Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Οδήγησα....
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Οδήγησα....
    • 1
    • 2
    • 466
    • 467
    • 468
    • 469
    • 470
    • 524
    • 525
    • 468 / 525
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    121
    10487
    136225
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • B
      bill_hsd @lap last edited by

@lap said in Οδήγησα....:

Εγώ είχα πάθει σοκ με το chr. Το οδήγησα μόνο και μόνο για να δοκιμάσω το stop&go acc. Και τελικά έψαχνα να βρω στροφές. Το πίσω μέρος ήταν άψογο για suv. Η αντίδραση του μπροστινού θύμιζε hatchback

Έπαθα σοκ. Καμία σχέση με τα παλιότερα suv

Ζύγισμα hatchback έχει το C-HR, αν δεις πόσο χαμηλά έχει τοποθετημενο τον κινητήρα.
      Με διπλά ψαλίδια πίσω, αν ξέρεις να το πας, το ευχαριστιέσαι (και) σε στροφιλικι.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • L
        lap last edited by lap

Ποτε θα βγει το νέο;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

B 2 Replies Last reply Reply Quote 0
        • B

@realzeus said in Οδήγησα....:

@bill_hsd said in Οδήγησα....:

είναι στημένο για την απόλυτη οικονομία, την οποία κάνεις άλλος κατασκευαστής υβριδικων δεν μπορεί να επιτύχει ακόμα

Ε νομίζω η Honda είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο.

ΥΓ: Η εφαρμογή έγραψε 8,7 λίτρα στα 100 για την βόλτα μας. Νομίζω μπορούσα να πετύχω και 9+ με λίγη παραπάνω προσπάθεια. 😄

Ίσως τα υβριδικά Honda να είναι κοντά στα υβριδικά Toyota σε καταναλώσεις σε καθαρά αστική χρήση, αλλά έχω την εντύπωση ότι τα Honda σε ανοιχτό δρόμο ξεφεύγουν σε κατανάλωση εύκολα, πλησιάζοντας ή ξεπερνώντας μέσες καταναλώσεις ταξιδιου συμβατικών βενζίνης.

8,7 για την οδήγηση που περιέγραψες δεν είναι τίποτα. Άλλα σύγχρονα συμβατικά έχουν τέτοιες καταναλώσεις σε φάση ρονταρίσματος.

realzeus 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • B

@lap said in Οδήγησα....:

Ποτε θα βγει το νέο;

Αργεί ακομα. Μέσα του '24 και αν, πιστεύω ότι θα έρθει Ελλάδα.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • realzeus
              realzeus @bill_hsd last edited by

@bill_hsd said in Οδήγησα....:

Ίσως τα υβριδικά Honda να είναι κοντά στα υβριδικά Toyota σε καταναλώσεις σε καθαρά αστική χρήση, αλλά έχω την εντύπωση ότι τα Honda σε ανοιχτό δρόμο ξεφεύγουν σε κατανάλωση εύκολα, πλησιάζοντας ή ξεπερνώντας μέσες καταναλώσεις ταξιδιου συμβατικών βενζίνης.
              8,7 για την οδήγηση που περιέγραψες δεν είναι τίποτα. Άλλα σύγχρονα συμβατικά έχουν τέτοιες καταναλώσεις σε φάση ρονταρίσματος.

Η αλήθεια είναι ότι η κατανάλωση είναι το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει, οπότε δεν την κοιτάω καν. Κατά τύχη κοίταξα το trip computer του Saab την ίδια βραδιά (έψαχνα την εξωτερική θερμοκρασία και αναγκαστικά πρέπει να περάσεις και από το μενού της κατανάλωσης) και είδα ότι είχε κι αυτό 8,7, αλλά με πολύ πιο ήπια οδήγηση, λόγω ισχύος, που μπορείς να πηγαίνεις με μισό γκάζι μέχρι 3000 ΣΑΛ και να προσπερνάς τους πάντες. Μετά πρέπει να ανέβηκε βέβαια γιατί βάρεσα μια 200άρα στον γυρισμό για το σπίτι μου. 😄

B 1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • gatoz
                gatoz last edited by

#ahahahahahahah

#timoria_na_odigas_toyta

τι αμαρτια εκανες? ε?

#milf-a-man

realzeus 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                • realzeus
                  realzeus @gatoz last edited by

@gatoz said in Οδήγησα....:

#ahahahahahahah

#timoria_na_odigas_toyta

τι αμαρτια εκανες? ε?

