-
@civil357 said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Άσχετο , αλλά αφού γράφουμε τι θα αφήσουμε στα παιδιά μας. Ότι και να αφήσετε, φροντίστε οι τίτλοι να είναι μη αμφισβητήσιμοι και να περιγράφουν επακριβώς την " ιδιοκτησία " του καθενός. Αν έχετε άκληρο συγγενή , προτείνετέ του να συντάξει διαθήκη ,ευαίσθητο το θέμα , το καταλαβαίνω.
Σήμερα έζησα για ακόμα μια φορά σκηνές από το "ρετιρέ" να σκοτώνονται δύο νύφες για το αν μετακινήθηκε κατά μισό μέτρο μία βρύση καθώς ο πεθερός ( ο μακαρίτης) είχε κόψει το οικόπεδο στα δύο με σταθερό σημείο τη βρύση, η οποία μπορεί να μετακινήθηκε , μπορεί και όχι ( η μία έλεγε έτσι η άλλη αλλιώς). Ήθελα να γελάσω , αλλά με έψηνε και ο ήλιος, οπότε πιο πολύ σιχτίριζα. Από την άλλη μέχρι στιγμής δε βγήκαν καραμπίνες όπως σε άλλα σκηνικά. Το ότι θα πληρώσουν μία περιουσία σε συμβολαιογράφους, δικηγόρους και μηχανικούς για να λύσουν το θέμα ενώ όλα θα βρίσκονταν εύκολα αν υπήρχε συναίνεση , όσο και να το "φώναζα" , τσάμπα χαλούσα το σάλιο μου....
Μηχανικός είσαι, όχι παπάς και εξομολογητής, ούτε ψυχίατρος.
Για αυτά που περιγράφεις, αυτοί είναι οι αρμόδιοι.
Συχνό το φαινόμενο, αλλά η απάντηση είναι η παραπάνω.
-
Σιριαλ : Διαμέρισμα - Τι-Να-Το-Κανω Επεισόδιο 12142846 (ούτε η Λάμψη)
Μέσα στο 2023, θα δούμε τι θα κάνουμε με το διαμέρισμα που βρέθηκε στη κατοχή μου, ανακαινίστηκε το 2021 (ολοκληρωτικά με αλλαγές και κοινόχρηστων αγωγών που περνάνε απο τους τοίχους και με νεα παροχή νερού απο το ρολοϊ της ΕΥΔΑΠ από το πεζοδρόμιο-μόνο τα μπετά και το πάτωμα δεν αλλάχτηκαν), ζήσαμε 5 μήνες, φύγαμε εξωτερικό και θα ξαναζήσουμε για 6-8 μήνες και θα το ξανακλείσουμε μιας και φεύγουμε έξω ξανά οριστικά.
Ειναι ένα διαμέρισμα για το οποίο έγραψα πολλά, ζάλισα πολλούς, με βοήθησαν πολλοί από εδώ μέσα με ιδέες/απόψεις ( @criuser , @dstou και πολλοί άλλοι που συγνώμη αν δε σας αναφέρω) - δυστυχώς με την αναζήτηση δε μπορώ να βρω το αρχικό ποστ.
Τέλος πάντων, μιλάμε για διαμέρισμα 135τμ, στο Π.Φάληρο, σχεδόν πάνω στη παραλιακή με θεα θάλασσα και απο τα 3 δωμάτια, με την ανακαίνιση και απο το σαλόνι (κάπως) και μπαλκόνι-τέρας περ. 70τμ (σχήμα “Γ”) με θέα θάλασσα. Πολυκατοικία του ‘67 (καλή κατασκευή από τον Αλβέρτη/Δημόπουλο που έφτιαξαν Πύργο Αθηνών, Πρεσβεία ΗΠΑ στην Αθήνα και σχετικά περιποιημένη για την ηλικία της).Αρχικά προ ανακαίνισης 2018-2019 είχε μπει πωλητήριο. Η καλύτερη προσφορά που πήραμε 01/2019 ήταν 300.000 (προ ανακαίνισης). Οταν για προσωπικούς λόγους υπαναχώρησαμε στη πώληση και είπαμε να το κρατήσουμε, το ζευγάρι ζήτησε από το μεσίτη να μας ρωτήσει ποιά η νέα τίμη για να δουν αν μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω.
