-
Πω πω..
-
Καλημέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος καινούργιου (μοντέλο του 22)Toyota Aygo X play. Προσπαθώ να σετάρω το Multimedia player ώστε να λειτουργώ το δικό του gps χάρτη, αλλά δεν τα καταφέρνω...έχει σίγουρα multimedia player το συγκεκριμένο μοντέλο; Ξέρει κάποιος; Εχω στείλει και email στην αντιπροσωπεία και δεν μου έχουν απαντήσει.
-
@gerasimos2002 said in TOYOTA FORUM:
Καλημέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος καινούργιου (μοντέλο του 22)Toyota Aygo X play. Προσπαθώ να σετάρω το Multimedia player ώστε να λειτουργώ το δικό του gps χάρτη, αλλά δεν τα καταφέρνω...έχει σίγουρα multimedia player το συγκεκριμένο μοντέλο; Ξέρει κάποιος; Εχω στείλει και email στην αντιπροσωπεία και δεν μου έχουν απαντήσει.
Ποσα εδωσες για αυτο το Aygo?
-
Ωραίο!!!! Yaris sedan. Γιατί δεν φέρνουν τέτοια εδώ; Με τον 1,5 hev θα ήταν μια χαρά οικογενειακό. Πολύ ωραίο εσωτερικό, κορυφαίοι χώροι. Στο εσωτερικό θυμίζει την σχεδιαστική γραμμή της mazda!
-
Θα το χαρακτήριζα ώς " μίνι camry " . Εάν έλεγα για μοντέλο του εξωτερικού, to Camry θα ήθελα να έχει έρθει εδω..
-
Γιατί τα σεντάν δεν πουλάνε όπως παλιά. Όπως και τα στέησο. Δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο να το φέρει λοιπόν, χώρια τα έξοδα ομολογοποίησης, προώθησης και υποστήριξης.
-
Δεν είναι πάντως το Yaris που ξέρουμε σε sedan, βασίζεται σε σχεδιασμό της Daihatsu και βάζει το όνομα η Toyota.
-
@super-t said in TOYOTA FORUM:
Δεν είναι πάντως το Yaris που ξέρουμε σε sedan, βασίζεται σε σχεδιασμό της Daihatsu και βάζει το όνομα η Toyota.
Το πλέον αξιόπιστο μέλος μίλησε! Σωστός..
-
Στην DNGA πλατφόρμα
-
@dstou said in TOYOTA FORUM:
χώρια τα έξοδα ομολογοποίησης, προώθησης και υποστήριξης.
Αστεία έξοδα για μια Toyota, πες πως δεν υπάρχουν.
-
Απλά να προσθέσω ότι Daihatsu = Toyota, είναι αμφότερα στο group της Τογιότα. H Daihatsu ανήκει από το 2016 100% στην Τογιότα. Σαν να λέμε Peugeot-Citroen.
-
@fanis75 said in TOYOTA FORUM:
Απλά να προσθέσω ότι Daihatsu = Toyota, είναι αμφότερα στο group της Τογιότα. H Daihatsu ανήκει από το 2016 100% στην Τογιότα. Σαν να λέμε Peugeot-Citroen.
Το κείμενο μου πήγαινε στο ότι βασίζεται σε πλατφόρμα της Daihatsu και δεν έχει άμεση σχέση με το Yaris που ξέρουμε στην Ευρώπη παρόλο το ίδιο όνομα.
-
Καλά θα πάει και συτό....
https://www.carandmotor.gr/nea/aytokinitobiomihania-epanaferei-mihaniko-kleidi-aytokinita
Μας βλέπω να επιστρέφουμε και στα παράθυρα με μανιβέλα... -
@araxnis said in TOYOTA FORUM:
https://www.carandmotor.gr/nea/aytokinitobiomihania-epanaferei-mihaniko-kleidi-aytokinita
Μας βλέπω να επιστρέφουμε και στα παράθυρα με μανιβέλα...Από ό,τι αναφέρει το άρθρο, δεν καταργεί το ηλεκτρονικό κλειδί, απλά προσωρινά και μόνο στην Ιαπωνία αντί να δίνει δύο ηλεκτρονικά κλειδιά, θα δίνει ένα ηλεκτρονικό και ένα μηχανικό, για λόγους εξοικονόμησης ημιαγωγών.
-
καλησπέρα σε όλους , παρέλαβα το toyota yaris chic hybrid τον φεβρουάριο , έκτοτε έχει μέινει 3 φορές απο μπαταρία. το πηγα στην αντιρποσωπεία αλλα σε ελένχους δεν δείχνει κάτι , έχω κοιταξει εάν μένει κάτι ανοιχτό αλλα δεν έχω βρεί τίποτα. παρατήρησα τις 2 τελ φορες οτι είχε μείνει σε ακινησια 1 μερα . σας έχει τυχει εσας κατι παρόμοιο ? την δευτερα θα παω παλι.... να δω τι θα μου πουν !
-
Μας βλέπω να επιστρέφουμε και στα παράθυρα με μανιβέλα...To 208 μου πίσω έχει μανιβέλα, έκδοση Business :lol
-
@babisstinson said in TOYOTA FORUM:
Μας βλέπω να επιστρέφουμε και στα παράθυρα με μανιβέλα...To 208 μου πίσω έχει μανιβέλα, έκδοση Business :lol
Και το Panda της γυναίκας μου αλλά ποιος νοιάζεται για πίσω..
-
Γιατι οι φθηνες εκδοσεις του Yaris τι εχουν πισω ?!!?!?
Δεν ξερω αν εχουν κι άλλα μοντελα της toyota επισης -
@ninitaki1987 said in TOYOTA FORUM:
καλησπέρα σε όλους , παρέλαβα το toyota yaris chic hybrid τον φεβρουάριο , έκτοτε έχει μέινει 3 φορές απο μπαταρία. το πηγα στην αντιρποσωπεία αλλα σε ελένχους δεν δείχνει κάτι , έχω κοιταξει εάν μένει κάτι ανοιχτό αλλα δεν έχω βρεί τίποτα. παρατήρησα τις 2 τελ φορες οτι είχε μείνει σε ακινησια 1 μερα . σας έχει τυχει εσας κατι παρόμοιο ? την δευτερα θα παω παλι.... να δω τι θα μου πουν !
Με γειά και καλοταξιδο.
Εδώ μη γράφεις για προβλήματα που βγάζουν τα Toyota, είναι ναός της αξιοπιστίας.Πέρα από την πλάκα, να πας στην αντιπροσωπεία και να σου βάλουν μία καινούργια μπαταρία και να αρχίσεις τα βρισιδια. Απαράδεκτο.
-
Στα Toyota δεν κρατάει η μπαταρία τους 30 χρόνια;
TOYOTA FORUM