Youtube Video

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • alex-mix
                    alex-mix last edited by

Ερωτηση γιατι μολι τωρα ειδα ενα land rover evogue μαυρο (ο θεος να το κανει με τοσπ κοκκινοχωμα)ειχε 2 κεραιες καρχαρια.Ειναι το σχεδιο ετσι ή παιζει κατι αλλο?

• B
                      bill_hsd @realzeus last edited by

@realzeus said in Οδήγησα....:

Η αλήθεια είναι ότι η κατανάλωση είναι το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει, οπότε δεν την κοιτάω καν. Κατά τύχη κοίταξα το trip computer του Saab την ίδια βραδιά (έψαχνα την εξωτερική θερμοκρασία και αναγκαστικά πρέπει να περάσεις και από το μενού της κατανάλωσης) και είδα ότι είχε κι αυτό 8,7, αλλά με πολύ πιο ήπια οδήγηση, λόγω ισχύος, που μπορείς να πηγαίνεις με μισό γκάζι μέχρι 3000 ΣΑΛ και να προσπερνάς τους πάντες. Μετά πρέπει να ανέβηκε βέβαια γιατί βάρεσα μια 200άρα στον γυρισμό για το σπίτι μου. 😄

Και για εμένα πάντως δεν ήταν το αποφασιστικό κριτήριο η κατανάλωση, για να πληρώσω ως ιδιώτης 35+ χιλιάρικα για το C-HR μου + 5-6 χιλιάρικα για αξεσουάρ (κάθε μήνα όλο και κάτι βάζω...🤣), ώστε να γλυτώνω 50-100 ευρώ τον μήνα από βενζίνες.
                      Είναι η όλη φάση του υβριδικού αυτοκινήτου, που όσοι την έχουν ζήσει λίγο, μετά δύσκολα αλλάζουν.
                      Υ.Γ. Είχα στο παρελθόν ΜΙΝΙ R56 στα 250 άλογα και διάφορα BMW, αλλά υποκειμενικά νομίζω ότι έχουν περάσει πλέον αυτές οι εποχές, ίσως κάνω και λάθος.
                      Γενικώς, όπως τη βρίσκει ο καθένας...

1 Reply Last reply Reply Quote 5
                      • realzeus
                        realzeus last edited by

Όπως την βρίσκει ο καθένας είναι η σωστή φράση. Το επόμενό μου μακάρι να είναι 400+ άλογα!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 5
                        • fanis75
                          fanis75 moderator last edited by fanis75

Επιτέλους οδήγησα (πριν αρκετές ημέρες) την Corolla F/L, εκδοση GR Sport με το υβριδικό σύνολο των 140 ίππων. Την είχα για 1 ώρα (Ευχαριστώ την Tοyota Polis Σταυρός και τον Φώτη!) και έκαναν την "κλασσική"- για εμένα - διαδρομή: Σταυρός - Λαυρίου - Αεροδρόμιο (μέσω Α.Ο) - Σπήλαιο Παιανίας - Σταυρός. Συνολικά περί τα 60-70χλμ.

Όπως ξέρετε οι περισσότεροι έχω την Corolla πριν τον F/L, οπότε οι συγκρίσεις άμεσες και αναπόφευκτες.

Αρχικά οι διαφορές εξωτερικά είναι ανεπαίσθητες και πρέπει να προσέξεις αρκετά για να καταλάβεις το F/L μοντέλο. Βέβαια ακόμα το σχέδιο δείχνει μοντέρνο και σύγχρονο οπότε δεν είχαν λόγο για δραματικές αλλαγές. Το ίδιο και στο εσωτερικό, μικρές αλλαγές και κυριότερες το νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και τη νέα οθόνη πολυμέσων (με αστεία γραφικά - χάλια τα έκαναν!).

Δυο ακόμα παρατηρήσεις:
                          Η 1η θετική είναι ότι έχουν βελιτώσει πολύ τις τσιμούχες των παραθύρων. Οπότε πλέον κλείνουν χωρίς του "γκούπ" που κάνουν στην δικιά μου. Θυμίζει αρκετά BMW στο κλείσιμο το παράθυρο. Επίσης, πλέον (τουλάχιστον στο TD) το παράθυρο όταν είναι μισάνοιχτο δεν τρίζει!

Η 2η αρνητική είναι ότι αφαίρεσαν τους φωτιζώμενους διακόπτες για τα ηλεκτρικά παράθυρα!!! Ενώ η δικιά μου έχει, η F/L εχει τους διακόπτες που έχει και η CC - έλεος ρε σεις!! Μοντέλο F/L και αφαιρούν πράγματα οι Ιάπωνες....τι να πώ!?!?

