-
Με λίγα λόγια ο κάτοχος του panda πρέπει να ναι χαρούμενος που μετά είκοσι χρόνια έχει αναλογικά καλύτερη μεταπωληση από το καγιέν! Νεεεξτ.
-
@gatoz said in MERCEDES-BENZ FORUM:
το γκ.βιταρα 1.6 που βαζεις σαν 6500 ειχε τοτε 15000
βαλε το 2004 στο car και 1.6 τον περιορισμο και θα καταλαβεις οτι μιλαμε για τη πρωτη γενια f/l που ειχε 15.Αγόρασα G. Vitara 1,6 f/l στις 19/10/ 2004 καινούριο 23.600€
-
Φυσικά και εσκασες τόσα άνθρωπε. Το τζιμνυ ήταν στα 15 εκείνη την εποχή.
-
@a-d-p said in MERCEDES-BENZ FORUM:
το γκ.βιταρα 1.6 που βαζεις σαν 6500 ειχε τοτε 15000
βαλε το 2004 στο car και 1.6 τον περιορισμο και θα καταλαβεις οτι μιλαμε για τη πρωτη γενια f/l που ειχε 15.Αγόρασα G. Vitara 1,6 f/l στις 19/10/ 2004 καινούριο 23.600€
Κι εγώ πήρα το 2004 το 2.5 V6 καινούργιο 33.000€...
Το δίλιτρο είχε περίπου 28.000 και το 1.6 το θυμάμαι περίπου 24.000...
Υπήρχε κι ένα τελευταίο τρίπορτο Vitara (όχι Grand) στις 18.000....
Τώρα που βρήκε τα 15.000, μόνο ο Γάτος ξέρει
-
Βλεπω Honda CR-V του 2005 νομιζω 30κ εκανε τωρα τιμες 8-9κ αλλα με 250 χιλ χμ πανω. Δηλ δεν θα δεις Μιτσου ΕΒΟ με 250 χιλ χμ, συνηθως εχουν 50 χιλ χμ.
Παντως αν μιλαμε για Βιταρα 1600 δεν το ξερω το αμαξι αλλα αν ειναι καθαρο απο ατυχηματα και εχει χαμηλο κοστος συντηρησης και ειναι και αξιοπιστο 2κ ειναι κλοπη.
Ολα τα 2λιτρα παντως εχουν κτυπηθει απο τα υψηλα τελη και τον φορο πολυτελειας.
-
Κοιτάξτε τη μεγάλη εικόνα.
Τα πιο μικρά και χρηστικά, απαξιώνονται λιγότερο. Τα μεγάλα, τα δίλιτρα, τα φιγουρατζίδικα, τα μοδάτα, τρώνε τη μεγαλύτερη φάπα.
Η επίδοση του έβο βγάζει μάτια παρά το γεγονός ότι είναι δίλιτρο και καίει τον αγλέορα, προφανώς υπέχει πλέον στάτους καλτ αντικειμένου. Βεβαια, και αυτό έχει τα κρυφά θέματά του. Πολλά έβο δεν κόστισαν 50 καφετιά, αλλά κάτι σε 80, γιατί στην πορεία οι ιδιοκτήται άλλαξαν μερικά πράγματα πάνω τους με πολύ εξειδικευμένα και, σε ορισμένες περιπτώσεις, κομπετίσιον ανταλλακτικά. Παρόλα αυτά, μια τιμητική πρωτιά την παίρνει.
Θλιβερή η κατάντια των -κάποτε στάτους σύμπολ- Καγιέν, παρά την χρηστικότητά τους. Βρίσκεις όσες θέλεις, ακόμη και με 10 χήνες! Χάνουν κατά κράτος ακόμη και στα εσωτερικά ντέρμπι απαξίωσης, π.χ. Καγιέν βς Μπόξτερ. Δε μιλάω καν για το Καγιέν βς 911, γιατί αυτό δεν είναι ντέρμπι.
Θα μου πείτε τώρα, 'ναι ρε, έβαλες την απαξίωση των 20 ετών, για βγάλε και π.χ. των 10 να δούμε'.
Μην ανησυχείτε, είναι παραπλήσια η εικόνα. -
Εγω είχα πάρει το Α5 το 2010 46.000 και το Δεκ.2021 το έδωσα 10.000.
-
@kostis20 said in MERCEDES-BENZ FORUM:
Eιχε το προβλημα στον κινητηρα που εκαιγε λαδια και ηθελε αλλαγη πιστονιων? Τυχερος ειναι αυτος που το πηρε σε αυτη την τιμη αρκει να εχει κολλητο καλο μαστορα.
