-
Έτσι έμαθαν και αυτοί. Γενικότερα ο άνθρωπος επαναλαμβάνει τις ίδιες αντιδράσεις και συμπεριφορές που παρατηρεί από παιδί. Νιώθει ότι αυτές είναι οι ενδεδειγμένες αντιδράσεις γιατί αυτές γνώρισε, και αυτές αναπαραγάγει. Και αυτός θύμα είναι, απλά δεν μπορεί να προβάλει αλλιώς τα συναισθήματα του. Δεν ξέρει τον τρόπο
Είναι δύσκολο να ξεφύγει κανείς και θέλει πολύ κόπο και δουλειά που στην σημερινή εποχή δεν έχει χρόνο να αφιερώσει και να διαθέσει.
Πάντως ανά γενιές υπάρχουν βελτιώσεις.
Τα άσπρα μαλλιά ή τα καθόλου μαλλιά δίνουν μια ψευδαίσθηση ωριμότητας και σωστής συμπεριφοράς. Τελικά, δεν ισχύει. Απλά, γερνάμε όντας παιδιά
-
@criuser said in Μονόλογοι ...:
Εχουμε θέμα γυναίκες - άντρες που έπαιζε μπαλίτσα κάποιος που σταμάτησε να γράφει...
Ας τα μεταφέρουμε εκεί να γράψουμε για αυτό.
Τον coupeas λες; Αν τον πρόλαβες... Μεγάλο παλικάρι. Συνάδελφος της ΠΑ, αλλά μεγάλος παραμυθάς. Χαχαχα!!!
@fanis75 said in Μονόλογοι ...:
@bassstarlet said in Μονόλογοι ...:
Οι μανάδες είναι η καταστροφή, και οι ευνουχίστρες.
Μην πάθει τίποτα ο κανακάρης, να του βρούμε κατάλληλη δουλειά κλπ κλπ, τρελός έλεγχος στη ζωή του, και καταλήγει μετά την ενηλικίωση, να μην έχει αποκτήσει κοινωνικές δεξιότητες.
Ένα μαμόθρεφτο-μαμάκιας, δηλαδή.Ετσι ειναι. Και τα κοριτσια τα εκπαιδεύουν να συνεχισουντον ευνουχισμο στους αντρες τους. Τα ελεγε 50 χρονια πριν ο θειος μου.
Το συζητούσε αυτό κάποτε η μάνα μου με την κολλητή της (Θεός 'χωρές την), η οποία είχε κόρη και έλεγαν ότι τα κορίτσια έχουν ευνουχίσει εντελώς τους άντρες πια, το έβλεπε και από την κόρης της. Η οποία κόρη μια κουκλάρα, αλλά χαζη, γιατί παντρεύτηκε έναν πολύ ωραίο άντρα, αλλά αλήτη-χασικλή, που την έδερνε...
@lap said in Μονόλογοι ...:
Έτσι έμαθαν και αυτοί. Γενικότερα ο άνθρωπος επαναλαμβάνει τις ίδιες αντιδράσεις και συμπεριφορές που παρατηρεί από παιδί. Νιώθει ότι αυτές είναι οι ενδεδειγμένες αντιδράσεις γιατί αυτές γνώρισε, και αυτές αναπαραγάγει. Και αυτός θύμα είναι, απλά δεν μπορεί να προβάλει αλλιώς τα συναισθήματα του. Δεν ξέρει τον τρόπο
Είναι δύσκολο να ξεφύγει κανείς και θέλει πολύ κόπο και δουλειά που στην σημερινή εποχή δεν έχει χρόνο να αφιερώσει και να διαθέσει.
Πάντως ανά γενιές υπάρχουν βελτιώσεις.
Τα άσπρα μαλλιά ή τα καθόλου μαλλιά δίνουν μια ψευδαίσθηση ωριμότητας και σωστής συμπεριφοράς. Τελικά, δεν ισχύει. Απλά, γερνάμε όντας παιδιά
Η δική μου εμπειρία από την ζωή δείχνει ότι είτε είναι κάποιος ώριμος από μικρός, ή δεν ωριμάζει ποτέ.
-
Είδες για να μη διαβάζω το τοπικ του yaris;;;
Έχασα όλο το show.. -
Και που να δεις το θέμα της πολιτικής και των εκλογών.
