-
@alexandros-k said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@w202-amg said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Έπιασες το νόημα πήρα το allroad c5 3800€ ,αμάξι των 90-100κ κάποτε.
Ειχε τοσο πολυ στην Ελλαδα? Κατι γυρω στα 65 εχω την εντυπωση . Μπορει να κανω και λαθος , δεν ειμαι σιγουρος
Βασική 65+κ ,το συγκεκριμένο που έτυχε να πάρω με τα έξτρα τιμολογημενα από επίσημο κατάλογο το βγάζω 90+. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης λέει 100κ.
Φυσικά και δεν θα έδινα ποτέ τόσα χρήματα για αμάξι, προτιμώ μεταχειρισμένο και αμάξι μεγάλο.....
Με ψυχρή οικονομική ματιά μια η άλλη βγαίνουν τα τελη-τιμη ....... -
Με γεια Φάνη το νέο εργαλείο!
Έχεις ανοίξει κανένα τόπικ (θα με ενδιέφερε να το διαβάσω) ή ήσουν αποφασισμένος;
Εγώ κοιτάζω για ένα βιτ λόγω και off road, αλλά έχει τρελαθεί ο κόσμος. Η ζήτηση δε.... είναι εξωφρενική! Δεν θα το πιστευα αν δεν το έβλεπα. -
@xenos said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Με γεια Φάνη το νέο εργαλείο!
Έχεις ανοίξει κανένα τόπικ (θα με ενδιέφερε να το διαβάσω) ή ήσουν αποφασισμένος;
Εγώ κοιτάζω για ένα βιτ λόγω και off road, αλλά έχει τρελαθεί ο κόσμος. Η ζήτηση δε.... είναι εξωφρενική! Δεν θα το πιστευα αν δεν το έβλεπα.Δεν άνοιξα....αλλά καλή ιδέα, είχα ανοίξει ένα παλιά...θα το βρώ να γράψω εκεί. Εκτός εαν το γράψω στο Toyota Forum.
-
Καλορίζικο, Φάνη!
-
Καλοριζικο Φανηηηηηη.
Και θα πεταξω για αλλη μια φορα την ατακα που ελαχιστοι τηρησαν....Αντε ευκαιρια να ερθεις και Αρτα -
@fanis75 Καλοτάξιδο φίλε! Φαντάζομαι αυτόματο το Rav? Έδωσες το YC?
-
@realzeus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@fanis75 Καλοτάξιδο φίλε! Φαντάζομαι αυτόματο το Rav? Έδωσες το YC?
Χειροκίνητο. Αυτόματα λίγα, ακριβά και με ενδεχόμενα ζημιάς εαν δεν έχουν συντηρηθεί σωστά.
Το Γιάρις Κρος έχει φύγει από το Νοέμβριο, το έγραψα τότε.
-
@alex-mix said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Καλοριζικο Φανηηηηηη.
Και θα πεταξω για αλλη μια φορα την ατακα που ελαχιστοι τηρησαν....Αντε ευκαιρια να ερθεις και Αρταεγω ηρθα με τουοτα, εσυ ελειπες
-
Ααα! κάνει και τέτοια;
-
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
εγω ηρθα με τουοτα, εσυ ελειπες
Θα λες αληθειες
...ηρθες περασες ακριβως εξω απο το χωριο και τηλ δε πηρες
-
Καλοριζικο Φανηηηηηη.
Και θα πεταξω για αλλη μια φορα την ατακα που ελαχιστοι τηρησαν....Αντε ευκαιρια να ερθεις και Αρταεγω ηρθα με τουοτα, εσυ ελειπες
Λογικό να εριξε άκυρο.
Μην χαλάει και τις παραδοσεις -
@teo-mak said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Καλοριζικο Φανηηηηηη.
Λογικό να εριξε άκυρο.
Μην χαλάει και τις παραδοσειςΗ αλήθεια είναι πως έχει καιρό να παραγγείλει κάποιο αυτοκίνητο.
Θέλω να παραγγείλει κάνα άκυρο, να χαρεί πωλητής και να τον γειώσει σε λίγες ημέρες.
Που είναι εκείνος που πουλούσε ένα αυτοκίνητο αλλά δεν θα εμπαινε κάνεις μέσα να το δει ούτε θα το άγγιζε;;;;
-
@lap said
Η αλήθεια είναι πως έχει καιρό να παραγγείλει κάποιο αυτοκίνητο.
Θέλω να παραγγείλει κάνα άκυρο, να χαρεί πωλητής και να τον γειώσει σε λίγες ημέρες.
Που είναι εκείνος που πουλούσε ένα αυτοκίνητο αλλά δεν θα εμπαινε κάνεις μέσα να το δει ούτε θα το άγγιζε;;;;
Μπααα την εχω καταβρει με το fiesta.
Αλλωστε εχω βαλει αλλες προτεραιοτητες.
Σε κανα 2 χρονια μπορει να με δεις με κανα BYD SEAL -
Ναι καλά!
-
Καλοτάξιδο Φάνη μου. Ελπίζω να το χαρείτε
️
-
Καλοταξιδο @fanis75..φαινεται σε εξαιρετικη κατασταση!!
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@teo-mak said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Καλοριζικο Φανηηηηηη.
Λογικό να εριξε άκυρο.
Μην χαλάει και τις παραδοσειςΗ αλήθεια είναι πως έχει καιρό να παραγγείλει κάποιο αυτοκίνητο.
-
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Αχαχαχα
releaseeeeeee @alex-mix
Χαχα ανετα το κλεινω και του ριχνω ακυρωση μετα
🥰🥰
-
Καλο μηνα..καλοκαιρακι και μπανακι
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!