-
Παιδια στη Συρο ειναι και ο ξάδερφος.... Ναι οντως το ειχα ξεχάσει το ντιζελ το 100αρι
Και το μικρό μία χαρά θα είναι στη Σύρο..για γενική χρήση τα κατοσταρια προκρίνονται.
-
Λοιπόν ήρθε η γλυκόπικρη στιγμή που κάθε μπαμπάς εξαργυρώνει τις υποσχέσεις... Το καμάρι μου πέρασε στη δεύτερη σχολή επιλογής του (Νομική ΑΠΘ), και αφού κανόνισα για σπίτι (ίδιες τιμές στο Μονακό με το κέντρο Θεσσαλονίκης....) πρέπει του πάρω και αυτοκίνητο. Του αρεσει το καινούργιο 208, οποτε για πείτε έκδοση. Το 75αρι το αποκλείω για να μην με μισήσει οπότε 100αρι αλλά ισως και το diesel γιατι προβλέπω να κάνει το Αθήνα - Θεσσαλονίκη για πλάκα. Συμφέρει πιστεύετε leasing που εχει και μικτή για ζημιές κλπ;
-
Λοιπόν ήρθε η γλυκόπικρη στιγμή που κάθε μπαμπάς εξαργυρώνει τις υποσχέσεις... Το καμάρι μου πέρασε στη δεύτερη σχολή επιλογής του (Νομική ΑΠΘ), και αφού κανόνισα για σπίτι (ίδιες τιμές στο Μονακό με το κέντρο Θεσσαλονίκης....) πρέπει του πάρω και αυτοκίνητο. Του αρεσει το καινούργιο 208, οποτε για πείτε έκδοση. Το 75αρι το αποκλείω για να μην με μισήσει οπότε 100αρι αλλά ισως και το diesel γιατι προβλέπω να κάνει το Αθήνα - Θεσσαλονίκη για πλάκα. Συμφέρει πιστεύετε leasing που εχει και μικτή για ζημιές κλπ;
Κατ' αρχάς συγχαρητήρια. Καταπληκτική φοιτητική πόλη η Θεσσαλονίκη και περισσότερο χαρακτήρα από την Αθήνα.
Αν κάνει πάνω κάτω με το αυτοκίνητο, τότε diesel. Φυσικά 100αρια είτε βενζίνης. Για leasing εσείς ξέρετε, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, και το παιδί καινούργιο αυτοκίνητο σε 4 χρόνια που θα λήξει το leasing.
Ένα μικρό diesel πάντως μπορείτε να το κρατήσετε και 20 χρόνια, μέχρι τελευταίας πετρελαιο- σταγόνας! Είναι απίστευτα οικονομικά και τραβάνε. Αν δεν σε ενδιαφέρει το μετά, leasing μπορεί να συμφέρει.
-
#bravo #kali_stadiodromia
ναι, παρε ντηζελ. μια χαρα ειναι. οχι μην παρεις ληζινγκ, προβλεπονται πολλα χιλιομετρα και δεν θα συμφερει το τιμημα. εχω ενα τετοιο 208 στην εταιρεια. αλλα στον δικο μου φοιτητη, αν και εκπα, εχω παρει ενα κορσα ντηζελ, το ομοιο του 208. συγκρινωντας μαλιστα θα ελεγα οτι ειναι περιπου ιδια με το κορσα να ειναι καλυτερο στο δρομο απο το 208, ισως εχει πιο σπορ ρυθμισεις. για το ληζινγκ, για να παρεις μια ιδεα, σε 18 μηνες ο δικος μου, οκ μαλλον δραστηριος με το γυναικειο φιλο, τα κλαμπ και τις εκδρομες αν και βγαζει μο 8.9 στη φαρμακευτικη, εχει κανει 42000km. σε εποχες καραντινας. ουτε να σκεφτω δεν θελω αν ηταν σαλονικα. και ειδικα αν ειχε την αναλογια γυναικων το τμημα του που θα εχει του δικου σου... πολυ εργατοωρα βλεπω, πολυ... οτι και να παρεις, να φροντισεις να εχει ινφοτέιμεντ που συνδεεται με απλ ή αντροιντ, στη νεα γενια ειναι μαστ.
