-
εντάξει ρε φίλε,η εταιρεία λέει επίσημα για 4.5 μεικτά
-
@nikolnikol1999 said in Renault Clio IV:
Συνεχιζει να καιει τοσο?
-
@nikolnikol1999 said in Renault Clio IV:
Ε από όσο λέει η εταιρία εσυ βάζε και είκοσι με τριάντα τις εκατό παραπάνω,σε πραγματικές συνθήκες και είσαι μέσα..
-
Γεια σας, ψάχνω για μικρό αυτοκίνητο πόλης να αντικαταστήσω παλιό Saxo. Είδα την παρακάτω αγγελία στην περιοχή μου.
https://tagarasauto.car.gr/cars/view/330364301
Θα μπορούσατε να μου πείτε καμιά γνώμη;
-
@kostashagi said in Renault Clio IV:
Γεια σας, ψάχνω για μικρό αυτοκίνητο πόλης να αντικαταστήσω παλιό Saxo. Είδα την παρακάτω αγγελία στην περιοχή μου.
να προσέχεις πολύ σε μαντράδες. Να το δεις ΜΟΝΟ αν δεχτει να το πάρεις και να το πας να το δει δικός σου καλός μάστορας ή αντιπροσωπεία της Renault να σου πει αν έχει φάει τράκο και σε τι κατάσταση είναι γενικά. Αν δεν δεχτει κάτι βρωμαει
γενικα καλο αμάξι το clio αν είναι σε καλή κατάσταση
-
@cirus said in Renault Clio IV:
να προσέχεις πολύ σε μαντράδες. Να το δεις ΜΟΝΟ αν δεχτει να το πάρεις και να το πας να το δει δικός σου καλός μάστορας ή αντιπροσωπεία της Renault να σου πει αν έχει φάει τράκο και σε τι κατάσταση είναι γενικά. Αν δεν δεχτει κάτι βρωμαει
γενικα καλο αμάξι το clio αν είναι σε καλή κατάσταση
Δυστυχώς ακόμα και οι αντιπροσωπείες όταν γειτονεύουν με τον έμπορο, λόγω γνωριμίας, σιναφιού, κοινών συμφερόντων δεν είναι να τις εμπιστεύεσαι. Καλύτερα με δικό σου άνθρωπο σε κατάλληλο χώρο και μέσα ώστε να ελέγξει το όχημα σωστά
-
Αρχικά να ελέγξεις εαν είναι Ελληνικό ή εισαγωγής (γιατί μοιάζει για εισαγωγής).
-
Εισαγωγής φαίνεται σίγουρα με περισσότερα χλμ. Ξεκίνα με φαναρτζή και βλέπουμε
-
Καλησπέρα , θα ήθελα την γνώμη σας για το μοντέλο του 17-18 βενζίνη , για τον 900ρη κινητήρα με 90 ίππους.
Η χρήση του θα είναι για την πολη κυρίως και για κανα ταξίδι και μπαγάζια για 3μελης οικογένεια.
-
θα μας καλύψει θεωρείται να μπορείς να ταξιδεύεις ανετά και φορτωμένος σε νορμάλ ταχύτητες , να μπορείς να κάνεις μια προσπέραση αν χρειαστεί, και να είναι οικονομικο μεσα στην πολη?
-
Η λειτουργεία eco αξιζει η το κανει να σέρνετε ?
-
Ο 1.0 κινητήρας των 100 αλόγων εχει μεγαλες διαφορες?
-
και κατι τελευταιο , Σε μοντελο του 17 με 90.000 χιλιομετρα τι να προσεξω απο θεμα σερβις που μπορει να χρειαζεται οσονούπω
-
-
-
@georgekn said in Renault Clio IV:
Γιώργο, μην τρομάζεις τον συμφορουμίτη...
Μέσα στο άρθρο αναφέρεται: "Στην Ελλάδα, η ανάκληση αφορά ένα αυτοκίνητο Dacia Sandero, ο κάτοχος του οποίου έχει ειδοποιηθεί σχετικά."
Τα bold δικά μου...
-
Πρέπει να ήταν αυτό που θαύμαζα σε ένα φανάρι και το κοιτούσα επίμονα.
