-
Εντωμεταξύ το τελευταίο Α3 μου αρέσει! Το πρώτο Α3 που είπα όμορφο!
Οκ! Άντυ βεβαιώθηκα! Μπορούμε να βγούμε έξω με τις γυναίκες μας!
-
@lap said in AUDI FORUM:
Εντωμεταξύ το τελευταίο Α3 μου αρέσει! Το πρώτο Α3 που είπα όμορφο!
Οκ! Άντυ βεβαιώθηκα! Μπορούμε να βγούμε έξω με τις γυναίκες μας!
Για να βγω εγώ μαζί σου γύρε, πρέπει ή να σε φιμώσω, ή να πάρω ηρεμιστικά. Οπότε άστο καλύτερα
-
@a-d-p said in AUDI FORUM:
@alexandros-k said in AUDI FORUM:
@nickthetrib said in AUDI FORUM:
@alexandros-k said in AUDI FORUM:
@nickthetrib said in AUDI FORUM:
@kostis20 said in AUDI FORUM:
Έτσι θυμάμαι ότι δεν ήταν ίδιοι. Υπήρχε ακόμη μια έκδοση με 193 ps που ήταν και αυτή διαφορετική.
Αυτή είχε μπει μόνο στο Octavia mk1 και είχε κάποια βελτίωση από την ABT
Ήταν η έκδοση RS του Octavia.Εμπαινε και σε καποια Α4 TQ αυτα που ειχαν ενα κοκκινο / διπλα στο Τ
Μας έχει στιγματίσει αυτό το μοτέρ από ότι βλέπω!!!
Ήταν το αντίστοιχο με τον 1.4tsi(χωρίς τα ελαττώματα).
Έδινε καλές επιδόσεις χωρίς μεγάλο κόστος!Αυτο ηταν
Ωραίο βιβλίο σέρβις
Οποτε θυμοταν περνουσε απο το συνεργειο.
-
-
Τα τελευταία Audi έχουν βρει τον εαυτό τους. Πανέμορφα.
-
Την κράζει με το γάντι ο Τόμας την AUDI.
Κάνουν κάτι τσιπιές όμως οι άτιμοι, μία με το νέο λόγκο πάνω στο τιμόνι που είναι φλατ κολλητό αυτοκόλλητο, μία με το πανελ μπροστά από τον συνοδηγό που λέει ότι αν δεν πάρεις το πακέτο με την οθόνη θα βλέπεις ένα μαύρο πάνελ, δλδ ημαρτον ρε σεις Γερμαναράδες.
Και κράζει και ότι όλα τα audi είναι τα ίδια μεσα, ανεξαρτήτως segment, "where is the elavation of A6 for example?".Κατνάλωση 8.5 λιτρα από 3λιτρο V6 στην δοκιμή, καλά είναι.
Το πίσω μέρος δεν μου αρέσει στο sedan, άνετα θα είχα όμως ένα Α6 Avant για μοναδικό οικογενειακό μου αυτοκίνητο.
-
-
@babisstinson said in AUDI FORUM:
Είναι και κάτοχος οπότε δεν λέει λόγια του αέρα. Πάντα κάτι τέτοια τα έκανε. Πολυτελής μάρκα και να μην μπορείς να πάρεις στάνταρ κάποια πράγματα ακόμα και στην top έκδοση που ο ανταγωνισμός από Kia μέχρι Mercedes τα δίνει ε κάτι λέει νομίζω.
Πχ S line έκδοση αλλά αν θες εσωτερικό s line ένα διχίλιαρο. Σαν να παίρνεις σαλάτα και να σου λέει αν θες λάδι πλήρωσε μερικά πάνω.
-
@lap said in AUDI FORUM:
Τα τελευταία Audi έχουν βρει τον εαυτό τους. Πανέμορφα.
Το πίσω μέρος από το q3 sportback μοιάζει με generic κινέζικο. Αυτό είναι όντως ωραίο! Πάντως ποιοτικά δέν έχουν επανέλθει ακόμα!
-
@vdx said in AUDI FORUM:
Το πίσω μέρος από το q3 sportback μοιάζει με generic κινέζικο.
Έχουμε τίποτα φωτογραφίες από Κινέζικα που να δείχνουν ίδια με το Q3 Sportback και να είναι αυτά τα οποία πρώτα όρισαν αυτή τη σχεδιαστική γραμμή;
-
@green-power said in AUDI FORUM:
@babisstinson said in AUDI FORUM:
Είναι και κάτοχος οπότε δεν λέει λόγια του αέρα. Πάντα κάτι τέτοια τα έκανε. Πολυτελής μάρκα και να μην μπορείς να πάρεις στάνταρ κάποια πράγματα ακόμα και στην top έκδοση που ο ανταγωνισμός από Kia μέχρι Mercedes τα δίνει ε κάτι λέει νομίζω.
Πχ S line έκδοση αλλά αν θες εσωτερικό s line ένα διχίλιαρο. Σαν να παίρνεις σαλάτα και να σου λέει αν θες λάδι πλήρωσε μερικά πάνω.
Το έκαναν στην Μύκονο.
17 η χωριάτικη και 2,5 επιπλέον το λάδι...
Αμ τι μόνο οι γερμαναράδες θα μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ?
-
@katafractos17 said in AUDI FORUM:
@vdx said in AUDI FORUM:
Το πίσω μέρος από το q3 sportback μοιάζει με generic κινέζικο.
Έχουμε τίποτα φωτογραφίες από Κινέζικα που να δείχνουν ίδια με το Q3 Sportback και να είναι αυτά τα οποία πρώτα όρισαν αυτή τη σχεδιαστική γραμμή;
Οι premium κατασκευαστές κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν το κινεζικό κοινό τεράστιες μάσκες, υπερβολές και φθηνές εντυπώσεις. Κι όμως, ενώ οι Κινέζοι τους γυρίζουν την πλάτη (με εξαίρεση μερικά Μ μοντέλα), εκείνοι συνεχίζουν να ξεφτιλίζουν μια εικόνα που τους πήρε δεκαετίες να χτίσουν. Τα συγκεκριμένα πίσω φώτα δεν έχουν καμία σχέση με τη σχεδιαστική γλώσσα της Audi τέτοιες «χαζομάρες» τις περιμέναμε από Κορεάτες και Κινέζους, όχι από μια μάρκα που κάποτε αποτελούσε σημείο αναφοράς.
AUDI FORUM