-
Χαχαχα καμαρώνει ο γατος.
Μπράβο στα παιδάκια σας, άξιοι και οι δύο. Χίλια μπράβο.
Γάτε ξανά συγχαρητήρια για την βαθμό του γιου και μαλιστα σε μια τέτοια δύσκολη σχολή. ΑΞΙΟΣ και ας εχει μπαμπα με εταιρία και 50.000ευρω αυτοκινητο και οχι κάποιο λαϊκό αυτοκινητο.
Θα σας έλεγα να δείτε το sandero lpg... Φθηνο στα παντα και στο κόστος μετακίνησης και ταιριάζει σε φοιτητοκατασταση. Είναι βαρετό εξωτερικά αλλά είναι αρκετά καλό.
-
λαπη να εισαι καλα, αλλα ολοι ειμαστε περηφανοι για τα παιδια μας. και δεν εχουν σημασια οι ακαδημαικες επιδοσεις αλλα η κατανοηση του κοσμου που εχουν. μονο που ζεις σε αλλες εποχες. πλεον, ειδικα σε σχολες αφρου, θα εξηγησω, εχουν ολοι σχεδον οι φοιτητες ροδα, και οι φοιτητριες, και μαλιστα εξαιρετικη.
αφρος λοιπον σχολων, ειναι οι σχολες που οι ιδιοι οι γονεις εχουν καποτε τελειωσει, εχουν πετυχει επαγγελματικα και στελνουν στις ιδιες τα παιδια τους να συνεχισουν. στη νομικη ας πουμε, η πληθωρα των φοιτητων εχουν οικογενειακη σχεση με το αθλημα και μαλιστα πετυχημενη. το αναλογο και χειροτερο στις φαρμακευτικες. οποτε χρημα. που το κορσα ειναι ενα απλο, μικρο, ταπεινο αμαξακι μετακινησης μπροστα ειδικα στα st-gt-gti-wrangler-bmw-mercentes. οκ, υπαρχουν και οι απο σποντα, οπως ο δικος μου. και για να επαναφερω ενα θεμα που ειχαμε αλλου, μια και μιλαμε και για χρημα και φοβερη υποστηριξη των παιδιων σε εκπαιδευτικες πανακριβες δομες ή ιδιωτικων σχολειων ή φροντιστηριων, ειναι αυτες που δεν μπορει ευκολα να χτυπησει η λαικη οικογενεια που δεν εχει τη δυνατοτητα να επενδυσει τοσα πολλα και που φταιει της κεραμεως οτι δεν μπορει να γραψει καλα σε μαθηματα που δεν διδασκονται καν στα δημοσια εκπαιδευτηρια, βλεπε σχεδιο και αρχιτεκτονικες. οι εξαιρεσεις ειναι για να βεβαιωνουν τον κανονα αλλα κυριως για να χρησιμοποιουνται ως παραδειγματα στην αστικη προπαγανδα της πιθανης κατακτησης του ονειρου. προπαγανδα που χειριστηκαν καλα και οι προηγουμενοι μικροψυχοι γουαναμπι αστοι με γιο ερνεστο πουλωντας ονειρα.
-
λαπη να εισαι καλα, αλλα ολοι ειμαστε περηφανοι για τα παιδια μας. και δεν εχουν σημασια οι ακαδημαικες επιδοσεις αλλα η κατανοηση του κοσμου που εχουν. μονο που ζεις σε αλλες εποχες. πλεον, ειδικα σε σχολες αφρου, θα εξηγησω, εχουν ολοι σχεδον οι φοιτητες ροδα, και οι φοιτητριες, και μαλιστα εξαιρετικη.