Τώρα, μιας και θα είμαστε μακριά εξωτερικό με μη δυνατότητα συχνής επιστροφής (Ταϊβαν, μάλλον 1 φορά το χρόνο) σκεφτόμαστε 2 σενάρια.
1. Να δοθεί σε εταιρεία διαχείρισης ακινήτων λογικής blueground μόνο και αν μια τέτοιου είδους εταιρεία αναλαμβάνει πέρα από τη μίσθωση και διαχειριστικά θέματα όπως πληρωμη λογαριασμών, κοινοχρήστων και επιδιόρθωση οποιασδήποτε βλάβης (δηλαδή ο ενοικιαστης να επικοινωνεί για οποιοδήποτε θέμα με την εταιρεία.
ΕΡΩΤΗΣΗ 1.1 : Ξέρετε κάποια εταιρεία που να τα αναλαμβάνει όλα αυτά; Ακόμα και μεσιτικό γραφείο. Θα κάνουμε και δική μας έρευνα όταν θα έρθουμε Ελλάδα, αλλά αν έχετε κάποια πληροφορία, καλοδεχούμενη.
ΕΡΩΤΗΣΗ 1.2 : Έχει δώσει κάποιος από εσάς ή γνωστός του διαμέρισμα σε τέτοιου είδους εταιρεία;2. Να πωληθεί. Ο βασικός λόγος πώλησης θα ειναι, όχι η ανάγκη μετρητών, αλλά να μη το έχουμε στο κεφάλι μας όταν θα είμαστε έξω.
Μιας και γενικά οι τιμές ανεβαίνουν, ιδιαίτερα στα Ν. Προάστια και με τη λογική οτι σε λίγο ανακαινίζεται πλήρως η μαρίνα Αλίμου/Καλαμακίου (το διαμέρισμα είναι ακριβώς στη μέση μεταξύ μαρίνας Αλίμου/Καλαμακίου και μαρίνας Φλοίσβου) και το Ελληνικό ετοιμάζεται, δε θα θέλαμε να το πουλήσουμε άμεσα αλλά από την άλλη, δε θέλω να το έχουμε στο κεφάλι μας όταν θα είμαστε εξωτερικό (επίσης, να ομολογήσω οτι έχω ψυχολογικό θέμα πια με το διαμέρισμα μετά από ότι πέρασα και δε πολυ-θέλω να το βλέπω).
ΕΡΩΤΗΣΗ 2.1 : Νομίζω το θέμα της χρυσής βιζας έχει ψιλοπαγώσει, ποιός θα μπορούσε να ειναι ο δυνητικός αγοραστής ενός τέτοιου διαμερίσματος;
ΕΡΩΤΗΣΗ 2.2 : Εντελώς θεωρητικά, για ένα ακίνητο που το 2019 θα μπορούσε να είχε πουληθεί στα 300.000 + 65.000 ανακαίνιση (από εργολάβο, σίγουρα το κόστος των υλικών δεν είναι αυτό) με αρκετά καλά υλικά, ποιά θα μπορούσε να είναι μια ενδεικτική τιμή πώλησης σήμερα;
ΕΡΩΤΗΣΗ 2.3 : Αν δε προλάβουμε τα πουλήσουμε πριν φύγουμε για εξωτερικό, μπορεί να γίνει η πώληση-μεταβίβαση χωρίς εγώ να πρέπει να έρθω πίσω Ελλάδα (μέσω απο χαρτιά που ισως να μπορώ να βγάλω μέσω ε-γκοβ); Να έχουμε αδειάσει το διαμέρισμα, τα κλειδιά να τα έχει ο μεσίτης και όταν το πουλήσει να τα δώσει στον νέο ιδιοκτήτη..ΕΡΩΤΗΣΗ 3 : Ετσι και για το (ψιλοσοβαρό)-χαβαλέ, τα χρήματα από τη πώληση, τι ρολόγια θα τα "κάνατε" για να τα παρκάρετε; Τα ρολόγια ειναι επένδυση που τα "φοράς" και φεύγεις, τα πουλάς ακόμα και για το μέταλλο αν χάσουν την όποια αξία μάρκας.
