-
@otso said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Κοιτατε κριτικες προτου πατε καπου να φατε ;
Εγω εχω το κακο συνηθειο να κοιταω τις αρνητικες κριτικες , και αυτο μου χαλαει την διαθεση .
Επισης δεν προτεινω ποτε , γιατι οτι μου εχουν συστησει δεν ηταν αυτο που φανταζομουν . τα γουστα αναλογα τον ανθρωπο διαφερουν πολυ .
Επισης δεν παω ποτε αργιες που ειναι σιγουρο οτι σερβις και φαγητο θα ειναι αθλιο.
Γκουρμε , δηθενιες , ασιατικα φαγητα , αποκλεισμενα εξ ορισμου , ποτε σαλατες (οι παρασκευαστες δεν πλενουν χερια μετα την τουαλεττα )και ορντεβρ , κατευθειαν πολλα κυρια πιατα .ΠΑΝΤΑ κοιταω κριτικες. Ιδανικα θελω >4.5 και μεγαλο αριθμο κριτικων. Αν ειναι 4.8 και εχει λαβει 50 κριτικες, μαλλον σημαινει οτι τον ψηφισαν αυτος και η οικογενεια του.
Επισης, σε μικρο αριθμο κριτικων, πολυ υψηλες ή χαμηλες βαθμολογιες (απο φιλους ή παραξενους ανθρωπους) αλλαζουν αισθητα το αποτελεσμα. Οταν ομως φτασει ενα μαγαζι στις 200+ κριτικες, συνηθως το νουμερο αποτυπωνει την αληθεια.Αυτο που δεν λαμβανω σοβαρα ειναι γκρινιες για την τιμη και το μεγεθος των μεριδων. Ξερω, περιπου που κυμαινονται οι τιμες οποτε γνωριζω τι να περιμενω.
Για τις αργιες εχεις δικιο, οπως επισης να αποφευγει κανεις τις ωρες αιχμης. Το κανουμε αυτο ετσι και αλλιως, διοτι συνηθως τρωμε νωριτερα απο την μεση ελληνικη οικογενεια. -
@dettol said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
@sonath said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Ανασυρω αυτο το νημα διοτι θελω να παω την φαμιλια για φαγακι σαββατο βραδυ.
1 χρονο (ισως και παραπανω) μετα την προταση του @gatoz , πηγαμε στο "παλια ιστορια" στην ευβοια, εξω απο την χαλκιδα. Επισης εχουμε παει στο "17 χωρια" στη Νεμεα (φανταστικο! να πατε), στον "Φαρο" στο λεχαιο, στο "εβιβα" στο βοχαϊκο και τη "πλατεια" στον αγιο ιωαννη κορινθιας.
Ο @iceman7 προτεινε και πηγαμε και στη "Στοα" εξω απο τη λιβαδεια.Αναφερω αυτα τα μερη, για να δωσω μια εικονα του τι ψαχνω, ωραιο φαγητο σε αποσταση 60-75' απο την αθηνα και κατα προτιμηση "χωμενο", δηλ οχι πχ ταβερνακι στη χαλκιδα. Μπορει να ειναι χαλαρη ταβερνα ή μπορει να ειναι και πιο κυριλε, δεν εχω θεμα. Αυτο που θελω ειναι να παμε καπου να φαμε οπου το φαγητο θα αξιζει και δεν θα νιωθω οτι μου πιανουν τον κωλο. Αν ειναι "ακριβο", κανενα προβλημα, αλλα να το αξιζει.
Α, και μην με στειλετε σε τιποτα κατσαβραχα! πχ το "17 χωρια" ηταν ιδανικο, διοτι ειναι 10' απο την εξοδο της εθνικης οδου. Υπερβολικα βολικο ειναι η αληθεια και ισως δυσκολο να βρουμε κατι αντιστοιχο, απλα το αναφερω ως κατι πολυ βολικο.Προτασεις παρακαλω;
Βλέπω τα μέρη μου (Κορινθία) τα έχεις γυρίσει όλα...