Το κλείδωσαν. Αναμενόμενο.Μπήκα να διαβάσω λίγο, να χαζέψω και φρίκαρα. Μέχρι και φωτό του Χίτλερ ανέβασαν.
Έχει ξεφύγει η κατάσταση.
-
Δε το διαβάζω σχεδόν ποτέ γιατί ξενερώνω.
Δε μπορώ να διαβάζω για κόντρες μεταξύ αριστερών και δεξιών με επιχειρήματα της εποχής τους παππού μου. -
@storm said in Μονόλογοι ...:
Το κλείδωσαν. Αναμενόμενο.Μπήκα να διαβάσω λίγο, να χαζέψω και φρίκαρα. Μέχρι και φωτό του Χίτλερ ανέβασαν.
Δυστυχώς θα ξανά ανοίξει...
Ως συνήθως...
-
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η πολιτική δεν έχει μεταφερθεί εδώ και πολύ καιρό και σε άλλα πολλά θέματα;
Και να κλειδωθεί μόνιμα, θα μεταφερθεί η βαβούρα σε άλλο θέμα.
Δεν γράφω κάτι παραπάνω, γιατί η άποψή μου μπορεί να παρεξηγηθεί και δεν θέλω.
-
Είναι κρίμα που νομίζουν κάποιοι ότι αυτό που ζουν δεν έχει σχέση με πολιτικές επιλογές!
-
@storm said in Μονόλογοι ...:
Εγώ ζήτησα να κλειδωθεί για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Δεν είδες τον άλλο που στην αναφορά των 18 νεκρών απο την πυρκαγιά έκανε Quote , "ναι αλλά ήταν λαθρομετανάστες"
Και πήρε Quote φωτό του Χίτλερ σε φάση μπράβο bro , καλά τα λές.
Υπήρχε περίπτωση εσύ και άλλα μέλη του φόρουμ με μακρά παρουσία όπως εσύ να κάνουν ποτέ τέτοιο απίστευτο σχόλιο;
Οπότε μην μένεις στον Χίτλερ σε παρακαλώ μόνο αλλά δες το μηδενικό επίπεδο κάποιων μελών που δεν διαστάζουν να χαρακτηρίσουν ανερυθίαστα κάποιον ανθέλληνα γιατί τόλμησα να θέσω κάποια ερωτηματικά για ...κάποιον Μπελέρη (λες και είπα τίποτα για τον Κολοκοτρώνη ή τον Καραισκάκη) και να κάνουν ρατσιστικά σχόλια.
-
Η άποψή μου ποτέ δεν έχει αλλάξει.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Και ας γράφει (λέει) ο καθένας ότι θέλει.
Ούτε διαχειριστής είμαι (ποτέ δεν ήμουν), ούτε μπαινοβγαίνω στο φόρουμ με διαφορετικά nicknames.
Αυτά και τέλος.
-
Όλα τα fora σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου έτσι είναι, ανεξαρτήτως θεματολογίας. Ένας ψηφιακός καφενές. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Όποιος πιστεύει ότι βρίσκεται σε ακαδημαϊκό αμφιθέατρο ή ότι συμμετέχει σε φιλολογική βραδιά είναι απλώς εκτός τόπου και χρόνου. Σε ότι δε αφορά στο παρελθόν του άλλοτε κραταιού 4Τ forum, κακώς ωξωραϊζονται οι τότε καταστάσεις. Να θυμίσω τα ξεπουπουλιάσματα στις αγωνιάρικες συζητήσεις? Τους ιερούς πολέμους των ζηλωτών της κάθε φίρμας/σχολής? Τα χριστοπάρθενα με ειρηνευτικές παρεμβάσεις του pilot και του ΣΧ στις συζητήσεις περί βελτίωσης και street racing? Βαριέμαι να ψάχνω τις πίσω σελίδες κάντε το μόνοι σας. Όχι δεν είναι στραβός ο γιαλός, απλώς στραβά αρμενίζουμε.
-
Και μόνο που ένα φόρουμ δεν έχει ικανό αριθμό moderators για να διαχειρίζονται καταστάσεις που ξεφεύγουν, αυτό δείχνει ότι πράγματι είναι στραβός ο γιαλός και στραβά οδηγεί όσους κινούνται πάνω του.