Ευχαριστω!
-
Νοίκιασε το να βγαίνει κάτι και άσε το να υπάρχει..
-
Μάστορα, συμφωνώ, απλα αν το νοικιάσουμε, υπάρχει τρόπος/υπηρεσία να μη μας "ενοχλεί" ο ενοικιαστής για οποιδήποτε θέμα μιας και θα ζούμε μακρυά;
Στο εξωτερικό, όπου έχω νοικιάσει, ποτέ δε "γνώρισα" τον ιδιοκτήτη. Πάντα μιλούσε με το γραφείο και έτρεχαν αυτοί. Γιατί στην Ελλάδα, το να νοικιάζεις δεν ειναι "επένδυση" αλλά "κοινωνικές σχέσεις". Αν θέλω κοινωνικές σχέσεις, θα ψάξω άλλο τρόπο και όχι να γίνω φίλος με τον ενοικιαστή. -
@alejandro said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Μάστορα, συμφωνώ, απλα αν το νοικιάσουμε, υπάρχει τρόπος/υπηρεσία να μη μας "ενοχλεί" ο ενοικιαστής για οποιδήποτε θέμα μιας και θα ζούμε μακρυά;
Στο εξωτερικό, όπου έχω νοικιάσει, ποτέ δε "γνώρισα" τον ιδιοκτήτη. Πάντα μιλούσε με το γραφείο και έτρεχαν αυτοί. Γιατί στην Ελλάδα, το να νοικιάζεις δεν ειναι "επένδυση" αλλά "κοινωνικές σχέσεις". Αν θέλω κοινωνικές σχέσεις, θα ψάξω άλλο τρόπο και όχι να γίνω φίλος με τον ενοικιαστή.Δεν είναι ρε συ και τόσο τραγικά τα πράγματα ειλικρινά... Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει εταιρεία που κάνει όλη την διαχείριση και θα κρατήσει κάποιο ποσοστό. Αν το κάνεις έτσι ίσως συμφέρει ερμπι εν μπι
-
Eιναι μεγαλο για AirBnB και ουτε θα εμπιστευομουν καποια εταιρεια τυπου blueground, το πιθανοτερο ειναι οτι θα σε φεσωσουν.
Γνωμη μου, δυο επιλογες εχεις:
-
το νοικιαζεις σε καποιο με οικονομικη ανεση πχ διπλωματη ή μεγαλο στελεχος σε εταιρεια που ερχεται απο εξωτερικο σε ενα υψηλο ενοικιο πχ 1500 και βαλε.
-
βαζεις πωλητηριο στα 400000 και οτι γινει, αν πιασεις 380 το δινεις.
Τα χρηματα μπες σε φορουμ με ρολογια υπαρχει πολυ πραγμα στο ιντερνετ και βιντεο στο youtube σχετικα, αγοραζεις αρκετα απο Αθηνα καινουρια (προσεχε τις απατες ομως) και τα χωνεις σε μια θυριδα και εισαι βασιλιας. Ξερω καποιον που εχει 70 ακριβα ρολογια σε θυριδα.
-
-
@alejandro
Αφου το εχεις ανακαινισει do it the greek way - ελα τωρα που γυριζει - κοπανα μια φουσκωμενη τιμη πωλησης, π.χ. 500 χιλιαρικα και αμα κατσει εκατσε.
