-
@teo-mak said in CITROËN FORUM:
@lap said in CITROËN FORUM:
Που είναι ο μέτοχος.;;
Ποσο θα βγει το hybrid c3;
Γραψε πασοκ και θα εμφανιστει.
Δεν χρειάζεται γράφει Λαπ και είναι το ίδιο..
@nickthetrib said in CITROËN FORUM:
Που είναι ο μέτοχος.;;
Και για ΔΥ
Και αυτοί πασοκ είναι, άρα με το λαπ καλύπτομαι...
Τώρα για το υβριδικό 3 , που είναι και αυτόματο, σύμφωνα με ιταλικές πηγές το περιμένουν να ξεκινάει στα 17000. Δηλαδή 2000 πάνω από το απλό.
-
@criuser said in CITROËN FORUM:
Που είναι ο μέτοχος.;;
Δεν χρειάζεται γράφει Λαπ και είναι το ίδιο..
@nickthetrib said in CITROËN FORUM:
Που είναι ο μέτοχος.;;
Και για ΔΥ
Και αυτοί πασοκ είναι, άρα με το λαπ καλύπτομαι...
Τώρα για το υβριδικό 3 , που είναι και αυτόματο, σύμφωνα με ιταλικές πηγές το περιμένουν να ξεκινάει στα 17000. Δηλαδή 2000 πάνω από το απλό.
Εχουμε πληροφοριες για το υβριδικο συνολο;
-
Οτι φοράει το Αβέντζερ.
100 άλογα.
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/ayto-einai-to-neo-jeep-avenger-e-hybrid/
-
Εχουμε πληροφοριες για το υβριδικο συνολο;
Ναι θα χαλάει πιο συχνά από τον πιουρκραπ!
-
Παρατηρώντας το μου μπαινουν ιδέες πως είναι καλούτσικου.
-
Με «χαλαει» το διπλοσυμπλεκτο.
-
Θέλω να μάθω περισσότερα για αυτό. Κατά τα αλλα εάν περάσεις τη φοβία αυτή είναι εκπληκτικό πακετάκι.
Έβλεπα δοκιμή του που έλεγε πως η άνεση με τα υδραυλικά στόπερς είναι επική. Νομίζεις ότι οδηγείς δυο κατηγορίες πάνω όχημα
-
Θέλω να μάθω περισσότερα για αυτό. Κατά τα αλλα εάν περάσεις τη φοβία αυτή είναι εκπληκτικό πακετάκι.
Έβλεπα δοκιμή του που έλεγε πως η άνεση με τα υδραυλικά στόπερς είναι επική. Νομίζεις ότι οδηγείς δυο κατηγορίες πάνω όχημα
Ότι οδήγησα με αυτά τα υδραυλικά ήταν απίστευτα άνετο…πλησιάζει λίγο την υδροπνευματική….ότι πιο κοντινό σε αυτή.
-
Απο σουζουκι σε Σιτροέν μαιλντ χαιμπριντ και διπλοσυμπλεκτο.
Προκαλείς
Θα φτιάξω νήμα lap - cruiser love for ever -
Τι πακέτο μετοχών να του έταξε ο cruiser άραγε?
-
Οι εργολάβοι είναι φίλοι μας
-
@kkostask said in CITROËN FORUM:
Ότι οδήγησα με αυτά τα υδραυλικά ήταν απίστευτα άνετο…πλησιάζει λίγο την υδροπνευματική….ότι πιο κοντινό σε αυτή.
Ποιο οδήγησες;; Για περιέγραψε το λιγάκι
-
Και το fl του Κάκτου και το pre fl του c3 aircross. Δεν θυμάμαι αν το τελευταίο είχε αυτή την ανάρτηση αλλά το δοκίμασα στα πλακόστρωτα του Παρισιού και ήταν άψογη. Έκανα 2300 χλμ και δεν κατάλαβα τίποτα.Ο δε Κάκτος ισοπέδωνε τα πάντα και χωρίς να γέρνει ιδιαίτερα στις στροφές.
-
O Κάκτος το είχε αλλά ήταν σε αρχική μορφή.
Το 3 αιρκρός δεν το έχει. Το νέο θα το έχει.
Το 5 αιρκρός το έχει, όπως και το 4.Οντως είναι ωραία. Στο τέστ ντράιβ του 4 όταν είχε πρωτοέρθει στην παραλιακή εκεί που μπαίνουν οι γραμμές του τράμ στο πρώην αεροδρόμιο, μου λέει πριν ο πωλήτης πάτα γκάζι, πρέπει να πέρασα με 70-80 χαλαρά και δεν ένιωσα άκουσα τίποτα...
-
@treasure said in CITROËN FORUM:
Kαλημέρα σας.
Πρόσφατα αγόρασα Citroen C3 1.6 BlueHdi 99ps, 5άρι χειροκίνητο, με 100.000χλμ. του 2016.
