-
@bassstarlet said in TOYOTA FORUM:
Tι είναι αυτό, Κορόλα αμερικανικών προδιαγραφών;
Camry, οχι Κορόλα.
-
@fanis75 said in TOYOTA FORUM:
Το πέτυχα την Κυριακή στην Πάρνηθα!!
Μακάρι να τα εφερναν και Ελλάδα. Και το χρώμα φανταστικό απο κοντά.
ποτε δεν μου άρεσαν τα camri. Εχω δει απειρα στην αμερική
ποτε εισηχθει αυτο στην χώρα μας????
το χρωμά όμως είναι πολύ καλό
-
Ωραίο το Camry, έχω δει κι εγώ τον τελευταίο χρόνο στον δρόμο με επίσης ουκρανικές πινακίδες.
Πραγματικά κρίμα που δεν το φέρνουν στην ΕΕ επίσημα τόσα χρόνια. -
@bassstarlet said in TOYOTA FORUM:
Tι είναι αυτό, Κορόλα αμερικανικών προδιαγραφών;
Camry, οχι Κορόλα.
Αυτά είναι τα σοβαρά Toyota, όχι σαν τα δικά μας κουβαδακια.
-
@cirus said in TOYOTA FORUM:
-
Φανταστικό ειναι το Κάμρυ...αλλά θα μου πεις εσένα σου αρέσουν τα στελάντια, οπότε σε κατατάσω σε κατηγορία Λάπη...
-
Ποτέ δεν εισήχθει! Παρατήρησε πινακίδα. Η Φωτό ειναι από Μπάφι την Κυριακή.
-
-
-
Φανταστικό ειναι το Κάμρυ...αλλά θα μου πεις εσένα σου αρέσουν τα στελάντια, οπότε σε κατατάσω σε κατηγορία Λάπη...
-
Το Τιμας το Μπάφι χαχαχαχα
Toyota και φανταστικό πάνε σε ελάχιστα μοντέλα μετρημένα στα δάχτυλα , το camri δεν είναι μέσα σε αυτά. Αν και οι Αμερικάνοι το λατρεύουν ομολογω
-
-
-
-
εισηχθει ο ένας, εισήχθει ο άλλος...
Ας βάλουμε και το σωστό...
https://el.wiktionary.org/wiki/εισήχθη -
-
@antoniokon said in TOYOTA FORUM:
-
-
ετσι κάντου τα μούτρα κρέας του toyotaκια που με κατεταξε μαζι με τον lap που του αρεσουν ολα τα τερατουργηματα
-
-
Το Τιμας το Μπάφι χαχαχαχα
Toyota και φανταστικό πάνε σε ελάχιστα μοντέλα μετρημένα στα δάχτυλα , το camri δεν είναι μέσα σε αυτά. Αν και οι Αμερικάνοι το λατρεύουν ομολογω
Χαχαχα....πήγα με τον γιο μου για περπάτημα και το ευχαριστηθήκαμε!! Δεν είχα παει από τότε με την μαύρη καλλονή!
Τογιότα ειναι ο ορισμός του φανταστικού αυτοκίνήτου. Απλά ορισμένα (Σούπρα, GR86, Celica, κλπ.) είναι υπερ-φανταστικά!!
-
Χαχαχα....πήγα με τον γιο μου για περπάτημα και το ευχαριστηθήκαμε!! Δεν είχα παει από τότε με την μαύρη καλλονή!
Τογιότα ειναι ο ορισμός του φανταστικού αυτοκίνήτου. Απλά ορισμένα (Σούπρα, GR86, Celica, κλπ.) είναι υπερ-φανταστικά!!καλά εκανες είναι φανταστικα για περπατημα και βόλτα.