Στην οδήγηση τώρα, το αυτοκίνητο είναι γνώριμο αλλά συνολικά βελτιωμένο. Νοιώθεις αμέσως την διαφορά στην ιπποδύναμη, τόσο στο ξεκίνημα όσο κυρίως στις ρεπρίζ. Η διαφορά (σε αίσθηση, δεν έχω όργανα να μετρήσω) είναι ότι η διαφορά με το προ-F/L μοντέλο δεν είναι μόνο 18 άλογα αλλά τουλάχιστον 30. Σε κάποια σημεία μου θύμισε το Φόκους με τα 150 άλογα που είχα οδηγήσει, τόσο ψυχωμένο είναι το νέο υβριδικό σύνολο. Επιπλέον μπόνουνς ο ήχος που πλέον είναι λιγότερος και καλύτερος σε χροιά. Δεν ξέρω εαν είναι επιπλέον ηχομόνωση ή καλύτερο υβριδικό σύνολο. Πάντως εμένα μου θύμισε το νέο 2λιτρο τόσο σε ήχο όσο και σε λειτουργία του υβριδικού συστήματος. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά και αναβάθμιση του αυτοκινήτου - οπότε συνεχίζει να το κρατάει στην κορυφή της κατηγορίας σε "λογικά" χρήματα.

Επίσης, έχουν κάνει βελτιώσεις και στην ανάρτηση. Δεν είναι μόνο ο μειωμένος θόρυβος κύλισης (μόνωση λογικά), παρόλα τα ελαστικά 225/40/18 σε σχέση με τις 16αρες δικές μου αλλά και η άνεση και λειτουργία της ανάρτησης. Η ποιότητα κύλισης έχει βελτιωθεί αρκετά χωρίς να επηρρεάζει την οδική συμπεριφορά - ίσα ίσα που οριακά βελτιώθηκε και αυτή. Στην ίδια διαδρομή είχα οδηγήση και την προηγούμενη GR Sport οπότε είχα άμεση σύγκριση πέρα από το δικό μου αυτοκίνητο. Συνολικά λοιπόν υπάρχιε βελτίωση σε αυτούς τους 2 τομείς (ανάρτηση και κινητήρας) σε ένα αυτοκίνητο που ήδη είχε κορυφαία ανάρητηση αλλά υστερούσε στο κινητήριο σύνολο. Θα ήθελα πολύ να οδηγήσω το συγκεκριμένο αυτοκίντο με το νέο 2λιτρο υβριδικό σύνολο με τους 197 ίππους....κάτι μου λεει ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό.

Μαι σημείωση για τον φίλο μου τον @iceman7 που κράζει συνέχεια το YC - δικαίως ως ένα σημείο): πήγαινε οδήγησε την Κορόλα, θα σου θυμίσει σε πολλά BMW (Άσσο) αφού ποιοτικά δεν έχει καμία σχέση με το YC, η μέρα με τη νύχτα!

To μεγάλο ερώτημα που ίσως έρχεται στο μυαλό αρκετών είναι εαν αξίζει η διαφορά στην τιμή σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Η δικιά μου απάντηση είναι διττή.

Αξίζει εαν κάποιος ψάχνει αυτοκίνητο σε αυτή την κατηγορία αφού εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά (έτσι όπως έχουν πάει οι τιμές - π.χ. €31.000 για ένα Ford Focus 1.000αρι με 125 άλογα). Το αυτοκίνητο είναι σαφώς αναβαθμισμένο στους τομείς που έπασχε (εκτός των χώρων φυσικά), προσφέρει φοβερή άνεση και οδική συμπεριφορά (η ανάρτηση για εμένα είναι το μεγαλύτερο προτέρημα του αυτοκινήτου) και πλέον και ένα πολύ καλό υβριδικό σύνολο με λυμένα σχεδόν όλα τα προβλήματα του παρελθόντος (εγώ δεν βγήκα μειονέκτημα στο υβριδικό σύνολο).

Δεν αξίζει εαν κάποιος έχει το προ F/L μοντέλο και σκέφτεται την αλλαγή - όπως έκανα εγώ. Γιατί η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα να αλλάξω με το F/L (πριν δω την τιμή) και ακόμα και όταν είδα την τιμή πέρασε η σκέψη από το μυαλό μου. Όμως δεν πιστεύω ότι αξίζει η διαφορά των €6-7.000 (τουλάχιστον) για την αναβάθμιση - η οποία είναι υπαρκτή και αρκετά μεγάλη - εκτός εαν κάποιος έχει άνετα αυτά τα χρήματα.