ε αντε, προτεινε κανενα αλλο αφου ειναι περιοχη σου
αντικειμενικα, ειναι πολυ βολικα μερη λογω ευκολης προσβασης απο αττικη οδο + εθνικη οδο. Επισης ειναι στον δρομο του γυρισμου απο αλλες εξορμησεις (ναυπλιο, μυκηνες, καλαματα κτλπ)
Βρε θηρίο, έχεις πάει στον Αγιάννη στο Σταμάτη; Ωραίος...
ευχαριστω για τον χρονο σου και για τις προτασεις! Τον καβο τον ειχα στα υποψιν, αλλα δεν ειχε τυχει να παμε. Τα υπολοιπα δεν τα ηξερα. Αν και δεν τρελαινομαι για ψαρι, θα παμε σε ολα αυτα, διοτι τα παιδια μου λατρευουν τα ψαρικα και ειναι ο πιο ευκολος τροπος να τους πεισω να ερθουν για βολτα εξω.
Ο σταματης εχει πολυ ωραιο φαγητο και θυμιζει μερος αρκετα μακρινο απο αθηνα, αν και ειναι λιγοτερο απο 90' μακρια! Το κακο ειναι οτι οταν ειχαμε παει (προπερσι;) εκαναν εργα, ειχαν κλεισει τον κυριο δρομο προσβασης, ειχαμε περασει απο κατι χωριουδακια και ειχαμε μπλεξει. Θελω να πιστευω οτι εχει λυθει πλεον αυτο.
Το βρηκα γιατι με εστειλε φιλη που ξερει οτι μου αρεσει το συκωτι Ειχε δικιο, ηταν οντως εξαιρετικο!Να ξερεις οτι θα παμε σε ολα αυτα που προτεινεις!
Έχει και μια ωραία ταβέρνα στο Αγγελόκαστρο, ξέρεις από εκείνες τις παλιές και επίσης προτείνω ανεπιφύλακτα στο χωριό Στεφάνι την ταβέρνα "Μπαλάφας".
Τώρα νομίζω έχει φτιάξει ο δρόμος για Αγιάννη. Φαντάσου ότι εγώ έχω κατά το ήμισυ καταγωγή από τα Αθίκια (περνάς για να πας στον Αγιάννη).
-
Κοιτατε κριτικες προτου πατε καπου να φατε ;
Εγω εχω το κακο συνηθειο να κοιταω τις αρνητικες κριτικες , και αυτο μου χαλαει την διαθεση .
Επισης δεν προτεινω ποτε , γιατι οτι μου εχουν συστησει δεν ηταν αυτο που φανταζομουν . τα γουστα αναλογα τον ανθρωπο διαφερουν πολυ .
Επισης δεν παω ποτε αργιες που ειναι σιγουρο οτι σερβις και φαγητο θα ειναι αθλιο.
Γκουρμε , δηθενιες , ασιατικα φαγητα , αποκλεισμενα εξ ορισμου , ποτε σαλατες (οι παρασκευαστες δεν πλενουν χερια μετα την τουαλεττα )και ορντεβρ , κατευθειαν πολλα κυρια πιατα .Ψιλοσπάνια κοιτάζω κριτικές. Και αυτό γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στο μέσο Έλληνα ως προς το ποιοτικό και γευστικό του κριτήριο.
Ψάχνω πολύ, συνδυάζω γνώμη δικών μου ανθρώπων που ξέρουν τι ζητάω και κάποιες φορές δοκιμάζω και εγώ για να επιβεβαιώσω το ένστικτό μου (φυσικά έχω φάει και φόλες).
Ανήκω στην κατηγορία της γαστριμαργικής εγκυκλοπαίδειας: Πες μου που θέλεις να φας και τι και θα σου πώ.
Για παράδειγμα, υπάρχει ένα ταβερνάκι στη μέση του πουθενά. Πραγματικά στη μέση του πουθενά. Πρόκειται για το Χάνι της Κανδήλας που βρίσκεται περίπου 10 - 15 λεπτά έξω από το Λεβίδι προς Κανδήλα.
Αν δεν κλείσεις Σ/Κ, δύσκολα θα βρεις Τραπέζι.
Αν πας, θα εκπλαγείς τόσο από την ποικιλία, όσο κυρίως από τις τιμές και την ποιότητα.
Ο κ. Δημήτρης εκεί, είναι εκπληκτικός. -
Ανήκω στην κατηγορία της γαστριμαργικής εγκυκλοπαίδειας: Πες μου που θέλεις να φας και τι και θα σου πώ.