Οσο για το δεύτερο σκέλος, γελάνε και τα σκυλιά!!!!! (δεν αναφερομαι στο supra, gr86, celica (αυτή με τα φωτα που ανοίγουν προς τα πάνω), gr yaris και μερικά ακόμα που τα λατρευω)
-
Ποιό supra, bmw z είναι
Άλλη μια χοντρή μαλακία της τογιότα (μετά το καρκίνωμα του rav4 )
Πως λέγεται το «άει σιχτίρ» στα γιαπωνέζικα; -
-
Εγώ πάντως την Wagon 3αρα ζηλεψα που φαίνεται λίγο στην 1η φωτό.
-
@vagkirk said in TOYOTA FORUM:
Χ3 είναι!! Οπότε ανάλογα ζηλεύεις περισσότερο (όπως εγώ) ή λιγότερο.
-
@vagkirk said in TOYOTA FORUM:
Χ3 είναι!! Οπότε ανάλογα ζηλεύεις περισσότερο (όπως εγώ) ή λιγότερο.
Χαχα ,
είπα και εγώ...
με ελληνικές πινακίδες να υπάρχει κάποιος τόσο μερακλής που να επέλεξε ένα υπέροχο wagon αντί για SUV; -
@ataim said in TOYOTA FORUM:
@super-t said in TOYOTA FORUM:
Πώς σχετίζεται η θερμική απόδοση με το πώς λειτουργεί το υβριδικό σύστημα;
Έχουν μηχανική ροή που σημαίνει ότι πρέπει να βγάλουν ροπή κάποιου μεγέθους, στα byd που δεν υπάρχει (μεγάλη απαίτηση) για μηχανική ροή έχουν φτάσει πολύ υψηλές αποδόσεις, τουλάχιστον έτσι δηλώνουν.
Το πιο περίεργο όμως είναι ότι αυτοί οι νέοι κινητήρες θα είναι short stroke 4cyl από long stroke 3cyl που ήταν η επιλογή μέχρι τώρα, ίσως και αυτό συνδέεται με την μη ανάγκη μηχανικής ροής.
Και τι θα πετύχεις με το σύστημα της BYD; Μεγαλύτερη μπαταρία και ηλεκτροκινητήρας θα σου δώσουν περισσότερο χρόνο χρήσης του ηλεκτρικού μέρους αλλά κάποια στιγμή θα χρειαστεί να το φορτίσει ο κινητήρας. Θα είναι τόσο πιο οικονομικό σε σχέση με την Toyota;
Όπως και να χει, η Toyota έλεγε το 2017 ότι είναι στο 41 %, η BYD λέει το 2024 ότι είναι στο 43 %. Μικρή διαφορά που δεν αποκλείεται μετά από 7 χρόνια να την έχει φτάσει και η Toyota, απλά να μην ανακοινώνει κάτι. -
Γενική ερώτηση.Εκτος από αναγνώριση σημάτων ξέρετε αν αυτά τα συστήματα μπορούν να αναγνωρίσουν και φωτεινούς σηματοδοτες?
-
@chris__7 said in TOYOTA FORUM:
Γενική ερώτηση.Εκτος από αναγνώριση σημάτων ξέρετε αν αυτά τα συστήματα μπορούν να αναγνωρίσουν και φωτεινούς σηματοδοτες?
Όχι, αν θυμάμαι καλά κάποια μοντέλα της audi και της Porsche είχα δει μόνο
Αλλά κάποια στιγμή σκέφτονται να τα βάλουν μόνιμα και αυτά στα συστήματα ασφαλείας. -
https://www.youtube.com/shorts/XbhL9tIL2JI
Το τογιότα είναι το Land Cruiser?
Το Ford ποιό είναι; -
@super-t said in TOYOTA FORUM:
. Θα είναι τόσο πιο οικονομικό σε σχέση με την Toyota;
Νομίζω πως πλέον έχει αντιληφθεί και η TOYOTA πως αφού καταφέρνει να πουλάει σαν ζεστά ψωμάκια στους Ευρωπαίους τα προϊόντα της με 30 και 40.000€ κόστος προφανώς και δεν ενδιαφέρεται ο αγοραστής τους για μια μικρή διαφορά στην οικονομία χρήσης σε σχέση με μια σημαντική αύξηση της απόδοσης.
TOYOTA FORUM