-
Προσωπικά μπαίνω στο παρόν φόρουμ για να κουβεντιάσω για αυτοκίνητα.
Ακόμα κι εκεί όμως συναντάς οπαδικές απόψεις και άτομα που προκαλούν. Τεσπά, η αγάπη για το αυτοκίνητο με κάνει να μη τους δίνω σημασία και να εστιάζω σε ποστ και άτομα που έχουν να μου προσφέρουν το κάτι παραπάνω.
Σε πολιτικές συζητήσεις δε μπαίνω καν ούτε σχολιάζω.
Αν ήθελα πολιτικά έμπαινα στο πρώτο θέμα που τα σχόλια έχουν και περισσότερο γέλιο. -
Και εγώ το ίδιο...τα πολιτικά τα έχω βάλει στο ignore...
-
Δύο είστε;;;;;;
Τόσο καιρό νόμιζα ότι είστε ένας!!!!
-
@lap said in Μονόλογοι ...:
Δύο είστε;;;;;;
Τόσο καιρό νόμιζα ότι είστε ένας!!!!
Είμαστε δύο είμαστε τρείς είμαστε χίλιοι δεκατρείς...
-
Ζείτε ανάμεσα μας!
-
@georgemit said in Μονόλογοι ...:
Προσωπικά μπαίνω στο παρόν φόρουμ για να κουβεντιάσω για αυτοκίνητα.
Ακόμα κι εκεί όμως συναντάς οπαδικές απόψεις και άτομα που προκαλούν. Τεσπά, η αγάπη για το αυτοκίνητο με κάνει να μη τους δίνω σημασία και να εστιάζω σε ποστ και άτομα που έχουν να μου προσφέρουν το κάτι παραπάνω.
Σε πολιτικές συζητήσεις δε μπαίνω καν ούτε σχολιάζω.
Αν ήθελα πολιτικά έμπαινα στο πρώτο θέμα που τα σχόλια έχουν και περισσότερο γέλιο.Παντως κανεις λαθος. Κι εδω μπορεις να διαβασεις πραγματα που προκαλουν τον γελωτα.
-
@argyn said in Μονόλογοι ...:
Όλα τα fora σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου έτσι είναι, ανεξαρτήτως θεματολογίας. Ένας ψηφιακός καφενές. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Όποιος πιστεύει ότι βρίσκεται σε ακαδημαϊκό αμφιθέατρο ή ότι συμμετέχει σε φιλολογική βραδιά είναι απλώς εκτός τόπου και χρόνου. Σε ότι δε αφορά στο παρελθόν του άλλοτε κραταιού 4Τ forum, κακώς ωξωραϊζονται οι τότε καταστάσεις. Να θυμίσω τα ξεπουπουλιάσματα στις αγωνιάρικες συζητήσεις? Τους ιερούς πολέμους των ζηλωτών της κάθε φίρμας/σχολής? Τα χριστοπάρθενα με ειρηνευτικές παρεμβάσεις του pilot και του ΣΧ στις συζητήσεις περί βελτίωσης και street racing? Βαριέμαι να ψάχνω τις πίσω σελίδες κάντε το μόνοι σας. Όχι δεν είναι στραβός ο γιαλός, απλώς στραβά αρμενίζουμε.
Είσαι σίγουρος; Γιατί όταν πας να γράψεις κάτι πέρα από τα κλασικά χαχαχουχα σου ζητάνε πηγές και linkz λες και κάνεις εργασία στο πανεπιστήμιο. Αν δεν συμφωνούν βέβαια και με αυτά που θα πεις, θα σου απαντήσουν ότι δεν έχεις ιδέα από αυτά γιατί έτσι. Βέβαια αυτοί δεν υπάρχει ανάγκη να δώσουν τίποτα "πηγές" κ.τ.λ. είναι παλιοί εδώ πέρα οπότε ότι πουν είναι σωστό. Και κάπως έτσι έχει καταντήσει το φόρουμ να γράφουν τα ίδια 20 άτομα γενικά...Βασικά το έγραψε από πάνω σου με μια πρόταση, Δύο μέτρα και δύο σταθμά ...
-
Μονόλογοι ...