αφρος λοιπον σχολων, ειναι οι σχολες που οι ιδιοι οι γονεις εχουν καποτε τελειωσει, εχουν πετυχει επαγγελματικα και στελνουν στις ιδιες τα παιδια τους να συνεχισουν. στη νομικη ας πουμε, η πληθωρα των φοιτητων εχουν οικογενειακη σχεση με το αθλημα και μαλιστα πετυχημενη. το αναλογο και χειροτερο στις φαρμακευτικες. οποτε χρημα. που το κορσα ειναι ενα απλο, μικρο, ταπεινο αμαξακι μετακινησης μπροστα ειδικα στα st-gt-gti-wrangler-bmw-mercentes. οκ, υπαρχουν και οι απο σποντα, οπως ο δικος μου. και για να επαναφερω ενα θεμα που ειχαμε αλλου, μια και μιλαμε και για χρημα και φοβερη υποστηριξη των παιδιων σε εκπαιδευτικες πανακριβες δομες ή ιδιωτικων σχολειων ή φροντιστηριων, ειναι αυτες που δεν μπορει ευκολα να χτυπησει η λαικη οικογενεια που δεν εχει τη δυνατοτητα να επενδυσει τοσα πολλα και που φταιει της κεραμεως οτι δεν μπορει να γραψει καλα σε μαθηματα που δεν διδασκονται καν στα δημοσια εκπαιδευτηρια, βλεπε σχεδιο και αρχιτεκτονικες. οι εξαιρεσεις ειναι για να βεβαιωνουν τον κανονα αλλα κυριως για να χρησιμοποιουνται ως παραδειγματα στην αστικη προπαγανδα της πιθανης κατακτησης του ονειρου. προπαγανδα που χειριστηκαν καλα και οι προηγουμενοι μικροψυχοι γουαναμπι αστοι με γιο ερνεστο πουλωντας ονειρα.
Συγχαρητήρια Γάτε για τον γιό και τις επιδόσεις του. Και εμένα στο τόπ της τάξης του ήταν βαθμολογικά και περιμενα να περάσει Αθήνα, αλλά την έχασε για ελάχιστα μόρια. Δεν πειράζει, να ναι καλά τα παιδιά και χαλάλι τα έξοδα. Και όντως έχει να κάνει με την οικογένεια η επιλογή, γιατι ολοι στο σοι μου εκτός απο εμένα είναι δικηγόροι ή δικαστικοί. Εχεις δίκιο για τις ελλείψεις των δημόσιων σχολείων, είναι τραγικές. Και ο δικός μου δημόσιο τέλειωσε, αλλά τα Ανάβρυτα που είναι πρότυπο και στο οποίο μπαίνουν με εξετάσεις και εχει πολύ υψηλό επιπεδο μαθητων σε σχέση με τα άλλα. Εκανε και φροντιστήρια βεβαια, αλλά αυτά είναι αυτονόητα νομίζω στην προετοιμασία των πανελληνίων, ακόμα και για τους μαθητες των ιδιωτικων.
Παντως για να είμαι ειλικρινής, αν δεν έπαιρνε τα γράμματα και δεν το ηθελε ο ίδιος, δεν θα τον εστελνα ούτε στα κολλέγια της π....τσας που πουλάνε πτυχία ανευ αντικρυσματος, ούτε στο εξωτερικό. Οχι για οικονομικούς λόγους, αλλά γιατι πιστεύω οτι δεν είναι απαραίτητο ΟΛΟΙ να ειναι απόφοτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με το ζόρι. Θεωρώ τρομερά υποκριτική και λανθασμένη την κριτική της αντιπολίτευσης οτι δηθεν αποκλείουν παιδια απο τα πανεπιστήμια. 90.000 διαθεσιμες θέσεις υπηρχαν συνολικά, και πέρασαν 62.000 παιδιά. Ποσους περισσότερους αποφοιτους πανεπιστημίου μπορεί να αντέξει μια χρεοκοπημένη χώρα με μια νεκρή αγορά εργασίας που δεν μπορεί να τους απορροφήσει; Ας στραφούν σε κάποιο τεχνικό επάγγλεμα, στην γεωργία, την επιχειρηματικότητα, το εμποριο κλπ. Ημαρτον πια με αυτή την ψύχωση του Ελληνα με τα πτυχία.
-
Γράφω αυτό εδώ ενημερωτικά για πολλούς που ίσως τρωνε σκάλωμα με την ρεζέρβα του αυτοκινήτου τους. Η Πεζο μπορεί να αντικαταστήσει το κιτ επισκευής με πλήρες σετ εφεδρικου τροχού και εργαλείων αντί 160 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις του 208.Το σετ εαν συνδυαστεί με την αγορά του αυτοκινήτου προσφέρεται σαν δώρο. Ενημέρωσή απο αντιπροσωπεία Πεζο.
