-
@kger said in CITROËN FORUM:
Επειδή δεν μπορώ να βρω κάτι ξεκάθαρο για τα νέα μοντέλα, υπάρχει κάποια δοκιμή για το υβδικικό σύστημα και το πως δουλεύει κτλ;
Καλά θα πάει και αυτό, η Στέλλα πήρε πλήρη έλεγχο της παραγωγής....χαχα!!
-
@vagkirk said in CITROËN FORUM:
@dekouk said in CITROËN FORUM:
Χθες Θεσσαλονίκη μάχιμο citroen όχι κ σε τόσο καλή κατάσταση (κάπως ακούγονταν...)
Αλλά με ταξίδεψε στα παλιά... Πινακίδα με δυο γράμματα.. κ πολύ στενά λάστιχα!Αυτό το λεπτό λαστιχακι που κρέμεται από τον πίσω προφυλακτήρα, για θυμιστε μου για ποιον λόγο το είχαν πολλά αυτοκίνητα της εποχής εκείνης;
Κάποιος μου είχε πει γιατί αλλά δεν πάει τώρα το μυαλό μου.
Είναι η γείωση... Που να ρώταγες και τι είναι... Το τσοκ δηλαδή.
-
Το πρώτο μου αυτοκίνητο είχε τσοκ! Ήταν 30 ετών σαράβαλο
Νόμιζες είχε 150 άλογα αν ξεκινούσες με αυτό!
-
Ο 1.2 puretech με τα 82 τι λέει; ατμοσφαιρικός είναι έτσι;
Σκέφτεται συνάδελφος, γυναίκα για μεταχειρισμένο. C3. Τι να προσέξει; -
@lap said in CITROËN FORUM:
Το πρώτο μου αυτοκίνητο είχε τσοκ! Ήταν 30 ετών σαράβαλο
Νόμιζες είχε 150 άλογα αν ξεκινούσες με αυτό!
πόσα είχε;
-
40 έλεγε.
-
Ήρθαν.....ξαμοληθείτε στις εκθέσεις
https://www.car.gr/s/gnqte8im/ -
Φήμες λένε ότι ο Φάνης ήδη υπογράφει παραγγελία…
-
Ο ατμοσφαιρικός 1.2.puretech έχει θέματα με καδενες κλπ;
-
@kkostask said in CITROËN FORUM:
Φήμες λένε ότι ο Φάνης ήδη υπογράφει παραγγελία…
Εαν ήταν leasing, χτες το είχα πάρει. Αλλά από την τσέπη μου με τίποτα, μόνο τζαπάν να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
-
@georgemit said in CITROËN FORUM:
Σκέφτεται συνάδελφος, γυναίκα για μεταχειρισμένο. C3. Τι να προσέξει;Για το 3 μια χαρά είναι αν τα ταξίδια είναι λίγα.
-
Μετά τα 5 ταξίδια χάνει ιπποδύναμη
-
@criuser said in CITROËN FORUM:
@georgemit said in CITROËN FORUM:
Σκέφτεται συνάδελφος, γυναίκα για μεταχειρισμένο. C3. Τι να προσέξει;Για το 3 μια χαρά είναι αν τα ταξίδια είναι λίγα.
Ισχύει ότι έχει ιμάντα εμβαπτισμενο στο λάδι; έχει τα ίδια θέματα με το ecopoust?
-
Το έχει γνωστή μου 7 χρόνια χωρίς πρόβλημα.
-
Κι εμείς έχουμε το C3 με τον ιμάντα επτά χρόνια, δεν έχει κάνει τσικ. Από εκεί που ελέγχεις το λάδι, με ένα φακό, μπορείς να δεις τον ιμάντα αν είναι φθαρμένος ή όχι. Εάν βάζεις τα σωστά σε προδιαγραφές λάδια, θεωρητικά δεν έχεις πρόβλημα. Απλά δεν αλλάζεις τον ιμάντα στα 10 χρόνια που λέει το βιβλιαράκι (νομίζω ότι τόσα λέει), αλλά νωρίτερα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγώ τον άλλαξα στην πενταετία, αν θυμάμαι καλά
-
Υπάρχει και άλλος που δεν κινδυνεύει από τα γαλλόχρεπα.
Μέχρι τώρα πάντως εκτός του Κατάπτυστου, γνωστού και ως μαυρόγατα, όλοι οι άλλοι κάτοχοι ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ γαλλικών είμαστε ευχαριστημένοι...
Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε την πίσσα και τα πούπουλα στους χέητερς που οδηγούν τα πραγματικά χρέπια και μας το κρύβουν...
-
Δεν είναι όλα τα Γαλλικά ίδια,ούτε οι κάτοχοι ίδιοι!
Εσεις έχετε Γαλλικό Jean Paul Gaultier
O Gatoz έχει Γαλλικό Clea Gaultier και φέρεται αναλόγως!
CITROËN FORUM