-
Οδηγός στη Γαλλία παραβίασε το όριο ταχύτητας κατά 162 χλμ./ώρα
-
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
εσύ τι ζητάς χωρίς εκπαίδευση να μην πάει να παρκάρει στη θέση αναπήρων..??!!
Δεν γνωρίζει ο 40χρονος πως είναι αντικοινωνικό να παρκάρεις σε θέσεις αναπήρων;
Και δεν υποστηρίζω οτι πρέπει να πέσει μόνο βουρδουλας.
Ο βούρδουλας είναι η πυρόσβεση.
Στα ηθικά δεν θα ήθελα να συμμετέχω, όπως είπα είμαι immoralist/ moral nihilist, δεν θα συγκλίνουμε πουθενά.υγ.
Αχ αυτή η "παιδεία", ο γκοντό της ελληνικής κοινωνίας.Αμφιβάλλεις ότι η παιδεία είναι το παν, εκτός φυσικά και από το dna που κουβαλάμε..??!!
Το 1960 πίστευαν ότι το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο, εγώ το μισώ αυτό...!!!
Ότι καταφέρεις με την εκπαίδευση μέσω της παιδείας, μένει, ριζώνει, ότι κάνεις μέσα από τη βία, την επιβολή και την καταστολή ξεριζώνεται στην πρώτη ευκαιρία..!!
Το ρίξαμε στα λατινικά και τον Godot..??!!
Είδα για πρώτη φορά το έργο, στο υπερώο του Κρατικού Βορείου Ελλάδας πριν περίπου 45-50 χρόνια.
Κάποια στιγμή αν επενδύσουμε θα έρθει....
Αλλιώς ουρανοκατέβατος να σεβαστεί τη θέση αναπήρων δε γίνεται ,θα συμβαίνει ότι και στο έργο του Μπέκετ
Και 60 να είναι, αν δεν του έμαθαν , δεν του έδειξαν ποτέ, παρά μόνο τον βούρδουλα, τι περιμένεις, να σεβαστεί τη θέση στο πάρκινγκ..??!! -
Αν έπεφτε το πρόστιμο κάθε φορά που κλείδωνε το αυτοκίνητο σε θέση αναπήρων θα το μάθαινε.
Ο μόνος λόγος που δεν σέβεται κάποιος τον ΚΟΚ στην Ελλάδα είναι ότι είναι απίθανο να το πιάσουν. -
@v_a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ασχετο, αλλά
Κάτι πρέπει να γίνει με τις μηχανές που παρκάρουν οριζόντια για να καβαντζωνουν θέση οι τετραποδοι ιδιοκτήτες τους.
(Ειδικά σε πυκνοκατοικημένες περιοχές)
Είμαι πολύ κοντά στο να ξεκινήσω να βανδαλιζω τα μπουρδελα τους..
Και σίγουρα δεν είμαι ο μόνοςΣύμφωνα με τον κοκ οι μηχανές και τα μοτοποδήλατα είναι υποχρεωμένα να σταθμεύουν οριζόντια, εκτός και αν υπάρχει σήμανση που να να υποχρεώνει την στάθμευση κάθετα.
-
@chrisk6 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@monman2 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ασχετο, αλλά
Κάτι πρέπει να γίνει με τις μηχανές που παρκάρουν οριζόντια για να καβαντζωνουν θέση οι τετραποδοι ιδιοκτήτες τους.
Και σίγουρα δεν είμαι ο μόνοςΚάπου κοντά μου
Μλκιες από τετράποδα ζώα που ζουν ανάμεσά μας και κοιτάνε μόνο την πάρτη τους.
Δεν υπάρχει λέει νόμος λεει ο ππρς.
Είναι ηθικό ρε ππρ (αυτός με το σημείωμα, όχι στον monmann προφανώς) να καβαντζωνεις θέση σε δημόσιο δρόμο, λες και είναι το πάρκινγκ σου ;
Είμαι εγώ ο μλκς που ψάχνω μισή ώρα για πάρκινγκ και εσύ ο μάγκας ;Μη προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τέτοιες φουστιες.
Δυστυχως ή ευτυχως οταν το δικυκλο μπορει να κυκλοφορει νομιμα (πινακιδες, τελη, ασφαλεια) εχει το δικαιωμα της σταθμευσης οπου το επιτρεπουν. Ανεπιτρεπτο αλλα νομιμο.
Απ οτι καταλαβαινω μιλαει για ιδιοκτητες μοτο και αυτοκινητου που βγαζουν το αυτοκινητο και παρκαρουν την μοτο στην θεση ωστε να την ξαναβρουν οταν επιστρεψουν. Αυτο ειναι μλκια...Αν μιλαμε για μοτο που απλα παρκαρουν παραλληλα και οχι καθετα ειναι αλλη κουβεντα και εχουν καθε δικαιωμα απο την στιγμη που πληρωνουν τελη κυκλοφοριας κλπ κλπ.
Βάσει τελευταίου κοκ, όχι.
Πλέον τα 2κυκλα είναι υποχρεωμένα να παρκάρουν κάθετα στον δρόμο. -
@ntinaras said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ασχετο, αλλά
Είναι ηθικό ρε ππρ (αυτός με το σημείωμα, όχι στον monmann προφανώς) να καβαντζωνεις θέση σε δημόσιο δρόμο, λες και είναι το πάρκινγκ σου ;
Είμαι εγώ ο μλκς που ψάχνω μισή ώρα για πάρκινγκ και εσύ ο μάγκας ;Μη προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τέτοιες φουστιες.
Δυστυχως ή ευτυχως οταν το δικυκλο μπορει να κυκλοφορει νομιμα (πινακιδες, τελη, ασφαλεια) εχει το δικαιωμα της σταθμευσης οπου το επιτρεπουν. Ανεπιτρεπτο αλλα νομιμο.
Απ οτι καταλαβαινω μιλαει για ιδιοκτητες μοτο και αυτοκινητου που βγαζουν το αυτοκινητο και παρκαρουν την μοτο στην θεση ωστε να την ξαναβρουν οταν επιστρεψουν. Αυτο ειναι μλκια...Αν μιλαμε για μοτο που απλα παρκαρουν παραλληλα και οχι καθετα ειναι αλλη κουβεντα και εχουν καθε δικαιωμα απο την στιγμη που πληρωνουν τελη κυκλοφοριας κλπ κλπ.
Πλέον τα 2κυκλα είναι υποχρεωμένα να παρκάρουν κάθετα στον δρόμο.Δεν νομίζω ότι πέρασε κάτι τέτοιο.
Θα μας διαφωτίσει ο @A-d-P? -
@ntinaras said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ασχετο, αλλά
Πλέον τα 2κυκλα είναι υποχρεωμένα να παρκάρουν κάθετα στον δρόμο.Δεν νομίζω ότι πέρασε κάτι τέτοιο.
Θα μας διαφωτίσει ο @A-d-P?Νομιζω οτι ο ντιναρας εχει δικιο.
-
Το είχα διαβάσει κι εγώ, αλλά Δεν νομίζω να πέρασε τελικά στο νόμο. Τουλάχιστον στο άρθρο 38 δεν αναφέρει κάτι
-
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Το είχα διαβάσει κι εγώ, αλλά Δεν νομίζω να πέρασε τελικά στο νόμο. Τουλάχιστον στο άρθρο 38 δεν αναφέρει κάτι
Εδώ διάβαζα το ίδιο.
-
Κάμερες στα φανάρια – Πότε το πρόστιμο φτάνει τα 2.000 ευρώ
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.