-
@dettol said in Ποια διαδρομή να προτιμήσω;:
@cirus said in Ποια διαδρομή να προτιμήσω;:
90χλμ πιο πολύ και περίπου 40' περισσότερη ώρα, αλλά ο δρόμος από Δομοκό έχει φτιάξει καθόλου από το 2019?
πηγαμε τρικαλα περισυ. Ε65 και μετα Α3, τον οποιον περιμενω πως και πως να τελειω
ΚΑΣΤΟΡΙΑ ε??? πωωωωω ζηλεύω. Αγαπημένη η Καστορια
πηγαμε περισυ για πασχα. Βολτα πρεσπες και νυμφαιο. Πραγματικα φανταστικα μερη και τυχεροι οι βορειοι που τα εχουν στα ποδια τους. Δυστυχως απο αθηνα ειναι αρκετες ωρες και μετα τα τρικαλα δυσκολευει ο δρομος. Οταν με το καλο τελειωσει ο Α3 θα ειναι 4-5 ωριτσες ανετης οδηγησης. Ανυπομονω να ξαναπαμε!
Εκανα την ίδια διαδρομη πριν μερικούς μήνες
-
90χλμ πιο πολύ και περίπου 40' περισσότερη ώρα, αλλά ο δρόμος από Δομοκό έχει φτιάξει καθόλου από το 2019?
πηγαμε τρικαλα περισυ. Ε65 και μετα Α3, τον οποιον περιμενω πως και πως να τελειω
ΚΑΣΤΟΡΙΑ ε??? πωωωωω ζηλεύω. Αγαπημένη η Καστορια
πηγαμε περισυ για πασχα. Βολτα πρεσπες και νυμφαιο. Πραγματικα φανταστικα μερη και τυχεροι οι βορειοι που τα εχουν στα ποδια τους. Δυστυχως απο αθηνα ειναι αρκετες ωρες και μετα τα τρικαλα δυσκολευει ο δρομος. Οταν με το καλο τελειωσει ο Α3 θα ειναι 4-5 ωριτσες ανετης οδηγησης. Ανυπομονω να ξαναπαμε!
Εκανα την ίδια διαδρομη πριν μερικούς μήνες
επισης, αν και ξεφευγουμε απο το θεμα του νηματος, πρεπει να το πω, πως τετοια φιλοξενια και εξυπηρετηση σαν αυτην που βρηκα στην καστορια δεν την εχω δει πουθενα στην ευρωπη!
-
Εκανα πριν 2 χρόνια την διαδρομή μέχρι Φλώρινα από Αθήνα. Μία χαλαρή εκδρομή είναι. Αθήνα - Λάρισα - Ελασσόνα - Κοζάνη - Φλώρινα. 5 ώρες με 2 στάσεις και παράκαμψη για βόλτα στον Βελβεντό.
Η επιστροφή από Γρεβενά - Καλαμπάκα, επίσης άνετα.
-
Δεν βρηκα καποιο πιο σχετικο νημα και δεν ηθελα να ανοιξω νεο. Ψαχνω προορισμο για μονοημερη διαδρομη σε χρονικη αποσταση περιπου 2.5 ωρες απο αθηνα.
Καλαματα ειναι το ενα σεναριο που σκεφτομαστε. Κορινθος, πιο κοντα, αλλα εχουμε παει αρκετες φορες. Λουτρακι δεν με ενθουσιαζει, χαλκιδα το ιδιο. Ναυπλιο ουτε κατα διαννοια, εχω παει πολλες φορες και πλεον γινεται χαμος απο κοσμο οποτε το αποφευγω.Ευχαριστω για την οποια βοηθεια!
-
Καλαμάτα καλά είναι.
Επίσης Τρίκαλα είναι πάλι στις 2.30 ώρες.
Ακόμα Ναύπακτος.
-
Για μονοήμερη Καλαματα είναι ιδανικά!Μια ευθεία σε 2 ώρες είσαι εκεί.
-
περιπου 2.5 ωρες απο αθηνα
Με φόρτιση;
Ειδάλλως με θερμικη bmw και 250χλμ/ώρα και μια στάση για ανεφοδιασμό... Θεσσαλονίκη
-
@criuser said in Ποια διαδρομή να προτιμήσω;:
Καλαμάτα καλά είναι.
Επίσης Τρίκαλα είναι πάλι στις 2.30 ώρες.
Ακόμα Ναύπακτος.
τρικαλα ειχαμε παει 3ημερο πριν λιγους μηνες. Δεν ηταν ασχημα, αλλα δεν ενθουσιαστηκα κιολας.