Σε κραταω απο κοντα εσενα. Ανθρωπος μου
Κοντα στο χανι της κανδηλας (το οποιο δεν γνωριζα), αν περνας, πηγαινε και στο "Το Λαθος". Φαγαμε καποια στιγμη επιστρεφοντας απο Στεμνιτσα/Δημητσανα. Εξαιρετικο τοπιο, φανταστικα λουκανικα με πορτοκαλι.
-
Το Λαθος
Scanned and by all means registered!!!!
ty
-
1 χρονο (ισως και παραπανω) μετα την προταση του @gatoz , πηγαμε στο "παλια ιστορια" στην ευβοια, εξω απο την χαλκιδα. Επισης εχουμε παει στο "17 χωρια" στη Νεμεα (φανταστικο! να πατε), στον "Φαρο" στο λεχαιο, στο "εβιβα" στο βοχαϊκο και τη "πλατεια" στον αγιο ιωαννη κορινθιας.Σε αυτή την περιοχή, θα σου συστήσω κι εγώ, όπως και άλλοι πιο πάνω, την Osteria greca στο Λαλιώτη. Φάγαμε εκεί το Σάββατο του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου. Νόστιμα και ψαγμένα πιάτα και πολύ καλή λίστα κρασιών με λογικές τιμές.. Και κερασάκι στην τούρτα, καλή ζωντανή μουσική (πιανίστας και τραγουδίστρια).
Λίγο πιο μακριά, στο Δερβένι Κορινθίας, εξαιρετική ψαροταβέρνα ο Έσπερος Ιχθύς. Πάνω στη θάλασσα, με τραπέζια είτε σε μπαλκόνι πάνω από την παραλία είτε στα βότσαλα. Αν πας, πες μου να δώσω συστάσεις στον φίλο μου τον Ηλία.
Και για πιο κοντά, πολύ καλή ψαροταβέρβα, πάνω στο λιμανάκι του Κιάτου, είναι το Μουράγιο.
Υ.Γ.1: Στα 100 μέτρα από το εξαιρετικό Εβίβα είναι το πατρικό της γιαγιάς μου,
Υ.Γ.2: Τα 17 χωριά έχουν μπει στο πρόγραμμα μας για προσεχή επίσκεψη. -
Καμμιά ιδέα για Χαλκίδα; Αλλά όχι κέντρο ιδανικά γιατί γίνεται χαμός. Στον Τσακ πηγαίναμε παλιά αλλά έχει αλλάξει εδώ και χρόνια ο ιδιοκτήτης. Κάπου αλλού; Απόμερα;
Εδώ πάω από παιδάκι: https://maps.app.goo.gl/qqxMfhew1yAvts6S9 (Το Τζάκι)
Έχει κλασσικά ψητά, κουνελι, ταγνόψωμο και μακαρόνια καμένα με βολύτυρο (κλασσικό Ευβοιώτικο πιάτο). Δεν ειναι γκουρμέ, κυρίλα κλπ. αλλά μια πολύ καλή ταβέρνα. ΣΚ θέλει κράτηση.
Καλή ψαροταβέρνα, αλλά τσιμπάει λίγο στις τιμές
https://maps.app.goo.gl/mYdouc1vX7kLnQ8Z8Πριν την Χαλκίδα, στο Βαθύ εαν θες κρέατα, εγγύηση!
https://maps.app.goo.gl/xFvVhaDbvFBsTKGu8Και εκεί κοντά και ο Βάθης πολύ καλός
https://maps.app.goo.gl/EqZbh25eBUXnkSZFA -
@harisma23 said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
1 χρονο (ισως και παραπανω) μετα την προταση του @gatoz , πηγαμε στο "παλια ιστορια" στην ευβοια, εξω απο την χαλκιδα. Επισης εχουμε παει στο "17 χωρια" στη Νεμεα (φανταστικο! να πατε), στον "Φαρο" στο λεχαιο, στο "εβιβα" στο βοχαϊκο και τη "πλατεια" στον αγιο ιωαννη κορινθιας.Σε αυτή την περιοχή, θα σου συστήσω κι εγώ, όπως και άλλοι πιο πάνω, την Osteria greca στο Λαλιώτη. Φάγαμε εκεί το Σάββατο του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου. Νόστιμα και ψαγμένα πιάτα και πολύ καλή λίστα κρασιών με λογικές τιμές.. Και κερασάκι στην τούρτα, καλή ζωντανή μουσική (πιανίστας και τραγουδίστρια).