Μερικές φώτο:

IMG_3473.jpg

IMG_3476.jpg

IMG_3477.jpg

IMG_3478.jpg

IMG_3480.jpg

IMG_3484.jpg

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

cirus D 2 Replies Last reply Reply Quote 17
                          • cirus
                            cirus @fanis75 last edited by cirus

@fanis75 said in Οδήγησα....:

Επιτέλους οδήγησα (πριν αρκετές ημέρες) την Corolla F/L, εκδοση GR Sport με το υβριδικό σύνολο των 140 ίππων. Την είχα για 1 ώρα και έκαναν την "κλασσική"- για εμένα - διαδρομή: Σταυρός - Λαυρίου - Αεροδρόμιο (μέσω Α.Ο) - Σπήλαιο Παιανίας - Σταυρός. Συνολικά περί τα 60-70χλμ.

Όπως ξέρετε οι περισσότεροι έχω την Corolla πριν τον F/L, οπότε οι συγκρίσεις άμεσες και αναπόφευκτες.

Αρχικά οι διαφορές εξωτερικά είναι ανεπαίσθητες και πρέπει να προσέξεις αρκετά για να καταλάβεις το F/L μοντέλο. Βέβαια ακόμα το σχέδιο δείχνει μοντέρνο και σύγχρονο οπότε δεν είχαν λόγο για δραματικές αλλαγές. Το ίδιο και στο εσωτερικό, μικρές αλλαγές και κυριότερες το νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και τη νέα οθόνη πολυμέσων (με αστεία γραφικά - χάλια τα έκαναν!).

Δυο ακόμα παρατηρήσεις:
                            Η 1η θετική είναι ότι έχουν βελιτώσει πολύ τις τσιμούχες των παραθύρων. Οπότε πλέον κλείνουν χωρίς του "γκούπ" που κάνουν στην δικιά μου. Θυμίζει αρκετά BMW στο κλείσιμο το παράθυρο. Επίσης, πλέον (τουλάχιστον στο TD) το παράθυρο όταν είναι μισάνοιχτο δεν τρίζει!

Η 2η αρνητική είναι ότι αφαίρεσαν τους φωτιζώμενους διακόπτες για τα ηλεκτρικά παράθυρα!!! Ενώ η δικιά μου έχει, η F/L εχει τους διακόπτες που έχει και η CC - έλεος ρε σεις!! Μοντέλο F/L και αφαιρούν πράγματα οι Ιάπωνες....τι να πώ!?!?

Στην οδήγηση τώρα, το αυτοκίνητο είναι γνώριμο αλλά συνολικά βελτιωμένο. Νοιώθεις αμέσως την διαφορά στην ιπποδύναμη, τόσο στο ξεκίνημα όσο κυρίως στις ρεπρίζ. Η διαφορά (σε αίσθηση, δεν έχω όργανα να μετρήσω) είναι ότι η διαφορά με το προ-F/L μοντέλο δεν είναι μόνο 18 άλογα αλλά τουλάχιστον 30. Σε κάποια σημεία μου θύμισε το Φόκους με τα 150 άλογα που είχα οδηγήσει, τόσο ψυχωμένο είναι το νέο υβριδικό σύνολο. Επιπλέον μπόνουνς ο ήχος που πλέον είναι λιγότερος και καλύτερος σε χροιά. Δεν ξέρω εαν είναι επιπλέον ηχομόνωση ή καλύτερο υβριδικό σύνολο. Πάντως εμένα μου θύμισε το νέο 2λιτρο τόσο σε ήχο όσο και σε λειτουργία του υβριδικού συστήματος. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά και αναβάθμιση του αυτοκινήτου - οπότε συνεχίζει να το κρατάει στην κορυφή της κατηγορίας σε "λογικά" χρήματα.