Ναυπακτος ειναι ωραια λογω της θαλασσας, αλλα πηγαμε ακομα πιο προσφατα σε αλλη μας μονοημερη.
Εχουμε παει και καλαματα, αλλα ειναι προ 2-3 ετων οποτε δεν το εχουμε τοσο φρεσκο.
Βολος ειναι καλη φαση, εχουμε παει, αλλα ειναι περισσοτερη ωρα και θελω να ειμαστε πισω νωρις. -
@lap said in Ποια διαδρομή να προτιμήσω;:
περιπου 2.5 ωρες απο αθηνα
Με φόρτιση;
Ειδάλλως με θερμικη bmw και 250χλμ/ώρα και μια στάση για ανεφοδιασμό... Θεσσαλονίκη
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
-
Προτείνω ημερήσιο ασφάλτινο roadtrip κοντά στην φύση αλλά και τον πολιτισμό, με ποικιλία τοπίων και με δυνατότητα σύντομων ενδιάμεσων στάσεων, καμιά 450αριά χιλιόμετρα συνολικά: Αθήνα>Κιάτο>Λίμνη Στυμφαλία>Λίμνη Δοξα>Λυκούρια>Κλειτορία>Πλανητέρο>Καλάβρυτα>Αθήνα (από παλιά εθνική Πατρών Κορίνθου)
-
@argyn said in Ποια διαδρομή να προτιμήσω;:
Προτείνω ημερήσιο ασφάλτινο roadtrip κοντά στην φύση αλλά και τον πολιτισμό, με ποικιλία τοπίων και με δυνατότητα σύντομων ενδιάμεσων στάσεων, καμιά 450αριά χιλιόμετρα συνολικά: Αθήνα>Κιάτο>Λίμνη Στυμφαλία>Λίμνη Δοξα>Λυκούρια>Κλειτορία>Πλανητέρο>Καλάβρυτα>Αθήνα (από παλιά εθνική Πατρών Κορίνθου)
Καταπληκτική διαδρομή και αν θυμάμαι καλά στο Πλανητέρο (πανέμορφη τοποθεσία) σταματάς και τρως πέστροφα. Λίμνη Δόξα πανέμορφη επίσης (Αλλά νομίζω ότι με ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι σχεδόν αδύνατη η υλοποίηση της, περιλαμβάνει πανέμορφες ορεινές διαδρομές στις οποίες αποκλείεται να υπάρχει η δυνατότητα φόρτισης)
-
Δεν βρηκα καποιο πιο σχετικο νημα και δεν ηθελα να ανοιξω νεο. Ψαχνω προορισμο για μονοημερη διαδρομη σε χρονικη αποσταση περιπου 2.5 ωρες απο αθηνα.
2.5 ώρες Καλάβρυτα είναι σούπερ. Αλλιώς και Τρίκαλα Κορινθίας, Καλαμάτα, Ναύπακτος κλπ.
-
Γυθειο!
-
@fanis75 said in Ποια διαδρομή να προτιμήσω;:
2.5 ώρες Καλάβρυτα είναι σούπερ. Αλλιώς και Τρίκαλα Κορινθίας, Καλαμάτα, Ναύπακτος κλπ.
τρικαλα κορινθιας τα φοβαμαι λογω περιοδου, δηλ φοβαμαι οτι θα εχουν μαζεψει πολυ κοσμο (και δεν γουσταρω την πολυκοσμια ). Καλαβρυτα εχω παει αλλη φορα και επισης δεν ενθουσιαστηκα. Ισως θα πρεπει να τους δωσω αλλη μια ευκαιρια, αλλα νομιζω οτι θα γινεται χαμος τωρα.
-
@antonmone said in Ποια διαδρομή να προτιμήσω;:
Γυθειο!
αυτο το ειχα οντως στο νου μου! Για πες, θα ειναι οκ τετοια περιοδο ή θα ειναι καταθλιψη; Εχει ενδιαφερον να βολταρεις εκει; παραλια/θαλασσα βλεπω οποτε χαλια δεν μπορει να ειναι
-
Γυθειο!
