-
Για τους χεητερς η παρουσία του κόσμου στο περίπτερο ήταν η απάντηση.
-
@cirus said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
@criuser said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Τα 3 - 3 αιρ και Φροντερα είναι βασικά
τίμιαφτηνιάρικα.Δίνουν
φτηνή δουλειάκέρδη σετιμήποιοτητα χαμηλότερης κατηγορίας.Για
μένατους μετόχους σε μια Ευρώπη που ζοριζεταιαπό τον πληθωρισμόαπό τους κινέζους αυτό είναι καλοδεχούμενο.Θα προτιμούσα το 3 να είναι συνολικά 1500-2000 φτηνότερο. Τα αιρκρος και Φροντερα είναι σε σωστή τιμή.
Για τα κινέζικα τα είπαμε ειναι του αντιχριστου, 666.
Η σειρά 1 είναι καλή για νέο εργένη με λεφτά.
Κατά τον Λαπ δεν υπάρχει κανένας τέτοιος.
Εκανα ότι μπορούσα να το διορθώσω
έγραψες
-
Και η Βίσση είχε 60.000 κόσμο στη συναυλία,δε λέει κάτι αυτο
-
@dimitrioskosmas said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Λίγα με την Αννούλα, έτσι ;
-
@dimitrioskosmas said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Μόνο ότι έχει κοινό που την ακούει και κονομαει.
-
εγω δεν είμαι χεητερ και βρισκω εξυπνη την κίνηση της citroen
αλλα δεν είμαι και μετοχος να τα παρουσιαζω υπεροχα.
Πολύ καλύτερος ο κινεζος στις ίδιες τιμες και το παραμυθακι της ποιοτητας/ονοματος εχει κινεζικο δράκο που καιει και καταπίνει
δεν μετριεται η επιτυχία με παρουσια κόσμου. Με νούμερα αγοραστών μετριέται.
ελπίζω να πάει καλά το 3 αν και φτηνιαρικο έχει οτι χρειάζεται για να πουλήσει αλλα καλύτερο από το dolfin στα ίδια χρήματα δεν είναι ότι και να λες.......
απλά θα εκμεταλευτει οτι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται ακόμα τα κινεζικα.
αυτο κάποια στιγμη σε κανα χρόνο θα αλλάξει και τότε δεν σώζεσαι πουλώντας πλέον brand citroen γαλλικη φινετσα και ιστορίες.
-
Που τους βρίσκεις όλους αυτούς βρε Λαπ.
Θα είσαστε μαζί στην κλαδική φαίνεται.
Αυτός είναι ο κανονικός κόσμος!
-
ηταν οργανωμένη εκδρομή από τα ΚΑΠΗ, εν κρίνω από τις φωτογραφίες.
-
Ήταν αυτοί που περίσσεψαν από την Άννα Βισση
-
Φτηνά χιούμορ βλέπω...
Κινέζικο.. -
Φτηνά χιούμορ βλέπω...
Κινέζικο..το αγορασαμε από citroen οπότε μας βγηκε φτηνά!!!
τα κινεζικα τα κράζεις τοσο γιατι τα φοβάσαι
και δεν σε κατηγορώ που τα φοβασαι και τα τρέμεις , ειναι μια καλη αρχη μπας και παραγεις καλύτερα προιοντα μη υπερκοστολογημενα οπως πουλούσες τόσα χρόνια
Τουλάχιστος η Stellantis κάτι κάνει και το παλεύει, χαιρομαι , μακαρι να γινει και πιο ανταγωνιστικη
Οι Γερμανοι πάνε κατευθειαν πρώτα για Ισπανικό........... και μετα για Βραζιλιάνικο από την πίσω πόρτα του πορτ μπαγκάζ. Ελπιζω να αλλαξουν ροτα
-
Οι Γερμανοι πάνε κατευθειαν πρώτα για Ισπανικό........... και μετα για Βραζιλιάνικο από την πίσω πόρτα του πορτ μπαγκάζ. Ελπιζω να αλλαξουν ροτα
Μιλας με γριφους Δασκαλε
-
@otso said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Μιλας με γριφους Δασκαλε
-
Έρχεται ο πατέρας μου Κυριακή μεσημέρι και μου λέει:
"Έδειξαν την έκθεση και στην τηλεόραση (λογικά εννοεί το Traction). Καμία αναφορά στους Κινέζους που μου έλεγες, μόνο τη Citroen είχαν και μάλιστα για πολλή ώρα".Όταν πέφτει χρήμα, υπάρχει προβολή. Αλλά όταν φτάσουν στο ταμείο και δουν τη χαοτική διαφορά, θα πρέπει να είναι πολύ κορόιδα για να αγοράσουν Stellantis. Δηλαδή αν βάλεις τον Tavares να συγκρίνει το Aircross με το Dolphin, τι νομίζεις ότι θα διαλέξει;
Ακόμα και το πλεονέκτημα των χώρων που ισχύει στα θερμικά μοντέλα, στα ηλεκτρικά εξασθενεί γιατί οι ηλεκτρικές πλατφόρμες προσφέρουν πολλή ευρυχωρία για τις διαστάσεις τους.