Εκτος αν υπαρχει καπου καπως καποτε πιθανοτητα να γυρισεις πισω ελλαδα σε αυτο το σπιτι, οποτε την ψαχνεις με καποιον που θα μπορει να ασχοληθει με την ενοικιαση (φιλο/συγγενη/γραφειο).
Εχω μια τετοια περιπτωση παρομοια στην πολυκατοικια που ζει εξωτερικο, το κραταει και μια το νοικιαζει, μια το αφηνει ετσι (βεβαια τωρα που ειδε οτι εκαναν αναπηδηση ελατηριου τα νοικια, απο Σεπτεβρη παλι το νοικιαζει). Εχει μια φιλη που κανει το κουμαντο. -
Εγώ στη θέση σου, αν δεν είχα ανάγκη άμεση τα χρήματα, θα το κρατούσα και θα το νοίκιαζα με κάποιον τρόπο. Γιατί να πάρεις τα $ να τα βάλεις στην τράπεζα δεν έχει νόημα, πιο επικίνδυνο είναι. Άστο εκεί να παίρνεις ένα παχυλό ενοίκιο.
Τώρα ποιος θα αναλάβει; Κανένας συγγενής εμπιστοσύνης με κανένα χαρτζιλικάκι; Εταιρία δύσκολα θα έβαζα στη μέση για 1002 λόγους. -
ΕΡΩΤΗΣΗ 3 : Ετσι και για το (ψιλοσοβαρό)-χαβαλέ, τα χρήματα από τη πώληση, τι ρολόγια θα τα "κάνατε" για να τα παρκάρετε; Τα ρολόγια ειναι επένδυση που τα "φοράς" και φεύγεις, τα πουλάς ακόμα και για το μέταλλο αν χάσουν την όποια αξία μάρκας.
Ρολόγια για επένδυση, μόνο Rolex (συγκεκριμένα μοντέλα) ή αλλιώς κάποιες γνωστές μάρκες αλλά σε τιμές χώμα ή συλλεκτικά μοντέλα. Τα ατσάλινα Rolex ομως δεν χάνουν την αξία τους, ειδικά τα vintage. Προσοχή όμως να είναι ατσάλινα, αυτά με τα ευγενή μέταλλα δεν κρατάνε τόσο την τιμή τους (εκτός του YM1 που έχει μόνο στεφάνη από πλατίνα).
Ένα Daytona ατσάλινο πριν 7-8 χρόνια το έβρισκες με €10-12.000, σήμερα θες €20Κ.
-
Να το νοικιάσει και κάθε χρόνο να παίρνει ενα ρολεξ τσάμπα με τα έσοδα..
-
Σας ευχαριστώ όλους.
-
Να το νοικιάσουμε "ιδιωτικά", δεν υπάρχει περίπτωση όπως αναφέρω. Πολύ λογικά αυτά που λέτε, αλλά δε θέλω να μιλήσω με κανένα, πέρα με εταιρεία με συμβόλαιο. Φεσώνει η Blueground?
Δε θέλω ποτέ να λαβω μειλ/τηλέφωνο στην άλλη μεριά του κόσμου για "παράπονο" ή για βλάβη "φέρε κάποιον να τη φτιάξει" οτιδήποτε.
Δεν έχω άνθρωπο Ελλάδα για να "τρέχει" τα ριαλ-εστεϊτ μου. Δε θέλω να υποχρεώσω/υποχρεωθώ. Γονείς μεγάλοι, αδερφή έξω επίσης, 2-3 φίλοι σε μακρυνες περιοχές με δικά τους θέματα. Οπότε ή εταιρεία ή τίποτα. Γι'αυτό ρωτάω αν έχει κάποιος εμπειρία. -
Τη τιμή "πυροτέχνημα" τη σκεφτήκαμε, απλά δε ξέρουμε πότε μπορεί να εμφανιστεί ο "επενδυτής" να μας τα δώσει τα 450-500... και ο όποιος μεσίτης δε θα μας πάρει σοβαρά ίσως.