αυτο το ειχα οντως στο νου μου! Για πες, θα ειναι οκ τετοια περιοδο ή θα ειναι καταθλιψη; Εχει ενδιαφερον να βολταρεις εκει; παραλια/θαλασσα βλεπω οποτε χαλια δεν μπορει να ειναι
Σίγουρα δεν θα έχει κόσμο αυτή την περίοδο,αν σε πειράζει η πολυκοσμία όπως εμένα είναι ιδανικά.Μπορεις να περπατησεις χιλιόμετρα ακριβώς δίπλα στη θάλασσα,πίνεις τον καφέ σου χαλαρά και αν έχεις όρεξη η Αρεοπολη για λίγο πιο κοσμικά είναι δίπλα.Το Γυθειο είναι και πολύ γραφικό.Τωρα δεν θα σου πω ψέμματα μιας και είμαι από εκεί,αν θες να δεις κόσμο κλπ τότε να μην πας αυτή την περίοδο γιατί δεν θα σου αρέσει.Ο δρόμος είναι πολύ καλός μέχρι την Σπάρτη,μετά υποχρεωτικά πας η από τον περιφερειακό που είναι ένα ρεύμα ανά κατεύθυνση αλλά το πατάς άνετα η μέσα από την πόλη να χαζέψεις κόσμο και κίνηση.Σπαρτη Γυθειο είναι 43 χλμ αλλά είναι χαλαρά αυτή την εποχή πάλι μπορείς να κινηθείς με ασφάλεια.
-
Βυτίνα, Δημητσάνα, Στεμνίτσα...όρος Μαίναλο...
Βαμβακού, Καρυές...όρος Πάρνωνας...
-
Γυθειο!
Σίγουρα δεν θα έχει κόσμο αυτή την περίοδο,αν σε πειράζει η πολυκοσμία όπως εμένα είναι ιδανικά.Μπορεις να περπατησεις χιλιόμετρα ακριβώς δίπλα στη θάλασσα,πίνεις τον καφέ σου χαλαρά και αν έχεις όρεξη η Αρεοπολη για λίγο πιο κοσμικά είναι δίπλα.Το Γυθειο είναι και πολύ γραφικό.Τωρα δεν θα σου πω ψέμματα μιας και είμαι από εκεί,αν θες να δεις κόσμο κλπ τότε να μην πας αυτή την περίοδο γιατί δεν θα σου αρέσει.Ο δρόμος είναι πολύ καλός μέχρι την Σπάρτη,μετά υποχρεωτικά πας η από τον περιφερειακό που είναι ένα ρεύμα ανά κατεύθυνση αλλά το πατάς άνετα η μέσα από την πόλη να χαζέψεις κόσμο και κίνηση.Σπαρτη Γυθειο είναι 43 χλμ αλλά είναι χαλαρά αυτή την εποχή πάλι μπορείς να κινηθείς με ασφάλεια.
ΔΕΝ θελω να δω κοσμο!
Οπως το περιγραφεις ακουγεται ονειρικο. Πρεπει να εχω περασει απο γυθειο οταν πηγαμε προ 5-6 ετων στη μονεμβασια, αλλα δεν το θυμαμαι καθολου.
Αρεοπολη ε; Θα με κυνηγησει η γυναικα μου. Ξεκινησαμε απο το "ελα μωρε 2 ωριτσες να παμε στην καλαματα που ειναι μια ευθεια και δυο τσιγαρα δρομος" στο νοτιο ακρο του μεσαιου ποδιου
Τεσπα, εγω ψηθηκα, αντε να δουμε και τι θα πει το αφεντικο. -
@antoniokon said in Ποια διαδρομή να προτιμήσω;:
Βυτίνα, Δημητσάνα, Στεμνίτσα...όρος Μαίναλο...
Βαμβακού, Καρυές...όρος Πάρνωνας...
Στα πρωτα 3 εχω παει μονοημερες και ειναι οντως ενδιαφεροντα, αλλα φοβαμαι οτι θα βουλιαζουν απο κοσμο αυτην την περιοδο.
Σπευδω στο google maps να δω τα αλλα δυο (βαμβακου,καρυες)!! -
Γυθειο!
ΔΕΝ θελω να δω κοσμο!
Οπως το περιγραφεις ακουγεται ονειρικο. Πρεπει να εχω περασει απο γυθειο οταν πηγαμε προ 5-6 ετων στη μονεμβασια, αλλα δεν το θυμαμαι καθολου.
Αρεοπολη ε; Θα με κυνηγησει η γυναικα μου. Ξεκινησαμε απο το "ελα μωρε 2 ωριτσες να παμε στην καλαματα που ειναι μια ευθεια και δυο τσιγαρα δρομος" στο νοτιο ακρο του μεσαιου ποδιου
Τεσπα, εγω ψηθηκα, αντε να δουμε και τι θα πει το αφεντικο.Πες στο αφεντικο να διαβασει τα τοπικ της Tesla και της ηλεκτροκίνησης στο φόρουμ να κάνετε μονοήμερη μέχρι την Ερμού στο Σύνταγμα!
Ποια διαδρομή να προτιμήσω;