-
@kostis20 said in MERCEDES-BENZ FORUM:
Μπορεί να έχασε το 75% της αξίας του αλλά όσο το κράτησες ήταν αυτοκίνητο να χαίρεσαι να μπαίνεις μέσα να οδηγήσεις. Αυτό είναι το νόημα για εμένα.
-
Πρφανώς τα μεγάλα και πάνω από 2λιτρα χάνουν πολύ. Του πατέρα μου π.χ. δεν έχει χάσει απλά το 80% της αξίας, έχει χάσει το 100%, γιατί πολύ απλά δεν πουλιέται! Κανείς δεν αγοράζει τέτοιο αμάξι μτχ. Οπότε να το έχει ευχαριστηθεί και ναι το κρατάει και το συνητρεί όσο μπορεί γιατί στα γεράματα δεν μπορεί να δεχτεί ότι απλά το μόνο που μπορεί να κάνει ειναι να το πετάξει, δεν το δέχεται με τίποτα!!
-
Άλλο πράγμα η αξία της αγοράς και άλλο της καρδιάς! Εμείς τα αγαπάνε τα αυτοκίνητα και τα κοστολογούμε τελείως διαφορετικά!
-
@fanis75 said in MERCEDES-BENZ FORUM:
Πρφανώς τα μεγάλα και πάνω από 2λιτρα χάνουν πολύ. Του πατέρα μου π.χ. δεν έχει χάσει απλά το 80% της αξίας, έχει χάσει το 100%, γιατί πολύ απλά δεν πουλιέται! Κανείς δεν αγοράζει τέτοιο αμάξι μτχ. Οπότε να το έχει ευχαριστηθεί και ναι το κρατάει και το συνητρεί όσο μπορεί γιατί στα γεράματα δεν μπορεί να δεχτεί ότι απλά το μόνο που μπορεί να κάνει ειναι να το πετάξει, δεν το δέχεται με τίποτα!!
πουλιεται στην γερμανια, ειδικα αν δεν εχει σκουριες
-
Οταν φτάσω γραφειο, τιμοκατάλογος εποχης
-
@dstou said in MERCEDES-BENZ FORUM:
Έχεις υπολογίσει και τον πληθωρισμό στις τιμές?
Η απώλεια θα είναι πολύ μεγαλύτερη.20κ το 2004 είναι 29κ σήμερα χοντρικά.
-
Ρε συ το Prius γράφεται Prius
-
@wantone said in MERCEDES-BENZ FORUM:
πουλιεται στην γερμανια, ειδικα αν δεν εχει σκουριες
Πολύ δύσκολα και είναι τεράστια βαβούρα και ταλαιπωρία. Μόνο εαν έχεις πολλές άκρες. Σκουριές δεν έχει, εννοείται.
Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε Γαλλία που είχαμε συγγνείς, τζίφος.
-
Έχει online: https://auto.suzuki.gr/photo/medium/201912/tyxbov1577182770370.pdf
16.000 ΛΤΠΦ.
-
Ακόμα να φτάσεις?
Ή δυσκολευόμαστε να πούμε "έκανα λάθος"?
Υ.Γ. Το 2005 ήταν να έρθει το New Grand Vitara (το τρίθυρο με μόνιμη τετρακίνηση) και έπαιξε τρελή έκπτωση για να ξεσκαρτάρουν το παλιό μοντέλο με τις κοντές σχέσεις...
Από 24.000€ το έδιναν κάπου στις 18.000€... αλλά μόνον τότε στα τελειώματα του...
-
Εγώ οντως θυμάμαι μια περιοδο το 16 προστα από την βασική έκδοση του vitara. Και το θυμάμαι διότι εκεί έπαιζα πάντα.
-
@antoniokon said in MERCEDES-BENZ FORUM:
Ακόμα να φτάσεις?
Ή δυσκολευόμαστε να πούμε "έκανα λάθος"?
Υ.Γ. Το 2005 ήταν να έρθει το New Grand Vitara (το τρίθυρο με μόνιμη τετρακίνηση) και έπαιξε τρελή έκπτωση για να ξεσκαρτάρουν το παλιό μοντέλο με τις κοντές σχέσεις...
Από 24.000€ το έδιναν κάπου στις 18.000€... αλλά μόνον τότε στα τελειώματα του...
και λαθος μου καθως ειναι το σκετο
ΕΣΥ βεβαια οφειλεις να θυμισεις την τιμη που επιασες για ενα τετοιο και ποτε
στα περι χρονου, ε, καποιοι εχουν και δουλειες εκτος γραφειου ωστε να παραξουν υπεραξιες απο τις οποιες θα πληρωθουν δ.υ.
MERCEDES-BENZ FORUM