-
Φάνη! Τα Ρολεξ που αναφέρεις τα ατσάλινα, όπως λες, δε χάνεις τα χρήματά σου. Τα "σπορ" που έχεις στη λίστα ειναι σε "εξωφρενικές" τιμες (για το τι είναι). Ειναι σα να παω να παρω μετοχές μετά απο απανωτά λιμιτ-απ. Ηδη μιλάνε για μια σταθεροποίηση ίσως και μικρή πτώση στις τιμές τους.
Ελεγα για καμια πρόταση για πιο "undergound". Ακόμα και τα F.P. Journe που αρκετά χρόνια τα είχα σταμπάρει, πια έχουν γίνει περιζήτητα και ειναι σα τη Φερραρι. Για να σου πουλήσουν πρέπει να έχεις ήδη άλλα 2-3...
Ετσι ψιλοκοιταζα για βιντατζ Γρκαντ-Σεϊκο. Σχετικά χαμηλές ακόμα τιμές που λίιιιγο λίιιγο ανεβαίνουν. Ισως αν απο Ταίβαν πάμε Ιαπωνία κάποια στιγμή να κάνω την έρευνά μου μιας και ΓΣ παλιά, εκέι βρίσκεις τα "καλά" κομμάτια.
Καλά, για τα ρολόγια, έτσι το έβαλα, μη το κανω και οφ-τοπικ το θέμα.
-
-
@mastoras78 said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Να το νοικιάσει και κάθε χρόνο να παίρνει ενα ρολεξ τσάμπα με τα έσοδα..
Χαχαχαχα! Καλό, ενα καλό ρολεξ/χρόνο.
-
Μιας και γενικά οι τιμές ανεβαίνουν, ιδιαίτερα στα Ν. Προάστια και με τη λογική οτι σε λίγο ανακαινίζεται πλήρως η μαρίνα Αλίμου/Καλαμακίου (το διαμέρισμα είναι ακριβώς στη μέση μεταξύ μαρίνας Αλίμου/Καλαμακίου και μαρίνας Φλοίσβου) και το Ελληνικό ετοιμάζεται,
Το μόνο που θα πω είναι ότι η περιοχή είναι γ@μ@τη , να χέσω τα Κολωνάκια και την θέα Ακρόπολη , πες μου ότι βλέπεις Αίγινα από το μπαλκόνι να τρελαθώ !
Νομίζω πρέπει να περιμένεις το Ελληνικό για να πουλήσεις πολύ ακριβά , μέχρι τότε ή σε εταιρεία ενοικίασης ή κλειστό!
-
@fanis75 said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
ΕΡΩΤΗΣΗ 3 : Ετσι και για το (ψιλοσοβαρό)-χαβαλέ, τα χρήματα από τη πώληση, τι ρολόγια θα τα "κάνατε" για να τα παρκάρετε; Τα ρολόγια ειναι επένδυση που τα "φοράς" και φεύγεις, τα πουλάς ακόμα και για το μέταλλο αν χάσουν την όποια αξία μάρκας.
Ρολόγια για επένδυση, μόνο Rolex (συγκεκριμένα μοντέλα) ή αλλιώς κάποιες γνωστές μάρκες αλλά σε τιμές χώμα ή συλλεκτικά μοντέλα. Τα ατσάλινα Rolex ομως δεν χάνουν την αξία τους, ειδικά τα vintage. Προσοχή όμως να είναι ατσάλινα, αυτά με τα ευγενή μέταλλα δεν κρατάνε τόσο την τιμή τους (εκτός του YM1 που έχει μόνο στεφάνη από πλατίνα).
Ένα Daytona ατσάλινο πριν 7-8 χρόνια το έβρισκες με €10-12.000, σήμερα θες €20Κ.Δυστυχώς το άθλημα έχει πλέον καταντήσει φούσκα ειδικά στα ρολεξ οπότε καλύτερα μακριά και από ρολόγια πλέον αν ήταν 3-4 χρόνια πίσω το συζητούσαμε.. στο λέω σαν παλιός και αμετανόητος εν ενεργεία συλλέκτης..