Λίγο πιο μακριά, στο Δερβένι Κορινθίας, εξαιρετική ψαροταβέρνα ο Έσπερος Ιχθύς. Πάνω στη θάλασσα, με τραπέζια είτε σε μπαλκόνι πάνω από την παραλία είτε στα βότσαλα. Αν πας, πες μου να δώσω συστάσεις στον φίλο μου τον Ηλία.
Και για πιο κοντά, πολύ καλή ψαροταβέρβα, πάνω στο λιμανάκι του Κιάτου, είναι το Μουράγιο.
Υ.Γ.2: Τα 17 χωριά έχουν μπει στο πρόγραμμα μας για προσεχή επίσκεψη.οταν διαβασα "καλη ζωντανη μουσικη.." ημουν ετοιμος να παω να σβησω το οστερια απο τη λιστα, αλλα μετα ειδα "πιανιστας και τραγουδιστρια" και πηγε η ψυχη μου στη θεση της. Πραγματικα μισω τη ζωντανη μουσικη που παιζει συνηθως, διοτι ουτε τα τραγουδια με ενθουσιαζουν και ειναι πολυ δυνατα κανοντας την εμπειρια αφορητη. Αυτο που περιγραφεις μοιαζει πιο πολιτισμενο, οποτε ελπιζω οτι θα ειναι ανεκτο. Βεβαιως, τοτε θα εχω το προβλημα, που να εστιασω, στους καλλιτεχνες ή στο φαγητο; Αν εστιασω στους καλλιτεχνες, τι στο διαολο κανω σε εστιατοριο; αν εστιασω στο φαγητο, ειμαι γαϊδουρι που αδιαφορω για τους ανθρωπους που μοχθουν για την διασκεδαση μου;
ΠροβληματισμοιΤο εβιβα ειχε ενδιαφερον, αλλα μου φανηκε υπερβολικα ακριβο. Εν μερει χαζομαρα μου, γιατι δεν προσεξα οτι η τιμη στο κομματι που παρηγγειλα ηταν κιλου και οχι του πιατου, αλλα και παλι δεν θεωρω οτι αξιζε τα χρηματα που δωσαμε.
Αμφοτερα τα εστιατορια με ψαρικα που ανεφερες φαινονται εξαιρετικα! Πολλες και υψηλες κριτικες ΚΑΙ διπλα στην εθνικη οδο.
-
@fanis75 said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Καμμιά ιδέα για Χαλκίδα; Αλλά όχι κέντρο ιδανικά γιατί γίνεται χαμός. Στον Τσακ πηγαίναμε παλιά αλλά έχει αλλάξει εδώ και χρόνια ο ιδιοκτήτης. Κάπου αλλού; Απόμερα;
Εδώ πάω από παιδάκι: https://maps.app.goo.gl/qqxMfhew1yAvts6S9 (Το Τζάκι)
Έχει κλασσικά ψητά, κουνελι, ταγνόψωμο και μακαρόνια καμένα με βολύτυρο (κλασσικό Ευβοιώτικο πιάτο). Δεν ειναι γκουρμέ, κυρίλα κλπ. αλλά μια πολύ καλή ταβέρνα. ΣΚ θέλει κράτηση.
Καλή ψαροταβέρνα, αλλά τσιμπάει λίγο στις τιμές
https://maps.app.goo.gl/mYdouc1vX7kLnQ8Z8Πριν την Χαλκίδα, στο Βαθύ εαν θες κρέατα, εγγύηση!
https://maps.app.goo.gl/xFvVhaDbvFBsTKGu8Και εκεί κοντά και ο Βάθης πολύ καλός
https://maps.app.goo.gl/EqZbh25eBUXnkSZFAτα δυο τελευταια πολυ με ψηνουν! Ειναι ταβερνες που δεν θα εβρισκα ποτε μονος μου. Ειδα κοκορετσακι και σκιρτησε η ψυχη μου
-
Εχω φτιαξει google maps λιστα με ολα αυτα και θα τα δειξω στα αφεντικα (τα μικρο και το μεγαλο ) για να αποφασισουν που θα παμε. Εγω ειμαι απλα ο σωφερ
-
οταν διαβασα "καλη ζωντανη μουσικη.." ημουν ετοιμος να παω να σβησω το οστερια απο τη λιστα, αλλα μετα ειδα "πιανιστας και τραγουδιστρια" και πηγε η ψυχη μου στη θεση της. Πραγματικα μισω τη ζωντανη μουσικη που παιζει συνηθως, διοτι ουτε τα τραγουδια με ενθουσιαζουν και ειναι πολυ δυνατα κανοντας την εμπειρια αφορητη. Αυτο που περιγραφεις μοιαζει πιο πολιτισμενο, οποτε ελπιζω οτι θα ειναι ανεκτο. Βεβαιως, τοτε θα εχω το προβλημα, που να εστιασω, στους καλλιτεχνες ή στο φαγητο; Αν εστιασω στους καλλιτεχνες, τι στο διαολο κανω σε εστιατοριο; αν εστιασω στο φαγητο, ειμαι γαϊδουρι που αδιαφορω για τους ανθρωπους που μοχθουν για την διασκεδαση μου;
ΠροβληματισμοιΠίστεψε με, η μουσική στο Osteria Greca δεν θα σε προβληματίσει καθόλου, ούτε σε ένταση ούτε σε περιεχόμενο.
Το εβιβα ειχε ενδιαφερον, αλλα μου φανηκε υπερβολικα ακριβο. Εν μερει χαζομαρα μου, γιατι δεν προσεξα οτι η τιμη στο κομματι που παρηγγειλα ηταν κιλου και οχι του πιατου, αλλα και παλι δεν θεωρω οτι αξιζε τα χρηματα που δωσαμε.
Το Εβίβα είναι κάτι αντίστοιχο του πολυδιαφημισμένου (ομολογουμένως όχι αδίκως) Base Grill στο Περιστέρι, αλλά με καλύτερο περιβάλλον και πολύ πιο λογικές τιμές (ας πούμε στα 2/3, για να μην σου πω και παρακάτω). Οι κοπές πληρώνονται...
Αμφοτερα τα εστιατορια με ψαρικα που ανεφερες φαινονται εξαιρετικα! Πολλες και υψηλες κριτικες ΚΑΙ διπλα στην εθνικη οδο.
Δοκιμασμένα και τα δύο πολλάκις. Αν πας Δερβένι, στείλε μου μήνυμα για να μιλήσω στον Ηλία (τον ιδιοκτήτη) και να σας προσέξει ιδιαίτερα.
-
@harisma23 said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Υ.Γ.2: Τα 17 χωριά έχουν μπει στο πρόγραμμα μας για προσεχή επίσκεψη.Στο Κιάτο προσθέτω το Mavadda Gastrobar. Θεωρώ ότι αξίζει η επίσκεψη.
-
@gatoz said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
επιβεβαιωσις ακομη μια φορα για τη πιγιοτητα στο χανι λιολιου
https://www.google.com/maps/place/Το+Χάνι+του+Λιόλιου/@38.6327403,21.8294628,772m/data=!3m1!1e3!4m16!1m9!3m8!1s0x135efd9d10672535:0xae88bfb03ac0bb40!2zzqTOvyDOp86szr3OuSDPhM6_z4UgzpvOuc-MzrvOuc6_z4U!8m2!3d38.6327403!4d21.8320431!9m1!1b1!16s%2Fg%2F11ffvnqzgc!3m5!1s0x135efd9d10672535:0xae88bfb03ac0bb40!8m2!3d38.6327403!4d21.8320431!16s%2Fg%2F11ffvnqzgc?entry=ttu
τρομερο χωριατικο φαγητο
σε τιμες δημοκρατικου στρατου....