-
@antoniokon said in Renault Clio IV:
Μέσα στο άρθρο αναφέρεται: "Στην Ελλάδα, η ανάκληση αφορά ένα αυτοκίνητο Dacia Sandero, ο κάτοχος του οποίου έχει ειδοποιηθεί σχετικά."
Τα bold δικά μου...
Σωστά δεν το παρατήρησα
-
@antoniokon said in Renault Clio IV:
Τα bold δικά μου...
Άστο ρε όπως ήταν. Κάπως πρέπει να στηριχθεί το αφήγημα των "γαλλόχρεπων" από τους "αντικειμενικούς" του φόρουμ.
-
Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω ένα renault clio 2018 1.5dci 90ps. Έχω δύο θέματα τα οποία σχετίζονται μεταξύ τους πιστεύω.
Το πρώτο είναι ότι δεν δουλεύει το cruise control παρά μόνο με την 1η ταχύτητα. Το δεύτερο είναι ότι δεν δουλεύει ο δείκτης αλλαγής ταχύτητας στο καντράν παρά μόνο απο1η σε 2η ταχύτητα. Για να σας προλάβω το έχω πάει σε γνήσια διαγνωστικά αλλά δεν βγάζει κάποια βλάβη. Αυτό που βρήκαν στο συνεργείο είναι ότι το αυτοκίνητο έχει αλλάξει σασμάν και φοράει άλλον κωδικό. Κάποιοι σε ομάδα στο Facebook λένε πως αυτό είναι το πρόβλημα αλλά είναι και ένας ο οποίος έχει αλλάξει σασμάν με τον ίδιο κωδικό και το πρόβλημα παραμένει. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έχει συμβεί σε κανέναν? Έχει κανένας καμία ιδέα? Κατάφερε να το φτιάξει κάποιος κι αν ναι πως? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Μήπως δεν έχει συνδεθεί ο αισθητήρας σχέσης στο κιβώτιο ή δεν αναγνωρίζεται αν είναι άλλο σαζμάν ή δεν έχει καν το νέο? Κάτι τέτοιο φαντάζομαι.
-
@antonakis said in Renault Clio IV:
Μήπως δεν έχει συνδεθεί ο αισθητήρας σχέσης στο κιβώτιο ή δεν αναγνωρίζεται αν είναι άλλο σαζμάν ή δεν έχει καν το νέο? Κάτι τέτοιο φαντάζομαι.
Που βρίσκεται αυτό? Αλλά αν είναι αποσυνδεμενο γιατί δείχνει την 1η?
Αν είναι το σασμάν τότε δεν ασχολούμαι άλλο αλλά με σκανδαλισε το παιδί που είπε ότι άλλαξε σασμάν και παραμένει το πρόβλημα. -
Δεν έχω ιδέα που βρίσκεται σε αυτό (σίγουρα πάνω στο σαζμάν δεν έχει κάποιο καλώδιο?), αλλά τα συμπτώματα αυτό με κάνουν να νομίζω.
Ίσως το συνεργείο με το διαγνωστικό μπορούσε να σου πει αν έχει σφάλμα στην ανάγνωση του αισθητήρα ταχυτήτων. -
@antonakis said in Renault Clio IV:
Δεν έχω ιδέα που βρίσκεται σε αυτό (σίγουρα πάνω στο σαζμάν δεν έχει κάποιο καλώδιο?), αλλά τα συμπτώματα αυτό με κάνουν να νομίζω.
Ίσως το συνεργείο με το διαγνωστικό μπορούσε να σου πει αν έχει σφάλμα στην ανάγνωση του αισθητήρα ταχυτήτων.Στο συνεργείο περίμεναν να τους βγάλει βλάβη στο διαγνωστικό αλλιώς σήκωσαν τα χέρια ψηλά
-
Αν τα σηκώνουν πως να βρουν τι έχει; με τα πόδια;
Αυτά κάνουν στα συνεργεία λες και τους ληστεύουν.
Τεσπα ίσως είναι θέμα προγραμματισμού εγκεφάλου.
Γενικα αν αλλάξει το γραναζωμα του κιβωτίου χάνεται το cc
Renault Clio IV