-
@georgekn said in SUZUKI FORUM:
@a-d-p said in SUZUKI FORUM:
@lap said in SUZUKI FORUM:
@a-d-p said in SUZUKI FORUM:
@fanis75 said in SUZUKI FORUM:
@piliourits said in SUZUKI FORUM:
Γνώμη σας, αξίζει η διαφορά τιμής 2,5Κ φθηνότερο περίπου για GL+, σε σχέση με το "ορίτζιναλ" ;
Γρήγορη απάντηση: Όχι. από εξολισμό ειναι τα ίδια ή το σουάς είναι και πιο φτηνό και με καλύτερο εξοπλισμό?
Μάλλον ίδια μου φαίνεται
gl+ 29180€ = active plus 30770€
GLX 31180€ = style 33770Για 1500-2500€ διαφορά, ανάλογα με την έκδοση, δεν ξέρω αν αξίζει από θέμα after sales. Εγώ μπορεί να το επέλεγα, αλλά μένω δίπλα στη Suzuki Νταλιάνης . Είμαι και suzukakias.
Είσαι τεμπέλης και δεν περπατάς πολύ όχι suzukakias ...
Ναι 🤫🤭.
Δεν περπατώ.... προτιμώ το ποδήλατο
Ωραίο...και το μότο σκουζι δίπλα δεν με χαλάει...
Αν δεν χαλούσε γενικά....... θα ήταν καλύτερα
-
Ρε παιδιά, χρειάζομαι μια επαφή στα κεντρικά της Σουζουκι, ένα τηλέφωνο, κάτι.
Αν γνωρίζει κάποιος, παρακαλώ να με ενημερώσει με μήνυμα. -
Πάρε το γάτο.
-
Ταξινομήσεις έτους μέχρι τώρα Ελλάδα...
(τα μισά από αυτά σχεδόν Vitara προφανώς)
-
Λογικό να είναι το Βιτάρα, οι Έλληνες είμαστε γνωστοί αρχαιολάγνοι..
-
Στελαντις πρώτη και με διαφορά βλέπω
-
που είναι το YUDO ρε παιδιά?
-
FIAT?! Ποιό?
-
Οταν έρθουν τα 3, 3 αιρκρός, πάντα και φροντέρα, θα αλλάξουν πολλά...
-
@criuser said in SUZUKI FORUM:
Οταν έρθουν τα 3, 3 αιρκρός, πάντα και φροντέρα, θα αλλάξουν πολλά...
Περιμένουμε ποσοστά;
-
Φοβερή εταιρεία η Suzuki πάντως, δεν έχω λόγια, εννοείται πως γι αυτό κάνει τόσες πωλήσεις!
-
Σημείωση: τα περισσότερα suzuki είναι ιδιωτικά. Τα περισσότερα pug είναι leasing. Leasing Vitara δεν έχω δει ποτέ, δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας.
Ο σοφός Ελληνικός λαός μετά από χρόνια "ξύλο" στα συνεργεία με γερμανικές λαδιέρες, ξεδιαλύνει το τοπίο στις μέρες μας.
-
@japanese1 said in SUZUKI FORUM:
Leasing Vitara δεν έχω δει ποτέ,
Έχει ουκ ολίγα Αττική, κατά κύριο λόγο Executive Lease για προφανείς λόγους.
-
Και μην ξεχνάμε και ότι τα νησιά είναι γεμάτα με νοικιάρικα Ignis (απόδειξη της αξιοπιστίας τους).
-
Σημείωση: τα περισσότερα suzuki είναι ιδιωτικά. Τα περισσότερα pug είναι leasing. Leasing Vitara δεν έχω δει ποτέ, δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας.
Ο σοφός Ελληνικός λαός μετά από χρόνια "ξύλο" στα συνεργεία με γερμανικές λαδιέρες, ξεδιαλύνει το τοπίο στις μέρες μας.