Επίσης, έχουν κάνει βελτιώσεις και στην ανάρτηση. Δεν είναι μόνο ο μειωμένος θόρυβος κύλισης (μόνωση λογικά), παρόλα τα ελαστικά 225/40/18 σε σχέση με τις 16αρες δικές μου αλλά και η άνεση και λειτουργία της ανάρτησης. Η ποιότητα κύλισης έχει βελτιωθεί αρκετά χωρίς να επηρρεάζει την οδική συμπεριφορά - ίσα ίσα που οριακά βελτιώθηκε και αυτή. Στην ίδια διαδρομή είχα οδηγήση και την προηγούμενη GR Sport οπότε είχα άμεση σύγκριση πέρα από το δικό μου αυτοκίνητο. Συνολικά λοιπόν υπάρχιε βελτίωση σε αυτούς τους 2 τομείς (ανάρτηση και κινητήρας) σε ένα αυτοκίνητο που ήδη είχε κορυφαία ανάρητηση αλλά υστερούσε στο κινητήριο σύνολο. Θα ήθελα πολύ να οδηγήσω το συγκεκριμένο αυτοκίντο με το νέο 2λιτρο υβριδικό σύνολο με τους 197 ίππους....κάτι μου λεει ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό.

Μαι σημείωση για τον φίλο μου τον @iceman7 που κράζει συνέχεια το YC - δικαίως ως ένα σημείο): πήγαινε οδήγησε την Κορόλα, θα σου θυμίσει σε πολλά BMW (Άσσο) αφού ποιοτικά δεν έχει καμία σχέση με το YC, η μέρα με τη νύχτα!

To μεγάλο ερώτημα που ίσως έρχεται στο μυαλό αρκετών είναι εαν αξίζει η διαφορά στην τιμή σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Η δικιά μου απάντηση είναι διττή.

Αξίζει εαν κάποιος ψάχνει αυτοκίνητο σε αυτή την κατηγορία αφού εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά (έτσι όπως έχουν πάει οι τιμές - π.χ. €31.000 για ένα Ford Focus 1.000αρι με 125 άλογα). Το αυτοκίνητο είναι σαφώς αναβαθμισμένο στους τομείς που έπασχε (εκτός των χώρων φυσικά), προσφέρει φοβερή άνεση και οδική συμπεριφορά (η ανάρτηση για εμένα είναι το μεγαλύτερο προτέρημα του αυτοκινήτου) και πλέον και ένα πολύ καλό υβριδικό σύνολο με λυμένα σχεδόν όλα τα προβλήματα του παρελθόντος (εγώ δεν βγήκα μειονέκτημα στο υβριδικό σύνολο).

Δεν αξίζει εαν κάποιος έχει το προ F/L μοντέλο και σκέφτεται την αλλαγή - όπως έκανα εγώ. Γιατί η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα να αλλάξω με το F/L (πριν δω την τιμή) και ακόμα και όταν είδα την τιμή πέρασε η σκέψη από το μυαλό μου. Όμως δεν πιστεύω ότι αξίζει η διαφορά των €6-7.000 (τουλάχιστον) για την αναβάθμιση - η οποία είναι υπαρκτή και αρκετά μεγάλη - εκτός εαν κάποιος έχει άνετα αυτά τα χρήματα.

Μερικές φώτο:

Φανη ωραίο ποστ πολύ ενδιαφέρον.

Εγώ πιστεύω ότι 6-7 χιλιάρικα διαφορά αν έχει οντως το μπαμ που έχει ο 150ρης ecoboost με τοσο χαμηλή κατανάλωση τα αξίζει!!!! (με δεδομένο τις νέες τιμές αυτοκινήτων φυσικά)

οχι για εναν κάτοχο που έχει το προηγούμενο βεβαια αλλά για νέο ιδιοκτήτη ναι

το πίσω μέρος και οι χώροι και η αισθητική μέσα βεβαια δεν μου αρέσουν καθόλου αλλά εντάξει δεν μπορείς να τα έχεις όλα

Cirus the virus

fanis75 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                            • fanis75
                              fanis75 moderator @cirus last edited by

@cirus said in Οδήγησα....:

Εγώ πιστεύω ότι 6-7 χιλιάρικα διαφορά αν έχει οντως το μπαμ που έχει ο 150ρης ecoboost με τοσο χαμηλή κατανάλωση τα αξίζει!!!! (με δεδομένο τις νέες τιμές αυτοκινήτων φυσικά)

Ακριβώς το συμπέρασμά μου! Για όποιον ψάχνει, αξίζει να το δει ως επιλογή....είναι σαφώς βλετιωμένο και ακόμα σε καλή τιμή, δεδομένου των τιμών πλέον. Για τον ήδη κάτοχο μάλλον δεν αξίζει. Προσωπικά για εμένα αποφάσισα ότι δεν αξίζει να πληρώσω την διαφορά, ειδικά για την χρήση που κάνω.