-
@fanis75 said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Ένα Daytona ατσάλινο πριν 7-8 χρόνια το έβρισκες με €10-12.000, σήμερα θες €20Κ.#ploutokratis_mod
νομιζα οτι μονο οι σείχιδες μοιραζανε σέικο στους υποτακτικους....
-
Τώρα θα εμφανιστεί ο Λαπ και θα σας σκίσει στα επιδόματα...
Εγώ το Ρόλεξ το κράτησα 20 χρόνια και το πούλησα ακριβότερα από όσο το αγόρασα πριν 3-4 χρόνια.
Τώρα θα το πούλαγα ακριβότερα, αλλά στις επενδύσεις, δεν πρέπει να μετανιώνεις, αλλά να κοιτάς μπροστά... -
Για να καταλάβω, είπε κανείς ότι ψάχνει επιδόματα για τα ρολεξ;
-
Έχω τρόλ-εξ που λειτουργεί με μαζούτ.. Ξαναπλέρωνε!
-
@izz said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Δυστυχώς το άθλημα έχει πλέον καταντήσει φούσκα ειδικά στα ρολεξ οπότε καλύτερα μακριά και από ρολόγια πλέον αν ήταν 3-4 χρόνια πίσω το συζητούσαμε.. στο λέω σαν παλιός και αμετανόητος εν ενεργεία συλλέκτης..
Το ξέρω izz, γι'αυτό λέω για πιο underground μάρκες/τύπους, έτσι ψιλοκουβεντα να γίνεται. Δε θεωρώ αυτή τη στιγμή επένδυση οτιδήποτε για τι οποίο μιλάει όλος ο κόσμος. Και γι'αυτο ίσως μιλάω για ρολοϊ από πολύτιμα μέταλλα ωστε τουλάχιστον να σου μείνει το υλικό αν η "μάρκα" πέσει. Μάλλον θα το συνεχίσω στο τοπικ για τα ρολόγια
-
@yem said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Μιας και γενικά οι τιμές ανεβαίνουν, ιδιαίτερα στα Ν. Προάστια και με τη λογική οτι σε λίγο ανακαινίζεται πλήρως η μαρίνα Αλίμου/Καλαμακίου (το διαμέρισμα είναι ακριβώς στη μέση μεταξύ μαρίνας Αλίμου/Καλαμακίου και μαρίνας Φλοίσβου) και το Ελληνικό ετοιμάζεται,
Το μόνο που θα πω είναι ότι η περιοχή είναι γ@μ@τη , να χέσω τα Κολωνάκια και την θέα Ακρόπολη , πες μου ότι βλέπεις Αίγινα από το μπαλκόνι να τρελαθώ !
Νομίζω πρέπει να περιμένεις το Ελληνικό για να πουλήσεις πολύ ακριβά , μέχρι τότε ή σε εταιρεία ενοικίασης ή κλειστό!
Ναι, βλέπει και από όλα τα δωμάτια την Αίγινα. Οταν έχει βορειά ιδίως με πεντακάθαρη ατμόσφαιρα, βλέπεις και τα σπίτια της Αιγινας. Πολλες φορές περνάνε ιστιοφόρα πολύ κοντά απο την ακτή και νομίζεις οτι περνάνε απο το δρόμο από κάτω.
Εχει αρκετά καλή θέα χωρίς όμως το θόρυβο της παραλιακής. Εχω συγγενείς/φίλους με διαμερισματα Π.Φ και Αλιμο πάνω στη παραλιακή που ναι μεν εχουν τη θέα (φοβερή) αλλά παράθυρο δεν ανοίουν, μπαλκόνι δε στέκεσαι να κάτσεις/μιλήσεις λόγω θορύβου.
Η λογική λέει αυτό που λες... αλλά τα έργα πότε/αν θα τελειώσουν και το άλλο ερώτημα, τα παλιά σπίτια, πόσο παραπάνω θα ανέβουν;
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!