Από την αρχή ήταν σκληρός ο συμπλέκτης. Άλλαξα σε εξειδικευμένο συνεργείο σετ συμπλέκτη/πλατώ (μονής μάζας ως προβλέπεται), δίχαλο, χωνί, βαλβολίνες, και κάτω τρόμπα συμπλέκτη (γιατί υπήρχε υπόνοια ότι θα χάλαγε εντός ολίγου) της LUK αυτά που έβαζε/βάζει και η Citroen. Ενώ την πρώτη μέρα ο συμπλέκτης ήταν αισθητά πιο μαλακός, από τη δεύτερη μέρα κι έπειτα στην οδήγηση πάλι απαιτεί σημαντική δύναμη για να σπρώξεις το πεντάλ μέχρι τέρμα, και με την ίδια δύναμη σου σπρώχνει το πόδι έξω. Στην αρχή, στο 1/5 της διαδρομής είναι σχετικά μαλακός, κι έπειτα απαιτεί σημαντική δύναμη για να πιέσεις τον συμπλέκτη.
Πήγα έπειτα σε άλλο εξειδικευμένο συνεργείο για να δει τον συμπλέκτη, καθώς και σε κατάστημα του δικτύου Citroen για την ίδια δουλειά, και αμφότεροι μου είπαν ότι είναι ΟΚ μαλακός ο συμπλέκτης για τον τύπο του αυτοκινήτου, και ότι και να άλλαζα εκ νέου δίσκο/πλατώ, πάλι έτσι θα ήταν.
Εμένα, παρόλα αυτά δεν μου φαίνεται φυσιολογικό ένας άνθρωπος 1,90, 100+ κιλά να πονάει το πέλμα του από τη σύμπλεξη.
Οποιαδήποτε γνώση και συμβουλή θα εκτιμηθεί.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΥΓ. Γνωρίζω ότι υπάρχει και επάνω τρόμπα συμπλέκτη, αυτή που φαίνεται κάτω από το πεντάλ. Υπάρχει περίπτωση αυτή να χρειάζεται αλλαγή?
Καλά πόσα πλήρωσες για όλα αυτά?
-
@criuser said in CITROËN FORUM:
Οντως είναι ωραία. Στο τέστ ντράιβ του 4 όταν είχε πρωτοέρθει στην παραλιακή εκεί που μπαίνουν οι γραμμές του τράμ στο πρώην αεροδρόμιο, μου λέει πριν ο πωλήτης πάτα γκάζι, πρέπει να πέρασα με 70-80 χαλαρά και δεν ένιωσα άκουσα τίποτα...
Με τέτοια ταχύτητα με κανένα αμάξι δεν θα κατλαάβεις κάτι, στις χαμηλές ειναι που συντονίζει και κοπανάει. Δοκίμασε και στο δικό σου να πάς σε χωματόδρομο με 15χαω και με 60χαω, να δεις την διαφορά.
-
Σύγκριση με υδρο-(υγρο, όπως θέλεις πες το)πνευματική πάντως δεν υπάρχει.
Ο.κ. είναι πολύ άνετα αυτοκίνητα, ενισχύεται αυτό και από τα πολύ καλά καθίσματα, αλλά όταν ,ιδίως, σε αστική περιοχή , η μία ρόδα πέσει μέσα σε λακούβα - καπάκι φρεατίου, εκεί κάθε σύγκριση τελειώνει. Το αυτοκίνητο αντιδρά ξερά , όπως κάθε ημιάκαμπτος πίσω. Σε εγκάρσιες ανωμαλίες το διαχειρίζεται καλύτερα το θέμα, αλλά και πάλι κάτι θα νιώσεις λόγω της πίσω διάταξης , δεν είναι μαγικό χαλί, καλύτερα βέβαια από το να μην είχε το σύστημα προφανώς.
Όλα αυτά σε προ φλ C5 , δε ξέρω αν βελτιώθηκε. Επίσης βουτάει αρκετά στα φρένα και σουζάρει στην επιτάχυνση. Αλλά δεν παίρνει κλίσεις στις στροφές ανάλογες της άνεσης που προσφέρει, σημαντικό αυτό.
-
Πλεον μένουν παντου…ακομα και στα 3 μετρα της ραμπας!!!
-
@fanis75 said in CITROËN FORUM:
Πλεον μένουν παντου…ακομα και στα 3 μετρα της ραμπας!!!
και τρεχει ο κοσμος να τα διωξει μακρια του!
-
Βέβαια το ότι το χτύπησε η ράμπα του πλοίου από κάτω και του έκανε ζημιά μάλλον δεν παίζει ρόλο. Η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου είναι αυτή που έκανε την μήνυση και συνέλαβαν τον καπετάνιο.
CITROËN FORUM