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

V 1 Reply Last reply Reply Quote 5
                              • L
                                lexota last edited by

Την έχω οδηγήσει, ακριβώς ίδια έκδοση σε μαύρο χρώμα. Αντιθέτως δεν έχω οδηγήσει την προ-f/l. Αν είδες βελτίωση στο θόρυβο κύλισης (ο οποίος για εμένα είναι αρκετός), δεν θέλω να σκεφτώ καν τί θόρυβο παράγει η προ-f/l 😬

• D
                                  dimitrioskosmas @fanis75 last edited by

Το ίδιο ακριβώς ισχύει μεταξύ PUMA και FOCUS

• V
                                    vagkirk @fanis75 last edited by

@cirus said in Οδήγησα....:

Ακριβώς το συμπέρασμά μου! Για όποιον ψάχνει, αξίζει να το δει ως επιλογή....είναι σαφώς βλετιωμένο και ακόμα σε καλή τιμή, δεδομένου των τιμών πλέον. Για τον ήδη κάτοχο μάλλον δεν αξίζει. Προσωπικά για εμένα αποφάσισα ότι δεν αξίζει να πληρώσω την διαφορά, ειδικά για την χρήση που κάνω.

Απο οικονομία καυσίμου Φάνη είδες κάποια διαφορά σε σχέση με το δικό σου;

fanis75 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • fanis75
                                      fanis75 moderator @vagkirk last edited by

@vagkirk said in Οδήγησα....:

Απο οικονομία καυσίμου Φάνη είδες κάποια διαφορά σε σχέση με το δικό σου;

Δεν ασχολήθηκα (εξ'ου και το 6.9 μετά το τέλος της ανάβασης και με 140-160 στην ΑΟ) με την οικονομία...το πάτησα όσο μπορούσα!!

realzeus 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                      • nasosto
                                        nasosto last edited by nasosto

1. Είδα και οδήγησα τη νέα Corolla Hatchback.
                                        2. Είδα και δεν οδήγησα τη νέα Corolla Σεντάν.

Η Hatchback πολύ καλό σύνολο εκτός από τους ανεπαρκείς (για να μην πω αστείους για αυτοκίνητο του 2023) χώρους. Η απτή ποιότητά της συγκρίνεται με πρίμιουμ μοντέλα.
                                        Η Σεντάν εξαιρετική σε χώρους, η ποιότητα του εσωτερικού της όμως είναι απογοητευτική. Κάπως μάλλον έπρεπε να συγκρατήσουν το κόστος της, ώστε να μη διαφοροποιηθεί προς τα πάνω σε σχέση με την Hatchback.
                                        Αν η Hatchback είχε αποδεκτούς για την κατηγορία της χώρους, θα την αγόραζα. Και αντίθετα, αν η Σεντάν είχε την ποιότητα κατασκευής της Hatchback θα ήταν και αυτή υποψήφια προς αγορά.

Εν αναμονή λοιπόν του νέου C-HR.

B georgekn 2 Replies Last reply Reply Quote 3
                                        • B
                                          bill_hsd @nasosto last edited by

@nasosto said in Οδήγησα....:

1. Είδα και οδήγησα τη νέα Corolla Hatchback.
                                          2. Είδα και δεν οδήγησα τη νέα Corolla Σεντάν.

Η Hatchback πολύ καλό σύνολο εκτός από τους ανεπαρκείς (για να μην πω αστείους για αυτοκίνητο του 2023) χώρους. Η απτή ποιότητά της συγκρίνεται με πρίμιουμ μοντέλα.
                                          Η Σεντάν εξαιρετική σε χώρους, η ποιότητα του εσωτερικού της όμως είναι απογοητευτική. Κάπως μάλλον έπρεπε να συγκρατήσουν το κόστος της, ώστε να μη διαφοροποιηθεί προς τα πάνω σε σχέση με την Hatchback.
                                          Αν η Hatchback είχε αποδεκτούς για την κατηγορία της χώρους, θα την αγόραζα. Και αντίθετα, αν η Σεντάν είχε την ποιότητα κατασκευής της Hatchback θα ήταν και αυτή υποψήφια προς αγορά.

Εν αναμονή λοιπόν του νέου C-HR.

...το οποίο νέο C-HR, αν κρίνουμε από τις τιμές που ανακοινώθηκαν για το 1.8 Corolla Cross (από 30.200), σε κανένα χρόνο που θα έρθει, πιστεύω ότι θα παίζει στα 35+ (αν διατεθεί ως 1.8).

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                          • D
                                            dstou last edited by

40άρι λάστιχο!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 466
                                            • 467
                                            • 468