-
Καλά όλα αυτά, αλλά να δούμε και πως πατάνε στο δρόμο οι κινεζιές και τι αξιοπιστία θα έχουν.
Και αν τα λογισμικά θα δουλεύουν καλά και δεν θα κολλάνε ή δεν θα λένε το "στρίψτε αριστερά" δέκα φορές.Ο φίλος που πήγαμε παρέα στην έκθεση, μου είπε πάντως, ότι κάποια στιγμή που του έπεσε στα χέρια ένα MG ZS για ταξίδι Αθήνα - Βόλο και επιστροφή, η οδική του συμπεριφορά τον τρόμαξε λίγο.
-
Επισκέφθηκα χθες την έκθεση, στις 2 που άνοιξε δεν είχε πολύ κόσμο και μπορούσες να μπεις χωρίς αναμονή στα αυτοκίνητα. Στις 4 η ώρα είχε μαζέψει αρκετό κόσμο.
Διαθέσιμα για test drive είναι τα ακόλουθα:
Tesla model 3 και Y
Ford focus, puma, kuga
Renault clio, megane, capture
Dacia spring, duster
DFSK είχε ένα suv
BYD είχε αρκετά μοντέλα
Αυτά είναι όσα θυμάμαι.
Για να κάνεις test drive, έπαιρνες πρώτα χαρτάκι από την κάθε εταιρία και αφού σου καταχωρούσαν τα στοιχεία στην έξοδο, πήγαινες για το test drive.
Οδήγησα το model 3 που μου άρεσε πολύ και το BYD dolphin που μου φάνηκε πολύ τίμια επιλογή για τα λεφτά του. -
Η προβολή είναι κατευθυνόμενη.+_
-
@dimsabas said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
"Έδειξαν την έκθεση και στην τηλεόραση (λογικά εννοεί το Traction). Καμία αναφορά στους Κινέζους που μου έλεγες, μόνο τη Citroen είχαν και μάλιστα για πολλή ώρα".Όταν πέφτει χρήμα, υπάρχει προβολή. Αλλά όταν φτάσουν στο ταμείο και δουν τη χαοτική διαφορά, θα πρέπει να είναι πολύ κορόιδα για να αγοράσουν Stellantis. Δηλαδή αν βάλεις τον Tavares να συγκρίνει το Aircross με το Dolphin, τι νομίζεις ότι θα διαλέξει;
Ακόμα και το πλεονέκτημα των χώρων που ισχύει στα θερμικά μοντέλα, στα ηλεκτρικά εξασθενεί γιατί οι ηλεκτρικές πλατφόρμες προσφέρουν πολλή ευρυχωρία για τις διαστάσεις τους.
Επειδή έχει μάτια και βλέπει και επειδή ντρέπεται να οδηγάει κιτς, θα πάει να κάνει την ανάγκη του πάνω στο ντόλφιν και μόνο.
Μου αρέσει που λένε ότι μοιάζει με δελφίνι...
Μάλλον στα κινέζικα οι φώκιες και οι θαλάσσιοι ελέφαντες θα λέγονται δελφίνια...
Και επειδή σκέφτεστε δημοσιογραφικά και όχι σαν πωλητές που σημαίνει να σκέφτεσαι σαν ψυχρός αγοραστής, τα αυτοκίνητα των 20000 που θεωρούνται φτηνά σήμερα, τα αγοράζει κόσμος που δύσκολα τα βγάζει αυτά τα λεφτά... Δεν θα τα πετάξει σε καθρεπτάκια και τενεκέδες αμφιβόλου παραμονής και μηδενικής μεταπώλησης.
Οπως εγώ δεν βάζω κινέζικες αντλίες θερμότητας στα σπίτια που φτιάχνω, γιατί θέλω να έχω ανταλλακτικά μετά 5 - 10 χρόνια και να μην με βρίζουν οι πελάτες, γιατί κέρδισα 40 % στην κάθε μία, βάζοντας την κινεζιά αντί για την LG.
Ανάλογα ισχύει και για άλλα είδη στην δουλειά μου. Πλακάκια, είδη υγιεινής, μπαταρίες, πολλά ακόμα.
