Jan 17, 2025, 12:36 PM

@a-d-p said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:

@williamg said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:

@tgd said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:

@williamg said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:

Ξέρετε εσείς καμία άλλη χώρα όπου πάει ένα γίδι που παριστάνει τον άνθρωπο και κατεβάζει πινακίδες οδικής κυκλοφορίας γιατί έτσι γουστάρει; Εγώ δεν ξέρω.

Νομιζω ότι στην ίδια χώρα κάποιοι βάζουν πινακίδες κυκλφορίας. Για να κάνουν τον δρόμο προέκταη του ιδιωτικού τους χώρου.

Πινακίδες βάζει η τροχαία ή/και ο δήμος. Γενικότερα οι "αρχές". Που τις έχουνε τα γίδια που αναφέρω γραμένες στα @@ τους. Οι οποίες αρχές αντιπροσωπέυουν το γενικότερο συμφέρον - δηλαδή όλους εμάς γενικα και κανέναν συγκεκριμμένα. Τουλ´χιστο όσο αφορά στον ΚΟΚ.

Τώρα αν αναφέρεσαι σε άλλα γίδια που μέσω "μέσων" στραβώνουν την έννοια του γενικού καλού ώστε να βάλει πχ ο δήμος τις πινακίδες που αυτοί θέλουν τότε πάσο.

Η τροχαία και η αστυνομία γενικότερα δεν βάζει οδική σήμανση, γνωμοδοτεί σε ορισμένες περιπτώσεις ή και όχι, ο δήμος έχει την αρμοδιότητα της σήμανσης των οδών του. Προφανώς εξαιρούνται οι Ε.Ο. , αυτοκινητόδρομοι κτλ.

Όπως και να χει οι πινακίδες προστατευονται από το νόμο. Όταν κατεβάζεις μια πινακίδα κάνεις μια πολύ συγκεκριμμένη δημόσια δήλωση που δείχνει την βασική σου άποψη για τους νόμους και την χαρακτηροδομή σου. Και για μένα αυτό που δείχνει είναι ότι δεν κάνεις για πολιτισμένη κοινωνία. Κάτι που το βλέπω εκτεταμμένα σε ότι έχει να κάνει με δημόσιο χώρο και οδική συμπεριφορά στην Ελλάδα. Από εκεί λοιπόν βγάζω τα υπόλοιπα συμπεράσματά μου και μηδενίζω τις μελλοντικές προσδοκίες μου σε αυτές που θα είχα αν ζούσα σε μια μπανανία με αμφίβολο μέλλον.

Στο δια ταύτα. Υπάρχουμε και εμείς οι άλλοι μαλάκες που ξέρω γω περνάμε από ένα δύσκολο σημέιο και λέμε στον δήμο ότι εκεί είναι επικίνδυνο και βάλτε μια πινακίδα και γενικά σκεφτόμαστε τον κακομοίρη μαλάκα που θα πάθει "κακιά στιγμή". Αλλά μάντεψε τί παθαίνεις μετά από 5-6 περιστατικά όπου καταλαβαίνεις πως όλη η χώρα είναι σαν μια πενταήμερη όπου ο καθένας κάνει οτι του καβλώσει και οι θεσμοί είναι είτε αδιαφόροι καθηγητές που πίνουν καφεδούμπα είτε κολυμπάνε στην απελπισία γιατί απλά είναι αδύνατο να κουμαντάρεις πιωμένα έφηβα. Εν ολίγοις δεν πα να γαμηθουμε όλοι.

Σόρυ για το λογύδριο. Πά να γαμηθώ.