Ως παθών μπορώ να επιβεβαιώσω. Μετά από αρκετές πίκρες με γερμανικά όλη η ευρύτερη οικογένεια πλεον ψηφίζει Ιαπωνία/Κορέα και δεν εχει ξανακοιταξει πισω. Μόνο ένα φιατ υπάρχει από Ευρώπη (γνωστή η συνεργασία Φιατ/Σουζουκι) το οποιο ειναι σχετικα τιμιο με μαλακιουλες βλαβες που και που.
Ο ευρύτερος κύκλος όπου υπάρχουν λιζινγκ ειναι γαλλογερμανικα. Μ' αλλα λόγια αμα στα πληρωνει αλλος τα παιρνεις.
-
Μόνο που η εταιρία ξηγιέται λίγο χειρότερα κι από τους Βαγγέληδες, παλιά αυτά που ξέραμε...
-
@piliourits said in SUZUKI FORUM:
Μόνο που η εταιρία ξηγιέται λίγο χειρότερα κι από τους Βαγγέληδες, παλιά αυτά που ξέραμε...
Η αντιπροσωπεια σουζουκι;
Δεν έχω πολλά πολλά ακόμη αλλά ναι, οι εντυπωσεις μου δεν ήταν και οι καλυτερες ως τωρα.
-
@williamg said in SUZUKI FORUM:
Ως παθών μπορώ να επιβεβαιώσω. Μετά από αρκετές πίκρες με γερμανικά όλη η ευρύτερη οικογένεια πλεον ψηφίζει Ιαπωνία/Κορέα και δεν εχει ξανακοιταξει πισω. Μόνο ένα φιατ υπάρχει από Ευρώπη (γνωστή η συνεργασία Φιατ/Σουζουκι) το οποιο ειναι σχετικα τιμιο με μαλακιουλες βλαβες που και που.
Ο ευρύτερος κύκλος όπου υπάρχουν λιζινγκ ειναι γαλλογερμανικα. Μ' αλλα λόγια αμα στα πληρωνει αλλος τα παιρνεις.
Ακριβώς τα ίδια και εμείς,ακόμα και στην ύπαρξη του Fiat.Πολλοι βέβαια ακόμα και leasing παίρνουν γιαπωνέζικο γιατί δεν αντέχουν τις συνεχείς επισκέψεις στα συνεργεία....Εγώ ας πούμε αλλά και ένας κολλητοςπου εχει μεγάλη θέση σε μεγάλη εταιρεία διάλεξε rav4 plug in...
-
Δεν έχω δει να γράφεται κάπου αλλού αλλά ενδιαφέρουσα ανάκληση... Πρακτικά αφορά ότι έχει παραχθεί στην Ουγγαρία από το '19 μέχρι το '24...
A few days ago , it was revealed that all Suzuki Vitara and S-Cross models, which were already assembled at the manufacturer's Esztergom plant, are being recalled in large numbers.
Although the specific problem was already known, until now it was not possible to know exactly how many models in circulation are affected by the recall campaign. However, Magyar Suzuki Zrt. has now responded to our newspaper's inquiry.
According to the manufacturer, the current recall affects 466,792 vehicles worldwide, and more than 60,000 in Hungary.
In their response, they wrote that a difference in the design of the EVAP tank with active carbon filling of the Vitara and S-CROSS models produced between September 2019 and May 2024 was discovered, which could cause fuel vapor to escape into the environment.
Although, according to them, this problem does not pose a safety risk, Suzuki Motor Corporation has decided to launch a recall campaign considering environmental considerations. It has been confirmed, distributors and dealerships have been notified of the situation, and Hungarian Suzuki dealerships will check the models affected by the recall and carry out the repair free of charge.
-
Και εδώ η επίσημη ανάκληση
https://ec.europa.eu/safety-gate-alerts/screen/webReport/alertDetail/10013848?lang=en
Production dates
SX4/S-Cross: 05/09/2019 - 09/05/2024
Vitara: 03/09/2019 - 24/05/2024
SUZUKI FORUM