-
Όχι ρε συ συνολικά. Αλλά δεν τον κόβω να έχει μέση κατανάλωση κάτω από 10-14 λίτρα κατά μέσο όρο, έτσι όπως λεει πως οδηγεί.
Δηλαδη 2500 ευρώ/ετος συν αλλά τόσα σε σέρβις τελη και ασφάλεια. Μη πω και περισσότερα.
Δηλαδή 5-6.000/ετος
Δηλαδή σε τρια έτη δίνει 18.000 ευρώ μόνο για τα βασικά.
Αν υπήρχε η μπεμβε την πουλά στα 18Κ βάζει δάνειο και δίνει όσα θα έδινε ούτως η άλλως και σε τρια έτη έχει ξεχρεώσει έχοντας νέας τεχνολογίας όχημα.
Τεσπα. Λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο.
-
Δεν θυμάμαι να έχει πει ποτέ ότι τον προβληματίζει η κατανάλωση ή το κόστος συντήρησης....έχω καταλάβε ότι του είναι παντελώες αδιαφορα. Τον ενδιαφέρει απλά να γοουστάρει το αμάξι που οδηγεί.
-
@fanis75 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μονάχα η bmw κοστίζει ως αγορά και συντήρηση όσο ένα tesla η αυτά τα με ασιατικά με
Η bmw πιανει δεν πιανει 15-18Κ. Βάλε βενζίνες και συντήρηση για 15Κ χλμ καθε ετος ....-πλησιάζειςTo εχει γράψει 100 φορές ο άνθρωπος, η BMW δυστυχώς δεν υπάρχει πια.
Βασικά εγώ κατάλαβα πως η BMW μπορεί και να υπάρχει, η κάτοχος της δεν υπάρχει στη ζωή του Δία
-
Και του αφησε την bmw να την ταΐζει;
-
Δε μπορω με κάψατε σήμερα .Ας μπει ο στρατηγός να μας πει
-
@alex-mix said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Βασικά εγώ κατάλαβα πως η BMW μπορεί και να υπάρχει, η κάτοχος της δεν υπάρχει στη ζωή του Δία
Λάθος κατάλαβες φίλε μου! η BMW καταστράφηκε σε μια πλυμμήρα, μας το είπε τότε και έβαλε και φωτογραφίες. Οπότε bmw καπούτ, δυστυχώς.
-
Ωωωωω
Κατάλαβα... να ήταν και αλλη. Λογικά τα ηλεκτρονικα της θα έχουν καταρρεύσει.
Εκτός αν την πήρε κάποιο ποτάμι.
-
Λάθος κατάλαβες φίλε μου! η BMW καταστράφηκε σε μια πλυμμήρα, μας το είπε τότε και έβαλε και φωτογραφίες. Οπότε bmw καπούτ, δυστυχώς.
Μάλλον. Γιαυτό έχουμε τους moderator να μας υπενθυμίζουν και να μας διορθωνουν
-
Γιαυτό έχουμε τους moderator να μας υπενθυμίζουν .....
Υπενθύμιση: έχεις εκκρεμότητα να αγοράσεις αυτοκίνητο (όχι μαύρο)....ο φιλικός σας μοντερέητορ.
-
Υπενθύμιση: έχεις εκκρεμότητα να αγοράσεις αυτοκίνητο (όχι μαύρο)....ο φιλικός σας μοντερέητορ.
Έχω εχω
-
Αυτά τα στέγαστρα με τα χιόνια παθαίνουν μεγάλες ζημιές και μπορεί ο σκελετός τους να λυγίσει και να κάνει και ζημιά στο αμάξι.
-
Αχρηστα ειναι . Με το διχτυ που εχουν για καλυμμα , τιποτα δεν κανουν σωστα
-
Συνοπτικά για το στέγαστρο
η φωτο είναι ενδεικτική το δικό μας εχει στήριξη εμπρός πίσω
χιόνια δεν έχουμε για χαλάζια , σκιά το βάλαμε
είναι διάτρητο απο πολύ δυνατό πλαστικό υλικό γιατί οτι άλλο δοκιμάζαμε το έσκιζε (τεντόπανο) ή το έπαιρνε ο αέρας (κάτι παλιο πολυ-ανθρακικά πλαστικά ) ή έκανε θόρυβο στην βροχή (λαμαρίνα)οφτοπικ off
-
@monman2 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Συνοπτικά για το στέγαστρο
η φωτο είναι ενδεικτική το δικό μας εχει στήριξη εμπρός πίσω
χιόνια δεν έχουμε για χαλάζια , σκιά το βάλαμε
είναι διάτρητο απο πολύ δυνατό πλαστικό υλικό γιατί οτι άλλο δοκιμάζαμε το έσκιζε (τεντόπανο) ή το έπαιρνε ο αέρας (κάτι παλιο πολυ-ανθρακικά πλαστικά ) ή έκανε θόρυβο στην βροχή (λαμαρίνα)οφτοπικ off
Δεν το ειπα για σενα . Δεν θυμομουν καν οτι εγραψες πριν για στεγαστρο.
-
Δεν θυμάμαι να έχει πει ποτέ ότι τον προβληματίζει η κατανάλωση ή το κόστος συντήρησης....έχω καταλάβε ότι του είναι παντελώες αδιαφορα. Τον ενδιαφέρει απλά να γοουστάρει το αμάξι που οδηγεί.
Πως γινεται αυτο;
-
Μήπως είναι κομουνιστής ηγέτης ;
-
@criuser said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Αυτά τα στέγαστρα με τα χιόνια παθαίνουν μεγάλες ζημιές και μπορεί ο σκελετός τους να λυγίσει και να κάνει και ζημιά στο αμάξι.
Χθεσινή από Μπαχρέιν
Credits @cleptok
-
Ετεροχρονισμένα να πω ότι εγώ τη δική μου 116 με πρόγραμμα στα 220, ανάρτηση Μ και φρέσκα 17αρια λαστιχα, την ευχαριστηθηκα πάρα πολύ (και πίσω κίνηση ε;). Είχα συνηθίσει με το μξ5 και με ξενερωνε πολύ που δε γλιστρούσε, το αντίθετο.
-
@a-d-p said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@criuser said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Χθεσινή από Μπαχρέιν
Credits @cleptok
Είναι τα καινούρια φορητά στέγαστρα που βεντουζάρουν στην οροφή του αυτοκινήτου; τι βγάζουν οι ....στηδες....
-
@xenos said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ετεροχρονισμένα να πω ότι εγώ τη δική μου 116 με πρόγραμμα στα 220, ανάρτηση Μ και φρέσκα 17αρια λαστιχα, την ευχαριστηθηκα πάρα πολύ (και πίσω κίνηση ε;). Είχα συνηθίσει με το μξ5 και με ξενερωνε πολύ που δε γλιστρούσε, το αντίθετο.
Λουκούμι !
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!