακάκια δίπλα στην πισίνα ζεματανε από τον ήλιο. Χελόου!!!
Τι πλεμπα θεέ μου;;; -
Και δηλαδή πόσο θα μου βγει να αλλάξω μια μπαταρία;
Σκέφτομαι το readmi note 12 plus
Που να ξέρω ρε @lap κινητός τιμοκατάλογος είμαι;;;
google it!!! -
lap σκέψου να πας σε realme ή oneplus αντι για xiaomi
Δεν ξέρω πόσα θα διαθέσεις αλλά έχουν πολύ καλά κινητα, για μενα καλύτερα από τα xiaomi
-
Το λιγότερο 50€.
Και το κινητό, βάζε το πάνω σε κανά πλακάκι δίπλα στην πισίνα, μην αρπάξει φωτιά μέσα στο σπίτι..Τα πλακάκια δίπλα στην πισίνα ζεματανε από τον ήλιο. Χελόου!!!
Τι πλεμπα θεέ μου;;;Η πλεμπα έχει μόνο εξωτερική πισίνα...
-
Εαν κινητό...τότε Apple μόνο προφανώς.
-
@piliourits said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Το λιγότερο 50€.
Η εσωτερική δημιουργεί μούχλα στις γωνιές των ταβανιων
Μα που ζείτε;;;; Απορώ;
-
@piliourits said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Το λιγότερο 50€.
Η εσωτερική δημιουργεί μούχλα στις γωνιές των ταβανιων
Μα που ζείτε;;;; Απορώ;
Σε σπίτι με ελεγχόμενη ρύθμιση υγρασίας .
-
Οκ, εσύ είσαι μικρομεσαιος.
-
@fanis75 said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Εαν κινητό...τότε Apple μόνο προφανώς.
Nαι, αν είσαι fashion victim, και θεωρείς λογικό να δώσεις 1+ μισθό για κινητό
Αν βγάλει και με 3 χιλιάρικα κινητό, θα πάμε να το πάρουμε , επειδή είναι apple, ε; -
Ναι!
Πέρα από την πλάκα τώρα και τις εγχειρήσεις για αλλαγή μπαταρίας.
Ο "Γειας σας είμαι ο Κώστας Βλαχάκης" το εκθείαζε το note 12 pro plus
Εγώ βασικά θέλω μεγάλη οθόνη με καλή ανανέωση για να διαβάζω pdf και e mail άνετα.
Τώρα το ότι διαθέτει και κάμερα με τον τελευταίο αισθητήρα της Samsung στα 200 mpixels δεν είν' κακό αξεσουάρ
Επίσης θα πάρει το νέο android. Κάτι που είναι σημαντικό για την ασφάλεια λογισμικού του κινητού.
Επίσης έχει καλα atmos ηχεία.
Παιχνίδια δεν με ενδιαφέρει να παίζω.Τέλος η μπαταρία του ειναι5000 mah και φορτίζει με 130w φορτιστή ταχύτατα
-
ote 12 pro plus
Εγώ βασικά θέλω μεγάλη οθόνη με καλή ανανέωση για να διαβάζω pdf και e mail άνετα.
Τώρα το ότι διαθέτει και κάμερα με τον τελευταίο αισθητήρα της Samsung στα 200 mpixels δεν είν' κακό αξεσουάρ
Επίσης θα πάρει το νέο android. Κάτι που είναι σημαντικό για την ασφάλεια λογισμικού του κινητού.
Επίσης έχει καλα atmos ηχεία.
Παιχνίδια δεν με ενδιαφέρει να παίζω.Η oneplus που σου λέω χρησιμοποιει οθόνες Oled της Samsung
δεν σου λέω πάρε oneplus ομως κοίτα τα είναι εκπληκτικά. πληρώνεις λιγοτερα από ναυαρχίδες και παίρνεις τα πιο σημαντικα από ναυαρχίδες με εκπτώσεις σε τομεις που δεν σε νοιαζει τόσο χωρις να είναι κακα και εκεί για να είναι η τιμή χαμηλότερη και χωρίς το bloatware που έχουν μάρκες όπως η samsung
πχ δεν έχει καλή selfie καμερα, είναι πολύ μέτρια. Σε νοιάζει? εμένα όχι
πχ δεν έχει το 11 που έχω καθόλου ασυρματη φόρτιση. εμένα δεν με νοιάζειεχει ομως μεγαλη μνημη, τους καλύτερους επεξεργαστές, οθόνες και είναι κορυφαίο εκεί που εχει σημασία για κάποιους με τιμή πολύ χαμηλότερη από ναυαρχίδες samsung/apple
και για μεσαία τιμη κινητών ή φτηνά έχει τα nord με ιδια φιλοσοφία σε σχέση με τα αντιστοιχα mildrange κινητα της samsung κτλ
-
Ποιο μοντελο από OnePlus μου προτεινεις;
Δεν είχα ποτέ oneplus
Και το Xiaomi 12 plus έχει νομίζω amoled στα 120HzΤώρα για την selfie δεν με ενδιέφερε αλλά τώρα το Πάσχα που βγήκαμε παρέα πολλοι συγγενείς όντως αξίζει να έχεις μια καλή. Άσε που όλες ήθελαν να ενεργοποιήσεις τα φίλτρα...
Το 12plus έχει νομίζω μέχρι και φλας στην selfie!!! -
Αντίο να πάρεις κάτι "καλό σαν Samsung", ξηλώσου να πάρεις ένα samsung αναδιπλούμενο, να βλέπεις & επεξεργαζεσαι άνετα ό,τι αρχείο θες, να υποστηρίζει και το DeX για εξωτερικές οθόνες, που είναι σαν να έχεις λαπ-τοπ στη τσέπη
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]