Προτιμώ να ακούω πελάτες όπως πριν λίγα χρόνια έναν που ήρθε για ανακαίνιση για ένα σπίτι παλαιό που αγόρασε στο παιδί του, για να μένει μόνος του ως φοιτητής και είχε πάρει σπίτι από μένα πριν 30 χρόνια και μου είπε ότι 15 χρόνια που έμεινε εκεί και 15 χρόνια που το νοικιάζει δεν έχει χρειαστεί να βάλει ένα ευρώ για επισκευές.
Αλλά αυτά τα πληρώνεις και σε υλικά και σε εργατικά.
Για αυτό είναι άλλος ο τρόπος σκέψης μας.
-
Επειδή έχει μάτια και βλέπει και επειδή ντρέπεται να οδηγάει κιτς, θα πάει να κάνει την ανάγκη του πάνω στο ντόλφιν και μόνο.
Μάλλον στα κινέζικα οι φώκιες και οι θαλάσσιοι ελέφαντες θα λέγονται δελφίνια...
Και επειδή σκέφτεστε δημοσιογραφικά και όχι σαν πωλητές που σημαίνει να σκέφτεσαι σαν ψυχρός αγοραστής, τα αυτοκίνητα των 20000 που θεωρούνται φτηνά σήμερα, τα αγοράζει κόσμος που δύσκολα τα βγάζει αυτά τα λεφτά... Δεν θα τα πετάξει σε καθρεπτάκια και τενεκέδες αμφιβόλου παραμονής και μηδενικής μεταπώλησης.
Οπως εγώ δεν βάζω κινέζικες αντλίες θερμότητας στα σπίτια που φτιάχνω, γιατί θέλω να έχω ανταλλακτικά μετά 5 - 10 χρόνια και να μην με βρίζουν οι πελάτες, γιατί κέρδισα 40 % στην κάθε μία, βάζοντας την κινεζιά αντί για την LG.
πας πολυ ωραια να ντριμπλαρεις, αλλα δεν σε αφηνω
α. εισαι σιγουρος οτι οι αντλιες θερμοτητας της LG κατασκευαζονται εκτος κινας; και αν οντως κατασκευαζονται εκτος κινας, μηπως εχουν μεσα κομματια απο κινα;
β. αλλο η byd και αλλο καποια τυχαρπαστη κινεζικη μαρκα που δεν ξερει ουτε η μανα της -
@dettol said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
πας πολυ ωραια να ντριμπλαρεις, αλλα δεν σε αφηνω
α. εισαι σιγουρος οτι οι αντλιες θερμοτητας της LG κατασκευαζονται εκτος κινας; και αν οντως κατασκευαζονται εκτος κινας, μηπως εχουν μεσα κομματια απο κινα;
β. αλλο η byd και αλλο καποια τυχαρπαστη κινεζικη μαρκα που δεν ξερει ουτε η μανα τηςΔεν με νοιάζει που κατασκευάζονται οι LG.
Με νοιάζει που το εργοστάσιο υπάρχει και θα υπάρχει μετά 5-10 χρόνια όπως και τα ανταλλακτικά του θα υπάρχουν και δεν θα με βρίζουν οι πελάτες ότι πήγα να κονομήσω σε βάρος της αξιοπιστίας μου.
Γιατί αυτή είναι η διαφορά. Επειδή δεν τα φτιάχνω εγώ τα πράγματα, κοιτάω να έχω σοβαρούς προμηθευτές και να παίρνω σοβαρές εγγυήσεις από αυτούς τις οποίες δίνω στους πελάτες.
Παράδειγμα πριν 3 χρόνια σε ένα ξενοδοχείο που φτιάξαμε στο κέντρο της Αθήνας, η μία αντλία της LG από τις 8 που βάλαμε παρουσίασε πρόβλημα και η εταιρεία μας την άλλαξε με καινούργια παρ΄ ότι είχε δουλέψει ένα χρόνο και πολύ γρήγορα, ώστε να μην έχει πρόβλημα το ξενοδοχείο.
Τι ίδιο ισχύει και για το 3 και το Αιρκρος. Δεν φτιάχνονται στην Γαλλία, αλλά στην Σλοβακία, αλλά η εταιρεία είναι εδώ να διορθώνει τις όποιες μλκιες γίνονται όπως είδαμε με τους ιμάντες και τα αντ μπλού.
Η μπίντ θα είναι μετά 10 χρόνια ?
Θα πάρεις το ρίσκο για να λες ότι έχεις 200 μουλάρια που θα εμφανίζονται όποτε νομίζουν ?
Ολα είναι θέμα επιλογών.
Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα