-
Εγώ αυτό που διακρίνω στο συγκεκριμένο ταμπλό είναι ότι σε αρκετά σημεία η συναρμολόγηση δεν είναι καλή. Τα πλαστικά κομμάτια δεν κάθονται καλά μεταξύ τους, ειδικά χαμηλά στην κονσόλα. Και τα πλαστικά δεν μου φαίνονται και ιδιαίτερα ποιοτικά.
-
@bill_hsd said in TOYOTA FORUM:
Για όσους ίσως δεν το έχουν καταλάβει, το Yaris GR-Four είναι ένα rally ready αυτοκίνητο, που με καμία ή ελάχιστες επεμβάσεις μπορεί να συμμετάσχει σε αγώνα.
Δεν ισχύει αυτό. Δεν εμπίπτει σε καμία αγωνιστική κατηγορία.
Για μένα είναι με διαφορά το καλύτερο μικρό hot hatch πάντως.
-
Αυτό που οι μέτοχοι κάθε εταιρείας σπεύδουν να δικαιολογήσουν τις επιλογές του κατασκευαστή τους έχει πολλή πλάκα.
-
Για να ξέρουμε γιατί μιλάμε ... busy το βλέπω του GR καλλίτερο
-
-
@realzeus said in TOYOTA FORUM:
Για όσους ίσως δεν το έχουν καταλάβει, το Yaris GR-Four είναι ένα rally ready αυτοκίνητο, που με καμία ή ελάχιστες επεμβάσεις μπορεί να συμμετάσχει σε αγώνα.
Δεν έγραψα πουθενά ότι είναι αγωνιστικό...
https://www.topgear.com/car-news/motorsport/how-turn-your-gr-yaris-championship-winning-rally-car -
@realzeus said in TOYOTA FORUM:
Δεν έγραψα πουθενά ότι είναι αγωνιστικό...
https://www.topgear.com/car-news/motorsport/how-turn-your-gr-yaris-championship-winning-rally-carFollow Top Gear’s foolproof, five-step guide, which is also entirely not foolproof and has steps that Paul Bunyan would struggle to summit
Αστειότητες
-
Θέλω να διαβάσω τις απόψεις των hardcore old school οπαδών για το σκρινιο που έβγαλε η ντουγιοτα.
Κοίτα να δεις ξαφνικά πως γίνεται όμορφο το τάμπλετ του Τέσλα! -
ΤΕΛΕΙΟ
εχω το το παλιό ταμπλό στο yaris cross
δεν λέει η WRC replica να εχει το ίδιο με το αυτοκίνητο παω σούπερ μάρκετ... -
Επιτέλους το έβγαλαν με σωστό κιβώτιο, άρα μπορεί να μπει στις υποψήφιες επιλογές μου, γιατί με κουτάλα δεν!!
Το ταμπλό ναι είναι χάλια, τραγικό.
-
@monman2 said in TOYOTA FORUM:
ΤΕΛΕΙΟ
εχω το το παλιό ταμπλό στο yaris cross
δεν λέει η WRC replica να εχει το ίδιο με το αυτοκίνητο παω σούπερ μάρκετ...Απαντώ στον εαυτό μου γιατί να κάτι που δεν πρόσεξα
Εν προκειμένω, τα χειριστήρια που χρησιμοποιούνται συχνά κατά την σπορ οδήγηση, όπως το σύστημα για τον ψεκασμό του intercooler, ο διακόπτης για την απενεργοποίηση του συστήματος ευστάθειας και τα φώτα αλάρμ, έχουν μετακινηθεί πιο κοντά στον οδηγό. Επίσης, στην πλευρά του συνοδηγού, η γνώριμη επιφάνεια στο ταμπλό έχει μεγαλώσει, ώστε να υπάρχει χώρος για την τοποθέτηση επιπλέον οργάνων ή οθόνης.
Σε λίγο καιρό με τοποθετημένα διάφορα εξτρά οργανάκια και διακόπτες τα γκρί άδεια πλαστικά θα δείχνουν ομορφότερα (... και λίγο carbon βεβαίως βεβαίως )
-
Πρόκειται για μεγάλη αθλιότητα. Μόνο με ένα τέτοιο σώζεται κάπως.
https://www.drive.gr/news/kosmos-tehnologia/metatrepste-game-boy-sas-se-tahymetro-aytokinitoy
-
Απαντώ στον εαυτό μου γιατί να κάτι που δεν πρόσεξα
Είδες;;; Ωραία δεν είναι;;.... Το κάνω συχνά
-
-
Καλή φαση η νεα εφαρμογη (mytoyota αντι για MyT) αλλα απο αξιολογήσεις... Για τα μπαζα
-
Εμένα έπαιξε κατευθείαν, έχω κ τις δύο στο κινητό.
-
Και εμενα ετσι!
Παιδια ερώτηση.. Ποσο καιρο πριν σας ερθει το αμαξι , μπήκε σε παραγωγή? 1 μήνα περιπου? -
@ribopaido said in TOYOTA FORUM:
Καλή φαση η νεα εφαρμογη (mytoyota αντι για MyT) αλλα απο αξιολογήσεις... Για τα μπαζα
Νομίζω χάθηκαν οι ετήσιοι μέσοι όροι, χιλιομέτρων, κατανάλωσης...
-
Δεν το βάζω για να δείξω πως τα toyota δεν πεθαίνουν ποτε
Δεν το βάζω για να δείξω οτι στα μέσα των ΄70ς η toyota εβγαζε διαμάντια κινητήρες σαν τον 18R ... λίγη βοήθεια απο την Yamaha δεν βλάπτει βεβαίως
Δεν το βάζω για να κοντράρω τα βίντεο με τα Πεζώ του @vagkirkτο βάζω για τα κινηματογραφικά τοπία
και για την υπεύθυνη οδήγηση του Παπαδάκη που δείχνει πως να οδηγούμε γρήγορα σε δημόσιο δρόμο
δεν πατάει ουτε μια φορα την διπλή διαχωριστική δεν ακουμπάει ουτε αυτή στην άκρη του δρόμου -
Δεν το βάζω για να δείξω πως τα toyota δεν πεθαίνουν ποτε
Δεν το βάζω για να δείξω οτι στα μέσα των ΄70ς η toyota εβγαζε διαμάντια κινητήρες σαν τον 18R ... λίγη βοήθεια απο την Yamaha δεν βλάπτει βεβαίως
Δεν το βάζω για να κοντράρω τα βίντεο με τα Πεζώ του @vagkirkτο βάζω για τα κινηματογραφικά τοπία
και για την υπεύθυνη οδήγηση του Παπαδάκη που δείχνει πως να οδηγούμε γρήγορα σε δημόσιο δρόμο
δεν πατάει ουτε μια φορα την διπλή διαχωριστική δεν ακουμπάει ουτε αυτή στην άκρη του δρόμουΔιαγράμμιση επαρχιακού, ούτε στην Α.Ο. δεν έχουμε τέτοια...
TOYOTA FORUM