Επίσης έχουν υπάρξει αλλαγες σε τιμες και εξοπλισμούς απ ότι ειδα. Η allure πλεον προσφέρεται και τον 75αρι κινητήρα αλλα έχασε τα ψηφιακά οργανα. -
Καλή χρονιά, με υγεία και χαρές σε όλους και τις οικογένειες σας!
Και εκεί που είχα καταλήξει σε νέο αυτοκίνητο (i30 Fastback N Line 1.5 T-GDi) ήρθε η επιλογή για εταιρικό Peugeot 208 Active | 1.5 BlueHDi 100 S&S σε μπορντώ και εντάξει δεν μπορούσα να πω όχι..!
Μερικές απορίες:-
Βλέπω στον εξοπλισμό "Σύστημα Multimedia με έγχρωμη οθόνη αφής 7'' SD, Mirror Screen, Bluetooth, θύρα USB, ραδιόφωνο DAB και 6 ηχεία" -> Αυτό σημαίνει ότι θα μπορώ να συνδέω το Android κινητό και να βλέπω την πλοήγηση στην οθόνη και ίσως να παίζω και την μουσική του κινητού στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου;
-
Βλέπω μέγιστη ισχύ 100 ίπποι @ 3.500 σ.α.λ.. και Μέγιστη ροπή 250 Nm @ 1.750 σ.α.λ.
Μέγιστη ταχύτητα (km/h): 188
Επιτάχυνση 0 -100 km/h (sec): 10,2
Απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να τραβάει, όντας και ντίζελ, σε ταξιδάκια κλπ. -
Τι κατανάλωση να περιμένω; Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου: 41 λίτρα -> Να υπολογίζω κανένα 650-700αρι χιλιόμετρα αυτονομία;
-
Αυτό που σίγουρα με χαλάει είναι ότι δεν έχει τα LED φανάρια η έκδοση:
Ελλειπτικοί προβολείς αλογόνου με αυτόματη ενεργοποίηση (Autolight)
Φώτα ημέρας LED & φωτεινή υπογραφή Peugeot ("δόντι λιονταριού")Έχει ασχοληθεί κανείς να βάλει LED λάμπες που να δουλεύουν σωστά στο αυτοκίνητο και να ρυθμίζεται σωστά η δέσμη, ώστε και να βλέπεις καλά στον δρόμο και να μην τυφλώνονται οι απέναντι οδηγοί.
Παράδοση άγνωστη ακόμη, περισσότερα τις επόμενες ημέρες.
-
-
@babisstinson said in Peugeot 208:
Καλή χρονιά, με υγεία και χαρές σε όλους και τις οικογένειες σας!
Και εκεί που είχα καταλήξει σε νέο αυτοκίνητο (i30 Fastback N Line 1.5 T-GDi) ήρθε η επιλογή για εταιρικό Peugeot 208 Active | 1.5 BlueHDi 100 S&S σε μπορντώ και εντάξει δεν μπορούσα να πω όχι..!
Μερικές απορίες:-
Βλέπω στον εξοπλισμό "Σύστημα Multimedia με έγχρωμη οθόνη αφής 7'' SD, Mirror Screen, Bluetooth, θύρα USB, ραδιόφωνο DAB και 6 ηχεία" -> Αυτό σημαίνει ότι θα μπορώ να συνδέω το Android κινητό και να βλέπω την πλοήγηση στην οθόνη και ίσως να παίζω και την μουσική του κινητού στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου;
-
Βλέπω μέγιστη ισχύ 100 ίπποι @ 3.500 σ.α.λ.. και Μέγιστη ροπή 250 Nm @ 1.750 σ.α.λ.