5 χοντροι/χοντρες κρεατοκατασταση και τιγκα μεζεδια, 51 γιουρα....Mε βαθμολογία πάνω απο 4,5-4,6 πας με κλειστά μάτια
-
Λουκουλοι του φορουμ τι συμπερασματα βγαζετε για το παραπανω απ τις κριτικες ;
-
Εκτος απο ενα δυο οι υπολοιποι εχουν ελαχιστες συνολικες κριτικες, οι φωτο με τα κρεατα μου αρεσαν παντως.
-
Υπάρχουν και αγοραστές κριτικές.
-
Στους 50 αξιολογητές, μόνο 4 έχουν διψήφιο αριθμό αξιολογήσεων...
Οι υπόλοιποι δεν λαμβάνονται καν υπόψη...
Οπότε το δείγμα είναι σχετικά μη ασφαλές...
Από την όλη εικόνα, θα του έδινα μια ευκαιρία, μη έχοντας όμως προκαταβολικά μεγάλες προσδοκίες...
Πιθανόν και να αποδειχθεί εξαιρετικό...
-
5 σκαστό !
Μισελενάτο σε χωριό της Λάρισας! Μπράβο!Ξέρω παρόμοια περίπτωση που ιδιοκτήτης μάζεψε από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του , όποιον γνωστό ήξερε και του έβαζε 5 . Κατάφερε να συγκεντρώσει καμιά 30αριά κριτικές. Το συγκεκριμένο μαγαζί παρ' όλα αυτά είναι καλό , όχι για σκαστό 5 , αλλά καλό, οπότε μήνες μετά διατηρεί πολύ υψηλό βαθμό ( οι ελάχιστοι "ξένοι" που σχολίασαν του βάζουν ικανοποιητική βαθμολογία) , αλλά δεν είναι για τόσο ψηλά , αντικειμενικά.
Υποψιάζομαι παρόμοια κατάσταση ( αν και υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι με πολλές κριτικές στο ενεργητικό τους , πράγμα που περιορίζει το γνωστός - γνωστού , μόνο για κριτικές). Θα δοκίμαζα πάντως.
Την πάτησα πάντως πρόσφατα στο εξωτερικό , Σε μαγαζί με 4,8 σε χίλιες τόσες κριτικές , το αποτέλεσμα ήταν μετριότατο. Τις κριτικές σε άγνωστα μαγαζιά τις ακολουθώ μόνο αποτρεπτικά , κοινώς να έχει αρκετά και ουσιαστικά κακά σχόλια , δείγμα του να μην μπω. Το αντίθετο ( πολύ καλές) συνήθως είναι δείγμα ότι μάλλον δεν θα κακοφάω , όχι αναγκαστικά ότι θα είναι όλα τέλεια. Άλλωστε γούστα είναι αυτά....
-
Πρεπει να εχει ανοιξει προσφατα , η παλιοτερη κριτικη εναι 2 μηνων .
Προφανως τα 4/5 ειναι γνωστοι του και συγγενεις .
Παρ ολα αυτα οταν παω Λαρισα θα παω να φαω , γιατι σαν προσφατα που ξεκινησε θα προσπαθει για το καλυτερο και δευτερον ειναι σε ενα σχεδον εγκαταλελειμενο χωριο αλλά κοντα στην Λαρισα , ουτε βαβουρες ουτε προβλημα παρκινγκ , και υποψιαζομαι προβλημα επιβιωσης και γι αυτο πηγε εκει περα .
Εξ αλλου ποσο λαθος να τα κανεις τα κρεατα , δεν φτιαχνει και γκουρμε πιατα για να απογοητευτω , πεινας και πας να φας απλα. -
Όποτε είμαστε περαστικοί απο την περιοχή τρώμε στη συγκεκριμένη ταβέρνα.
Είχε το πιο ωραίο πρόβειο παϊδάκι και κεμπαπ που έχουμε ποτέ δοκιμάσει.
Του σκασμού φαγητό, και πληρώνεις το πολύ 8 με 10 ευρό το άτομο. Αν δεν πιείς ποτά ίσως και να σου ρθει και 7 με 8 ευρό. Πάντα κέρασμα στο τέλος παγωτό με αγριοκέρασο.
Δεν θα πιστεύεται τί ποιότητα έχει και σε τι τιμή την πληρώνεις.
Δικά του ζώα απ ότι μου είπε, και σαλάτες/πατάτες κτλ απ τον μπαχτσέ του.
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)