-
@criuser said in CITROËN FORUM:
Ενώ εμείς εδώ πασοκ...
Το λέει και το άσμα
"Όσες και αν γίνουν εκλογές, ΠΑΣΟΚ θα κυβερνάει."
Όλοι όρθιοι να χορέψουμε.
-
@v_a said in CITROËN FORUM:
Τα φουλ υβριδικά, είναι καλά για μποτιλιαρίσματα.
Κι όμως όχι. Στο μποτιλιάρισμα ανεβαίνει η κατανάλωση.
Και που είναι τότε καλά στο ρολαρισμα με 30 χλμ; εκεί όλα καλά είναι. Στην εθνική με 95 χλμ; εκεί 3.9 έχω με το σουζουκι.
Στα 130 είναι ο σκοπός πόσο καίει στην εθνική.
1500 χλμ έκανα εθνική και Εύβοια ανέβα κατέβα με 120 ευρώ! Άντε να τα πιάσεις αυτά τα νούμερα με υβριδικό. -
@tkin73 said in CITROËN FORUM:
Και που είναι τότε καλά στο ρολαρισμα με 30 χλμ; εκεί όλα καλά είναι. Στην εθνική με 95 χλμ; εκεί 3.9 έχω με το σουζουκι.
Είναι πράγματα χιλιοειπωμένα, δεν θέλω να κουράσω ούτε να έρθω σε αντιπαράθεση.
Ούτε το ρολαρισμα στα 30, ούτε η εθνική στα 130 είναι το απόλυτο κριτήριο. Για μένα μετράει η συνολική μεση ετήσια κατανάλωση.
Όποτε τα δεδομένα (για μένα και μόνο) τωρα γράφουν 4.3 στα 30χιλ χλμ.
Αν εμένα επαρχία θα είχα μάλλον ντίζελ, αλλά δε μένω (δυστυχώς). -
Είναι πράγματα χιλιοειπωμένα, δεν θέλω να κουράσω ούτε να έρθω σε αντιπαράθεση.
Ούτε το ρολαρισμα στα 30, ούτε η εθνική στα 130 είναι το απόλυτο κριτήριο. Για μένα μετράει η συνολική μεση ετήσια κατανάλωση.
Όποτε τα δεδομένα (για μένα και μόνο) τωρα γράφουν 4.3 στα 30χιλ χλμ.
Αν εμένα επαρχία θα είχα μάλλον ντίζελ, αλλά δε μένω (δυστυχώς).Εννοείται το προφίλ των χιλιομέτρων είναι βασικό κριτιριο.
Και εγώ αν έκανα μόνο χλμ αυξημένης κίνησης μάλλον δεν θα είχα ντίζελ.
5.2 μετά από 150χιλ χλμ με τα περισσότερα σε ανοικτό δρόμο και όχι με 105 που βλέπω τα υβριδικά να κινούνται και φυσικά με φθηνότερο καύσιμο κατά 25 λεπτά μο στο σύνολο των χλμ. -
και όχι με 105 που βλέπω τα υβριδικά να κινούνταιΔε θα απαντήσω , στο χαρίζω αυτή τη φορά ..
Επειδή γλυκοκοιταζω το νεο C3, δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τους μετόχους (άσε μήπως πάρω και καμμιά έκπτωση από τα κεντρικά..) -
και όχι με 105 που βλέπω τα υβριδικά να κινούνταιΔε θα απαντήσω , στο χαρίζω αυτή τη φορά ..
Επειδή γλυκοκοιταζω το νεο C3, δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τους μετόχους (άσε μήπως πάρω και καμμιά έκπτωση από τα κεντρικά..)Τι αμάξι έχεις;
-
Αυτό λέει θα έρθει στην Ευρώπη και θα το φέρει η stellantis. Το βάζω εδώ για τον μέτοχο. Δεν ξέρω αν υπάρχει σχετικό νήμα για τη leap motors
Εξηγήσετε μου πως γίνεται να είναι τόσο φθηνό με τέτοια ποιότητα και τεχνολογία.
Και είναι φτιαγμένο υπό ευρωπαϊκών προτύπων. Όπως είναι θα έρθει και εδώ. Χωρίς αλλαγές.
Μου έχει στρίψει. -
Παίζουμε με μπιλντ απ από την άμυνα και ξαφνικές μακρινές μεταβιβάσεις, σκοράρουμε...
-
Αυτό θα διαλύσει την αγορά.
Εάν βγάλουν ένα μικρότερο μοντέλο θα γίνει χαμός.
Εν τέλη η stellantis θα μπει στην ηλεκτροκίνηση με την leapmotors.Ίσως τότε αυτό να ήταν ο στρατηγικός άσσος των διοικούντων.
-
Από 44.990€ θα το φέρουν εδώ οι αιμοπότες της Stellantis, με σηματακι στο πλάι tuned by Maserati.
-
Το πράσινο χρώμα είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό της Alfa Romeo
-
Μέτοχος @criuser τιμούλα ξέρουμε για αυτό;
Πέρα από την πλάκα, μακάρι να βγει παραγωγή
-
H DS δεν έχει βρει τον δρόμο της και ίσως κάνει σπαστικές κινήσεις.
-
@a-d-p said in CITROËN FORUM:
SM...τότε που η Citroen εβγαζε πραγματικά αυτοκίνητα, με όραμα και τεχνολογία, 30 χρόνια μπροστά από την εποχή τους. Πριν την καταστρέψει η άλλη....
-
Και ένα ηλεκτρικό revival στο βάτραχο και κλείσαμε.
-
Δεν νομίζω ότι έχουν λόγο ύπαρξης τέτοια οχήματα, πέρα από την Αραβική χερσόνησο.
Από μένα είναι όχι...
-
@fanis75 said in CITROËN FORUM:
@a-d-p said in CITROËN FORUM:
SM...τότε που η Citroen εβγαζε πραγματικά αυτοκίνητα, με όραμα και τεχνολογία, 30 χρόνια μπροστά από την εποχή τους. Πριν την καταστρέψει η άλλη....
Αυτοκίνητα που ποτέ δεν είχαν κινητήρες, άρα σιγά την πρωτοπορία. Την SM την έσωζε το μοτέρ της Maserati.
Η νέα εκδοχή πάντως πολύ μου άρεσε. Μακάρι να την βγάλουν, έστω και ηλεκτρική.
-
@realzeus said in CITROËN FORUM:
Αυτοκίνητα που ποτέ δεν είχαν κινητήρες, άρα σιγά την πρωτοπορία. Την SM την έσωζε το μοτέρ της Maserati.
Είχαν όμως τεχνολογία και τις καλύτερες αναρτήσεις στον κόσμο και εξαιρετικό κράτημα.
-
@fanis75 said in CITROËN FORUM:
Είχαν όμως τεχνολογία και τις καλύτερες αναρτήσεις στον κόσμο και εξαιρετικό κράτημα.
Βάρκα-γυαλός ήταν, εκτός από την Activa.
ΥΓ: Τεχνολογία είναι πρώτα και κύρια το μοτέρ.
-
Βάρκα-γυαλός ήταν, εκτός από την Activa.
ΥΓ: Τεχνολογία είναι πρώτα και κύρια το μοτέρ.
Άλλο εαν έγεραν και άλλο πόσο κράταγαν.
Το μοτέρ 2ο, νο 1 η ανάρτηση - τι να τα κάνεις τα άλογα εαν το αμάξι δεν στρίβει?
CITROËN FORUM