Μέγιστη ταχύτητα (km/h): 188
Επιτάχυνση 0 -100 km/h (sec): 10,2
Απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να τραβάει, όντας και ντίζελ, σε ταξιδάκια κλπ. -
Τι κατανάλωση να περιμένω; Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου: 41 λίτρα -> Να υπολογίζω κανένα 650-700αρι χιλιόμετρα αυτονομία;
-
Αυτό που σίγουρα με χαλάει είναι ότι δεν έχει τα LED φανάρια η έκδοση:
Ελλειπτικοί προβολείς αλογόνου με αυτόματη ενεργοποίηση (Autolight)
Φώτα ημέρας LED & φωτεινή υπογραφή Peugeot ("δόντι λιονταριού")Έχει ασχοληθεί κανείς να βάλει LED λάμπες που να δουλεύουν σωστά στο αυτοκίνητο και να ρυθμίζεται σωστά η δέσμη, ώστε και να βλέπεις καλά στον δρόμο και να μην τυφλώνονται οι απέναντι οδηγοί.
Παράδοση άγνωστη ακόμη, περισσότερα τις επόμενες ημέρες.
Δε θα καίει πολύ και θα κινείται πολύ αξιοπρεπώς. Για τα led αν το φανάρι είναι projector ας πούμε μπορείς να βάλεις led λάμπες που στις περισσότερες συνθήκες δε θα στραβώνουν τον απέναντι..
-
-
Kαλορίζικο!
Kατά 99% θα μπορείς να παίζεις Αndroid auto εφόσον λέει Mirrorlink (νομίζω στο 2008 σε έκδοση με την ίδια οθόνη γίνεται).Ρώτα και κανέναν αντιπρόσωπο μήπως και μπορεί να στο ξεκαθαρίσει.
Για τα υπόλοιπα,ότι σου είπε ο Mastoras. -
Τι γινεται?πρωταπριλια νομιζει οτι εχει η Peugot?Στον διαμορφωτη εχει ριξει τις τιμες απο 5.000 μεχρι 10.000 ?παιρνεις το 208 μ 12.000, το 2008 αυτοματο gt-line εκδοση απο 34.000 στις 23.000?η απλα κανει κανενα update sto site και δεν ξερει τη τυφλα της?
-
@plev said in Peugeot 208:
Τι γινεται?πρωταπριλια νομιζει οτι εχει η Peugot?Στον διαμορφωτη εχει ριξει τις τιμες απο 5.000 μεχρι 10.000 ?παιρνεις το 208 μ 12.000, το 2008 αυτοματο gt-line εκδοση απο 34.000 στις 23.000?η απλα κανει κανενα update sto site και δεν ξερει τη τυφλα της?
AAA απλα δεν βαζει τους φορους πλεον στον διαμορφωτη!!τζαμπα χαρηκα!
-
Δεν χάρηκες μόνο εσύ. Και στην Citroen τα ίδια, ίσως και στην Opel.
https://forum.4troxoi.gr/topic/92567/forum-kataskeyastes-kai-montela-citroen-c4-iii-mod-2021/1968?_=1641144762195 -
Και η audì δεν περιλαμβάνει φόρους (τέλος ταξινόμησης) στον διαμορφωτή.
Είναι μια πρακτική marketing που σε οδηγάει στην έκθεση νομίζοντας πως το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει έχει πολύ καλή τιμή. -
Και η Φόρντ παλιότερα . Δεν ξέρω τώρα.
-
Καλησπέρα έκανα αλλαγή στο δοχείο ουρίας εκτός της αντιπροσωπείας λόγο ότι δεν είναι μέσα στην εγγύηση πως μπορώ να δω αν έχει την καινούρια τάπα;;;
-
Έπρεπε να τους ρωτήσεις εκείνη την ώρα αν είναι διαφορετικά….αν επιτρέπεται,καινούργιο έβαλες ή μεταχειρισμένο? Κόστος?
-
@kkostask said in Peugeot 208:
Έπρεπε να τους ρωτήσεις εκείνη την ώρα αν είναι διαφορετικά….αν επιτρέπεται,καινούργιο έβαλες ή μεταχειρισμένο? Κόστος?
Καινούριο μαζί με τα εργατικά 1050€
Θα τον ρωτήσω να δω τι έβαλε -
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά σε αντιπροσωπεία το έβαλα 850 κομπλέ…
Peugeot 208