-
@error404 said in Carspotting [#7]:
Ίσως το αγαπημένο μου thread αν και δεν έχω ποστάρει ποτέ.
Παρακάτω φωτογραφίες από την επίσκεψη μου στο Autoworld στις Βρυξέλλες. Αν κάποιος βρεθεί εκεί αξίζει η επίσκεψη μιας και μπορεί να χαλάσει άπειρες ώρες χαζεύοντας.
Δεν χρειάζονται συστάσεις
Εδώ οι υπόλοιπες για να μην σπαμάρω!
https://imgur.com/a/v2Yoi5Dπωωωωωωωωωω δεν αντέχεται τόση ομορφια μαζεμένη!!!!!!!!!!!!
ΤΥΧΕΡΕ σε ζήλεψα!!! ευχαριστω που το μοιράστηκες
-
Παρακάτω φωτογραφίες από την επίσκεψη μου στο Autoworld στις Βρυξέλλες.
Τι λές τώρα....ούτε που το ήξερα και ήμουν εκει πριν 1 μήνα. Γαμώτο δεν πήγα....την επόμενη φορά. Φαίνεται φοβερό....μπράβο!!!
-
@fanis75 said in Carspotting [#7]:
Παρακάτω φωτογραφίες από την επίσκεψη μου στο Autoworld στις Βρυξέλλες.
Τι λές τώρα....ούτε που το ήξερα και ήμουν εκει πριν 1 μήνα. Γαμώτο δεν πήγα....την επόμενη φορά. Φαίνεται φοβερό....μπράβο!!!
Παίζει να ήμασταν ίδια περίοδο, αν θυμάμαι καλά 3 με 7 Δεκέμβρη ήμουν, έφυγα όταν μάζευαν την Καϊλή Πήγαμε αρκετά βιαστικά τελευταία μέρα γιατί έπρεπε να χωρέσει και ας είχα λίγη ώρα μπροστά μου.
Είχε και πάρα πολλά κλασικά αρκετά παλαιότερα (<60's) που σίγουρα οι γνώστες θα εκτιμήσουν, αλλά εστίασα στα πιο σύγχρονα γιατί πίεζε ο χρόνος.
-
Παίζει να ήμασταν ίδια περίοδο, αν θυμάμαι καλά 3 με 7 Δεκέμβρη ήμουν, έφυγα όταν μάζευαν την Καϊλή
Πολύ κοντά...1 με 5 Δεκεμβρίου ήμουν εγώ!! Είχαμε overlapping....χαχαχα!
-
@fanis75 said in Carspotting [#7]:
Παίζει να ήμασταν ίδια περίοδο, αν θυμάμαι καλά 3 με 7 Δεκέμβρη ήμουν, έφυγα όταν μάζευαν την Καϊλή
Πολύ κοντά...1 με 5 Δεκεμβρίου ήμουν εγώ!! Είχαμε overlapping....χαχαχα!
Ρε αφήστε τον @lap ήσυχο, και μετά απορείτε που γράφει σε όλα τα ποστ
-
Άδεια....λέγεται. Μόλις τελείωσα κάτι δουλειες στο σπίτι και είμαι με το φακιολι στο κεφάλι.
Και ναι αφήστε τον ήσυχο πια.
-
SL43
-
S14 (πρέπει να είναι)
-
S14 (πρέπει να είναι)
Τι ωραία και παιχνιδιάρικα αμαξάκια! Κρίμα που δεν ήρθαν ποτέ Ελλάδα, έστω να τα χαζεύουμε.
-
Είδα πριν λίγο καιρό ένα σαν το παρακάτω.
Μου έκανε τρομερή εντύπωση και μόνο η ιδέα! -
Βγαίνει και σε φθηνότερο
-
-
@xenos said in Carspotting [#7]:
Μου έκανε τρομερή εντύπωση και μόνο η ιδέα!Σιγα την ιδεα
-
Έχεις δίκιο. Αυτό το τζιπάκι θα πηγαίνει τραίνο με 120-140χλμ.
-
Και αμα βρεις κίνηση μπροστά...τραβάς και μια μπαλωθιά...
-
-
@alexandros-k said in Carspotting [#7]:
@xenos said in Carspotting [#7]:
Μου έκανε τρομερή εντύπωση και μόνο η ιδέα!Σιγα την ιδεα
M38 A1 το εμπρός με ΠΑΟ 106 χλστ.
Μ38 το πίσω.Είχα βγάλει ένα Α1, του ΣΙΣΟ, στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης:
@gatoz Έχουμε κάνει τρέλες με δαύτο...
-
Χθες γύρισα από Σρι Λάνκα
τα τουκ-τουκ είναι πολύ διαδεδομένα σε όλες τις ασιατικές χώρες όπως ξέρετε απλά είναι το πρώτο που είδα αστυνομικό χαχαχαχαχχαχα φαντασου να σε καταδιώκει αυτό, την έβαψες, πρεπει να βάλεις δευτέρα για να ξεφύγεις !!!!
το πόσα suzuki wagon r υπάρχουν είναι απίστευτο. το έβγαλα ένα φωτο για τον lap που του αρέσουν αυτές οι τετρατροχες λιλιπουτιες χαζομαρούλες. Τα μισά είναι φτιαγμένα με μεγάλες αεροτομές κτλ. πολύ γέλιο
-
Καλά τέλειο, VFM αυτοκίνητα από s/m μέχρι 3ημερο στο χωριό για ελιές και φουλ τενεκεδες λάδι και καυσόξυλα στην επιστροφή.
-
@yem said in Carspotting [#7]:
Καλά τέλειο, VFM αυτοκίνητα από s/m μέχρι 3ημερο στο χωριό για ελιές και φουλ τενεκεδες λάδι και καυσόξυλα στην επιστροφή.
το wagon R ή το τουκ-τουκ?
σορυ που ρωτάω απλά είναι παρόμοια
Carspotting [#7]